whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 471
- Πόντοι
- 36
ουτε o ΝΙΤΡΟ δεν την γαμησε,εσυ θα την γαμησεις???Εχει περασει καιρος πια απο την τελευταια φορα που το κρεμασα...Την επικοινωνησε κανεις τελικα?
ουτε o ΝΙΤΡΟ δεν την γαμησε,εσυ θα την γαμησεις???Εχει περασει καιρος πια απο την τελευταια φορα που το κρεμασα...Την επικοινωνησε κανεις τελικα?
χρατσα χρουτσα, κατι θα εκανα...ουτε o ΝΙΤΡΟ δεν την γαμησε,εσυ θα την γαμησεις???
δεν την εχω δοκιμασειγκαρι την εχεις δοκιμασει?στα κυβικα της βικης ειναι?για δωσε ινφο...
χρατσα χρουτσα, κατι θα εκανα...
ειναι πολλα τα κιλα gariδεν την εχω δοκιμασει
οπως δεν εχω δοκιμασει τη βικυ
απο το τηλεφωνο μου ειπε 72 ή 75 κιλα
Δεν ειναι καινουργια.Παλιοτερα ηταν πιο αδυνατη,τωρα εχει παρει κιλα.Τιποτα το ιδιαιτεροειναι πολλα τα κιλα gari
Μού είπε πώς είναι 30 ετών μέ ύψος 1,60.Τά 72-75 κιλά είναι πολλά.Πρέπει νά είναι πιό χοντρή από τήν Βίκη-Στεφανία.Βέβαια μπορεί τά 72-75 κιλά νά είναι πραγματικά 82-85 κιλά!δεν την εχω δοκιμασει
οπως δεν εχω δοκιμασει τη βικυ
απο το τηλεφωνο μου ειπε 72 ή 75 κιλα
μποϊ δεν ρωτησαΜού είπε πώς είναι 30 ετών μέ ύψος 1,60.Τά 72-75 κιλά είναι πολλά.Πρέπει νά είναι πιό χοντρή από τήν Βίκη-Στεφανία.Βέβαια μπορεί τά 72-75 κιλά νά είναι πραγματικά 82-85 κιλά!
πληροφοριες εχουμε??Εχει περασει καιρος πια απο την τελευταια φορα που το κρεμασα...Την επικοινωνησε κανεις τελικα?
Αν ειχαμε θα ρωτουσα? ;)πληροφοριες εχουμε??
Δέν μέ χαλάει νά είναι η κυρία 70 κιλά,άν βέβαια εχει ύψος άνω τού 1,70.Όπως τό λές "γούστα είναι αυτά" καί είναι σεβαστά.μποϊ δεν ρωτησα
ηλεκτριζομαι στο ακουσμα του 70 σε κιλα
ακομα κι αν ειναι 1.70 ειναι πολλα τα κιλα
αλλα παλι γουστα ειναι αυτα
αρχες καλοκαιριου της ειχα τηλΑν ειχαμε θα ρωτουσα? ;)
Μπορεις να περασεις το τηλ σε pm ?αρχες καλοκαιριου της ειχα τηλ
μου ειχε πει για μασαζ στα 60Ε
οταν εκανα νυξη για σεξ αρχισε τα θα δουμε να γνωριστουμε κλπ
με κατι τετοια προσπερναω
ειχε κανει καριερα και στο μαμπα
ειναι τροφαντουλα
καποιος εγραψε παλιοτερα οτι τα δινει ολα στη μαχη
Μπορεις να περασεις το τηλ σε pm ?
ασε, μην βαλεις τπτ..... μαλλον ειναι Αργεντινη...Το τηλ απο 22/7 μεχρι σημερα δεν δουλευει.... ;)στα αστερακια τι βαζουμε who?
συγγνώμη αλλά αν δεν απατώμαι τόσο πολύ η φωτό με γυρισμένη την πλάτη και με καθιστή την κωλάρα, είναι ίδια με την Μίνα που διαφημίζει στο SinCity (Μάριος). κάνω τόσο λάθος :oπληροφοριες εχουμε??
Ναι. Ειχε πει καποιος συναδελφος ΠΧ βεβαια, οτι ειναι η ιδια... ;)συγγνώμη αλλά αν δεν απατώμαι τόσο πολύ η φωτό με γυρισμένη την πλάτη και με καθιστή την κωλάρα, είναι ίδια με την Μίνα που διαφημίζει στο SinCity (Μάριος). κάνω τόσο λάθος :o
Που ειναι αυτο παιδια???Χθεσινοαπογευματινή συνεδρία στο μαγαζί της πλατείας Βικτωρίας.Κόστος 25 γιούρια. Κορίτσια η αναστασία και μία άλλη. Πέρασα με Αναστασία. Από εμφάνιση, σύμφωνα με τα δικά μου γούστα, μέτρια και βγάλε. Στο μασάζ θέλει, αλλά δεν ξέρει. Πάντως προσπαθεί. Η έκπληξη ήταν ότι ενώ περίμενα μιά απλή φραπεδιά, η κοπέλα ξεκίνησε . Σε γενικές γραμμές αξίζει μόνο λόγω χαμηλού κόστους. Ο χώρος δεν είναι κάτι ιδιαίτερος, με κοινό μπάνιο και χαρτί κουζίνας για κάλυμα του μασαζοκρέβατου. Για όσους γνωρίζουν, το μαγαζί παλιότερα πλασαριζόταν ως "maggy spa".