Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (4 μέλη και 36 επισκέπτες)

cursed

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
643
Πόντοι
301
Καλημέρα σε όλους τους συναγωνιστές!

Πρόσφατη εμπειρία
Velvet Ρίτα ωραίο κορίτσι αισθησιακό ότι πρέπει για χαλάρωση
Deluxe Χριστίνα ότι καλύτερο
Από τις χειρότερες κριτικές που έχω διαβάσει…

Εγγρ.
29 Οκτ 2021
Like
430
Πόντοι
21
απο τις φωτος ειναι ιδιες σχεδον ολες οι κοπελες

Empire-Crystal
Νικη - Κατερινα
Λυδια - Χριστιανα
Ιωαννα - Αννα
Μαρια - Μαιρη
Ηλιανα - Ανθη
Αλεξανδρα - Ελινα
Ναντια - Σοφια
Ναι το ξερω
Απλα ειχα ρωτησει γιατι ο αλλος επαιρνε καθε μερα απο τα 2γραφεια και μου φανηκε περιεργο που δεν ειδε ομοιοτητες?

Vagg13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
222
Πόντοι
21
Η Χρυσή είναι πολύ αξιόλογη όσο θα παραμένει στο γραφείο
Εμένα μου φάνηκε πολυ ικανοποιημένη η κοπέλα με το γραφείο της . Η κυρά Χρύσα προσέχει κοπέλες και πελάτες.

Vagg13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
222
Πόντοι
21
μια χαρα απαντανε, ελεος πια. και αυτα τα κεφαλαια θα μας βγαλουν τα ματια, με μικρα γραφουμε στο ιντερνετ
Ναι όλοι όσοι δεν σας απαντάνε για κάποιο λόγο είναι . Λες να μην θέλουν τα λεφτά ; Σκέψου τι μπορεί να έκανες.
Καλά του τα λες

Vagg13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
222
Πόντοι
21

Empire-Crystal
Νικη - Κατερινα
Λυδια - Χριστιανα
Ιωαννα - Αννα
Μαρια - Μαιρη
Ηλιανα - Ανθη
Αλεξανδρα - Ελινα
Ναντια - Σοφια
Εγώ λέω να τις δοκιμάσεις να δεις αν είναι ίδιες . Γιατί εγώ έχω κάνει και με Κατερίνα και με νίκη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι το ξερω
Απλα ειχα ρωτησει γιατι ο αλλος επαιρνε καθε μερα απο τα 2γραφεια και μου φανηκε περιεργο που δεν ειδε ομοιοτητες?
Καλά εδώ τύπος μου έστειλε ότι η Ηλιάνα είναι η Μόνικα . Καθαρίστε τα μάτια σας.

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.541
Πόντοι
456
μια χαρα απαντανε, ελεος πια. και αυτα τα κεφαλαια θα μας βγαλουν τα ματια, με μικρα γραφουμε στο ιντερνετ
οχι φιλε .δεν απαντανε σε ολους .εναν μηνα περιμενω την απαντηση τους .και δεν ειμαι μονον εγω. οσον αφορα τα κεφαλαια , στα 600+ σχολια μου , 2 ειναι με κεφαλαια. κι αυτα τα χρησιμοποιησα για τους λογους που προβλεπεται η χρηση τους στο διαδικτυο .λυπαμαι αν σου εβγαλα τα ματια αλλά απευθυνομουν στο γραφειο .

Καντηλανάφτης

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Σεπ 2019
Κριτικές
38
Like
4.758
Πόντοι
5.646
οχι φιλε .δεν απαντανε σε ολους .εναν μηνα περιμενω την απαντηση τους .και δεν ειμαι μονον εγω. οσον αφορα τα κεφαλαια , στα 600+ σχολια μου , 2 ειναι με κεφαλαια. κι αυτα τα χρησιμοποιησα για τους λογους που προβλεπεται η χρηση τους στο διαδικτυο .λυπαμαι αν σου εβγαλα τα ματια αλλά απευθυνομουν στο γραφειο .

Όπου μας αγνοούν τους αγνοούμε κι εμείς. Εγώ αυτό κάνω.

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.483
Πόντοι
8.345
φιλε για να μην σου απαντανε κατι μπορει να εγινε, μπορει αθελα σου να ειπες κατι, να εγινες φορτικος ποιος ξεαμα δεν θελουν μια, αστους και πηγαινε στα αλλα γραφεια στην τελικη

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.483
Πόντοι
8.345
Εγώ λέω να τις δοκιμάσεις να δεις αν είναι ίδιες . Γιατί εγώ έχω κάνει και με Κατερίνα και με νίκη.

Καλά εδώ τύπος μου έστειλε ότι η Ηλιάνα είναι η Μόνικα . Καθαρίστε τα μάτια σας.
κατερινα/νικη ειναι οι μονες που εχω μια μικρη αμφιβολια. οι υπολοιπες ειναι οι ιδιες 100%. Αλεξανδρα - Ελινα πχ. περα απο την ομοιοτητα, φορανε τα ιδια ρουχα και τα ιδια χρυσαφικα ορισμενες. ιδιες εκφρασεις προσωπου κλπ

Geek95

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2019
Κριτικές
1
Like
175
Πόντοι
1
Αλάνια σοσ.

Θέλω να κλείσω ραντεβού σήμερα και είμαι ανάμεσα σε δύο.

Η πρώτη είναι η Χρυσαννα και η άλλη είναι η Ρούλα.

Ποια από τις δύο κοπέλες έχει μεγαλύτερο στήθος?

Επειδή δεν έχω ξανακάνει ραντεβού για μασάζ

Βγάζουν όλα τα ρούχα τους (ή μόνο topless?)

Θα με αφήσουν με το κατάλληλο έξτρα να τις γλύψω?

Δάχτυλα αφήνουν?

Ρωτάω κυρίως για την Χρυσαννα καθώς από ότι έχω καταλάβει η Ρούλα είναι πιο "ελεύθερη"

Η Ρούλα πόσο γεματουλα είναι (θα καταφέρει το εργαλείο να σηκωθεί?)

Αξίζουν διπλό και οι δύο μαζί?

Σος παιδιά θέλω να κλείσω άμεσα

Εγγρ.
29 Οκτ 2021
Like
430
Πόντοι
21

Οι αλλες ειναι ιδιες ή οχι;

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.451
Πόντοι
966
Vip massage

Βερονικα..
Άννα..
Χρυσή..
Χριστίνα..
αθανασία.
Έλενα
Ισμήνη.
Δήμητρα

τηλ : 698 0 280270

Viber : 6980972778

www.VipMassage.gr

σας περιμένω για περισσότερες πληροφορίες στο viber

μου αρεσει που αναφερουν και την χρυση λες και την βρισκεις ποτε διαθεσιμη ...

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.451
Πόντοι
966

κοιτα αν σου κανει καλο μασαζ κανα 30λπετο-40λεπτο και μετα ριξεις και έναν, δεν ειναι ακριβη (αν ειναι οπως μερικες που χαιδευουν κανα 15ρτο και μετα βουρ μπριζολα και στο μισαωρο μαξ αντε γεια ειναι ακριβη - τουλαχιστον με 120 σε cg ριχνεις και δυο μπαλακια αν το χεις).

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736

Empire-Crystal
Νικη - Κατερινα
Λυδια - Χριστιανα
Ιωαννα - Αννα
Μαρια - Μαιρη
Ηλιανα - Ανθη
Αλεξανδρα - Ελινα
Ναντια
κοιτα αν σου κανει καλο μασαζ κανα 30λπετο-40λεπτο και μετα ριξεις και έναν, δεν ειναι ακριβη (αν ειναι οπως μερικες που χαιδευουν κανα 15ρτο και μετα βουρ μπριζολα και στο μισαωρο μαξ αντε γεια ειναι ακριβη - τουλαχιστον με 120 σε cg ριχνεις και δυο μπαλακια αν το χεις).
Εμένα μου φάνηκε πολυ ικανοποιημένη η κοπέλα με το γραφείο της . Η κυρά Χρύσα προσέχει κοπέλες και πελάτες.
Αυτό το ξέρω ότι είναι αμοιβαία τα αισθήματα … απλώς τα περισσότερα κορίτσια δεν κάθονται για πάντα στο ίδιο γραφείο ή σε αυτήν την δουλειά

Vagg13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
222
Πόντοι
21
κατερινα/νικη ειναι οι μονες που εχω μια μικρη αμφιβολια. οι υπολοιπες ειναι οι ιδιες 100%. Αλεξανδρα - Ελινα πχ. περα απο την ομοιοτητα, φορανε τα ιδια ρουχα και τα ιδια χρυσαφικα ορισμενες. ιδιες εκφρασεις προσωπου κλπ
Εγώ έχω κάνει με Ηλιάνα από empire . Με Ανθή δεν θυμίζει με τίποτα ούτε σε ρούχα ούτε σε τίποτα .

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.483
Πόντοι
8.345
Εγώ έχω κάνει με Ηλιάνα από empire . Με Ανθή δεν θυμίζει με τίποτα ούτε σε ρούχα ούτε σε τίποτα .
αδερφε ειναι το ιδιο προσωπο και φοραει το ιδιο κολλιε. η ηλιανα εχει τατουαζ γραμμη στο δεξι ποδι ναι η οχι?

Εγγρ.
29 Οκτ 2021
Like
430
Πόντοι
21
αδερφε ειναι το ιδιο προσωπο και φοραει το ιδιο κολλιε. η ηλιανα εχει τατουαζ γραμμη στο δεξι ποδι ναι η οχι?
Γενικα κατι δεν παει καλα με τον τυπο

Παιρνει καθε δυο μερες απο το γραφειο αυτο και δεν εχει καταλαβει οτι ειναι το ιδιο το ενα με το αλλο

Xristosti

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Like
72
Πόντοι
0
καλημερα ραντεβου με Κελλυ απο diamond καινουρια κοπελα οπως μου ειπε το γραφειο 22 χρόνων απο νεπαλ αρκετα ομορφη στο πρόσωπο ωραίο στήθος και λιγα κιλα πανω απο τα δικα μου γούστα.
Στα του αγωνα τωρα ηρθε στο δωματιο χαμογελαστή μπηκαμε για μπανιο οπου τον πειρε στόμα μετα χαλαρωτικό μασάζ αρκετά καλο και στο τέλος ξανά καλαμακι εξτρα δεν ζητησε εγω εδωσα απο μονος +20 στο μελλον θα ξανα δοκιμασω..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom