Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720
η γιουλη εχει +400 προβολες απο χθες που ξαναεβαλα το λινκ
ρε σεις ψωνιζετε αλλα δε γραφετε :cheesy:
κοιταχτε μονο μην το ξεκωλιασετε το τεμαχιο
γιατι θελω να το παρω συντομα

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Λοιπον...για να πουμε 2 πραγματα για την κυρια που συζηταμε...πριν 2-3 χρονια στεκοταν καλα.οντως εδινε ραντεβου σε καταστηματα,στις τουαλετες...τελευταια φορα την πηρε το ματι μου να μπαινει σε ξενοδοχειο του κεντρου..κανενα χρονο πριν...τραγικη κατασταση..δεν βλεποταν πλεον.αυτα κυριοι.

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720
Λοιπον...για να πουμε 2 πραγματα για την κυρια που συζηταμε...πριν 2-3 χρονια στεκοταν καλα.οντως εδινε ραντεβου σε καταστηματα,στις τουαλετες...τελευταια φορα την πηρε το ματι μου να μπαινει σε ξενοδοχειο του κεντρου..κανενα χρονο πριν...τραγικη κατασταση..δεν βλεποταν πλεον.αυτα κυριοι.
οκ
δεν εχασα που δεν πηρα
μου ειχε πει να συναντηθουμε στο μολ στο μαρουσι

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Πηγαινε,αλλα να φορας αθλητικα παπουτσια για να φυγεις σφαιρα...

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Πάνω που άρχισα και φτιάχτηκα με τα 20€ και με τη φάση στα πολυκαταστήματα , με προσγείωσε ο Guru. Για να λέει ότι δεν αξίζει ούτε για 20€ πρέπει να είναι πολύ χάλια,ε;

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Η γυναικα αυτη ποτε δεν ειχε προσωπο. Ουτε καν οταν πρωτοβγηκε. Το σωμα της το 2007 ηταν καλο και πολυ σφιχτο. Ενα πραγμα εκανε καλο. Παιχνιδι παρτουζας σε ιδ. παρτακια. Στην αρχη εβαζε αγγελια για συναντησεις ζευγαριων μαζι με ενα looser partner που καμια γυναικα δεν τον γαμουσε. Ετσι αρχισε τα σολο μιας και ειχε γνωριστει με καποια ζευγαρια ηδη. Οταν αρχισε τις παπαριες με το χοντο και τα περιξ,εφυγε βραδυ και απο τα σλλου...Την ειδα τον παρασμενο μηνα σε καποια φαση mmmff και ηταν για κλαματα...

Διαγραμμένο μέλος 77983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Κριτικές
4
Like
703
Πόντοι
366
για αυτην εδώ λεω zarden....

gkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
6
Πηγαινε,αλλα να φορας αθλητικα παπουτσια για να φυγεις σφαιρα...

αν και οφ τοπικ , επιτρεψτε μου...σωστος ο φιλος!!!

τα αθλητικα με εσωσαν εμενα απο την θεια Ρανια...για οσους θυμουνται...
μιλαμε λαχταρα  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:  που τραβηξα!!!

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Συναντηση με κυρα Ολγα. Ευγενικη στο τηλεφωνο το ραντεβου κλειστηκε σε δευτερολεπτα. Αφιξη στο ξενοδοχειο και αναμονη για να δω και εγω απο κοντα την Ολγα. Εισοδος και το μεγαλο κρυωμα. Προσωπο κατω απο μετριο με προγουλι. Σωμα λογοτυπο michelin και κωλος ντουλαπα. Διαγραφω απο το μυαλο μου για φικι φικι και δινω συνθημα για μασαζ. Στην αρχη πολυ αεροχαϊδεμα μετα απο δικη μου εντολη εγινε λιγο πιο καλο. Περασε μια ωρα με μασαζ και γυρισα για μπροστα. Ηταν μαλλον το συνθημα απο τη λαδοκορη για εναρξη του δευτερου μερους. Οταν ειδα οτι κανει κινηση να ανεβει απο πανω τρομαξα!!!! Της φρεναρω την κεφαλα και ειχαμε λιγο πιπα. Να πω την αληθεια εκανε σαν λυσσαρα για να τον γλειψει αλλα δεν της τον εδωσα. Μονο γλειφομπαλινγκ και χυσιμο μαπα και στομα. Με ευγενεια σηκωθηκε και πηγε στο μπανιο. Ντυθηκε και της εδωσα τα 40. Για μενα δεν υπαρχει περιπτωση σε αυτη την ζωη να την ξανασυναντησω. Επισης επειδη υπαρχουν και ανωμαλοι εδω μην μου ζητησετε τηλεφωνο το διεγραψα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom