Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (4 μέλη και 22 επισκέπτες)

nkarditsa2

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2014
Like
49
Πόντοι
0
Πολλά τα λεφτά για πίπα φίλε.
Αν το κρίνεις μόνο σαν πίπα μπορεί να έχεις και δίκιο αλλά αν το δεις συνολικά σε όλα όσα σου προσφέρει μέχρι την πίπα - όπως λες - και το μπάνιο πριν και μετά και το ότι αισθάνεσαι σαν βασιλιάς μπορεί να κάνεις και λάθος. Τώρα αν θες να πηδήξεις πάρε ένα call girl να το ευχαριστηθεις αν και όσες φορές πήρα πατάτα μου βγήκαν οι επιλογές μου. Όχι ότι δεν υπάρχουν καλές λαδοκορες η σωστά call girl απλά μπορεί να είχα λάθος επιλογές. Αν δοκιμάσεις πάντως πες μας.

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.233
Πόντοι
7.195
Ένα σκασμο λεφτά και δεν κάνει και τίποτα.
Πιστευω οτι κανεις λαθος .....
το "δεν κανει τιποτα " ΕΙΔΙΚΑ για την ΤΕΑ δεν ισχυει !!!
Μαλον πρεπει πρωτα να δοκιμασεις και μετα να γραψεις !!!
φιλικα παντα

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
27.210
Πόντοι
26.236
Επειδή δεν έχω λάβει ακόμα feedback για Ντιάνα από yourmassage όποιος ξέρει κάτι ας ενημερώσει δημόσια ή με pm
Μινιόν κοριτσάκι , πολύ άνετος χαρακτήρας , ελληνίδα ,πολύ γλυκιά κ πολύ καλο μασαζ , φυσιοθεραπευτρια .Δεν προχώρησα ούτε ρώτησα γιατί με ίσιωσε πραγματικά κ μπράβο της .

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
12
Like
1.807
Πόντοι
496
Συναντησεις τελευταιου καιρου
Ισμηνη απο Massaua.
Ελληνιδα,ευγενεστατη,ελαχιστα,ομιλητικη.
Απο εμφανιση δυστυχως απογοητευτικη.Το photoshop του γραφειου εχει κανει θαυματα.
Τουλαχιστον 20 κιλα+
Δεν με ωθησε καθολου να παρω κατι περισσοτερο απο μασαζ.

Ελενη απο attica....Ανατολικης προελευσεως,ομορφη κοπελα,μικρη σε ηλικια, μου προτεινε καλαμακι με σκουφο + 40 ,τα οποια και δεν εδωσα.

Μαργαριτα απο Your senses,σωμα και προσωπο οκ,δεν προχωραει περισοοτερο απο εκτονωση.
Γενικα μετριες επιλογες στα περισσοτερα γραφεια το τελευταιο διαστημα,οσο και αν καποιοι μεσα απο παραπλανητικες κριτικες προσπαθουν να μας πεισουν για το αντιθετο.
Την Ελένη μου την πασαρανε για Ελληνίδα. Επειδή ήμουν φορτωμένος περάσαμε στο φουλ με 120€ συνολικά 1 ώρα συνέδρια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom