Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (10 μέλη και 46 επισκέπτες)

maser32

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2009
Like
2
Πόντοι
0
ψαχνοντας το φρεσκο επεσα πανω στην αγγελια της ευας
και θυμηθηκα το καλο μασαζ και την πολυ καλη πιπα της

οταν την ειχα προτεινει επεσε πολυ λαος επανω και ειχε αποσυρει την αγγελια της
να ομως που συνεχιζει ακαθεκτη

εδω το λινκ με τις πληροφοριες και τα σχολια τοτε

τηλεφωνικη επικοινωνια μολις μιλησε για επαγγελματικο μασαζ 45λεπτων στα 35 ευρως
θα μπορει το απογευμα ομως οποτε δεν θα μπορεσω να δωσω ενημερωση

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720
φιλε gari, ειχα παει κι εγω στο αθλιο σπιτι της στο υπογειακι της Πατησιων, οπου πραγματι εκανε καλο μασαζ και πιπα αλλα φιλε η τυπισσα ειναι με ναρκωτικα και εκανε και πιατσα στη Σολωνος.Προσοχη λοιπον..
μια φορα την ειχα παρει σε ξενοδοχειο
δεν μου ειχε δωσει τετοια εντυπωση
μαλλον γνωριζεις περισσοτερα για να το λες

glykopsolis

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2011
Like
6
Πόντοι
6
Μολις επεστρεψα απο την Κα Εβελινα.... Η γυναικα ειναι αματερ 100% , νταντανα με γαλαζια ματια γνησια κοκκινομαλα , ροζ θηλες μεταξενιο δερμα , αλλα εχει κοιλια σαν να ειναι εγκυος και σωμα που δεν εχει ποτε συντηρηθει με τον οποιοδηποτε τροπο. Αν καταφερεις και ξεπερασεις την ενταση που φερει τοτε μετατρεπεται σε ηφαιστειο που δεν εχει ορια στις εκρηξεις του... Μας ακουσε ολο το ξενοδοχειο 2-3 φορες. Κλασσικη περιπτωση συμπιεσμενης προσωπικοτητας που εκτονωνεται μολις αφεθει στα ενστικτα της παρακαπτοντας την λογικη . Γενικα για μια φορα οκ , αλλα προσοχη θεωρω το πλεον πιθανο να πεσει στοπ για σεξουαλικη επαφη. Μασαζ δεν εκανε γιατι ειχε ενα προβλημα με το χερι της και προτεινε διαλογισμο.....χαχαχαχαχα

αυτα φιλοι

Την Κα Εβελινα που / πως  τη βρισκουμε ;
Πες μας και για τα εργα της λιγα πραγματα ...

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Την Κα Εβελινα που / πως  τη βρισκουμε ;
Πες μας και για τα εργα της λιγα πραγματα ...
Απ: Μασάζ κατ' οίκον
« Απάντηση #9830 στις: χθες στις 22:34 »  μολις λιγο πιο πριν....δεν το ειδες?

ρε το τρομπονι, επιτυχια+ζητηση...

soustas

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
76
Πόντοι
1
με το τηλεφωνο εχει μαλωσει? Χτες και σημερα δεν σηκωνε σε μενα...
εγω ειχα αμεση ανταποκριση , ισως ηταν αφοσιωμενη στην εργασια της . Μαλλον , γιατι αποκοπτεται απο το περιβαλλον , βουτα βαθια μεσα στην καυλα

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
εγω ειχα αμεση ανταποκριση , ισως ηταν αφοσιωμενη στην εργασια της . Μαλλον , γιατι αποκοπτεται απο το περιβαλλον , βουτα βαθια μεσα στην καυλα
ναι, μου τα ειπες...θα την δω και θα πω φιλε

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
Και το ονομα αυτης Μαργαριτα περι τα 25 ετη ωραιο σωμα αθλητικο.
χρονος : 1 ωρα
τοπος : Αναβυσσος ( διαμερισμα )
στοιχεια :  ΜΟΝΟ ΜΑΣΑΖ ....
          ηρθε στο δρομο για να καθοδηγήσει στο διαμερισμα οσο περπατουσαμε μου ειπε οτι εχει σπουδασει σχετικα με ενεργεια σωματος και προσθεσε και το μασαζ οπου παει πολυ καλα.
Επισης γνωρισα και τον συνεργατη της ( εκπληξηηηηη) οπου αν ηθελα υπηρχε και 4 χερια , ευγενικα ειπα την επομενη φορα . Γιωργος ο συνεργατης περι την ιδια ηλικια εμεινε στο σαλονακι την μια ωρα.
Αν και διαθετει μπανιο δεν μου εγινε ερωτηση αν θα ηθελα. Το μασαζ γινεται σε κρεβατι διπλο οπου εχει στρωθει μια πετσετα και υπαρχει αλλη μια για το σωμα. Δεν εγινε αναφορα για εσώρουχο οποτε γυμνος μηπως και τυχη τιποτα αλλα ματαια.
Το μασαζ αξιζει τα 40€ αλλα ως εκει .
Στο μασαζ και στο σωμα συμφωνω σε γενικες γραμμες, αλλα σου αρεσε στο προσωπο?

Hlias

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
991
Πόντοι
86
Χθεσινοαπογευματινή συνεδρία στο μαγαζί της πλατείας Βικτωρίας.Κόστος 25 γιούρια. Κορίτσια η αναστασία και μία άλλη. Πέρασα με Αναστασία. Από εμφάνιση, σύμφωνα με τα δικά μου γούστα, μέτρια και βγάλε. Στο μασάζ θέλει, αλλά δεν ξέρει. Πάντως προσπαθεί. Η έκπληξη ήταν ότι ενώ περίμενα μιά απλή φραπεδιά, η κοπέλα ξεκίνησε  :pipa2:.  Σε γενικές γραμμές αξίζει μόνο λόγω χαμηλού κόστους. Ο χώρος δεν είναι κάτι ιδιαίτερος, με κοινό μπάνιο και χαρτί κουζίνας για κάλυμα του μασαζοκρέβατου. Για όσους γνωρίζουν, το μαγαζί παλιότερα πλασαριζόταν ως "maggy spa".

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Χθεσινοαπογευματινή συνεδρία στο μαγαζί της πλατείας Βικτωρίας.Κόστος 25 γιούρια. Κορίτσια η αναστασία και μία άλλη. Πέρασα με Αναστασία. Από εμφάνιση, σύμφωνα με τα δικά μου γούστα, μέτρια και βγάλε. Στο μασάζ θέλει, αλλά δεν ξέρει. Πάντως προσπαθεί. Η έκπληξη ήταν ότι ενώ περίμενα μιά απλή φραπεδιά, η κοπέλα ξεκίνησε  :pipa2:.  Σε γενικές γραμμές αξίζει μόνο λόγω χαμηλού κόστους. Ο χώρος δεν είναι κάτι ιδιαίτερος, με κοινό μπάνιο και χαρτί κουζίνας για κάλυμα του μασαζοκρέβατου. Για όσους γνωρίζουν, το μαγαζί παλιότερα πλασαριζόταν ως "maggy spa".
...και παλιοτερα ηταν ενας δρακουμελ μονο...η 'μαγκι'....χαχαχαχα!!!

samlogson11

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Aκριβως ετσι ειναι

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
997
Πόντοι
96
Και το ονομα αυτης Μαργαριτα περι τα 25 ετη ωραιο σωμα αθλητικο.
χρονος : 1 ωρα
τοπος : Αναβυσσος ( διαμερισμα )
στοιχεια :  ΜΟΝΟ ΜΑΣΑΖ ....
         ηρθε στο δρομο για να καθοδηγήσει στο διαμερισμα οσο περπατουσαμε μου ειπε οτι εχει σπουδασει σχετικα με ενεργεια σωματος και προσθεσε και το μασαζ οπου παει πολυ καλα.
Επισης γνωρισα και τον συνεργατη της ( εκπληξηηηηη) οπου αν ηθελα υπηρχε και 4 χερια , ευγενικα ειπα την επομενη φορα . Γιωργος ο συνεργατης περι την ιδια ηλικια εμεινε στο σαλονακι την μια ωρα.
Αν και διαθετει μπανιο δεν μου εγινε ερωτηση αν θα ηθελα. Το μασαζ γινεται σε κρεβατι διπλο οπου εχει στρωθει μια πετσετα και υπαρχει αλλη μια για το σωμα. Δεν εγινε αναφορα για εσώρουχο οποτε γυμνος μηπως και τυχη τιποτα αλλα ματαια.
Το μασαζ αξιζει τα 40€ αλλα ως εκει .

και 40 €  και 3 ώρες πήγαινε και έλα , και μασάζ ξερό , και ο μπάστακας απ΄έξω........... δεν λέει .....και η αγγελία κατέβηκε, αντίο ....

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720

ειναι βουλγαρα
30 χρ χοντρουλα
κανει μασαζ πιπα και σεξ στα 40Ε

δεν ειναι του γουστου μου
αλλα ειναι πολυ ευγενικη στο τηλ και ειπα να ενημερωσω

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720
και 40 €  και 3 ώρες πήγαινε και έλα , και μασάζ ξερό , και ο μπάστακας απ΄έξω........... δεν λέει .....και η αγγελία κατέβηκε, αντίο ....
ενω στη περιοχη κινειται η γιουλη στα 50 ολα μεσα
τα 40 για χαϊδομασαζ ειναι πααααρα πολλα!

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6

ειναι βουλγαρα
30 χρ χοντρουλα
κανει μασαζ πιπα και σεξ στα 40Ε

δεν ειναι του γουστου μου
αλλα ειναι πολυ ευγενικη στο τηλ και ειπα να ενημερωσω

γκαρι την εχεις δοκιμασει?στα κυβικα της βικης ειναι?για δωσε ινφο...

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Εχει περασει καιρος πια απο την τελευταια φορα που το κρεμασα...Την επικοινωνησε κανεις τελικα?

image.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom