You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 51K
- Εμφανίσεις 10M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.920
- Πόντοι
- 7.636
Κόστος;Ωραίο χαλαρωτικό μασάζ με Μαρία από joy πιπινακι 22 χρόνων μέχρι φραπέ το πάει αλλά ήταν πολύ εξυπηρετική.
socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.236
- Πόντοι
- 736
Athens Home MassageΥπάρχει κάποια για μασάζ κατοικον που να ξέρει μασάζ καλό ;
και να ειναι καλό κομμάτι και όχι σάπια ;
Nikolakis12346
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2024
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Προχωράνε εκεί ;;
Fullspoonmoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 1.255
- Πόντοι
- 206
Με τα πόδια.Προχωράνε εκεί ;;
Koprogatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2021
- Like
- 799
- Πόντοι
- 81
@pirateman μπορείς να επικοινωνήσεις εσύ μέσω pm που θέλω να σε ρωτήσω κάτι?Εγώ δεν μπορώ γιατί το έχεις απενεργοποιημένο για αυτό σε ρωτάω μύστη μου.Αν όχι σεβαστό.Ωραίο χαλαρωτικό μασάζ με Μαρία από joy πιπινακι 22 χρόνων μέχρι φραπέ το πάει αλλά ήταν πολύ εξυπηρετική.
Island_boy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 5
- Like
- 488
- Πόντοι
- 300
Επειδή είδα την ίδια ερώτηση κι από άλλους, και χωρίς να θέλω να πάρω μέρος στην αντιδικία της με τους διαχειριστές, θα πω τις εντυπώσεις μου από πρόσφατη συνάντηση στην Μεταμόρφωση.Πια είναι αυτή η τεα αδερφέ μου όλο διαβάζω για αυτήν αλλά δεν υπάρχει πουθενά τίποτα
Το κλείσιμο του ραντεβού μέσω viber είναι εύκολο αλλά να βρεις άδεια μέρα και ώρα είναι αρκετά πιο δύσκολο.
Είχα πάρει κορίτσια από το γραφείο της παλιότερα και είχα αφήσει στο νήμα τις εντυπώσεις μου για την ακρίβεια της περιγραφής των υπηρεσιών και την εμφάνιση και απόδοση των κοριτσιών.
Η συνάντηση με τη ΤΕΑ διάρκεσε 2 ώρες στις οποίες είχαμε εξαιρετικό μασάζ, body to body και 69 με άφθονα γλειψίματα, φιλιά κλπ. Με περιποίηση όλων των σημείων, αισθησιακή πίπα με τελείωμα στο σώμα και μπάνιο μαζί..
Πολύ καλή και στο σοσιαλ στις ενδιάμεσες στιγμές χαλάρωσης από την ένταση..
Μια πολύ πετυχημένη συνεδρία μασάζ με πολύ ευχάριστο τελείωμα!!!
pirateman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 2.031
- Πόντοι
- 496
100Κόστος;
και φραπε μέτριο ( αγγαρία ) και αρπαχτικό .... μακριαΚάνει χωρίς πετσέτα, αλλά χωρίς φραπέ. Μασάζ μέτριο. Θα έλεγα να αποφύγεις.
Αν το κρίνεις μόνο σαν πίπα μπορεί να έχεις και δίκιο αλλά αν το δεις συνολικά σε όλα όσα σου προσφέρει μέχρι την πίπα - όπως λες - και το μπάνιο πριν και μετά και το ότι αισθάνεσαι σαν βασιλιάς μπορεί να κάνεις και λάθος. Τώρα αν θες να πηδήξεις πάρε ένα call girl να το ευχαριστηθεις αν και όσες φορές πήρα πατάτα μου βγήκαν οι επιλογές μου. Όχι ότι δεν υπάρχουν καλές λαδοκορες η σωστά call girl απλά μπορεί να είχα λάθος επιλογές. Αν δοκιμάσεις πάντως πες μας.
Κόστος?Επειδή είδα την ίδια ερώτηση κι από άλλους, και χωρίς να θέλω να πάρω μέρος στην αντιδικία της με τους διαχειριστές, θα πω τις εντυπώσεις μου από πρόσφατη συνάντηση στην Μεταμόρφωση.
Το κλείσιμο του ραντεβού μέσω viber είναι εύκολο αλλά να βρεις άδεια μέρα και ώρα είναι αρκετά πιο δύσκολο.
Είχα πάρει κορίτσια από το γραφείο της παλιότερα και είχα αφήσει στο νήμα τις εντυπώσεις μου για την ακρίβεια της περιγραφής των υπηρεσιών και την εμφάνιση και απόδοση των κοριτσιών.
Η συνάντηση με τη ΤΕΑ διάρκεσε 2 ώρες στις οποίες είχαμε εξαιρετικό μασάζ, body to body και 69 με άφθονα γλειψίματα, φιλιά κλπ. Με περιποίηση όλων των σημείων, αισθησιακή πίπα με τελείωμα στο σώμα και μπάνιο μαζί..
Πολύ καλή και στο σοσιαλ στις ενδιάμεσες στιγμές χαλάρωσης από την ένταση..
Μια πολύ πετυχημένη συνεδρία μασάζ με πολύ ευχάριστο τελείωμα!!!
Island_boy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 5
- Like
- 488
- Πόντοι
- 300
120 το δίωρο + 30 τα έξτραΚόστος?
MMG
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 534
- Πόντοι
- 306
Εμένα μου είπε μόνο μασάζ 50 ευρώ και να πάω να την πάρω από Αχαρνών για να πάμε ξενοδοχείο !!!!!!!!!!!!!....ωραιος μαγκα μου!!!
Αλλα στο προφιλ γραφει "just massage", οποτε τι εννοεις κανει τα παντα? Χερι , μεχρι πιπα ή full προγραμμα? Επισης οταν λες υπομονη κ επιμονη εννοεις σε αριθμο ραντεβου ή κ στο πρωτο ραντεβου τα προσφερει (και ποσο επιπλεον τα κοστολογει)?
![]()
Η Στέλλα του deluxe ξέρουμε μέχρι που φτάνει;
φραπέ και στο κομμάτι του μασάζ πολύ καλή
socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.236
- Πόντοι
- 736
Όχι. Καλό μασάζ από όμορφη κοπέλα ζήτησεςΠροχωράνε εκεί ;;
pirateman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 2.031
- Πόντοι
- 496
Δεν είναι ίδια μαγαζιά απλά οι κοπέλες συνεργάζονται παράλληλα με διάφορα γραφεία.Συναγωνιστές, καμιά πληροφορια για την Χριστίνα (ειναι στο Lotus και στο DM Massage-ιδιο μαγαζι είναι) ;;
για να "παρει φωτια" το μουνι της φιλε...αυτη ρε φίλε ζητάει για να την γλύψεις να πας πρώτα να πλύνεις το στόμα σου με λιστεριν
Ok φιλε μου, για την Χριστίνα ξέρουμε κάτι ? Φαίνεται ωραίο μωρό, αν προχωράει κιόλας....Δεν είναι ίδια μαγαζιά απλά οι κοπέλες συνεργάζονται παράλληλα με διάφορα γραφεία.
ΑΛΕΚΟΣ223
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2016
- Like
- 1.520
- Πόντοι
- 201
ρε σεις στο galaxy εβαλε story instagram η Αριστουλα να ζητησουμε την ιδια για μασαζ !!! προφανως και μας διαβαζει εδω οπως εχουμε αναφερει απο παλια καο επισης εχει αναφερθει οτι στην ωρα για φραπε φωναζει αλλη κοπελα,να επιβεβαιωσει αν καποιος τυχει να παει μαζι της ...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις