τι λες ρε συ
τετοια διαφορα στη πραγματικοτητα
μου ειπε 50χρ και ωραιο κορμι
πα πα τι πηγαμε να παθουμε
Όπως τα είπε ο aggel είναι.Μείνε μακριά φίλε.
τι λες ρε συ
τετοια διαφορα στη πραγματικοτητα
μου ειπε 50χρ και ωραιο κορμι
πα πα τι πηγαμε να παθουμε
φιλε κανει πολυ καλο μασαζ οχι αστεια αλλα μεχρι εκει και να μην την πηδαγα δε θα χα θεμα ημουν οκ κ με τ φραπε,δε ειχα πελωρια αναγκη για σεξ μαζι της
καλημερα το λινκ δεν δουλευει ... διορθωση ???Επίσκεψη πριν λίγες ώρες. Εύκολη συνεννόηση από το τηλ και άμεσα κλείσιμο ραντεβού. Την ώρα που πήγα δούλευε μία μόνη της, γύρω στα 45 (ή λίγο παραπάνω), ονόματι Άννα, με σχετικά ωραίο πρόσωπο για την ηλικία της αλλά πεσμένο σώμα (λογικό για την ηλικία της). Μπανάκι στην αρχή και στη συνέχεια 25 ευρά για σχετικά καλό μασάζ, με φραπεδιά στο τέλος, στην οποία μάλιστα ύστερα από παρότρυνση έβγαλε και τα ρούχα της με ελεύθερο άγγιγμα κλπ. Εκεί μου το έβαλε και 2-3 φορές στο στόμα της λέγοντάς μου για κανονικό με 5 ευρώ επιπλέον. Είπα ναι και δεν το μετάνιωσα!!! Πιστεύω πως αν σε μάθει και με λίγη πίεση ίσως κάνει και τίποτα παραπάνω, απλά εγώ δεν ενδιαφερόμουν και δεν πήγα εκεί τη συζήτηση.
Φεύγοντας, έμπαινε στο μαγαζάκι μια άλλη τύπισσα, τουλάχιστον 55 χρονών με πεσμένη φάτσα, την οποία δεν τη συστήνω σε κανέναν. Γενικά μου είπε πως δουλεύουν και άλλες εκεί, έχει λέει και μια κοπέλα ψηλή, 30άρα με ωραίο σώμα και πως υπάρχουν συνεδρίες διαφόρων τύπου, π.χ. 2 κοπέλες μαζί κλπ. Σε σχέση τιμής και απόδοσης είναι αρκετά καλό και το προτείνω στους λάτρεις των μιλφ. Η 55άρα στο τέλος πάντως ήταν πολύ κομοδίνο και θα ήταν καλό να μην πάτε αν ακούσετε πως θα είναι μία μόνη της. Όσο για τις άλλες που μου είπε ότι δουλεύουν εκεί, δεν ξέρω τι λένε.
Τέλος, ο χώρος, ήταν καθαρός, με μασαζοκρέβατο το οποίο είχε χαρτί κουζίνας πάνω. Σε καμία περίπτωση δε μύριζε ούτε είχε βρωμιές πουθενά. Ίσως ένα καλοριφέρ να ήταν καλή επιλογή τώρα που χειμώνιασε, αν και όταν ξεκινήσει το μασάζ δεν νιώθεις το κρύο!
καλημερα φιλε...πιαστο(ποντικωσε το ολο) μεχρι html και απλα κανε μεταβαση στο σαιτ...καλημερα το λινκ δεν δουλευει ... διορθωση ???
Του κανω paste στο google και μου βγαζει μασαζ στην Τριπολη και στη Θεσ/νικη . κατι δεν κανω σωστα ?ανοιγει, θα το παρεις ολο με copy-paste
Του κανω paste στο google και μου βγαζει μασαζ στην Τριπολη και στη Θεσ/νικη . κατι δεν κανω σωστα ?
Από που να περασω ,θελεις να μου το στειλεις με πμ? Ευχαριστω.
αν θες τηλ. περνα να στο πω... ;)
Πραγματι ,το ιδιο και εγω ,τελειο μασαζ ,ζητησα απαλο , χαλαρωτικο , χωρις περιτες κουβέντες και μετα φραπεδια παρα πολύ καλη .ΑΥΤΑ.φιλε κανει πολυ καλο μασαζ οχι αστεια αλλα μεχρι εκει και να μην την πηδαγα δε θα χα θεμα ημουν οκ κ με τ φραπε,δε ειχα πελωρια αναγκη για σεξ μαζι της
Η λαδοκόρη είναι ελληνίδα?Πραγματι ,το ιδιο και εγω ,τελειο μασαζ ,ζητησα απαλο , χαλαρωτικο , χωρις περιτες κουβέντες και μετα φραπεδια παρα πολύ καλη .ΑΥΤΑ.
Ο αριθμός τηλεφώνου πάντως μου είναι γνωστός. Πριν από πολλά χρόνια είχα καλέσει το συγκεκριμένο νούμερο σταθερού τηλεφώνου και είχα πάει κάπου στη Χρ Τρικουπη ή στη Ζωοδ. Πηγής στο κέντρο. Θυμάμαι είχε ανοίξει μία ελληνίδα, μόνη της ήταν. Δε μου άρεσε και έφυγα. Αυτά βεβαια πριν από πολλά χρόνια. Τώρα δεν ξέρω..μην ξεχασεις να βαλεις μπροστα το 210, γιατι Τρικαλα θα σου βγει...
Ευχαριστω και παλι.μην ξεχασεις να βαλεις μπροστα το 210, γιατι Τρικαλα θα σου βγει...
Ναι και μαλιστα ΑΗ λαδοκόρη είναι ελληνίδα?
Αθηναια βερα .Ναι και μαλιστα Α
Ε, τοτε θα τριβει καλυτερα.....Αθηναια βερα .