Μολις πηρα Χριστινα απο Οσμοσε..μετα την ακυρωση απο Εσμεραλντα. Εκτος του οτι δεν μου εκανε μασαζ, (μου εκανε 5 λεπτα) μετα απλα μου πηρε μια πιπα και μιυ πηρε 90 ευρω.. (δεν ειχε ρεστα 20ρικο).. τα κλαιω ακομα
Μολις πηρα Χριστινα απο Οσμοσε..μετα την ακυρωση απο Εσμεραλντα. Εκτος του οτι δεν μου εκανε μασαζ, (μου εκανε 5 λεπτα) μετα απλα μου πηρε μια πιπα και μιυ πηρε 90 ευρω.. (δεν ειχε ρεστα 20ρικο).. τα κλαιω ακομα
μα εισαστε χαζοι,ρε πουστη μου...αντι να την βαλεις να σε τριβει για 40 λεπτα και να πιανεις οτι πιανεις,τσιμπησες με το που τον εβαλε στο στομα και μετα ερχεσαι εδω να κλαφτεις... Ηθελέστα και παθέστα
και να πεις ότι δεν τα έχουμε πει 100 φορές για οσμοσε ! οπότε ευχαριστούμε για την πληροφορία και πας κουβά μαζί με δεκάδες άλλους αν αυτό σε παρηγορεί!
Καλησπέρα στην ομάδα. Έχω μείνει ανενεργός από το χώρο σχεδόν 2 χρόνια λόγω της κατάστασης και λόγω μιας προσωπικής μου απώλειας. Πλέον λέω να ξαναδοκιμάσω κάτι οπότε θα ήθελα τα φώτα σας καταρχάς για μία κοπέλα. Η Χριστίνα του deluxe που φαίνεται στην φώτο στο ίνστα προχωράει καθόλου? Δεν με ενδιαφέρει να φτάνει στο σεξ. Διάβασα για Χριστίνα deluxe αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτή. Μετά από τόσο καιρό θα ήθελα να κάνω με κάποια που να μου αρέσει εμφανισιακά. Οπότε όποιος θέλει να βοηθήσει καλοπροαιρετα ας το κάνει εδώ ή ινμποξ.
ΝΑ ΦΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΝΗΣΤΙΚΕΣ . ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΠΑΝΕΙΛΛΗΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ .ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ .ΟΤΑΝ ΕΜΠΕΔΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΡΩΤΑΕΙ , ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ Ή ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ , ΤΟΤΕ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ.
Και γω μία από τα ίδια, αν και έχω πάρει 2 φορές από το συγκεκριμένο γραφείο. Την τελευταία φορά που κάλεσα το γραφείο ήταν πριν 12 μέρες περίπου και ζήτησα από την "κυρία" να μου στείλει στο viber τις διαθέσιμες κοπέλες. Η απάντησή της ήρθε μετά από μισή ώρα, με δύο κοπέλες μόνο, οι οποίες δεν με άρεσαν και ζήτησα να με στείλει τις κοπέλες που θα ήταν διαθέσιμες την επόμενη μέρα γιατί λογικό ήταν να μην υπάρχουν πολλές επιλογές γιατί ήταν προχωρημένη η ώρα. Δεν έλαβα ποτέ άλλο μήνυμα και με άφησε στο "περίμενε". Ίσως να νόμιζε ότι δεν είχα σκοπό να κλείσω ραντεβού και απλά ήθελα να τον παίξω με τις φωτογραφίες. Τι να πω, απαράδεκτη αντιμετώπιση γιατί όπως είπα είχα ξαναπάρει από το συγκεκριμένο γραφείο.
VIP
Ρενάτα (δεν την ξέρω λέει κάτι?), Χρυσή (πολύ πολύ πολύ καλή), Άννα (δεν την ξέρω λέει κάτι?), Χριστίνα (καλή), Ισμήνη (πολύ πολύ πολύ καλή), Ιωάννα (καλή), Έλενα (πολύ καλή), Αλεξάνδρα (καλή), Δήμητρα (δεν την ξέρω λέει κάτι?), Αριάδνη (πολύ πολύ πολύ καλή), Μαρίνα (δεν την ξέρω λέει κάτι?), Μελίνα (δεν την ξέρω λέει κάτι?)
DELUXE
Αλεξάνδρα καλό μασάζ αλλά μέχρι εκεί
JOY
Άννα (πολύ καλή)
όπου πολύ ανάλογα με την επανάληψη δηλώνεται το πόσο ικανοποιημένος έμεινα από το τελικό αποτέλεσμα , γιατί αποτέλεσμα υπήρξε είτε έχω βάλει 1 πολύ ή περισσότερα πολύ
Όπου να ναι θα πεταχτεί και ο Περαματιώτης (σαν την τσουτσου) με την χολή του (σε αυτό είναι καλός γατί από κριτικές μάπα )
ειχα τρελες καυλες απο το πρωι στελνω μνμ στη χρυσα μου στέλνει της κοπέλες ειμουν σ φαση δε μπορούσα ν αποφασίσω τελικα μου εκανε κλικ η αννα , παω δωματιάκι κανω το μπανάκι μου αουα να ειμαι σενιε πενιε ερχετε χτυπάει τη πόρτα , χαιρετιόμαστε η κοπελα μου αρεσε πολύ εμένα και πρωσοπο κ σώμα ηταν ντυμένη μέχρι το λαιμό και μου περασε απο το μυαλό οτι θα ειναι στα δεν , με ρώτησε τη θες ν κάνουμε και της λέω κανε ενα μπανακι κ βλεπουμε χαμογελαει ελα πες μ και της κανε εσυ το μπανακι σ να εισαι ποιο ανετα κ πηγε γ μπανακι οπου μετα απο λιγο μπηκα κ γω στο ντουζ μαζι της εκει επεσε χαμουρεμα Και συνεχίστηκε στο κρεβατι με μια ωραια πιπουλα την εγλυψα και γω με τη συρα μ και μετά ξεκινήσαμε ενα σετ απο ολες της κλασικές στάσεις οπου τελείωσα στον σκουφο , μετα μπανακι εκι πιασαμε κουβεντουλα κ αρχισε ν μ κανει μασαζ απο μπροστα ηταν τοσο καυλιαρα που μ τον επιανε κ οπος την εβλεπα με ξανακαυλωσα καποτα μπαμ κ ξεκινησαμε κ παλη , τελοσπαντον περασαμε κ οι δυιο τελεια της εδωσα τα 60 και τη ρωτησα τι εχτρα σ ωφειλου κ μ λεει δε ξερω ν σ πω μαζι σ περασα τελεια κ το ηθελα σε αλα ραντεβού δεν προχωράω οποτε δε ξερω τη ν σ πω και απο μονος μ μιας κ ηταν δυο γυροι σφυριλατησματος της εδωσα αλα 60 ευρο
ειχα τρελες καυλες απο το πρωι στελνω μνμ στη χρυσα μου στέλνει της κοπέλες ειμουν σ φαση δε μπορούσα ν αποφασίσω τελικα μου εκανε κλικ η αννα , παω δωματιάκι κανω το μπανάκι μου αουα να ειμαι σενιε πενιε ερχετε χτυπάει τη πόρτα , χαιρετιόμαστε η κοπελα μου αρεσε πολύ εμένα και πρωσοπο κ σώμα ηταν ντυμένη μέχρι το λαιμό και μου περασε απο το μυαλό οτι θα ειναι στα δεν , με ρώτησε τη θες ν κάνουμε και της λέω κανε ενα μπανακι κ βλεπουμε χαμογελαει ελα πες μ και της κανε εσυ το μπανακι σ να εισαι ποιο ανετα κ πηγε γ μπανακι οπου μετα απο λιγο μπηκα κ γω στο ντουζ μαζι της εκει επεσε χαμουρεμα Και συνεχίστηκε στο κρεβατι με μια ωραια πιπουλα την εγλυψα και γω με τη συρα μ και μετά ξεκινήσαμε ενα σετ απο ολες της κλασικές στάσεις οπου τελείωσα στον σκουφο , μετα μπανακι εκι πιασαμε κουβεντουλα κ αρχισε ν μ κανει μασαζ απο μπροστα ηταν τοσο καυλιαρα που μ τον επιανε κ οπος την εβλεπα με ξανακαυλωσα καποτα μπαμ κ ξεκινησαμε κ παλη , τελοσπαντον περασαμε κ οι δυιο τελεια της εδωσα τα 60 και τη ρωτησα τι εχτρα σ ωφειλου κ μ λεει δε ξερω ν σ πω μαζι σ περασα τελεια κ το ηθελα σε αλα ραντεβού δεν προχωράω οποτε δε ξερω τη ν σ πω και απο μονος μ μιας κ ηταν δυο γυροι σφυριλατησματος της εδωσα αλα 60 ευρο