You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (2 μέλη και 37 επισκέπτες)
ΝΑΙ χωρις ρουχα.με τον στριγκο.Να ρωτησω οι κοπελες απο vip κανουν μασαζ χωρις ρουχα ? σκεφτομαι να πάρω Ελενα .
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.553
- Πόντοι
- 2.256
Έχει πάρει κανείς τον sakis1984 από bourdela.com?Έχει πάρει κάποιος αννα από vip massage?
Αξίζει φτάνει φουλ;
Απάντηση και με πμ
Ευχαροστω εκ των προτερων
Αξίζει φτάνει φουλ;
Απάντηση και με πμ
ΕυχαρΟστω εκ των προτερων
kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.560
- Πόντοι
- 456
ΝΑ ΦΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΝΗΣΤΙΚΕΣ . ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΠΑΝΕΙΛΛΗΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ .ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ .ΟΤΑΝ ΕΜΠΕΔΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΡΩΤΑΕΙ , ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ Ή ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ , ΤΟΤΕ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ.Vip massage
Βερονικα..
Άννα..
Χρυσή..
Χριστίνα..
αθανασία.
Έλενα
Ισμήνη.
Δήμητρα
τηλ : 698 0 280270
Viber : 6980972778
σας περιμένω για περισσότερες πληροφορίες στο viber
Από ποιο γραφείο είναι οι κοπέλες που αναφέρεις;Μασάζ κατ οίκον στην Αθήνα από το Crystal Massage
Μασάζ κατ οίκον από το Crystal Massage! Μασάζ στο σπίτι από τις μασέρ μας όπου και αν βρίσκεσαι σε Αθήνα και Πειραιά, για μασαζ κατ οικον στον χώρο σουwww.crystalmassage.gr
Αυτό εδώ είναι το παλιό crystal που υπήρχε και παλαιότερα ;
Δοκίμασα διπλό με :
Κατερίνα -ΣΟφια σώμα με σώμα , πολύ καλές σε όλα σε όλα !!! Γυμνές (χωρίς μαγιό όπως μου είχαν πει στο τηλέφωνο. ) Πίπα εναλλάξ, δακτυλιασμα , δεν άργησα πολύ. Επέκταση μισής ώρα για 2ο. Στο δεύτερο έφυγα έργο με σοφία που το δίνει και μικρή Κατερίνα στη πίπα . Φοβερές.
f21
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3.614
- Πόντοι
- 4.060
ΝΑ ΦΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΝΗΣΤΙΚΕΣ . ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΠΑΝΕΙΛΛΗΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ .ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ .ΟΤΑΝ ΕΜΠΕΔΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΡΩΤΑΕΙ , ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ Ή ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ,
Σε εμένα πάντως όπως και σε κάποιους άλλους γνωστους που δεν εχουν πάρει ποτέ από το γραφείο παντα απαντανε καινσρελνουμ και φωτο..τώρα με εσενα τι παίζεται δεν ξέρωΝΑ ΦΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΝΗΣΤΙΚΕΣ . ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΠΑΝΕΙΛΛΗΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ .ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ .ΟΤΑΝ ΕΜΠΕΔΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΡΩΤΑΕΙ , ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ Ή ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ , ΤΟΤΕ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ.
Από ποιο γραφείο είναι οι κοπέλες που αναφέρεις;
Μασάζ κατ οίκον στην Αθήνα από το Crystal Massage
Μασάζ κατ οίκον από το Crystal Massage! Μασάζ στο σπίτι από τις μασέρ μας όπου και αν βρίσκεσαι σε Αθήνα και Πειραιά, για μασαζ κατ οικον στον χώρο σου
www.crystalmassage.gr
Τα κορίτσια πως τα βλέπουμε? Ζητάμε φώτο μέσω viber?Για εδώ λέωΜασάζ κατ οίκον στην Αθήνα από το Crystal Massage
Μασάζ κατ οίκον από το Crystal Massage! Μασάζ στο σπίτι από τις μασέρ μας όπου και αν βρίσκεσαι σε Αθήνα και Πειραιά, για μασαζ κατ οικον στον χώρο σουwww.crystalmassage.gr
εμένα εκεί μου έστειλαν .Τα κορίτσια πως τα βλέπουμε? Ζητάμε φώτο μέσω viber?
papaPoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Like
- 479
- Πόντοι
- 21
Διόρθωσε με αν καταλαβα λαθος, αλλα η Σοφια κανει φουλ;Μασάζ κατ οίκον στην Αθήνα από το Crystal Massage
Αυτό εδώ είναι το παλιό crystal που υπήρχε και παλαιότερα ;
Δοκίμασα διπλό με :
Κατερίνα -ΣΟφια σώμα με σώμα , πολύ καλές σε όλα σε όλα !!! Γυμνές (χωρίς μαγιό όπως μου είχαν πει στο τηλέφωνο. ) Πίπα εναλλάξ, δακτυλιασμα , δεν άργησα πολύ. Επέκταση μισής ώρα για 2ο. Στο δεύτερο έφυγα έργο με σοφία που το δίνει και μικρή Κατερίνα στη πίπα . Φοβερές.
Πιπα ακα, υποθετω, ναι;
vipmassage
Μασάζ κατ' οίκον
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2020
- Like
- 306
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη
Θέλω να σας ενημερώσω οτι
υπάρχει αυτή η τηλεφωνική γραμμή
6980316479
για όσους άντρες , γυναίκες και ζευγάρια
ενδιαφέρονται για επαγγελματικές ολοκληρωμένες
υπηρεσίες ομορφιάς - περιποίησης - καθαρισμού
προσώπου και σώματος
Για αποτρίχωση σώματος με κερί ή λέιζερ
και για υπηρεσίες κομμωτικής για άνδρες και γυναίκες
στο χώρο τους
σε όλη την Αθήνα και τον Πειραιά
Σπίτι - Γραφείο - Κατάστημα
Υπάρχει εξειδικευμένη ομάδα κομμωτικής και αισθητικής
για άνδρες και γυναίκες που έρχονται στο χώρο σας !
6980316479
Με εκτίμηση
ΧΡΥΣΑ
Θέλω να σας ενημερώσω οτι
υπάρχει αυτή η τηλεφωνική γραμμή
6980316479
για όσους άντρες , γυναίκες και ζευγάρια
ενδιαφέρονται για επαγγελματικές ολοκληρωμένες
υπηρεσίες ομορφιάς - περιποίησης - καθαρισμού
προσώπου και σώματος
Για αποτρίχωση σώματος με κερί ή λέιζερ
και για υπηρεσίες κομμωτικής για άνδρες και γυναίκες
στο χώρο τους
σε όλη την Αθήνα και τον Πειραιά
Σπίτι - Γραφείο - Κατάστημα
Υπάρχει εξειδικευμένη ομάδα κομμωτικής και αισθητικής
για άνδρες και γυναίκες που έρχονται στο χώρο σας !
6980316479
Με εκτίμηση
ΧΡΥΣΑ
vipmassage
Μασάζ κατ' οίκον
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2020
- Like
- 306
Vip massage
Βερονικα..
Άννα..
Χρυσή..
Χριστίνα..
αθανασία.
Έλενα
Ισμήνη.
Δήμητρα
www.VipMassage.gr
Βερονικα..
Άννα..
Χρυσή..
Χριστίνα..
αθανασία.
Έλενα
Ισμήνη.
Δήμητρα
www.VipMassage.gr
mariosr125
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 386
- Πόντοι
- 21
Να παρεις να παρεις με την ελενα ?Να ρωτησω οι κοπελες απο vip κανουν μασαζ χωρις ρουχα ? σκεφτομαι να πάρω Ελενα .
ΝαιΔιόρθωσε με αν καταλαβα λαθος, αλλα η Σοφια κανει φουλ;
Πιπα ακα, υποθετω, ναι;
Κάνει φουλ. Και ίδιο πρόγραμμα κάνει και η Λυδία απτό Empire massage , απτό ίδιο γραφείο Με προοπτική για φουλ και η νίκη και η Ηλιάνα που κάνουν Ακα καλαμάκι και γυμνέςΔιόρθωσε με αν καταλαβα λαθος, αλλα η Σοφια κανει φουλ;
Πιπα ακα, υποθετω, ναι;
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.834
- Πόντοι
- 736
Ενδιαφέρουσες πληροφορίες Vagg13 … το 13 βγαίνει από την θύρα 13 της Λεωφόρου ή άσχετο ?Κάνει φουλ. Και ίδιο πρόγραμμα κάνει και η Λυδία απτό Empire massage , απτό ίδιο γραφείο Με προοπτική για φουλ και η νίκη και η Ηλιάνα που κάνουν Ακα καλαμάκι και γυμνές
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.553
- Πόντοι
- 2.256
Από τις καλύτερες κριτικές που έχω διαβάσει Εμπεριστατωμένη και αναλυτικότατη.Καλημέρα σε όλους τους συναγωνιστές!
Πρόσφατη εμπειρία
Velvet Ρίτα ωραίο κορίτσι αισθησιακό ότι πρέπει για χαλάρωση
Deluxe Χριστίνα ότι καλύτερο
Όχι . Απτις γυναίκες που έχω πάει. Είναι τόσες πολλές... ???Ενδιαφέρουσες πληροφορίες Vagg13 … το 13 βγαίνει από την θύρα 13 της Λεωφόρου ή άσχετο ?
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.834
- Πόντοι
- 736
Αντε και στις 50- 100 να γίνεις Vagg50 ??Όχι . Απτις γυναίκες που έχω πάει. Είναι τόσες πολλές... ???
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις