Χρυσή vip : όπως μου είπε και ένας φίλος πολύ καλή σε όλα φτάνει τέρμα
Νίκη empire : καλό μασάζ , δυνατή ακα πίπα
Η Χρυσή με πόσα φτάνει τέρμα;
Χρυσή vip : όπως μου είπε και ένας φίλος πολύ καλή σε όλα φτάνει τέρμα
Δίκιο έχει ο φίλος που σου το είπε ! Μια δοκιμή σου θα το επιβεβαιώσειΧρυσή vip : όπως μου είπε και ένας φίλος πολύ καλή σε όλα φτάνει τέρμα
Η Νίκη είναι ελληνίδα ; btb πήρες ή απλό;Χρυσή vip : όπως μου είπε και ένας φίλος πολύ καλή σε όλα φτάνει τέρμα
Η Νεφελη (πρώην velvet) είναι ακόμα στο deluxeΈχει σταματήσει. Αν έχω κάτι νεότερο θα ενημερώσω.
ΥΓ. Ωραίο μάζεμα έκανες. Καλή συνέχεια!
η Αριαδνη μου παν οτι σταματησε...Ιωάννα και Ισμήνη από Vip καμιά ενημέρωση (pm οποιος θελει)
Ακουγεται πως είναι αξιογαμητες και ανετότατες
Συναγωνιστές η Αριάδνη τα σπάει όλα τα κοντέρ και τερματίζει την γραμμή με 1000
Joy με Νίκη καλό και αισθησιακό παιχνίδι με επιτυχημένο τέλος
Ναι ρε . Κάτσε να συμπληρωθεί ακόμα μια 10αδα να γίνω 23Αντε και στις 50- 100 να γίνεις Vagg50 ??
120 σύνολοΗ Χρυσή με πόσα φτάνει τέρμα;
Αυτό γράφω . Επιβεβαιώθηκε ο φίλος γιατί την δοκίμασα ! ΔυνατηηηηηΔίκιο έχει ο φίλος που σου το είπε ! Μια δοκιμή σου θα το επιβεβαιώσει
Από το γραφείο δεν μου την έχουν στείλει στο w/a. Μου είχε πει ότι θα αποσυρθεί για κάποιο καιρό, όποτε μάλλον είναι off.Η Νεφελη (πρώην velvet) είναι ακόμα στο deluxe
Είναι Ελληνίδα . Body to body έκανε γυμνή και από σώμα πετιτ με κωλαρακι πεταχτό , τύπου σαν την Αλεξάνδρα που έχουν εάν έχεις κάνει .Η Νίκη είναι ελληνίδα ; btb πήρες ή απλό;
Από σώμα τι λέει το κορίτσι;
σε αυτό το γραφείο όλες περαστικές είναι ,ζαλάδα!η Αριαδνη μου παν οτι σταματησε...
κριμα και ηταν δυνατο κομματι
Απ' ότι φαίνεται ...σε αυτό το γραφείο όλες περαστικές είναι ,ζαλάδα!
Μου την εστειλαν σημερα και τις προηγουμενες 2 -3 φορες που ειχα ρωτησει και εψαχνα την μονικα.Από το γραφείο δεν μου την έχουν στείλει στο w/a. Μου είχε πει ότι θα αποσυρθεί για κάποιο καιρό, όποτε μάλλον είναι off.
Άρα συνεχίζει κανονικά.Μου την εστειλαν σημερα και τις προηγουμενες 2 -3 φορες που ειχα ρωτησει και εψαχνα την μονικα.
Η Χρυσή είναι πολύ αξιόλογη όσο θα παραμένει στο γραφείοη Αριαδνη από το Vip? Αλήθεια? κριμα!
και τωρα τι εχει αξιολογο το Vip? μαλλον τιποτα
μια χαρα απαντανε, ελεος πια. και αυτα τα κεφαλαια θα μας βγαλουν τα ματια, με μικρα γραφουμε στο ιντερνετΝΑ ΦΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΝΗΣΤΙΚΕΣ . ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΠΑΝΕΙΛΛΗΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ .ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ .ΟΤΑΝ ΕΜΠΕΔΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΡΩΤΑΕΙ , ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ Ή ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ , ΤΟΤΕ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ.
απο τις φωτος ειναι ιδιες σχεδον ολες οι κοπελεςCrystal & empire που παιρνεις...έχουν ίδιες κοπέλες αδερφέ ή ειναι διαφορετικά;