alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
τώρα διάβασα ότι με αναφέρανε!Ναι, κι εχω γράψει, όταν ήταν ως Νεφέλη:
Χαμπάρι δεν είχα πάρει!
τώρα διάβασα ότι με αναφέρανε!Ναι, κι εχω γράψει, όταν ήταν ως Νεφέλη:
Εν τω μεταξύ μάλλον τον μπάναραν, αλλά αντε να το πάρεις χαμπάρι χωρίς την ένδειξη οτι εχει μπαναριστεί.τώρα διάβασα ότι με αναφέρανε!
Χαμπάρι δεν είχα πάρει!
Hotel bill , ειχε στήθος δυάριΦίλε έχει καθόλου στήθος αυτή??γτ από φάτσα που είδα κ σώμα φαίνεται καβλακι..έχει δικό της χώρο η σε χοτελ την πήρες???
Ναι ρε μυστη συμφωνώ στο σχόλιο σ αλα ειναι γυναίκες μπορει και το εκανε επίτηδες γ ν δει κ πως θα αντιδράσω και ν νομιζω εγω οτι με ερωτεύτηκεΡε φίλε δεν είπαμε για τα εξτρα. Αλλά ο τρόπος που αφηγείται το στάδιο της πληρωμής είναι ψέμα. Είναι δυνατόν η κοπέλα να έκατσε να γαμηθεί και να του είπε στη ουσία, δώσε ότι θες. Είπαμεεεεεεε
Στο joy σαν Ιωάννα ήταν. Κάνε μια αναζήτηση πάνω. Μέχρι φουλ.Κορινα από empire έχει κανείς εμπειρια;φαίνεται πολύ καλη
Στο joy σαν Ιωάννα ήταν. Κάνε μια αναζήτηση πάνω. Μέχρι φουλ.
την Αλεξανδρα εννοουσες καυλακι?Είναι πιο χοντρή σε σχέση με τη φωτό. Από μασάζ, άπλωμα λαδιού για να πάρεις μαύρισμα.
Αλλά, στα εξτρά, καλύτερα και φτηνότερα σε σχέση με την άλλη, το καυλάκι του γραφείου!
Εδώ ρε εμένα επειδή 2 φορές ζήτησα αν έχει κενό μια κοπέλα και δεν είχε μου την είπε ότι στέλνω και παίζω και είπε και ότι αν συνεχίσω θα υπάρξει πρόβλημα και ότι δεν θέλω να υπάρξει πρόβλημαΕπικοινωνια με empire μεσο viber.....απαραδεκτη συμπεριφορα με τουπέ. Ας σκεφτούν οτι αυτη την εβδομάδα μπορει να έχουν λιγο παραπάνω δουλειά αλλά απο Γενάρη θα στέλνουν μηνυματα πάλι....
για πολλες κλωτσιες....Εδώ ρε εμένα επειδή 2 φορές ζήτησα αν έχει κενό μια κοπέλα και δεν είχε μου την είπε ότι στέλνω και παίζω και είπε και ότι αν συνεχίσω θα υπάρξει πρόβλημα και ότι δεν θέλω να υπάρξει πρόβλημα
Μου έστειλε και ηχητικό η γαμιολα στο γραφείο ότι θα μιλάει όπως θέλει και με έχουν για μλκ στο γραφείο!!! Ολο αυτο έγινε βέβαια επειδή νόμιζαν ότι καβλαντιζω ενώ απλά μπορούσαν να με μπλοκάρουν. Την στόλισα καταλλήλως βέβαια την κυρία...για πολλες κλωτσιες....
γέλασα με την ψυχή μου Θαγκ, νάσαι καλα!…και μετά φέρνεις κ τους φίλους σου και γίνεται όργιο Ρωμαϊκό… και μετά εκείνες φέρνουν και τις φίλες τους και πέφτει μπριζόλα σπάλα φουλ τελεβιζιόν… ρε φίλε πλάκα μας κάνεις; Πάρε call girl
Να ζητήσω συγγνώμη από το γραφείο και όσους πιθανόν μπέρδεψα , σχετικά με την ανάρτηση μου για το EMPIRE MASSAGE.Επικοινωνια με empire μεσο viber.....απαραδεκτη συμπεριφορα με τουπέ. Ας σκεφτούν οτι αυτη την εβδομάδα μπορει να έχουν λιγο παραπάνω δουλειά αλλά απο Γενάρη θα στέλνουν μηνυματα.
Αφού έχει κλείσει πως σου απάντησαν με τουπέ;Να ζητήσω συγγνώμη από το γραφείο και όσους πιθανόν μπέρδεψα , σχετικά με την ανάρτηση μου για το EMPIRE MASSAGE.
Μπέρδεψα τα ονόματα.....αναφέρομουν σε άλλο γραφείο που από ότι έμαθα πλέον έχει κλείσει.
Ποσο όμως το φουλ;Και στο joy όταν την είχα δει σε φωτό δεν ήταν και κάτι το εντυπωσιακό σε φωτο.Αν λέμε για την ίδια.Στρογγυλοπροσωπη σώμα δε φαινόταν.Αλλα αν δε κάνω λάθος έχει περάσει από γραφείο call girls παλαιότερα...Στο joy σαν Ιωάννα ήταν. Κάνε μια αναζήτηση πάνω. Μέχρι φουλ.
Ποσο όμως το φουλ;Και στο joy όταν την είχα δει σε φωτό δεν ήταν και κάτι το εντυπωσιακό σε φωτο.Αν λέμε για την ίδια.Στρογγυλοπροσωπη σώμα δε φαινόταν.Αλλα αν δε κάνω λάθος έχει περάσει από γραφείο call girls παλαιότερα...
Ποσο όμως το φουλ;Και στο joy όταν την είχα δει σε φωτό δεν ήταν και κάτι το εντυπωσιακό σε φωτο.Αν λέμε για την ίδια.Στρογγυλοπροσωπη σώμα δε φαινόταν.Αλλα αν δε κάνω λάθος έχει περάσει από γραφείο call girls παλαιότερα...
Φουλ κανονικά με 120€Φουλ όταν λες; Κανονικά όλα ; Ή θα φάω φολα ;
Απαντησαν στο viber και αφου μου ειπαν οτι δεν στελνουν φωτογραφιες κτλ στο κλεισιμο της κουβεντας με ενημερωσαν οτι για αυτο το διαστημα δεν δουλευει το γραφειο.Αφού έχει κλείσει πως σου απάντησαν με τουπέ;