Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.671
Πόντοι
736
Να ζητήσω συγγνώμη από το γραφείο και όσους πιθανόν μπέρδεψα , σχετικά με την ανάρτηση μου για το EMPIRE MASSAGE.
Μπέρδεψα τα ονόματα.....αναφέρομουν σε άλλο γραφείο που από ότι έμαθα πλέον έχει κλείσει.
Ε, τα μπέρδεψες λίγο , μπερδεύτηκαν αρκετοί από την αναφορά σου …

Menelaos#

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2021
Like
104
Πόντοι
0
Δοκίμασα σήμερα την Κορίνα απτό empire ( δεν την είχα πάρει από τζου ) μετά από την απάντηση ότι πάει φουλ . Όμορφη κοπέλα, γλυκό πρόσωπο για τα γούστα μου , ωραίο αδύνατο σώμα . Μέτριο μασάζ με τάσεις ομιλίας που αν δεν της δώσεις έναυσμα για πολλή συζήτηση , κόβεται ευτυχώς! Στο δια ταύτα όντως φουλ όλα , πολύ δυνατη σε αυτό το κομμάτι, μπορώ να πω ανέλπιστα καλα . Συνολικό κόστος 120€
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση .

krokalas13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
1.445
Πόντοι
206
Να ζητήσω συγγνώμη από το γραφείο και όσους πιθανόν μπέρδεψα , σχετικά με την ανάρτηση μου για το EMPIRE MASSAGE.
Μπέρδεψα τα ονόματα.....αναφέρομουν σε άλλο γραφείο που από ότι έμαθα πλέον έχει κλείσει.
Φιλε, εάν δεν απειλούν την οικογένεια σου, δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο απολογιτικό ήφος απέναντο σε έναν άγνωστο και ειδκά γραφειο....

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.470
Πόντοι
8.345
Φιλε, εάν δεν απειλούν την οικογένεια σου, δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο απολογιτικό ήφος απέναντο σε έναν άγνωστο και ειδκά γραφειο....
γιατι εκανε λαθος και οταν κανεις λαθος ζητας συγγνωμη. το περιεργο θα ηταν να ελεγε "εκανα λαθος αλλα καλα τους εκανα"

krokalas13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
1.445
Πόντοι
206
γιατι εκανε λαθος και οταν κανεις λαθος ζητας συγγνωμη. το περιεργο θα ηταν να ελεγε "εκανα λαθος αλλα καλα τους εκανα"
Δεν σχολίασα το συγνώμη, σχολιάζω το ύφος. Λες και έπεσε στα πόδια τους.

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.470
Πόντοι
8.345
Δεν σχολίασα το συγνώμη, σχολιάζω το ύφος. Λες και έπεσε στα πόδια τους.
δεν μου φανηκε τοσο απολογητικο εμενα γιαυτο ειπα για την συγγνωμη. anyway χαθηκαν ολα του τα μνμ οποτε μονο τα μηνυματα μας θα το θυμιζουν

mindfucker22

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
134
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους σας.
Παρακαλουθώ το forum περιστασιακά και πάντα έχουν ενδιαφέρον οι τόσο διαφορετικοί τρόποι που προσεγγίζεται ένα θέμα, ανάλογα με τα συμφέροντα, τις επιθυμίες , τον χαρακτήρα, τον σκοπό του καθενός.
Εχω κάνει μασάζ ή και κάτι παραπάνω, με πολλές από τις κοπέλλες που αναφέρονται εδώ μέσα, τουλάχιστον 30 διαφορετικές και οχι μία φορά. Από όλες πήρα κάτι , ( χοντρές, αδύνατες, μεγάλες, πιτσιρίκες, όμορφες, άσχημες, επαγγελματίες ή ερασιτέχνες) καλό μασάζ, σεξ, εμπιστοσύνη, εκτίμηση, ικανοποίηση του ναρκισσισμού μου, της αίσθησης εξουσίας ( πληρώνω και γαμάω) και διάφορα άλλα, ανάλογα με το τι είχα κάθε φορά ανάγκη και τι μπορέσε η συγκεκριμένη κοπέλα να μου δώσει ή εγώ να αποσπάσω.

Δεν έχω και δεν θέλω πολλά να προσθέσω για το τι κάνει η κάθε μιά και πόσο κοστίζει. Για να είμαι ειλικρινής ελάχιστες μου έχουν ζητήσει συγκεκριμένο ποσό πριν ή και μετά το ραντεβού μια και πράτω κατά περίπτωση και συνήθως καλύπτω τον μέσο όρο που αναφέρετε. Συνήθως σε σχέση με αυτά που διαβάζω παίρνω λίγο περισσότερα , όχι πληρώνοντας περισσότερα λεφτά αλλά καλύπτοντας κάποιες άλλες ανθρώπινες ανάγκες αυτών των κοριτσιών. Ολες οι γυναίκες και αυτές ακόμη περισσότερο έχουν συγκεκριμένες ανάγκες και επιθυμίες. Η προσέγγιση μας πρέπει να είναι A.I.D.A -Attention-Interesting-Desire-Attact δηλαδή τραβήξτε την προσοχή, προκαλέστε το ενδιαφέρον, γίνετε επιθυμητοί και ενεργήστε. Θα μου πείτε σε μία ώρα? Τόση εχετε και σε ενα μπαράκι που φλερτάρετε... στατιστικά χρειάζεται 20 με 30 λεπτά.

Ελπίζω να μην διαβάσω ότι δεν πρόσθεσα ονόματα, τιμές, καλαμάκια, φραπέδες κτλ δεν πρόκειται να το κάνω. Αυτό που θα είναι η συνεισφορά μου, θα είναι τα ονόματα της Χρυσής, της Τέας, της Σπυριδούλας και της Μιλένας. Αν δώσετε θα πάρετε και δεν αναφέρομαι σε ευρώ. Ούτε μόνο ή κατ ανάγκη σε μασαζ ή σεξ.

Το βασικό όμως θέμα που θέλω να θέσω είναι το θέμα υγείας. Μήπως εκτός από έστω ενα self test ή καλύτερα ένα πιστοποιητικό εμβολιασμού , θα έπρεπε οι κοπέλες που προσφέρουν και άλλες υπηρεσίες να έχουν και μια εξέταση αίματος έστω κάθε εβδομάδα για τα βασικά αφροδίσια νοσήματα, μια ακόμη και μια ηπατίτιδα Β ή C είναι πολύ απλή με ένα καλαμάκι? Το κόστος είναι 30 ευρώ για τα βασικά 5. ( ηπατίτιδες, HIV, σύφιλη). 120 τον μήνα. Θά ήταν για εσάς συγκριτικό πλεονέκτημα προτίμησης και επιλογής?
Σκεφτείτε το και έσεις και τα γραφεία που μας διαβάζουν και οι κοπέλες.

Να περνάτε καλά, να είστε υγιείς και να βρείτε ότι ο καθένας επιθυμεί το 2022.

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
Θα συμφωνήσω και γω μέχρι κεραίας με το πνεύμα του σχολίου του mindfucker22,άλλωστε το όνομά του τα λέει όλα...το μασάζ στο σπίτι έχει χαρακτηριστικά παρόμοια με του κωλόμπαρου ,δεν ξέρεις τι θα σου κάτσει και που θα φτάσει.Αυτό πολλοί συναγωνιστές δεν το καταλαβαίνουνε και ψάχνουνε απεγνωσμένα το κάτι παραπάνω που και αν το πάρουνε θάναι σε επίπεδο callgirl ,το γιατί δεν πάνε κατευθείαν εκεί είναι ένα ερώτημα.

Επενδύστε σε κάποια που θα σας κάνει κλικ και είναι ψιλοαματούρι καλύτερα και τότε μπορεί να φτάσετε πολύ μακριά σε κάθε επίπεδο!

Από τα ονόματα που αναφέρει θα συμφωνήσω για Τέα και Μιλάνα αν και είναι διαφορετικές περιπτώσεις,την Σπυριδούλα και Χρυσή δεν τις έχω δοκιμάσει ,στα υπόψιν.

Εγγρ.
17 Οκτ 2018
Like
942
Πόντοι
81
Θα συμφωνήσω και γω μέχρι κεραίας με το πνεύμα του σχολίου του mindfucker22,άλλωστε το όνομά του τα λέει όλα...το μασάζ στο σπίτι έχει χαρακτηριστικά παρόμοια με του κωλόμπαρου ,δεν ξέρεις τι θα σου κάτσει και που θα φτάσει.Αυτό πολλοί συναγωνιστές δεν το καταλαβαίνουνε και ψάχνουνε απεγνωσμένα το κάτι παραπάνω που και αν το πάρουνε θάναι σε επίπεδο callgirl ,το γιατί δεν πάνε κατευθείαν εκεί είναι ένα ερώτημα.

Επενδύστε σε κάποια που θα σας κάνει κλικ και είναι ψιλοαματούρι καλύτερα και τότε μπορεί να φτάσετε πολύ μακριά σε κάθε επίπεδο!

Από τα ονόματα που αναφέρει θα συμφωνήσω για Τέα και Μιλάνα αν και είναι διαφορετικές περιπτώσεις,την Σπυριδούλα και Χρυσή δεν τις έχω δοκιμάσει ,στα υπόψιν.
Πολύ σωστοί και οι δύο.. Χρόνια πολλά και. Υγεία σε ολους

Ykoum

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2021
Like
112
Πόντοι
1
Πέρασμα με Χρυσή απο VIP , άψογο μασαζ και δευτερο μερος με αισθησιασμο και οχι αγγαρεια.
Θα ξανατιμηθει συντομα.
Καλη χρονια με υγεια σε ολους!

nikosnikolas1

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2016
Like
60
Πόντοι
0
Καλή χρόνια με υγεία σε όλους.
Γράφω μια κριτική για την Άννα από VIP που έκανα μια συνάντηση.
Το κάνω για να βοηθήσω κάποιους που θα έχουν παρόμοια γούστα με τα δικά μου.
Για μένα το βασικό σε μια συνάντηση είναι πρώτα η εμφάνιση της κοπέλα κ η καθαριότητα. Το πρόβλημα εδώ μέσα είναι ότι ο καθένας έχει διαφορετικά γούστα κ standard για μια κοπέλα. Αυτό δημιουργεί προβλήματα γτ για κάποιον μπορεί να είναι μια κοπέλα εμφανισιμη ενώ για άλλους να μη βλέπετε.
Σε αυτό το πρόβλημα μια ιδέα που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να γίνεται μια σύγκριση εμφάνισης με κάποια κοπέλα που όλοι γνωρίζουμε, μέσα από το site η ακόμα κ με κάποια διάσημη.
Πχ αν υποθέσουμε ότι εμφανισιακά κοπέλες Όπως η Lizavip, Tzina22, Anna110 Εγώ θα τους έβαζα σε εμφάνιση 8. Η αν αναφερθούμε σε διάσημες Όπως η Ζέτα Μακρυπούλια η Κατερίνα Καινούργιου που στα δικα μου ματια περνουν 10. Τοτε η Αννα οπως κ πολλες άλλες κοπέλες ιδικά στον χώρο του μασσαζε δεν μπορούν να πάρουν πάνω από 2.

Βάση όλων των παραπάνω όποιος έχει γούστα παρόμοια με τα δικά μου δεν κάνει με τπτ ραντεβού με την Άννα λόγο εμφάνισης. Επίσης όσων αφορά την καθαριότητα Εγώ θέλω η άλλη να μοιράζει hondοs Center και να είναι ξυρισμένη φουλ με laser παντού. Η Άννα κ σε αυτο το κομμάτι είχε τα θεματάκια της, ερχόντουσαν μυρωδιές από τον ποπο, τα πόδια ελαφρώς αξυριστα κ το νιμου το ίδιο.
Κατά τα άλλα μια χαρά κοπέλα ήταν, ομιλητικη , εξυπηρετική,πρόθυμη κλπ.
Όλα αυτά στην τιμή για sex στα 110 εύρο που με τα ίδια λεφτά επερνα μια κοπέλα call girl στα γούστα μου.

Συμπέρασμα για μένα μετά κ από 1-2 ακόμα συναντήσεις που έχω κάνει για μασάζ είναι ότι αυτός ο χώρος δεν καλύπτει μάλλον τα γούστα λόγο εμφάνισης.

krokalas13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
1.445
Πόντοι
206
Καλημέρα σε όλους σας.
Παρακαλουθώ το forum περιστασιακά και πάντα έχουν ενδιαφέρον οι τόσο διαφορετικοί τρόποι που προσεγγίζεται ένα θέμα, ανάλογα με τα συμφέροντα, τις επιθυμίες , τον χαρακτήρα, τον σκοπό του καθενός.
Εχω κάνει μασάζ ή και κάτι παραπάνω, με πολλές από τις κοπέλλες που αναφέρονται εδώ μέσα, τουλάχιστον 30 διαφορετικές και οχι μία φορά. Από όλες πήρα κάτι , ( χοντρές, αδύνατες, μεγάλες, πιτσιρίκες, όμορφες, άσχημες, επαγγελματίες ή ερασιτέχνες) καλό μασάζ, σεξ, εμπιστοσύνη, εκτίμηση, ικανοποίηση του ναρκισσισμού μου, της αίσθησης εξουσίας ( πληρώνω και γαμάω) και διάφορα άλλα, ανάλογα με το τι είχα κάθε φορά ανάγκη και τι μπορέσε η συγκεκριμένη κοπέλα να μου δώσει ή εγώ να αποσπάσω.

Δεν έχω και δεν θέλω πολλά να προσθέσω για το τι κάνει η κάθε μιά και πόσο κοστίζει. Για να είμαι ειλικρινής ελάχιστες μου έχουν ζητήσει συγκεκριμένο ποσό πριν ή και μετά το ραντεβού μια και πράτω κατά περίπτωση και συνήθως καλύπτω τον μέσο όρο που αναφέρετε. Συνήθως σε σχέση με αυτά που διαβάζω παίρνω λίγο περισσότερα , όχι πληρώνοντας περισσότερα λεφτά αλλά καλύπτοντας κάποιες άλλες ανθρώπινες ανάγκες αυτών των κοριτσιών. Ολες οι γυναίκες και αυτές ακόμη περισσότερο έχουν συγκεκριμένες ανάγκες και επιθυμίες. Η προσέγγιση μας πρέπει να είναι A.I.D.A -Attention-Interesting-Desire-Attact δηλαδή τραβήξτε την προσοχή, προκαλέστε το ενδιαφέρον, γίνετε επιθυμητοί και ενεργήστε. Θα μου πείτε σε μία ώρα? Τόση εχετε και σε ενα μπαράκι που φλερτάρετε... στατιστικά χρειάζεται 20 με 30 λεπτά.

Ελπίζω να μην διαβάσω ότι δεν πρόσθεσα ονόματα, τιμές, καλαμάκια, φραπέδες κτλ δεν πρόκειται να το κάνω. Αυτό που θα είναι η συνεισφορά μου, θα είναι τα ονόματα της Χρυσής, της Τέας, της Σπυριδούλας και της Μιλένας. Αν δώσετε θα πάρετε και δεν αναφέρομαι σε ευρώ. Ούτε μόνο ή κατ ανάγκη σε μασαζ ή σεξ.

Το βασικό όμως θέμα που θέλω να θέσω είναι το θέμα υγείας. Μήπως εκτός από έστω ενα self test ή καλύτερα ένα πιστοποιητικό εμβολιασμού , θα έπρεπε οι κοπέλες που προσφέρουν και άλλες υπηρεσίες να έχουν και μια εξέταση αίματος έστω κάθε εβδομάδα για τα βασικά αφροδίσια νοσήματα, μια ακόμη και μια ηπατίτιδα Β ή C είναι πολύ απλή με ένα καλαμάκι? Το κόστος είναι 30 ευρώ για τα βασικά 5. ( ηπατίτιδες, HIV, σύφιλη). 120 τον μήνα. Θά ήταν για εσάς συγκριτικό πλεονέκτημα προτίμησης και επιλογής?

Συμφωνα μαζι σου φιλε. Αλλα ποια ειναι η Σπυριδουλα????

vipmassage

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Οκτ 2020
Like
306
Εύχομαι Χρόνια Πολλά με υγεία και ευτυχία για το νέο έτος σε όλα τα μέλη του Φόρουμ !

Να σας ενημερώσω οτι το VIP MASSAGE

θα λειτουργεί / εξυπηρετεί κανονικά

Π - Σ - Κ

οτι απορία ή πρόβλημα έχετε είμαι πάντα στη διάθεση σας

ΤΗΛ : 698 0 280 270

VIBER : 698 097 2778

Για να κλείσετε συνεδρία μασάζ μόνο μέσω VIBER / ΤΗΛ

όχι
μέσω Facebook / instagram

www.VipMassage.gr

Ενημερωθείτε για τις νέες κοπέλες του γραφείο μας !

Εύχομαι να περάσετε όμορφα το τριήμερο !

Καλή χρονιά σε όλους !

thuglife

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
1.997
Πόντοι
201
Έχει ακουστεί ξανά πάντως ότι υπήρχαν απειλές κτλ.
Αν όντως έχει συμβεί είναι σοβαρό το θέμα και μπορεί να κλιμακωθεί εύκολα προς όλες τις κατευθύνσεις χωρίς ευχάριστα αποτελέσματα για καμία πλευρά…

mindfucker22

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
134
Πόντοι
0
Συμφωνα μαζι σου φιλε. Αλλα ποια ειναι η Σπυριδουλα????
35 με 40...reiki massage.. χαλαρός άνθρωπος.. Ικαρία διακοπές...skiper καλοκαιρινή δουλειά.. μια δουλεύει στο μασάζ μια όχι...δεν θα την βρεις στο forum...δουλεύει σε χαλαρά γραφεία.. θέλει δουλειά.. Καλή αναζήτηση..

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
Παλαιότερα είχε μιά με τέτοιο όνομα στο Αθενς , τώρα βλέπω κάποια στο massage spa ,ίσως είναι η ίδια αλλά δεν ξέρω αν εννοεί κάποια απο αυτές ο συναγωνιστής,φαίνονται μικρότερες!

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
5.660
Πόντοι
1.336
Πέρασμα με Χρυσή απο VIP , άψογο μασαζ και δευτερο μερος με αισθησιασμο και οχι αγγαρεια.
Θα ξανατιμηθει συντομα.
Καλη χρονια με υγεια σε ολους!
Μου είχε φανεί από τις πιο όμορφες και γλυκές κοπέλες από αυτές που μου έστειλαν στο Viber. Το κόστος που κινήθηκε; Κάποια περαιτέρω λεπτομέρεια επί της εμπειρίας μαζί της;
Καλή χρονιά εύχομαι!

cowboy9

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2019
Like
4
Πόντοι
0
Καλη χρονια συναγωνιστές

Άπειρος στο χωρο του μασαζ και λέω να κάνω την πρωτη απόπειρα. Έχει κάποιος να μου δωσει πληροφορίες (ηλικια, σωμα, προσωπο, διάθεση και μέχρι πόσο προχωραει για την Alice του diamonds massage ? Αρχικά είναι αυτή που βλέπω στο ινστα τους?

Επίσης οποίος άλλος έχει να προτείνει κάποια άλλη κοπελα κατά προτίμηση Ελληνίδα που να θυμίζει γυναίκα διπλανής πόρτας

Papanotas007

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2017
Like
50
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλους σας.

Αυτή η σπιριδουλα από ποιο γραφείο είναι

Ykoum

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2021
Like
112
Πόντοι
1
Μου είχε φανεί από τις πιο όμορφες και γλυκές κοπέλες από αυτές που μου έστειλαν στο Viber. Το κόστος που κινήθηκε; Κάποια περαιτέρω λεπτομέρεια επί της εμπειρίας μαζί της;
Καλή χρονιά εύχομαι!
120 όλα....gfe κατάσταση. Για μένα άξιζει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom