You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
krokalas13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.445
- Πόντοι
- 206
Και γω το ίδιο. Μάλλον δεν δουλεύουν σήμεραΕχω στειλει μήνυμα στο viber απο το μεσημέρι αλλα ακομα απαντηση δεν πηρα
jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.489
- Πόντοι
- 456
Μετά από καιρό ψώνια από velvet ... και μου ήρθε Osmose... Ήμαρτον με αυτές τις μεταγραφές.. και έλεγα τι μου θυμίζει μόλις ήρθε σπίτι... Άννα απο velvet παλιά Μελίνα απο Osmose.. τα υπόλοιπα λίγο - πολύ γνωστά.
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
το τερμάτισες τύπε! Εύγε!Vip Άννα
ειχα τρελες καυλες απο το πρωι στελνω μνμ στη χρυσα μου στέλνει της κοπέλες ειμουν σ φαση δε μπορούσα ν αποφασίσω τελικα μου εκανε κλικ η αννα , παω δωματιάκι κανω το μπανάκι μου αουα να ειμαι σενιε πενιε ερχετε χτυπάει τη πόρτα , χαιρετιόμαστε η κοπελα μου αρεσε πολύ εμένα και πρωσοπο κ σώμα ηταν ντυμένη μέχρι το λαιμό και μου περασε απο το μυαλό οτι θα ειναι στα δεν , με ρώτησε τη θες ν κάνουμε και της λέω κανε ενα μπανακι κ βλεπουμε χαμογελαει ελα πες μ και της κανε εσυ το μπανακι σ να εισαι ποιο ανετα κ πηγε γ μπανακι οπου μετα απο λιγο μπηκα κ γω στο ντουζ μαζι της εκει επεσε χαμουρεμα Και συνεχίστηκε στο κρεβατι με μια ωραια πιπουλα την εγλυψα και γω με τη συρα μ και μετά ξεκινήσαμε ενα σετ απο ολες της κλασικές στάσεις οπου τελείωσα στον σκουφο , μετα μπανακι εκι πιασαμε κουβεντουλα κ αρχισε ν μ κανει μασαζ απο μπροστα ηταν τοσο καυλιαρα που μ τον επιανε κ οπος την εβλεπα με ξανακαυλωσα καποτα μπαμ κ ξεκινησαμε κ παλη , τελοσπαντον περασαμε κ οι δυιο τελεια της εδωσα τα 60 και τη ρωτησα τι εχτρα σ ωφειλου κ μ λεει δε ξερω ν σ πω μαζι σ περασα τελεια κ το ηθελα σε αλα ραντεβού δεν προχωράω οποτε δε ξερω τη ν σ πω και απο μονος μ μιας κ ηταν δυο γυροι σφυριλατησματος της εδωσα αλα 60 ευρο
mariosr125
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 386
- Πόντοι
- 21
Καλησπέρα μυστη οι κριτικές μ δεν ειναι ψεματα αν δεις εχω κ κριτικες που σχολιαζω αρνιτικα κοπελες που είναι στα δεν κ δεν έχω κανει τπτΕχεις μεγαλη φαντασια ρε φιλε. Μπραβο σου!
???
mariosr125
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 386
- Πόντοι
- 21
Παντα φίλε μ οι κριτικές μ ειναι κατατοπιστικές οπως εχω γραψει κ γ αλες που δεν εκανα τπτ γτ ηταν στα δεντο τερμάτισες τύπε! Εύγε!
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
που χαθηκες εσυ?το τερμάτισες τύπε! Εύγε!
Μετά από αποχή από μασάζ αλλά και ενημέρωση από εδώ .... ( Σπάνια έμπαινα ) ξανά άρχισα το άθλημα μετά από σχέση . Θα παραθέσω λίγες εμπειρίες που απέκτησα απτις λαδοκορες
Μου αρέσουν τα σκυλιά γι'αυτό και οι συγκεκριμένες επιλογές .
Τεα : μεγάλο στήθος ,σκληρό πρόσωπο , βαθιά πίπα , καλό body to body με ωραίο body ? εστιάζει παραπάνω στο παρασύνθημα και χάνει λίγο απτό μασάζ αλλά συνολική εμπειρία καλή .
Ελένη Empire: μεγάλο στήθος , φοβερος κωλος , καυλοφατσα , πίπα δυνατή πολύ σάλιο, καλό body to body, και εδώ εστίαση στην πίπα κ χάνουμε μασάζ αλλά πολύ καλή εμπειρία στο σύνολο , ίσως προχωράει.
Δήμητρα Άττικα: καλό μασάζ , μόνο χέρι , πολύ ευγενική αντιμετώπιση... Το λέω γιατί μερικές όταν ζητάς καλαμάκι το παίζουν ιστορία .
Χριστίνα 4you: μόνο μασάζ , πολύ καλό μασάζ . ( Αν θες μόνο αυτό η ιδανική )
Μαρία Crystal: γλυκό πρόσωπο ( στις φωτό φαίνονταν πιο σκληρή ) ωραίο σωματακι κ κωλαρακι , χαλαρό μασαζάκι με γδυσιμο πίπα κ παιχνίδι. Πιο παιχνιδιαρα για τα γούστα μου , αλλά προφανώς δεν με χάλασε κιόλας.
Οι προηγούμενες 10 μέρες μου.
Καλες εμπειρίες συναγωνιστές .
Μου αρέσουν τα σκυλιά γι'αυτό και οι συγκεκριμένες επιλογές .
Τεα : μεγάλο στήθος ,σκληρό πρόσωπο , βαθιά πίπα , καλό body to body με ωραίο body ? εστιάζει παραπάνω στο παρασύνθημα και χάνει λίγο απτό μασάζ αλλά συνολική εμπειρία καλή .
Ελένη Empire: μεγάλο στήθος , φοβερος κωλος , καυλοφατσα , πίπα δυνατή πολύ σάλιο, καλό body to body, και εδώ εστίαση στην πίπα κ χάνουμε μασάζ αλλά πολύ καλή εμπειρία στο σύνολο , ίσως προχωράει.
Δήμητρα Άττικα: καλό μασάζ , μόνο χέρι , πολύ ευγενική αντιμετώπιση... Το λέω γιατί μερικές όταν ζητάς καλαμάκι το παίζουν ιστορία .
Χριστίνα 4you: μόνο μασάζ , πολύ καλό μασάζ . ( Αν θες μόνο αυτό η ιδανική )
Μαρία Crystal: γλυκό πρόσωπο ( στις φωτό φαίνονταν πιο σκληρή ) ωραίο σωματακι κ κωλαρακι , χαλαρό μασαζάκι με γδυσιμο πίπα κ παιχνίδι. Πιο παιχνιδιαρα για τα γούστα μου , αλλά προφανώς δεν με χάλασε κιόλας.
Οι προηγούμενες 10 μέρες μου.
Καλες εμπειρίες συναγωνιστές .
Διαγραμμένο μέλος 190700
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.401
- Πόντοι
- 456
Αλήθεια λέει μίλησα κ γω στη Χρύσα μ πε κάνει εξτρα αυτή η Άννα..το τερμάτισες τύπε! Εύγε!
Διαγραμμένο μέλος 190700
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.401
- Πόντοι
- 456
Φίλε έχει καθόλου στήθος αυτή??γτ από φάτσα που είδα κ σώμα φαίνεται καβλακι..έχει δικό της χώρο η σε χοτελ την πήρες???Vip Άννα
ειχα τρελες καυλες απο το πρωι στελνω μνμ στη χρυσα μου στέλνει της κοπέλες ειμουν σ φαση δε μπορούσα ν αποφασίσω τελικα μου εκανε κλικ η αννα , παω δωματιάκι κανω το μπανάκι μου αουα να ειμαι σενιε πενιε ερχετε χτυπάει τη πόρτα , χαιρετιόμαστε η κοπελα μου αρεσε πολύ εμένα και πρωσοπο κ σώμα ηταν ντυμένη μέχρι το λαιμό και μου περασε απο το μυαλό οτι θα ειναι στα δεν , με ρώτησε τη θες ν κάνουμε και της λέω κανε ενα μπανακι κ βλεπουμε χαμογελαει ελα πες μ και της κανε εσυ το μπανακι σ να εισαι ποιο ανετα κ πηγε γ μπανακι οπου μετα απο λιγο μπηκα κ γω στο ντουζ μαζι της εκει επεσε χαμουρεμα Και συνεχίστηκε στο κρεβατι με μια ωραια πιπουλα την εγλυψα και γω με τη συρα μ και μετά ξεκινήσαμε ενα σετ απο ολες της κλασικές στάσεις οπου τελείωσα στον σκουφο , μετα μπανακι εκι πιασαμε κουβεντουλα κ αρχισε ν μ κανει μασαζ απο μπροστα ηταν τοσο καυλιαρα που μ τον επιανε κ οπος την εβλεπα με ξανακαυλωσα καποτα μπαμ κ ξεκινησαμε κ παλη , τελοσπαντον περασαμε κ οι δυιο τελεια της εδωσα τα 60 και τη ρωτησα τι εχτρα σ ωφειλου κ μ λεει δε ξερω ν σ πω μαζι σ περασα τελεια κ το ηθελα σε αλα ραντεβού δεν προχωράω οποτε δε ξερω τη ν σ πω και απο μονος μ μιας κ ηταν δυο γυροι σφυριλατησματος της εδωσα αλα 60 ευρο
Διαγραμμένο μέλος 199826
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2020
- Like
- 355
- Πόντοι
- 20
Κανένας άποψη για Έλενα από VIP?
krokalas13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.445
- Πόντοι
- 206
Ρε φίλε δεν είπαμε για τα εξτρα. Αλλά ο τρόπος που αφηγείται το στάδιο της πληρωμής είναι ψέμα. Είναι δυνατόν η κοπέλα να έκατσε να γαμηθεί και να του είπε στη ουσία, δώσε ότι θες. ΕίπαμεεεεεεεΑλήθεια λέει μίλησα κ γω στη Χρύσα μ πε κάνει εξτρα αυτή η Άννα..
Διαγραμμένο μέλος 190700
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.401
- Πόντοι
- 456
Καλά ναι υπερβολικό..δε χαρίζουν καστανο αυτέςΡε φίλε δεν είπαμε για τα εξτρα. Αλλά ο τρόπος που αφηγείται το στάδιο της πληρωμής είναι ψέμα. Είναι δυνατόν η κοπέλα να έκατσε να γαμηθεί και να του είπε στη ουσία, δώσε ότι θες. Είπαμεεεεεεε
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
....αλλά έπεσε στον έρωτα του και δεν υπήρχε χρέωση για τα έξτρα,σωστά?Αλήθεια λέει μίλησα κ γω στη Χρύσα μ πε κάνει εξτρα αυτή η Άννα..
Διαγραμμένο μέλος 190700
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.401
- Πόντοι
- 456
Μπορεί να την πάρω σήμερα κ γω..αλλά γύρισε ο δικός μ έρωτας η Χριστίνα χχχ κ είναι διλλημα..έχω όμως περίεργια να δω τι ψάρια πιάνει η Άννα..κ φαντάσου να πας να περιμένεις να ρίξεις κ κάνα γαμησι κ να φας άκυρο κ να μείνεις μόνος στο μασάζ ?Να αυτά δεμπορωω....αλλά έπεσε στον έρωτα του και δεν υπήρχε χρέωση για τα έξτρα,σωστά?
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
επειδή έχω δει πολλά σε αυτό το νήμα κρατάω επιφυλάξεις πάντα σε μέλη-αλεξιπτωτιστές!Μπορεί να την πάρω σήμερα κ γω..αλλά γύρισε ο δικός μ έρωτας η Χριστίνα χχχ κ είναι διλλημα..έχω όμως περίεργια να δω τι ψάρια πιάνει η Άννα..κ φαντάσου να πας να περιμένεις να ρίξεις κ κάνα γαμησι κ να φας άκυρο κ να μείνεις μόνος στο μασάζ ?Να αυτά δεμπορωω
Firstblood
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2020
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Τεα και τεα τα ιδια και τα ιδια.
Απο deluxe εχω φαει φολα .
Απο deluxe εχω φαει φολα .
Διαγραμμένο μέλος 201295
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.448
- Πόντοι
- 6.246
Για να έχετε τον νου σας, Άννα vip - πρώην Μελίνα από osmose . Έχουν ξεχυθεί από το osmose στα υπόλοιπα γραφεία .
Διαγραμμένο μέλος 190700
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.401
- Πόντοι
- 456
Έστειλα μνμ πήγαμε να κανονίσουμε για Άννα vip κ από μια φάση κ μετά καμία απάντηση..ούτε στο τηλ τπτ..η καριολα η διαχειριστρια δε ξέρω τι έπαθε πραγματικά απαράδεκτη συμπεριφορά!!να ξέρετε απλά.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.276
- Πόντοι
- 8.645
Ναι, κι εχω γράψει, όταν ήταν ως Νεφέλη:Εσένα σου ήρθε τελικά η Ηλιάνα και έχεις άποψη ; Γιατί εγώ δεν βλέπω αυτά που λέει να ισχύουν. Ναι που είναι ο αλπούλα, να μας πει και αυτος αν έχει κάνει .... Όπως ο old dog.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις