You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
αν θες τηλ. περνα να στο πω... ;)
Εχω παει και εγω καποιες φορες. Εχω περασει με μια ξανθια milf ανατολικου μπλοκ και μια ελληνιδα full στα tatoo. Με την πρωτη εφαγα μπριζολα με τη δευτερη φραπε με καλαμακι. Μια χαρα χωρος αρκετα καθαρος. 30€-40€ μου πηγε το κοστος. Απλα προσοχη γιατι τα ραντεβου κλεινονται περισσοτερο τηλεφωνικα. Αν πατε εκει θα δειτε το πολυ δυο κοπελες αλλα στην πραγματικοτητα δουλευουν αρκετα περισσοτερες.
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
ναι αν τις προπληρώσεις.... άσε καλύτεραΝαι,αλλά στις 5 συνεδρίες,η 6η δώρο!!!!!!!!!!!!
block0
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
να παμε δλδ?κ αν δε μας αρεσει καμια πιστολι?Εχω παει και εγω καποιες φορες. Εχω περασει με μια ξανθια milf ανατολικου μπλοκ και μια ελληνιδα full στα tatoo. Με την πρωτη εφαγα μπριζολα με τη δευτερη φραπε με καλαμακι. Μια χαρα χωρος αρκετα καθαρος. 30€-40€ μου πηγε το κοστος. Απλα προσοχη γιατι τα ραντεβου κλεινονται περισσοτερο τηλεφωνικα. Αν πατε εκει θα δειτε το πολυ δυο κοπελες αλλα στην πραγματικοτητα δουλευουν αρκετα περισσοτερες.
να παμε δλδ?κ αν δε μας αρεσει καμια πιστολι?
Παρε ενα τηλ πρωτα να δεις αν υπαρχουν παρουσες. Γιατι να πας μεχρι εκει και να ειναι μονο μια, τσαμπα δρομος. Αν θες οπωσδηποτε να πας δοκιμασε μετα τη μια, μιαμιση. Οσο αργοτερα προς μεσημερι, τοσο καλυτερες πιθανοτητες να πετυχεις περισσοτερες.
block0
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
διαρκεια κ τετοια στα προγραμματα τα θυμασαι?Παρε ενα τηλ πρωτα να δεις αν υπαρχουν παρουσες. Γιατι να πας μεχρι εκει και να ειναι μονο μια, τσαμπα δρομος. Αν θες οπωσδηποτε να πας δοκιμασε μετα τη μια, μιαμιση. Οσο αργοτερα προς μεσημερι, τοσο καλυτερες πιθανοτητες να πετυχεις περισσοτερες.
διαρκεια κ τετοια στα προγραμματα τα θυμασαι?
40'-45'. Μιση ωρα περιπου το μασαζ και οσο αντεξεις μετα. Τωρα για το μετα, εχω καταλαβει πως ειναι οτι κανονισεις και οτι προσφερει η λαδοκορη. Δεν ειναι στανταρ δηλαδη. Και το κοστος παιρνει παζαρι. Αν σου πουν 40 στην αρχη παλεψε το για λιγοτερο. Αν ειναι να δωσεις το δεκαρικο, να το δωσεις μονο για να προχωρησεις παραπανω στο δωματιο.
block0
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
οπου σε πιασουν δλδ κ αυτοι40'-45'. Μιση ωρα περιπου το μασαζ και οσο αντεξεις μετα. Τωρα για το μετα, εχω καταλαβει πως ειναι οτι κανονισεις και οτι προσφερει η λαδοκορη. Δεν ειναι στανταρ δηλαδη. Και το κοστος παιρνει παζαρι. Αν σου πουν 40 στην αρχη παλεψε το για λιγοτερο. Αν ειναι να δωσεις το δεκαρικο, να το δωσεις μονο για να προχωρησεις παραπανω στο δωματιο.
οπου σε πιασουν δλδ κ αυτοι
Συνεννοήσου από το τηλ για το 25άρι (άλλωστε τόσο λέει και η αγγελία) και στη συνέχεια από κοντά για τα υπόλοιπα. Κατευθείαν εμένα μου είπε 25 + 5 για το . Αν είναι για κάτι παραπάνω δεν ξέρω. Επίσης οι δύο κοπέλες μαζί είναι ακριβώς το διπλάσιο κόστος αλλά πιστεύω αν το παζαρέψεις, θα σου κάνουν και το εξτραδάκι άνευ 5ευρου. Η χθεσινή τύπισσα πάντως ήταν πολύ συνεννοήσιμη και άφησε περιθώρια εκπτώσεων αν γίνεις τακτικός.
athensstef
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 136
- Πόντοι
- 6
τι 50 χρονων ρε μαλακες???
μπαζοκατασταση επικρατει
τις πληρωνετε κιολας τισ μουμιες?!?!?
Πες τα χρυσοστομε !!!!θα μου πεις γουστα ειναι αυτα σεβαστον αλλα Εχεις ακουσει καμμια 30αρα η και 40αρα να πληρωνει 50αρη 60αρη να την γαμησει ?
jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.493
- Πόντοι
- 456
φιλε κανει πολυ καλο μασαζ οχι αστεια αλλα μεχρι εκει και να μην την πηδαγα δε θα χα θεμα ημουν οκ κ με τ φραπε,δε ειχα πελωρια αναγκη για σεξ μαζι της
Τα πάντα όλα πλέον, απλά το κάνει και κατ' επιλογή της ακουσων-ακουσων...Τώρα εχεμύθεια μεταξύ μας - μεταξάς μη τρελλαθούμε.. ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυβόμαστε εδω μέσα μεταξύ μας. :S :S
Αλλά πάει αυτό για καινούργια να μιλάμε
block0
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
μπορει να μας πει ενας αναλυτικα τι εκανε μαζι της?βαρεθηκα να ακουω οτι κανει κ εξτρα χωρις να λενε τι ειναι το εξτραΤα πάντα όλα πλέον, απλά το κάνει και κατ' επιλογή της ακουσων-ακουσων...Τώρα εχεμύθεια μεταξύ μας - μεταξάς μη τρελλαθούμε.. ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυβόμαστε εδω μέσα μεταξύ μας. :S :S
Αλλά πάει αυτό για καινούργια να μιλάμε
Πρωτη φορα την ακουω ,αλλα θα το εξερευνησω το θεμα με τη γειτονισα ,αν και το 50αρικο τσουζει την σημερον ημερα.
[/quoteΑυτη η ξεκωλιαρα με κατεβασε Πειραια και με εστεισε απ εξω απο το hotel και περιμενα μετα απο πολλα τηλεφων και του τυπου ναι ερχομαι κτλ. δεν ηρθε και δεν το ξανασηκωσε.....οποτε καραμαυρο!!!! και λεω τωρα της κλεινεις ενα ραντεβου να ερθει να την κανεις μαυρη στο ξυλο να σου πω το ξανακανει??? αντε στο διαολο πια με ολες της καρακαριολες.... αν και απο οτι ειδα ενας φιλος εδω ειπε οτι ειναι 60+++.......μαλλον την γλυτωσα αλλα ταλαιπωρια να κατεβω μεχρι εκει τσαμπα.....
Πρωτη φορα την ακουω ,αλλα θα το εξερευνησω το θεμα με τη γειτονισα ,αν και το 50αρικο τσουζει την σημερον ημερα.
[/quoteΑυτη η ξεκωλιαρα με κατεβασε Πειραια και με εστεισε απ εξω απο το hotel και περιμενα μετα απο πολλα τηλεφων και του τυπου ναι ερχομαι κτλ. δεν ηρθε και δεν το ξανασηκωσε.....οποτε καραμαυρο!!!! και λεω τωρα της κλεινεις ενα ραντεβου να ερθει να την κανεις μαυρη στο ξυλο να σου πω το ξανακανει??? αντε στο διαολο πια με ολες της καρακαριολες.... αν και απο οτι ειδα ενας φιλος εδω ειπε οτι ειναι 60+++.......μαλλον την γλυτωσα αλλα ταλαιπωρια να κατεβω μεχρι εκει τσαμπα.....
Για αυτην λεω...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63