Nikolakis12346
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2024
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Υπάρχει κάποια για μασάζ κατοικον που να ξέρει μασάζ καλό ;
και να ειναι καλό κομμάτι και όχι σάπια ;
Κόστος;Ωραίο χαλαρωτικό μασάζ με Μαρία από joy πιπινακι 22 χρόνων μέχρι φραπέ το πάει αλλά ήταν πολύ εξυπηρετική.
Athens Home MassageΥπάρχει κάποια για μασάζ κατοικον που να ξέρει μασάζ καλό ;
Με τα πόδια.Προχωράνε εκεί ;;
@pirateman μπορείς να επικοινωνήσεις εσύ μέσω pm που θέλω να σε ρωτήσω κάτι?Εγώ δεν μπορώ γιατί το έχεις απενεργοποιημένο για αυτό σε ρωτάω μύστη μου.Αν όχι σεβαστό.Ωραίο χαλαρωτικό μασάζ με Μαρία από joy πιπινακι 22 χρόνων μέχρι φραπέ το πάει αλλά ήταν πολύ εξυπηρετική.
Επειδή είδα την ίδια ερώτηση κι από άλλους, και χωρίς να θέλω να πάρω μέρος στην αντιδικία της με τους διαχειριστές, θα πω τις εντυπώσεις μου από πρόσφατη συνάντηση στην Μεταμόρφωση.Πια είναι αυτή η τεα αδερφέ μου όλο διαβάζω για αυτήν αλλά δεν υπάρχει πουθενά τίποτα
100Κόστος;
και φραπε μέτριο ( αγγαρία ) και αρπαχτικό .... μακριαΚάνει χωρίς πετσέτα, αλλά χωρίς φραπέ. Μασάζ μέτριο. Θα έλεγα να αποφύγεις.
Αν το κρίνεις μόνο σαν πίπα μπορεί να έχεις και δίκιο αλλά αν το δεις συνολικά σε όλα όσα σου προσφέρει μέχρι την πίπα - όπως λες - και το μπάνιο πριν και μετά και το ότι αισθάνεσαι σαν βασιλιάς μπορεί να κάνεις και λάθος. Τώρα αν θες να πηδήξεις πάρε ένα call girl να το ευχαριστηθεις αν και όσες φορές πήρα πατάτα μου βγήκαν οι επιλογές μου. Όχι ότι δεν υπάρχουν καλές λαδοκορες η σωστά call girl απλά μπορεί να είχα λάθος επιλογές. Αν δοκιμάσεις πάντως πες μας.
Κόστος?Επειδή είδα την ίδια ερώτηση κι από άλλους, και χωρίς να θέλω να πάρω μέρος στην αντιδικία της με τους διαχειριστές, θα πω τις εντυπώσεις μου από πρόσφατη συνάντηση στην Μεταμόρφωση.
Το κλείσιμο του ραντεβού μέσω viber είναι εύκολο αλλά να βρεις άδεια μέρα και ώρα είναι αρκετά πιο δύσκολο.
Είχα πάρει κορίτσια από το γραφείο της παλιότερα και είχα αφήσει στο νήμα τις εντυπώσεις μου για την ακρίβεια της περιγραφής των υπηρεσιών και την εμφάνιση και απόδοση των κοριτσιών.
Η συνάντηση με τη ΤΕΑ διάρκεσε 2 ώρες στις οποίες είχαμε εξαιρετικό μασάζ, body to body και 69 με άφθονα γλειψίματα, φιλιά κλπ. Με περιποίηση όλων των σημείων, αισθησιακή πίπα με τελείωμα στο σώμα και μπάνιο μαζί..
Πολύ καλή και στο σοσιαλ στις ενδιάμεσες στιγμές χαλάρωσης από την ένταση..
Μια πολύ πετυχημένη συνεδρία μασάζ με πολύ ευχάριστο τελείωμα!!!
120 το δίωρο + 30 τα έξτραΚόστος?
Εμένα μου είπε μόνο μασάζ 50 ευρώ και να πάω να την πάρω από Αχαρνών για να πάμε ξενοδοχείο !!!!!!!!!!!!!....ωραιος μαγκα μου!!!
Αλλα στο προφιλ γραφει "just massage", οποτε τι εννοεις κανει τα παντα? Χερι , μεχρι πιπα ή full προγραμμα? Επισης οταν λες υπομονη κ επιμονη εννοεις σε αριθμο ραντεβου ή κ στο πρωτο ραντεβου τα προσφερει (και ποσο επιπλεον τα κοστολογει)?
![]()
Η Στέλλα του deluxe ξέρουμε μέχρι που φτάνει;
Όχι. Καλό μασάζ από όμορφη κοπέλα ζήτησεςΠροχωράνε εκεί ;;
Δεν είναι ίδια μαγαζιά απλά οι κοπέλες συνεργάζονται παράλληλα με διάφορα γραφεία.Συναγωνιστές, καμιά πληροφορια για την Χριστίνα (ειναι στο Lotus και στο DM Massage-ιδιο μαγαζι είναι) ;;
για να "παρει φωτια" το μουνι της φιλε...αυτη ρε φίλε ζητάει για να την γλύψεις να πας πρώτα να πλύνεις το στόμα σου με λιστεριν
Ok φιλε μου, για την Χριστίνα ξέρουμε κάτι ? Φαίνεται ωραίο μωρό, αν προχωράει κιόλας....Δεν είναι ίδια μαγαζιά απλά οι κοπέλες συνεργάζονται παράλληλα με διάφορα γραφεία.