Από τις χειρότερες κριτικές που έχω διαβάσει…Καλημέρα σε όλους τους συναγωνιστές!
Πρόσφατη εμπειρία
Velvet Ρίτα ωραίο κορίτσι αισθησιακό ότι πρέπει για χαλάρωση
Deluxe Χριστίνα ότι καλύτερο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (4 μέλη και 36 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 214465
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2021
- Like
- 430
- Πόντοι
- 21
Ναι το ξερωαπο τις φωτος ειναι ιδιες σχεδον ολες οι κοπελες
Empire-Crystal
Νικη - Κατερινα
Λυδια - Χριστιανα
Ιωαννα - Αννα
Μαρια - Μαιρη
Ηλιανα - Ανθη
Αλεξανδρα - Ελινα
Ναντια - Σοφια
Απλα ειχα ρωτησει γιατι ο αλλος επαιρνε καθε μερα απο τα 2γραφεια και μου φανηκε περιεργο που δεν ειδε ομοιοτητες?
Εμένα μου φάνηκε πολυ ικανοποιημένη η κοπέλα με το γραφείο της . Η κυρά Χρύσα προσέχει κοπέλες και πελάτες.Η Χρυσή είναι πολύ αξιόλογη όσο θα παραμένει στο γραφείο
Ναι όλοι όσοι δεν σας απαντάνε για κάποιο λόγο είναι . Λες να μην θέλουν τα λεφτά ; Σκέψου τι μπορεί να έκανες.μια χαρα απαντανε, ελεος πια. και αυτα τα κεφαλαια θα μας βγαλουν τα ματια, με μικρα γραφουμε στο ιντερνετ
Καλά του τα λες
Εγώ λέω να τις δοκιμάσεις να δεις αν είναι ίδιες . Γιατί εγώ έχω κάνει και με Κατερίνα και με νίκη.απο τις φωτος ειναι ιδιες σχεδον ολες οι κοπελες
Empire-Crystal
Νικη - Κατερινα
Λυδια - Χριστιανα
Ιωαννα - Αννα
Μαρια - Μαιρη
Ηλιανα - Ανθη
Αλεξανδρα - Ελινα
Ναντια - Σοφια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλά εδώ τύπος μου έστειλε ότι η Ηλιάνα είναι η Μόνικα . Καθαρίστε τα μάτια σας.Ναι το ξερω
Απλα ειχα ρωτησει γιατι ο αλλος επαιρνε καθε μερα απο τα 2γραφεια και μου φανηκε περιεργο που δεν ειδε ομοιοτητες?
120 σύνολο
Αυτό γράφω . Επιβεβαιώθηκε ο φίλος γιατί την δοκίμασα ! Δυνατηηηηη
Ακριβουτσικη...
kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.541
- Πόντοι
- 456
οχι φιλε .δεν απαντανε σε ολους .εναν μηνα περιμενω την απαντηση τους .και δεν ειμαι μονον εγω. οσον αφορα τα κεφαλαια , στα 600+ σχολια μου , 2 ειναι με κεφαλαια. κι αυτα τα χρησιμοποιησα για τους λογους που προβλεπεται η χρηση τους στο διαδικτυο .λυπαμαι αν σου εβγαλα τα ματια αλλά απευθυνομουν στο γραφειο .μια χαρα απαντανε, ελεος πια. και αυτα τα κεφαλαια θα μας βγαλουν τα ματια, με μικρα γραφουμε στο ιντερνετ
Καντηλανάφτης
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 38
- Like
- 4.758
- Πόντοι
- 5.646
οχι φιλε .δεν απαντανε σε ολους .εναν μηνα περιμενω την απαντηση τους .και δεν ειμαι μονον εγω. οσον αφορα τα κεφαλαια , στα 600+ σχολια μου , 2 ειναι με κεφαλαια. κι αυτα τα χρησιμοποιησα για τους λογους που προβλεπεται η χρηση τους στο διαδικτυο .λυπαμαι αν σου εβγαλα τα ματια αλλά απευθυνομουν στο γραφειο .
Όπου μας αγνοούν τους αγνοούμε κι εμείς. Εγώ αυτό κάνω.
Δεν Την θεωρώ ακριβή . Μην ξεχνάς πληρώνεις το γούστο σου. Αν θες κάτι φθηνό πας σε ανεξάρτητη η call με τα ίδια λεφτά .Ακριβουτσικη...
dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.483
- Πόντοι
- 8.345
φιλε για να μην σου απαντανε κατι μπορει να εγινε, μπορει αθελα σου να ειπες κατι, να εγινες φορτικος ποιος ξεαμα δεν θελουν μια, αστους και πηγαινε στα αλλα γραφεια στην τελικηοχι φιλε .δεν απαντανε σε ολους .εναν μηνα περιμενω την απαντηση τους .και δεν ειμαι μονον εγω. οσον αφορα τα κεφαλαια , στα 600+ σχολια μου , 2 ειναι με κεφαλαια. κι αυτα τα χρησιμοποιησα για τους λογους που προβλεπεται η χρηση τους στο διαδικτυο .λυπαμαι αν σου εβγαλα τα ματια αλλά απευθυνομουν στο γραφειο .
dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.483
- Πόντοι
- 8.345
κατερινα/νικη ειναι οι μονες που εχω μια μικρη αμφιβολια. οι υπολοιπες ειναι οι ιδιες 100%. Αλεξανδρα - Ελινα πχ. περα απο την ομοιοτητα, φορανε τα ιδια ρουχα και τα ιδια χρυσαφικα ορισμενες. ιδιες εκφρασεις προσωπου κλπΕγώ λέω να τις δοκιμάσεις να δεις αν είναι ίδιες . Γιατί εγώ έχω κάνει και με Κατερίνα και με νίκη.
Καλά εδώ τύπος μου έστειλε ότι η Ηλιάνα είναι η Μόνικα . Καθαρίστε τα μάτια σας.
Αλάνια σοσ.
Θέλω να κλείσω ραντεβού σήμερα και είμαι ανάμεσα σε δύο.
Η πρώτη είναι η Χρυσαννα και η άλλη είναι η Ρούλα.
Ποια από τις δύο κοπέλες έχει μεγαλύτερο στήθος?
Επειδή δεν έχω ξανακάνει ραντεβού για μασάζ
Βγάζουν όλα τα ρούχα τους (ή μόνο topless?)
Θα με αφήσουν με το κατάλληλο έξτρα να τις γλύψω?
Δάχτυλα αφήνουν?
Ρωτάω κυρίως για την Χρυσαννα καθώς από ότι έχω καταλάβει η Ρούλα είναι πιο "ελεύθερη"
Η Ρούλα πόσο γεματουλα είναι (θα καταφέρει το εργαλείο να σηκωθεί?)
Αξίζουν διπλό και οι δύο μαζί?
Σος παιδιά θέλω να κλείσω άμεσα
Θέλω να κλείσω ραντεβού σήμερα και είμαι ανάμεσα σε δύο.
Η πρώτη είναι η Χρυσαννα και η άλλη είναι η Ρούλα.
Ποια από τις δύο κοπέλες έχει μεγαλύτερο στήθος?
Επειδή δεν έχω ξανακάνει ραντεβού για μασάζ
Βγάζουν όλα τα ρούχα τους (ή μόνο topless?)
Θα με αφήσουν με το κατάλληλο έξτρα να τις γλύψω?
Δάχτυλα αφήνουν?
Ρωτάω κυρίως για την Χρυσαννα καθώς από ότι έχω καταλάβει η Ρούλα είναι πιο "ελεύθερη"
Η Ρούλα πόσο γεματουλα είναι (θα καταφέρει το εργαλείο να σηκωθεί?)
Αξίζουν διπλό και οι δύο μαζί?
Σος παιδιά θέλω να κλείσω άμεσα
Διαγραμμένο μέλος 214465
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2021
- Like
- 430
- Πόντοι
- 21
Οι αλλες ειναι ιδιες ή οχι;Εγώ λέω να τις δοκιμάσεις να δεις αν είναι ίδιες . Γιατί εγώ έχω κάνει και με Κατερίνα και με νίκη.
Καλά εδώ τύπος μου έστειλε ότι η Ηλιάνα είναι η Μόνικα . Καθαρίστε τα μάτια σας.
xoxoxo123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.451
- Πόντοι
- 966
Vip massage
Βερονικα..
Άννα..
Χρυσή..
Χριστίνα..
αθανασία.
Έλενα
Ισμήνη.
Δήμητρα
τηλ : 698 0 280270
Viber : 6980972778
www.VipMassage.gr
σας περιμένω για περισσότερες πληροφορίες στο viber
μου αρεσει που αναφερουν και την χρυση λες και την βρισκεις ποτε διαθεσιμη ...
xoxoxo123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.451
- Πόντοι
- 966
Ακριβουτσικη...
κοιτα αν σου κανει καλο μασαζ κανα 30λπετο-40λεπτο και μετα ριξεις και έναν, δεν ειναι ακριβη (αν ειναι οπως μερικες που χαιδευουν κανα 15ρτο και μετα βουρ μπριζολα και στο μισαωρο μαξ αντε γεια ειναι ακριβη - τουλαχιστον με 120 σε cg ριχνεις και δυο μπαλακια αν το χεις).
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.834
- Πόντοι
- 736
απο τις φωτος ειναι ιδιες σχεδον ολες οι κοπελες
Empire-Crystal
Νικη - Κατερινα
Λυδια - Χριστιανα
Ιωαννα - Αννα
Μαρια - Μαιρη
Ηλιανα - Ανθη
Αλεξανδρα - Ελινα
Ναντια
κοιτα αν σου κανει καλο μασαζ κανα 30λπετο-40λεπτο και μετα ριξεις και έναν, δεν ειναι ακριβη (αν ειναι οπως μερικες που χαιδευουν κανα 15ρτο και μετα βουρ μπριζολα και στο μισαωρο μαξ αντε γεια ειναι ακριβη - τουλαχιστον με 120 σε cg ριχνεις και δυο μπαλακια αν το χεις).
Αυτό το ξέρω ότι είναι αμοιβαία τα αισθήματα … απλώς τα περισσότερα κορίτσια δεν κάθονται για πάντα στο ίδιο γραφείο ή σε αυτήν την δουλειάΕμένα μου φάνηκε πολυ ικανοποιημένη η κοπέλα με το γραφείο της . Η κυρά Χρύσα προσέχει κοπέλες και πελάτες.
Εγώ έχω κάνει με Ηλιάνα από empire . Με Ανθή δεν θυμίζει με τίποτα ούτε σε ρούχα ούτε σε τίποτα .κατερινα/νικη ειναι οι μονες που εχω μια μικρη αμφιβολια. οι υπολοιπες ειναι οι ιδιες 100%. Αλεξανδρα - Ελινα πχ. περα απο την ομοιοτητα, φορανε τα ιδια ρουχα και τα ιδια χρυσαφικα ορισμενες. ιδιες εκφρασεις προσωπου κλπ
dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.483
- Πόντοι
- 8.345
αδερφε ειναι το ιδιο προσωπο και φοραει το ιδιο κολλιε. η ηλιανα εχει τατουαζ γραμμη στο δεξι ποδι ναι η οχι?Εγώ έχω κάνει με Ηλιάνα από empire . Με Ανθή δεν θυμίζει με τίποτα ούτε σε ρούχα ούτε σε τίποτα .
Διαγραμμένο μέλος 214465
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2021
- Like
- 430
- Πόντοι
- 21
Γενικα κατι δεν παει καλα με τον τυποαδερφε ειναι το ιδιο προσωπο και φοραει το ιδιο κολλιε. η ηλιανα εχει τατουαζ γραμμη στο δεξι ποδι ναι η οχι?
Παιρνει καθε δυο μερες απο το γραφειο αυτο και δεν εχει καταλαβει οτι ειναι το ιδιο το ενα με το αλλο
καλημερα ραντεβου με Κελλυ απο diamond καινουρια κοπελα οπως μου ειπε το γραφειο 22 χρόνων απο νεπαλ αρκετα ομορφη στο πρόσωπο ωραίο στήθος και λιγα κιλα πανω απο τα δικα μου γούστα.
Στα του αγωνα τωρα ηρθε στο δωματιο χαμογελαστή μπηκαμε για μπανιο οπου τον πειρε στόμα μετα χαλαρωτικό μασάζ αρκετά καλο και στο τέλος ξανά καλαμακι εξτρα δεν ζητησε εγω εδωσα απο μονος +20 στο μελλον θα ξανα δοκιμασω..
Στα του αγωνα τωρα ηρθε στο δωματιο χαμογελαστή μπηκαμε για μπανιο οπου τον πειρε στόμα μετα χαλαρωτικό μασάζ αρκετά καλο και στο τέλος ξανά καλαμακι εξτρα δεν ζητησε εγω εδωσα απο μονος +20 στο μελλον θα ξανα δοκιμασω..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις