Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (4 μέλη και 39 επισκέπτες)

Vagg13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
222
Πόντοι
21
αδερφε ειναι το ιδιο προσωπο και φοραει το ιδιο κολλιε. η ηλιανα εχει τατουαζ γραμμη στο δεξι ποδι ναι η οχι?
Δεν έχω προσέξει τατουάζ φίλε . Το κολιέ του 5 εύρου συγκρίνεις για να πεις ότι είναι ίδια ;;;; Ξέρω κ άλλη με το ίδιο κολιε , μήπως δουλεύει κ αυτή σε μασάζ ??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γενικα κατι δεν παει καλα με τον τυπο

Παιρνει καθε δυο μερες απο το γραφειο αυτο και δεν εχει καταλαβει οτι ειναι το ιδιο το ενα με το αλλο
Εσύ παίρνεις ;;; Δεν έχω δει καν κρητική σου κάπου

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
καλημερα ραντεβου με Κελλυ απο diamond καινουρια κοπελα οπως μου ειπε το γραφειο 22 χρόνων απο νεπαλ αρκετα ομορφη στο πρόσωπο ωραίο στήθος και λιγα κιλα πανω απο τα δικα μου γούστα.
Στα του αγωνα τωρα ηρθε στο δωματιο χαμογελαστή μπηκαμε για μπανιο οπου τον πειρε στόμα μετα χαλαρωτικό μασάζ αρκετά καλο και στο τέλος ξανά καλαμακι εξτρα δεν ζητησε εγω εδωσα απο μονος +20 στο μελλον θα ξανα δοκιμασω..
Επικοινωνία με το γραφείο μετά την ενδιαφέρουσα σου κριτική και έλαβα μετά από λιγο το σετ των φωτογραφιών της νέας θεραπευτριας που προστέθηκε στην ομάδα …
Όμορφη , 22 ετών , και με καλό πρόγραμμα όπως αναφέρεις και εσυ xristos..
λεπτή , τριάρι στήθος , καλή χρήση σώματος γυμνό σε body to body και πολλά άλλα από τις υπηρεσίες του diamondsmassage

Vranko

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2021
Κριτικές
2
Like
94
Πόντοι
0
για πρωτη φορα, ποια κοπελα να δοκιμασω και απο ποιο γραφειο???

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.885
Πόντοι
456
Επικοινωνία με το γραφείο μετά την ενδιαφέρουσα σου κριτική και έλαβα μετά από λιγο το σετ των φωτογραφιών της νέας θεραπευτριας που προστέθηκε στην ομάδα …
Όμορφη , 22 ετών , και με καλό πρόγραμμα όπως αναφέρεις και εσυ xristos..
λεπτή , τριάρι στήθος , καλή χρήση σώματος γυμνό σε body to body και πολλά άλλα από τις υπηρεσίες του diamondsmassage
Αυτο το "καλή χρήση σώματος γυμνό σε body to body" το καταλαβες απο τις φωτογραφιες ρε τυπε?

Εγγρ.
29 Οκτ 2021
Like
430
Πόντοι
21
Δεν έχω προσέξει τατουάζ φίλε . Το κολιέ του 5 εύρου συγκρίνεις για να πεις ότι είναι ίδια ;;;; Ξέρω κ άλλη με το ίδιο κολιε , μήπως δουλεύει κ αυτή σε μασάζ ??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εσύ παίρνεις ;;; Δεν έχω δει καν κρητική σου κάπου
Πω μου το βουλωσες
Θες να σου πω τα αλλα 3 τατουαζ που εχει η συγκεκριμενη που ειναι χαρακτηριστικα γιατι το αλλο στο ποδι δεν το ειδες
Ή και τα αλλα δεν τα ειδες ;
Δενβξερω γιατι επιμενεις στο διαφορετικες
Το κρισταλ εσυ κι αλλος ενας το βρηκατε
Διαβασε πιο πισω τι ηταν ο αλλος

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.483
Πόντοι
8.345
νομιζω κοροιδευομαστε μεταξυ μας. οτι το κολιε κανει 5 ευρω ειναι υποθεση ή το ξερεις? εγω μπορω να σου πω οτι κανει 5000 ή οτι ειναι χειροποιητο κομματι οποτε δεν το εχει αλλη
το θεμα δεν ειναι το κολλιε ομως. τουλαχιστον οι 4-5 κοπελες ειναι ξεκαθαρα οι ιδιες. εχουμε αλλη μια που μοιαζει εκπληκτικα και το κολλιες ειναι το κερασακι στην τουρτα που σιγουρευει οτι ειναι η ιδια.
δεν βγηκα παγανια στο instagram να ψανχω χρυσαφικα και οπου βλεπω τα ιδια να λεω για μασαζ.

και υποψη οτι πηρα απο empire και περασα μια χαρα, αλλα δεν μπορω να κανω και τον τυφλο

Vagg13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
222
Πόντοι
21
Πω μου το βουλωσες
Θες να σου πω τα αλλα 3 τατουαζ που εχει η συγκεκριμενη που ειναι χαρακτηριστικα γιατι το αλλο στο ποδι δεν το ειδες
Ή και τα αλλα δεν τα ειδες ;
Δενβξερω γιατι επιμενεις στο διαφορετικες
Το κρισταλ εσυ κι αλλος ενας το βρηκατε
Διαβασε πιο πισω τι ηταν ο αλλος
Τι ήταν ;;; Αυτό που υποθέτεις εσύ εξυπνακια;;; Δεν νομίζω να ήμουν ο κρυσταλ ή ο empire και να έχω κράξει την Φαίδρα . Για διάβασε κρητικές μου να δεις . Εσύ δεν έχεις καν κρητική ... Μόνο επίθεση σε συγκεκριμένα μαγαζιά . Μήπως τελικά εσύ είσαι κάτι κ όχι εγώ ;;

Vagg13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
222
Πόντοι
21
νομιζω κοροιδευομαστε μεταξυ μας. οτι το κολιε κανει 5 ευρω ειναι υποθεση ή το ξερεις? εγω μπορω να σου πω οτι κανει 5000 ή οτι ειναι χειροποιητο κομματι οποτε δεν το εχει αλλη
το θεμα δεν ειναι το κολλιε ομως. τουλαχιστον οι 4-5 κοπελες ειναι ξεκαθαρα οι ιδιες. εχουμε αλλη μια που μοιαζει εκπληκτικα και το κολλιες ειναι το κερασακι στην τουρτα που σιγουρευει οτι ειναι η ιδια.
δεν βγηκα παγανια στο instagram να ψανχω χρυσαφικα και οπου βλεπω τα ιδια να λεω για μασαζ.

και υποψη οτι πηρα απο empire και περασα μια χαρα, αλλα δεν μπορω να κανω και τον τυφλο
Μπααααα ... Η κρητική σου που είναι ;

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.483
Πόντοι
8.345
Μπααααα ... Η κρητική σου που είναι ;
Κριτική περίμενε, εδώ δεν έχω γράψει κριτική για το αλικακι και την μαρια την μολδαβη που τις είδα πριν 2 χρονια. Έχω και άλλες δουλειες, δεν μπορούν όλοι να έχουν 50 μνμ σε 20 μέρες σαν εσενα.

Vagg13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
222
Πόντοι
21
Κριτική περίμενε, εδώ δεν έχω γράψει κριτική για το αλικακι και την μαρια την μολδαβη που τις είδα πριν 2 χρονια. Έχω και άλλες δουλειες, δεν μπορούν όλοι να έχουν 50 μνμ σε 20 μέρες σαν εσενα.
Ααααα αλλά για το κράξιμο βρήκαμε χρόνο . Οκκκ σωστός ! Ο κλασικός Έλληνας . Τα καλά δεν τα λέει τα κακά τα φωνάζει...

Vagg13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
222
Πόντοι
21
Σε άλλα νέα πήραμε Χριστιάνα απτό crystal massage και καυλωσαμε πολύ !!!

Εγγρ.
29 Οκτ 2021
Like
430
Πόντοι
21
Τι ήταν ;;; Αυτό που υποθέτεις εσύ εξυπνακια;;; Δεν νομίζω να ήμουν ο κρυσταλ ή ο empire και να έχω κράξει την Φαίδρα . Για διάβασε κρητικές μου να δεις . Εσύ δεν έχεις καν κρητική ... Μόνο επίθεση σε συγκεκριμένα μαγαζιά . Μήπως τελικά εσύ είσαι κάτι κ όχι εγώ ;;
Επιθεση σε κανεναν
Εχω παρει και περασει καλα απο το συγκεκριμενο μαγαζι
Λεω οτι ειναι το ιδιο με το κρισταλ
Κι εσυ επιμενεις πως οχι
Και λες δεν ειδα τατουαζ δεν ειδα αλυσιδα
Οταν σου λεω για αλλα τατουαζ και τετοια απαντας οτι ναναι στον αερα
Σε ποιο μαγαζι επιτεθηκα;
Σε εσενα που πας να κανεις το κομματι σου και μολις 1 - 2 σου λενε καττι που ισχυει πουλας τρελα

Vagg13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
222
Πόντοι
21
Επιθεση σε κανεναν
Εχω παρει και περασει καλα απο το συγκεκριμενο μαγαζι
Λεω οτι ειναι το ιδιο με το κρισταλ
Κι εσυ επιμενεις πως οχι
Και λες δεν ειδα τατουαζ δεν ειδα αλυσιδα
Οταν σου λεω για αλλα τατουαζ και τετοια απαντας οτι ναναι στον αερα
Σε ποιο μαγαζι επιτεθηκα;
Σε εσενα που πας να κανεις το κομματι σου και μολις 1 - 2 σου λενε καττι που ισχυει πουλας τρελα
Γιατί να πουλήσω τρέλα ; Παίρνω ποσοστά ;

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.483
Πόντοι
8.345
Ααααα αλλά για το κράξιμο βρήκαμε χρόνο . Οκκκ σωστός ! Ο κλασικός Έλληνας . Τα καλά δεν τα λέει τα κακά τα φωνάζει...
εχω 12 κριτικες και παρα πολλα μνμ και εδω και στο μαμπα που ασχολουμαι, χαλαρωσε λιγακι :sunglasses::sunglasses:
για να μην σου πω για θεμα στριπ επι εποχης επιστημης και vasou και καθεσαι να googlαρεις να δεις τι λεω :2funny::2funny:

αα και δεν κραξαμε κανεναν , απλα σου λεμε οτι πας να μας βγαλεις τρελους. δεν νομιζω να ειπα πουθενα για μαυρο στα 2 γραφεια, απλα οτι εχουν τις ιδιες κοπελες

6Y44

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Οκτ 2018
Κριτικές
56
Like
6.185
Πόντοι
11.836

Μάγια πολύ καλό μασάζ πολύ όμορφη και άνετη στο να προσφέρει φραπεδιά. Μήπως έχουμε ενημέρωση για Άννα και Ρενάτα από το ίδιο μαγαζί;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom