Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.081
Πόντοι
736
Εννοειται, καλημερα μαγκες μασαζολαγνοι  :rockon:

ststory

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
12
Πόντοι
1
image.jpg

αν θες τηλ. περνα να στο πω... ;)

Εχω παει και εγω καποιες φορες. Εχω περασει με μια ξανθια milf ανατολικου μπλοκ και μια ελληνιδα full στα tatoo. Με την πρωτη εφαγα μπριζολα με τη δευτερη φραπε με καλαμακι. Μια χαρα χωρος αρκετα καθαρος. 30€-40€ μου πηγε το κοστος. Απλα προσοχη γιατι τα ραντεβου κλεινονται περισσοτερο τηλεφωνικα. Αν πατε εκει θα δειτε το πολυ δυο κοπελες αλλα στην πραγματικοτητα δουλευουν αρκετα περισσοτερες.

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
Εχω παει και εγω καποιες φορες. Εχω περασει με μια ξανθια milf ανατολικου μπλοκ και μια ελληνιδα full στα tatoo. Με την πρωτη εφαγα μπριζολα με τη δευτερη φραπε με καλαμακι. Μια χαρα χωρος αρκετα καθαρος. 30€-40€ μου πηγε το κοστος. Απλα προσοχη γιατι τα ραντεβου κλεινονται περισσοτερο τηλεφωνικα. Αν πατε εκει θα δειτε το πολυ δυο κοπελες αλλα στην πραγματικοτητα δουλευουν αρκετα περισσοτερες.
να παμε δλδ?κ αν δε μας αρεσει καμια πιστολι?

rouchat

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
53
Πόντοι
1
Καλημέρα

Τελικά ξέρει κανένας για καμία με δικό της χώρο στα βόρεια προάστεια και ας φτάνει μέχρι φραπέ, άμα είναι και καταπιόλα φυσικα ακόμα καλύτερα .

ststory

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
12
Πόντοι
1
να παμε δλδ?κ αν δε μας αρεσει καμια πιστολι?

Παρε ενα τηλ πρωτα να δεις αν υπαρχουν παρουσες. Γιατι να πας μεχρι εκει και να ειναι μονο μια, τσαμπα δρομος. Αν θες οπωσδηποτε να πας δοκιμασε μετα τη μια, μιαμιση. Οσο αργοτερα προς μεσημερι, τοσο καλυτερες πιθανοτητες να πετυχεις περισσοτερες.

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
Παρε ενα τηλ πρωτα να δεις αν υπαρχουν παρουσες. Γιατι να πας μεχρι εκει και να ειναι μονο μια, τσαμπα δρομος. Αν θες οπωσδηποτε να πας δοκιμασε μετα τη μια, μιαμιση. Οσο αργοτερα προς μεσημερι, τοσο καλυτερες πιθανοτητες να πετυχεις περισσοτερες.
διαρκεια κ τετοια στα προγραμματα τα θυμασαι?

ststory

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
12
Πόντοι
1
διαρκεια κ τετοια στα προγραμματα τα θυμασαι?

40'-45'. Μιση ωρα περιπου το μασαζ και οσο αντεξεις μετα. Τωρα για το μετα, εχω καταλαβει πως ειναι οτι κανονισεις και οτι προσφερει η λαδοκορη. Δεν ειναι στανταρ δηλαδη. Και το κοστος παιρνει παζαρι. Αν σου πουν 40 στην αρχη παλεψε το για λιγοτερο. Αν ειναι να δωσεις το δεκαρικο, να το δωσεις μονο για να προχωρησεις παραπανω στο δωματιο.

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
40'-45'. Μιση ωρα περιπου το μασαζ και οσο αντεξεις μετα. Τωρα για το μετα, εχω καταλαβει πως ειναι οτι κανονισεις και οτι προσφερει η λαδοκορη. Δεν ειναι στανταρ δηλαδη. Και το κοστος παιρνει παζαρι. Αν σου πουν 40 στην αρχη παλεψε το για λιγοτερο. Αν ειναι να δωσεις το δεκαρικο, να το δωσεις μονο για να προχωρησεις παραπανω στο δωματιο.
οπου σε πιασουν δλδ κ αυτοι

louk87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2015
Κριτικές
5
Like
163
Πόντοι
281
οπου σε πιασουν δλδ κ αυτοι

Συνεννοήσου από το τηλ για το 25άρι (άλλωστε τόσο λέει και η αγγελία) και στη συνέχεια από κοντά για τα υπόλοιπα. Κατευθείαν εμένα μου είπε 25 + 5 για το  :pipa2: . Αν είναι για κάτι παραπάνω δεν ξέρω. Επίσης οι δύο κοπέλες μαζί είναι ακριβώς το διπλάσιο κόστος αλλά πιστεύω αν το παζαρέψεις, θα σου κάνουν και το εξτραδάκι άνευ 5ευρου. Η χθεσινή τύπισσα πάντως ήταν πολύ συνεννοήσιμη και άφησε περιθώρια εκπτώσεων αν γίνεις τακτικός.

athensstef

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
136
Πόντοι
6
τι 50 χρονων ρε μαλακες???
μπαζοκατασταση επικρατει
τις πληρωνετε κιολας τισ μουμιες?!?!?

Πες τα χρυσοστομε !!!!θα μου πεις γουστα ειναι αυτα σεβαστον αλλα Εχεις ακουσει καμμια 30αρα η και 40αρα να πληρωνει 50αρη 60αρη να την γαμησει ?

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.493
Πόντοι
456
φιλε κανει πολυ καλο μασαζ οχι αστεια αλλα μεχρι εκει και να μην την πηδαγα δε θα χα θεμα ημουν οκ κ με τ φραπε,δε ειχα πελωρια αναγκη για σεξ μαζι της

Τα πάντα όλα πλέον, απλά το κάνει και κατ' επιλογή της ακουσων-ακουσων...Τώρα εχεμύθεια μεταξύ μας - μεταξάς μη τρελλαθούμε.. ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυβόμαστε εδω μέσα μεταξύ μας. :S :S

Αλλά πάει αυτό για καινούργια να μιλάμε :dancing:

SEXY_TED

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
58
Πόντοι
1
ρε παιδιά μασάζ κατ' οίκον είναι το θέμα εδώ, μην μας τα πρίζετε με πλατείες Βικτωρίας και λοιπά, έλεος δηλαδή..!

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
αφου σε ενοχλησε τοοοσο πολυ το πηραμε πισω αποσυρση...

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
Τα πάντα όλα πλέον, απλά το κάνει και κατ' επιλογή της ακουσων-ακουσων...Τώρα εχεμύθεια μεταξύ μας - μεταξάς μη τρελλαθούμε.. ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυβόμαστε εδω μέσα μεταξύ μας. :S :S

Αλλά πάει αυτό για καινούργια να μιλάμε :dancing:
μπορει να μας πει ενας αναλυτικα τι εκανε μαζι της?βαρεθηκα να ακουω οτι κανει κ εξτρα χωρις να λενε τι ειναι το εξτρα

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.493
Πόντοι
456
Ελα pm μην κουραζουμε το νημα

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
στειλτε και σε μενα αν θελετε...στο τηλ δε λεει τιποτα παντως,προσφατα τη πηρα αλλα δε μπορουσε,μου τα μασαγε παλι.

charis205

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
52
Πόντοι
1
Πρωτη φορα την ακουω ,αλλα θα το εξερευνησω το θεμα με τη γειτονισα ,αν και το 50αρικο τσουζει την σημερον ημερα.
[/quoteΑυτη η ξεκωλιαρα με κατεβασε Πειραια και με εστεισε απ εξω απο το hotel  και περιμενα μετα απο πολλα τηλεφων και του τυπου ναι ερχομαι κτλ. δεν ηρθε και δεν το ξανασηκωσε.....οποτε καραμαυρο!!!! και λεω τωρα της κλεινεις ενα ραντεβου να ερθει να την κανεις μαυρη στο ξυλο να σου πω το ξανακανει??? αντε στο διαολο πια με ολες της καρακαριολες.... αν και απο οτι ειδα ενας φιλος εδω ειπε οτι ειναι 60+++.......μαλλον την γλυτωσα αλλα ταλαιπωρια να κατεβω μεχρι εκει τσαμπα.....

charis205

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
52
Πόντοι
1
Πρωτη φορα την ακουω ,αλλα θα το εξερευνησω το θεμα με τη γειτονισα ,αν και το 50αρικο τσουζει την σημερον ημερα.
[/quoteΑυτη η ξεκωλιαρα με κατεβασε Πειραια και με εστεισε απ εξω απο το hotel  και περιμενα μετα απο πολλα τηλεφων και του τυπου ναι ερχομαι κτλ. δεν ηρθε και δεν το ξανασηκωσε.....οποτε καραμαυρο!!!! και λεω τωρα της κλεινεις ενα ραντεβου να ερθει να την κανεις μαυρη στο ξυλο να σου πω το ξανακανει??? αντε στο διαολο πια με ολες της καρακαριολες.... αν και απο οτι ειδα ενας φιλος εδω ειπε οτι ειναι 60+++.......μαλλον την γλυτωσα αλλα ταλαιπωρια να κατεβω μεχρι εκει τσαμπα.....

Για αυτην λεω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom