Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (1 μέλη και 39 επισκέπτες)

Nikolakis12346

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2024
Like
6
Πόντοι
0
Υπάρχει κάποια για μασάζ κατοικον που να ξέρει μασάζ καλό ;

και να ειναι καλό κομμάτι και όχι σάπια ;

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
12
Like
1.807
Πόντοι
496
Ωραίο χαλαρωτικό μασάζ με Μαρία από joy πιπινακι 22 χρόνων μέχρι φραπέ το πάει αλλά ήταν πολύ εξυπηρετική.

Koprogatos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2021
Like
765
Πόντοι
81
Ωραίο χαλαρωτικό μασάζ με Μαρία από joy πιπινακι 22 χρόνων μέχρι φραπέ το πάει αλλά ήταν πολύ εξυπηρετική.
@pirateman μπορείς να επικοινωνήσεις εσύ μέσω pm που θέλω να σε ρωτήσω κάτι?Εγώ δεν μπορώ γιατί το έχεις απενεργοποιημένο για αυτό σε ρωτάω μύστη μου.Αν όχι σεβαστό.

Island_boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2023
Κριτικές
5
Like
403
Πόντοι
300
Πια είναι αυτή η τεα αδερφέ μου όλο διαβάζω για αυτήν αλλά δεν υπάρχει πουθενά τίποτα
Επειδή είδα την ίδια ερώτηση κι από άλλους, και χωρίς να θέλω να πάρω μέρος στην αντιδικία της με τους διαχειριστές, θα πω τις εντυπώσεις μου από πρόσφατη συνάντηση στην Μεταμόρφωση.
Το κλείσιμο του ραντεβού μέσω viber είναι εύκολο αλλά να βρεις άδεια μέρα και ώρα είναι αρκετά πιο δύσκολο.
Είχα πάρει κορίτσια από το γραφείο της παλιότερα και είχα αφήσει στο νήμα τις εντυπώσεις μου για την ακρίβεια της περιγραφής των υπηρεσιών και την εμφάνιση και απόδοση των κοριτσιών.
Η συνάντηση με τη ΤΕΑ διάρκεσε 2 ώρες στις οποίες είχαμε εξαιρετικό μασάζ, body to body και 69 με άφθονα γλειψίματα, φιλιά κλπ. Με περιποίηση όλων των σημείων, αισθησιακή πίπα με τελείωμα στο σώμα και μπάνιο μαζί..
Πολύ καλή και στο σοσιαλ στις ενδιάμεσες στιγμές χαλάρωσης από την ένταση..
Μια πολύ πετυχημένη συνεδρία μασάζ με πολύ ευχάριστο τελείωμα!!!

Μουρατος

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2021
Like
278
Πόντοι
21
Αν το κρίνεις μόνο σαν πίπα μπορεί να έχεις και δίκιο αλλά αν το δεις συνολικά σε όλα όσα σου προσφέρει μέχρι την πίπα - όπως λες - και το μπάνιο πριν και μετά και το ότι αισθάνεσαι σαν βασιλιάς μπορεί να κάνεις και λάθος. Τώρα αν θες να πηδήξεις πάρε ένα call girl να το ευχαριστηθεις αν και όσες φορές πήρα πατάτα μου βγήκαν οι επιλογές μου. Όχι ότι δεν υπάρχουν καλές λαδοκορες η σωστά call girl απλά μπορεί να είχα λάθος επιλογές. Αν δοκιμάσεις πάντως πες μας.

Επειδή είδα την ίδια ερώτηση κι από άλλους, και χωρίς να θέλω να πάρω μέρος στην αντιδικία της με τους διαχειριστές, θα πω τις εντυπώσεις μου από πρόσφατη συνάντηση στην Μεταμόρφωση.
Το κλείσιμο του ραντεβού μέσω viber είναι εύκολο αλλά να βρεις άδεια μέρα και ώρα είναι αρκετά πιο δύσκολο.
Είχα πάρει κορίτσια από το γραφείο της παλιότερα και είχα αφήσει στο νήμα τις εντυπώσεις μου για την ακρίβεια της περιγραφής των υπηρεσιών και την εμφάνιση και απόδοση των κοριτσιών.
Η συνάντηση με τη ΤΕΑ διάρκεσε 2 ώρες στις οποίες είχαμε εξαιρετικό μασάζ, body to body και 69 με άφθονα γλειψίματα, φιλιά κλπ. Με περιποίηση όλων των σημείων, αισθησιακή πίπα με τελείωμα στο σώμα και μπάνιο μαζί..
Πολύ καλή και στο σοσιαλ στις ενδιάμεσες στιγμές χαλάρωσης από την ένταση..
Μια πολύ πετυχημένη συνεδρία μασάζ με πολύ ευχάριστο τελείωμα!!!
Κόστος?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom