Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Τηλεφωνο χτες σε

1.Κα Ντινα (ή Τινα οκ)  μας εγραψε
2.Κα Ρενα/Κατερινα  συνεχιζει να μην θελει να δουλεψει. Η απλως δεν σηκωνει τον αριθμο μου. Αν παρει καποις αλλος ας ριξει πληροφορηση για δαυτην...

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
Τηλεφωνο χτες σε

1.Κα Ντινα  μας εγραψε
2.Κα Ρενα/Κατερινα  συνεχιζει να μην θελει να δουλεψει. Η απλως δεν σηκωνει τον αριθμο μου. Αν παρει καποις αλλος ας ριξει πληροφορηση για δαυτην...
Ποια ειναι η κυρα ντινα?

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Αυτη η ξεκωλιαρα με κατεβασε Πειραια και με εστεισε απ εξω απο το hotel  και περιμενα μετα απο πολλα τηλεφων και του τυπου ναι ερχομαι κτλ. δεν ηρθε και δεν το ξανασηκωσε.....οποτε καραμαυρο!!!! και λεω τωρα της κλεινεις ενα ραντεβου να ερθει να την κανεις μαυρη στο ξυλο να σου πω το ξανακανει??? αντε στο διαολο πια με ολες της καρακαριολες.... αν και απο οτι ειδα ενας φιλος εδω ειπε οτι ειναι 60+++.......μαλλον την γλυτωσα αλλα ταλαιπωρια να κατεβω μεχρι εκει τσαμπα.....
Πάρε τηλέφωνο κλείστης ραντεβου, δώστης κι ενα τυχαιο αριθμό δωματιου στο οποίκ είσαι δήθεν μέσα και την περιμένεις και αστην να κουρευεται

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
Πάρε τηλέφωνο κλείστης ραντεβου, δώστης κι ενα τυχαιο αριθμό δωματιου στο οποίκ είσαι δήθεν μέσα και την περιμένεις και αστην να κουρευεται
Κάνει τηλ. στην ρεσεψιόν δεν πιάνει το κόλπο φίλε,μ α κ ρ ι ά

soustas

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
76
Πόντοι
1
Μολις επεστρεψα απο την Κα Εβελινα.... Η γυναικα ειναι αματερ 100% , νταντανα με γαλαζια ματια γνησια κοκκινομαλα , ροζ θηλες μεταξενιο δερμα , αλλα εχει κοιλια σαν να ειναι εγκυος και σωμα που δεν εχει ποτε συντηρηθει με τον οποιοδηποτε τροπο. Αν καταφερεις και ξεπερασεις την ενταση που φερει τοτε μετατρεπεται σε ηφαιστειο που δεν εχει ορια στις εκρηξεις του... Μας ακουσε ολο το ξενοδοχειο 2-3 φορες. Κλασσικη περιπτωση συμπιεσμενης προσωπικοτητας που εκτονωνεται μολις αφεθει στα ενστικτα της παρακαπτοντας την λογικη . Γενικα για μια φορα οκ , αλλα προσοχη θεωρω το πλεον πιθανο να πεσει στοπ για σεξουαλικη επαφη. Μασαζ δεν εκανε γιατι ειχε ενα προβλημα με το χερι της και προτεινε διαλογισμο.....χαχαχαχαχα

αυτα φιλοι

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
αν ειναι να της κανεις τετοιο στησιμο καντο με καλυτερο τροπο
δλδ
παρε τηλ το ξενοδοχειο και κλεισε δωματιο διανυκτερευσης
με ενα τυχαιο ονοματεπωνυμο και ζητησε να σου δωσουν αριθμο δωματιου
καποια ξενοδοχεια σου δινουν αριθμο δωματιου αν δωσεις καποια "στοιχεια" τηλεφωνικα

αφου το κανεις αυτο  μετα απο λιγο τηλεφωνησε της και δωσε της τον αριθμο ..

soustas

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
76
Πόντοι
1
εχοντας αφοσιωθει στις υποτιθεμενες λαδοκορες , συνευρεθηκα με την Τινα την καιΚΑΛΑματιανη. βορεια ηπειρος κατ εμε χωρις να με ενοχλει , αλλα δεν πειραζει πες το ευθεως.
εμαφανιση: σχετικα ταλαιπωρημενη 35 αρα που μοιζει με μεταναστρια γ διαλογης σε επιπεδο προσωπικης αισθητικης , βαμενα μαλλια με μαυτη ριζα... φθηνα ρουχαλακια ... επιβιωση γενικα. >Ττο ματακι φανηκε ομως οτι ειναι πολυ σπιρτοζικο..... ανοιγωντας την πορτα / την στελνω κατευθειαν για καθαρισμο ντους και αφου συνεχιζω εγω επιστρεφω προς το δωματιο βλεποντας τη γυμνη... η αρχικη αποψη ειναι τα μαζευεις και φευγεις, καισαρικη , κοιλια οχι κοιλιτσα , αλλα 2 ρωγες κατσαβιδια και μουνοχειλα πλευρωτους κρεμαμενα. Απολυτως κολιπικη η κοπελα , ζει μεσα στην καυλα και χανεται , κυριολεκτικα, ειδικα αν την παρεις βαθια στα τεσσερα ή την σοδομισεις λιγο παιζοντας το παιχνιδι της προσμονης.... παρα την μειονεκτικη εμφανιση μου θυμιζει περιπτωση subaru impreza 2000 sti , δηλαδη αισθητικη στον πατο και αποδοση εξωφρενικη. Γεννημενη στην καυλα.... φιλοι μου. Παω τωρα να αραξω στα καρφια μου γιατι δεν νομιζω πως εχει μεινει η παραμικρη θερμιδα ενεργειας ... γλυκια κοπωση ομως

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
εχοντας αφοσιωθει στις υποτιθεμενες λαδοκορες , συνευρεθηκα με την Τινα την καιΚΑΛΑματιανη. βορεια ηπειρος κατ εμε χωρις να με ενοχλει , αλλα δεν πειραζει πες το ευθεως.
εμαφανιση: σχετικα ταλαιπωρημενη 35 αρα που μοιζει με μεταναστρια γ διαλογης σε επιπεδο προσωπικης αισθητικης , βαμενα μαλλια με μαυτη ριζα... φθηνα ρουχαλακια ... επιβιωση γενικα. >Ττο ματακι φανηκε ομως οτι ειναι πολυ σπιρτοζικο..... ανοιγωντας την πορτα / την στελνω κατευθειαν για καθαρισμο ντους και αφου συνεχιζω εγω επιστρεφω προς το δωματιο βλεποντας τη γυμνη... η αρχικη αποψη ειναι τα μαζευεις και φευγεις, καισαρικη , κοιλια οχι κοιλιτσα , αλλα 2 ρωγες κατσαβιδια και μουνοχειλα πλευρωτους κρεμαμενα. Απολυτως κολιπικη η κοπελα , ζει μεσα στην καυλα και χανεται , κυριολεκτικα, ειδικα αν την παρεις βαθια στα τεσσερα ή την σοδομισεις λιγο παιζοντας το παιχνιδι της προσμονης.... παρα την μειονεκτικη εμφανιση μου θυμιζει περιπτωση subaru impreza 2000 sti , δηλαδη αισθητικη στον πατο και αποδοση εξωφρενικη. Γεννημενη στην καυλα.... φιλοι μου. Παω τωρα να αραξω στα καρφια μου γιατι δεν νομιζω πως εχει μεινει η παραμικρη θερμιδα ενεργειας ... γλυκια κοπωση ομως
ευγε!

εβαλε και κωλο στο προγραμμα ?
πολυ ευχαριστη εξελιξη!

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
Μολις επεστρεψα απο την Κα Εβελινα.... Η γυναικα ειναι αματερ 100% , νταντανα με γαλαζια ματια γνησια κοκκινομαλα , ροζ θηλες μεταξενιο δερμα , αλλα εχει κοιλια σαν να ειναι εγκυος και σωμα που δεν εχει ποτε συντηρηθει με τον οποιοδηποτε τροπο. Αν καταφερεις και ξεπερασεις την ενταση που φερει τοτε μετατρεπεται σε ηφαιστειο που δεν εχει ορια στις εκρηξεις του... Μας ακουσε ολο το ξενοδοχειο 2-3 φορες. Κλασσικη περιπτωση συμπιεσμενης προσωπικοτητας που εκτονωνεται μολις αφεθει στα ενστικτα της παρακαπτοντας την λογικη . Γενικα για μια φορα οκ , αλλα προσοχη θεωρω το πλεον πιθανο να πεσει στοπ για σεξουαλικη επαφη. Μασαζ δεν εκανε γιατι ειχε ενα προβλημα με το χερι της και προτεινε διαλογισμο.....χαχαχαχαχα

αυτα φιλοι
κοστος ?

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756

αυτα φιλοι
αυτη ρε? ποτε! Μιας και το μιλησες. Την δευτερη αφηνεται περισσοτερο! ;)

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
με το τηλεφωνο εχει μαλωσει? Χτες και σημερα δεν σηκωνε σε μενα...

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
ψαχνοντας το φρεσκο επεσα πανω στην αγγελια της ευας
και θυμηθηκα το καλο μασαζ και την πολυ καλη πιπα της

οταν την ειχα προτεινει επεσε πολυ λαος επανω και ειχε αποσυρει την αγγελια της
να ομως που συνεχιζει ακαθεκτη

εδω το λινκ με τις πληροφοριες και τα σχολια τοτε

Συνημμένα

• eva.JPG
    eva.JPG
    104,3 KB · Εμφανίσεις: 30

gasper

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Like
1.016
Πόντοι
96
ψαχνοντας το φρεσκο επεσα πανω στην αγγελια της ευας
και θυμηθηκα το καλο μασαζ και την πολυ καλη πιπα της

οταν την ειχα προτεινει επεσε πολυ λαος επανω και ειχε αποσυρει την αγγελια της
να ομως που συνεχιζει ακαθεκτη

εδω το λινκ με τις πληροφοριες και τα σχολια τοτε
φιλε gari, ειχα παει κι εγω στο αθλιο σπιτι της στο υπογειακι της Πατησιων, οπου πραγματι εκανε καλο μασαζ και πιπα αλλα φιλε η τυπισσα ειναι με ναρκωτικα και εκανε και πιατσα στη Σολωνος.Προσοχη λοιπον..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom