Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (8 μέλη και 43 επισκέπτες)

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
φιλε κανει πολυ καλο μασαζ οχι αστεια αλλα μεχρι εκει και να μην την πηδαγα δε θα χα θεμα ημουν οκ κ με τ φραπε,δε ειχα πελωρια αναγκη για σεξ μαζι της

συμφωνω απολυτα μαζι σου  :hi: :hi:

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720
παντως δεν εχει εμφανιστει κατι καινουργιο
εικαζω μετα τις γιορτες θα βγουν νεα τεμαχια στο κλαρι

louk87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2015
Κριτικές
5
Like
163
Πόντοι
281

Επίσκεψη πριν λίγες ώρες. Εύκολη συνεννόηση από το τηλ και άμεσα κλείσιμο ραντεβού. Την ώρα που πήγα δούλευε μία μόνη της, γύρω στα 45 (ή λίγο παραπάνω), ονόματι Άννα, με σχετικά ωραίο πρόσωπο για την ηλικία της αλλά πεσμένο σώμα (λογικό για την ηλικία της). Μπανάκι στην αρχή και στη συνέχεια 25 ευρά για σχετικά καλό μασάζ, με φραπεδιά στο τέλος, στην οποία μάλιστα ύστερα από παρότρυνση έβγαλε και τα ρούχα της με ελεύθερο άγγιγμα κλπ. Εκεί μου το έβαλε και 2-3 φορές στο στόμα της λέγοντάς μου για κανονικό  :pipa2: με 5 ευρώ επιπλέον. Είπα ναι και δεν το μετάνιωσα!!! Πιστεύω πως αν σε μάθει και με λίγη πίεση ίσως κάνει και τίποτα παραπάνω, απλά εγώ δεν ενδιαφερόμουν και δεν πήγα εκεί τη συζήτηση.

Φεύγοντας, έμπαινε στο μαγαζάκι μια άλλη τύπισσα, τουλάχιστον 55 χρονών με πεσμένη φάτσα, την οποία δεν τη συστήνω σε κανέναν. Γενικά μου είπε πως δουλεύουν και άλλες εκεί, έχει λέει και μια κοπέλα ψηλή, 30άρα με ωραίο σώμα και πως υπάρχουν συνεδρίες διαφόρων τύπου, π.χ. 2 κοπέλες μαζί κλπ. Σε σχέση τιμής και απόδοσης είναι αρκετά καλό και το προτείνω στους λάτρεις των μιλφ. Η 55άρα στο τέλος πάντως ήταν πολύ κομοδίνο και θα ήταν καλό να μην πάτε αν ακούσετε πως θα είναι μία μόνη της. Όσο για τις άλλες που μου είπε ότι δουλεύουν εκεί, δεν ξέρω τι λένε.

Τέλος, ο χώρος, ήταν καθαρός, με μασαζοκρέβατο το οποίο είχε χαρτί κουζίνας πάνω. Σε καμία περίπτωση δε μύριζε ούτε είχε βρωμιές πουθενά. Ίσως ένα καλοριφέρ να ήταν καλή επιλογή τώρα που χειμώνιασε, αν και όταν ξεκινήσει το μασάζ δεν νιώθεις το κρύο!

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
μπράβο louk, ωραία ενημέρωση και ειδικά από νέο μέλος!

καλημέρα σε όλους

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
Επίσκεψη πριν λίγες ώρες. Εύκολη συνεννόηση από το τηλ και άμεσα κλείσιμο ραντεβού. Την ώρα που πήγα δούλευε μία μόνη της, γύρω στα 45 (ή λίγο παραπάνω), ονόματι Άννα, με σχετικά ωραίο πρόσωπο για την ηλικία της αλλά πεσμένο σώμα (λογικό για την ηλικία της). Μπανάκι στην αρχή και στη συνέχεια 25 ευρά για σχετικά καλό μασάζ, με φραπεδιά στο τέλος, στην οποία μάλιστα ύστερα από παρότρυνση έβγαλε και τα ρούχα της με ελεύθερο άγγιγμα κλπ. Εκεί μου το έβαλε και 2-3 φορές στο στόμα της λέγοντάς μου για κανονικό  :pipa2: με 5 ευρώ επιπλέον. Είπα ναι και δεν το μετάνιωσα!!! Πιστεύω πως αν σε μάθει και με λίγη πίεση ίσως κάνει και τίποτα παραπάνω, απλά εγώ δεν ενδιαφερόμουν και δεν πήγα εκεί τη συζήτηση.

Φεύγοντας, έμπαινε στο μαγαζάκι μια άλλη τύπισσα, τουλάχιστον 55 χρονών με πεσμένη φάτσα, την οποία δεν τη συστήνω σε κανέναν. Γενικά μου είπε πως δουλεύουν και άλλες εκεί, έχει λέει και μια κοπέλα ψηλή, 30άρα με ωραίο σώμα και πως υπάρχουν συνεδρίες διαφόρων τύπου, π.χ. 2 κοπέλες μαζί κλπ. Σε σχέση τιμής και απόδοσης είναι αρκετά καλό και το προτείνω στους λάτρεις των μιλφ. Η 55άρα στο τέλος πάντως ήταν πολύ κομοδίνο και θα ήταν καλό να μην πάτε αν ακούσετε πως θα είναι μία μόνη της. Όσο για τις άλλες που μου είπε ότι δουλεύουν εκεί, δεν ξέρω τι λένε.

Τέλος, ο χώρος, ήταν καθαρός, με μασαζοκρέβατο το οποίο είχε χαρτί κουζίνας πάνω. Σε καμία περίπτωση δε μύριζε ούτε είχε βρωμιές πουθενά. Ίσως ένα καλοριφέρ να ήταν καλή επιλογή τώρα που χειμώνιασε, αν και όταν ξεκινήσει το μασάζ δεν νιώθεις το κρύο!
καλημερα το λινκ δεν δουλευει ... διορθωση ???

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
ανοιγει, θα το παρεις ολο με copy-paste

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Ανοίγει το λινκ. Ενδιαφέρουσα περίπτωση ακούγεται για  :pipa1:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Του κανω paste στο google και μου βγαζει μασαζ στην Τριπολη και στη Θεσ/νικη . κατι δεν κανω σωστα ?
image.jpg

αν θες τηλ. περνα να στο πω... ;)

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
φιλε κανει πολυ καλο μασαζ οχι αστεια αλλα μεχρι εκει και να μην την πηδαγα δε θα χα θεμα ημουν οκ κ με τ φραπε,δε ειχα πελωρια αναγκη για σεξ μαζι της
Πραγματι ,το ιδιο και εγω ,τελειο μασαζ ,ζητησα απαλο , χαλαρωτικο , χωρις περιτες κουβέντες και μετα φραπεδια παρα πολύ καλη .ΑΥΤΑ.

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
μην ξεχασεις να βαλεις μπροστα το 210, γιατι Τρικαλα θα σου βγει... :2funny:

Hlias

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
991
Πόντοι
86
μην ξεχασεις να βαλεις μπροστα το 210, γιατι Τρικαλα θα σου βγει... :2funny:
Ο αριθμός τηλεφώνου πάντως μου είναι γνωστός. Πριν από πολλά χρόνια είχα καλέσει το συγκεκριμένο νούμερο σταθερού τηλεφώνου και είχα πάει κάπου στη Χρ Τρικουπη ή στη Ζωοδ. Πηγής στο κέντρο. Θυμάμαι είχε ανοίξει μία ελληνίδα, μόνη της ήταν. Δε μου άρεσε και έφυγα. Αυτά βεβαια πριν από πολλά χρόνια. Τώρα δεν ξέρω..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom