Καλημέρα σε όλους σας.
Παρακαλουθώ το forum περιστασιακά και πάντα έχουν ενδιαφέρον οι τόσο διαφορετικοί τρόποι που προσεγγίζεται ένα θέμα, ανάλογα με τα συμφέροντα, τις επιθυμίες , τον χαρακτήρα, τον σκοπό του καθενός.
Εχω κάνει μασάζ ή και κάτι παραπάνω, με πολλές από τις κοπέλλες που αναφέρονται εδώ μέσα, τουλάχιστον 30 διαφορετικές και οχι μία φορά. Από όλες πήρα κάτι , ( χοντρές, αδύνατες, μεγάλες, πιτσιρίκες, όμορφες, άσχημες, επαγγελματίες ή ερασιτέχνες) καλό μασάζ, σεξ, εμπιστοσύνη, εκτίμηση, ικανοποίηση του ναρκισσισμού μου, της αίσθησης εξουσίας ( πληρώνω και γαμάω) και διάφορα άλλα, ανάλογα με το τι είχα κάθε φορά ανάγκη και τι μπορέσε η συγκεκριμένη κοπέλα να μου δώσει ή εγώ να αποσπάσω.
Δεν έχω και δεν θέλω πολλά να προσθέσω για το τι κάνει η κάθε μιά και πόσο κοστίζει. Για να είμαι ειλικρινής ελάχιστες μου έχουν ζητήσει συγκεκριμένο ποσό πριν ή και μετά το ραντεβού μια και πράτω κατά περίπτωση και συνήθως καλύπτω τον μέσο όρο που αναφέρετε. Συνήθως σε σχέση με αυτά που διαβάζω παίρνω λίγο περισσότερα , όχι πληρώνοντας περισσότερα λεφτά αλλά καλύπτοντας κάποιες άλλες ανθρώπινες ανάγκες αυτών των κοριτσιών. Ολες οι γυναίκες και αυτές ακόμη περισσότερο έχουν συγκεκριμένες ανάγκες και επιθυμίες. Η προσέγγιση μας πρέπει να είναι A.I.D.A -Attention-Interesting-Desire-Attact δηλαδή τραβήξτε την προσοχή, προκαλέστε το ενδιαφέρον, γίνετε επιθυμητοί και ενεργήστε. Θα μου πείτε σε μία ώρα? Τόση εχετε και σε ενα μπαράκι που φλερτάρετε... στατιστικά χρειάζεται 20 με 30 λεπτά.
Ελπίζω να μην διαβάσω ότι δεν πρόσθεσα ονόματα, τιμές, καλαμάκια, φραπέδες κτλ δεν πρόκειται να το κάνω. Αυτό που θα είναι η συνεισφορά μου, θα είναι τα ονόματα της Χρυσής, της Τέας, της Σπυριδούλας και της Μιλένας. Αν δώσετε θα πάρετε και δεν αναφέρομαι σε ευρώ. Ούτε μόνο ή κατ ανάγκη σε μασαζ ή σεξ.
Το βασικό όμως θέμα που θέλω να θέσω είναι το θέμα υγείας. Μήπως εκτός από έστω ενα self test ή καλύτερα ένα πιστοποιητικό εμβολιασμού , θα έπρεπε οι κοπέλες που προσφέρουν και άλλες υπηρεσίες να έχουν και μια εξέταση αίματος έστω κάθε εβδομάδα για τα βασικά αφροδίσια νοσήματα, μια ακόμη και μια ηπατίτιδα Β ή C είναι πολύ απλή με ένα καλαμάκι? Το κόστος είναι 30 ευρώ για τα βασικά 5. ( ηπατίτιδες, HIV, σύφιλη). 120 τον μήνα. Θά ήταν για εσάς συγκριτικό πλεονέκτημα προτίμησης και επιλογής?
Σκεφτείτε το και έσεις και τα γραφεία που μας διαβάζουν και οι κοπέλες.
Να περνάτε καλά, να είστε υγιείς και να βρείτε ότι ο καθένας επιθυμεί το 2022.