Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

Vagg13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
222
Πόντοι
21

Αυτό εδώ είναι το παλιό crystal που υπήρχε και παλαιότερα ;

Δοκίμασα διπλό με :
Κατερίνα -ΣΟφια σώμα με σώμα , πολύ καλές σε όλα σε όλα !!! Γυμνές (χωρίς μαγιό όπως μου είχαν πει στο τηλέφωνο. ) Πίπα εναλλάξ, δακτυλιασμα , δεν άργησα πολύ. Επέκταση μισής ώρα για 2ο. Στο δεύτερο έφυγα έργο με σοφία που το δίνει και μικρή Κατερίνα στη πίπα . Φοβερές.

Vagg13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
222
Πόντοι
21
Μην το λες απλά , αλλά δοκίμασε και εσυ .. ναι τόσο χρέωσε η Τεα 90 η κάθε μια για 2 ώρες
Κοίτα έχω κλείσει από Τέα την bianca που έχει φύγει και την Μόνικα και το δίωρο δεν είχε 90. Μην με δουλεύεις .

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.671
Πόντοι
736
ετσι οπως το αφηγηθηκες εγω κ καποιοι αλλοι αυτο καταλαβαμε! Αλλα κ παλι επειδη δεν ηταν ξεκαθαρο γ αυτο κ σε ρωτησα. Παρολαυτα θεωρω απαραδεκτο να ζητανε σε τετοια hotel προσωπικα στοιχεια . Ασε που δεν νομιζω να εχουν εμβολιαστει οι περισσοτερες κοπελες και σιγα μην τις τσεκαρουν κ ολας τοσες φορες που τις βλεπουν
Εγώ δεν το βλέπω έτσι . Τέτοια hotel αν τους γίνει κάποια στιγμή έλεγχος θα πάρουν πρόστιμο 3000 για κάθε ανεμβολιαστο για 25-30 ευρώ που θα δώσει ο πελάτης . Σχεδόν όλα τα κορίτσια που ξέρω είναι εμβολιασμενα και είναι σωστό και υπεύθυνο να είναι εφόσον έρχονται σε στενή επαφή με πελάτες .
Για το θεμα των προσωπικών στοιχείων δεν προλαβαίνουν να δουν λεπτομέρειες του πιστοποιητικού και δεν το σκανάρουν ή το βγάζουν φωτογραφία , αν αυτό είναι που σε απασχολεί
Η κατάσταση που ζούμε όλοι είναι αρκετά σοβαρή και επιβάλλεται να είμαστε προσεκτικοί . Διαθέσιμο σπίτι για κατ´οικον δεν έχω και έτσι πάω σε ξενοδοχεία

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.671
Πόντοι
736
Κοίτα έχω κλείσει από Τέα την bianca που έχει φύγει και την Μόνικα και το δίωρο δεν είχε 90. Μην με δουλεύεις .
Bianca πριν από κάτι αιώνες και αν δεις τον κατάλογο είναι τα 120 λεπτα 100 ευρώ όπως τα περισσότερα γραφεία , μόλις τώρα είδα τις τιμές του crystal που μέλος έγραψε την εμπειρια του
Αυτή την τιμή μου είπε η ίδια η Τεα και δεν είχα λόγω να μην την δεχτώ .
Και τέλος δεν έχω κανένα λόγο να σε δουλέψω γιατί δεν είναι αυτός ο σκοπός της παρουσίας μου στο site

Vagg13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
222
Πόντοι
21
Bianca πριν από κάτι αιώνες και αν δεις τον κατάλογο είναι τα 120 λεπτα 100 ευρώ όπως τα περισσότερα γραφεία , μόλις τώρα είδα τις τιμές του crystal που μέλος έγραψε την εμπειρια του
Και τέλος δεν έχω κανένα λόγο να σε δουλέψω γιατί δεν είναι αυτός ο σκοπός της παρουσίας μου στο site
Η μπιανκα μου ήρθε όπως και η Μόνικα επειδή με αυτές έχω κάνει και επειδή είναι στο enpire που έκανα πρόσφατα. Που κολλάνε οι τιμές του crystal massage ; Δεν μιλάμε σε γενική συζήτηση τιμών . Μιλάμε για Τέα. Η Τέα το body to body δίωρο δεν το χρεώνει 90 ευρώ . Εσύ για body to body μιλούσες ... Άρα 120€ .

Τελευταία τροποποίηση:

Vagg13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
222
Πόντοι
21
Η μπιανκα μου ήρθε όπως και η Μόνικα επειδή με αυτές έχω κάνει και επειδή είναι στο enpire που έκανα πρόσφατα. Που κολλάνε οι τιμές του crystal massage ; Δεν μιλάμε σε γενική συζήτηση τιμών . Μιλάμε για Τέα. Η Τέα το body to body δίωρο δεν το χρεώνει 90 ευρώ . Εσύ για body to body μιλούσες ... Άρα 120€ .
Κοίτα ίσως έπεσε η δουλειά της , γιατί δεν ανανεώνει και το ρόστερ , έχει και 2 κορίτσια μόνο , όταν άλλοι έχουν πολλά .... Και λογικά κάνει επιθετικό μάρκετινγκ να κερδίσει κόσμο και μετά οι τιμές θα πάνε πάλι όπως ήταν .... Άρα δίκιο θα χεις

Vagg13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
222
Πόντοι
21

Αυτό εδώ είναι το παλιό crystal που υπήρχε και παλαιότερα ;

Δοκίμασα διπλό με :
Κατερίνα -ΣΟφια σώμα με σώμα , πολύ καλές σε όλα σε όλα !!! Γυμνές (χωρίς μαγιό όπως μου είχαν πει στο τηλέφωνο. ) Πίπα εναλλάξ, δακτυλιασμα , δεν άργησα πολύ. Επέκταση μισής ώρα για 2ο. Στο δεύτερο έφυγα έργο με σοφία που το δίνει και μικρή Κατερίνα στη πίπα . Φοβερές.
Apostolos

kbm

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Like
185
Πόντοι
1
Εγώ δεν το βλέπω έτσι . Τέτοια hotel αν τους γίνει κάποια στιγμή έλεγχος θα πάρουν πρόστιμο 3000 για κάθε ανεμβολιαστο για 25-30 ευρώ που θα δώσει ο πελάτης . Σχεδόν όλα τα κορίτσια που ξέρω είναι εμβολιασμενα και είναι σωστό και υπεύθυνο να είναι εφόσον έρχονται σε στενή επαφή με πελάτες .
Για το θεμα των προσωπικών στοιχείων δεν προλαβαίνουν να δουν λεπτομέρειες του πιστοποιητικού και δεν το σκανάρουν ή το βγάζουν φωτογραφία , αν αυτό είναι που σε απασχολεί
Η κατάσταση που ζούμε όλοι είναι αρκετά σοβαρή και επιβάλλεται να είμαστε προσεκτικοί . Διαθέσιμο σπίτι για κατ´οικον δεν έχω και έτσι πάω σε ξενοδοχεία
Φίλε αν απλά το βλέπουν κ δεν το σκαναρουν κ δεν ζητάνε ταυτότητα καταλαβαίνεις πως μπορείς να δείξεις ότι πιστοποιητικό γουστάρεις κ όχι το δικό σου ! Άρα δεν τσεκαρουν ! Οποτε μου ελυσες την απορία ευχαριστώ! Τώρα για τα κορίτσια που λες πως είναι εμβολιασμενες αυτό δεν παίζει κ στο λέω με σιγουριά, χώρις να θέλω να αναφέρω ονόματα αλλά επειδή τα ρωτάω οι περισσότερες είναι αρνητριες (δεν κρίνω μην παρεξηγηθω απλά επειδή φοβάμαι κ προσέχω τα τσεκαρω αυτά)

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.671
Πόντοι
736
Που κολλάνε οι τιμές του crystal massage ; Δεν μιλάμε σε γενική συζήτηση τιμών . Μιλάμε για Τέα. Η Τέα το body to body δίωρο δεν το χρεώνει 90 ευρώ . Εσύ για body to body μιλούσες ... Άρα 120€ .

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.671
Πόντοι
736
Μία θεραπεύτρια
Ένας θεραπευόμενος

Μασάζ σώμα με σώμα.
Body to body massage and shower ? with the client and
barefoot ashiatsu massage therapy

*(Θεραπεύτρια γυμνή κατά τη διάρκεια του μασάζ και μπάνιο με τον πελάτη μαζί)*

Κόστος συνεδρίας

60'/80€
90'/100€
120'/120€

Συν έξτρα +30€
______

Τέσσερα χέρια μασάζ
Δύο θεραπεύτριες.

? 60' κόστος συνεδρίας 120€
?90' κόστος συνεδρίας 150€
?120' κόστος συνεδρίας 180€
_________
Έξτρα
Ανά θεραπευτρια
30€+30€

_____
Οι τιμές δεν έχουν αλλάξει εδώ και αρκετό καιρό vag . Μάλλον σε μπέρδεψε το body to body με τα 4 χέρια .
Στα 4 χέρια θα γίνει και body to body στα πλαίσια του παιχνιδιού .
Ετσι όπως βλέπεις στα 4 χέρια η τιμή είναι 180 , τόσο όσο έγραψα και εγώ και Ελπιζω να σου έλυσα την απορία σου

Αυτές είναι οι τιμές ανάλογα με το προγραμμα που έχει το diamondsmassage και η Τεα

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.671
Πόντοι
736
οι τιμες για b2b παντως ηταν 80,100,120 για 1, 1,5, 2 ωρες αντιστοιχα, τωρα αν εχει αλλαξει κατι αγνωστο..και χωρις τα εξτρα εννοειται
Εγώ πήρα δυο θεραπευτριες , 4 χέρια και όχι body to body που προέκυψε πάνω στην συνεδρία

Vagg13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
222
Πόντοι
21
Εγώ πήρα δυο θεραπευτριες , 4 χέρια και όχι body to body που προέκυψε πάνω στην συνεδρία
Οι τιμές για body to body της τεας είναι ίδιες με του Crystal Massage. Δηλαδή 80 -100-120€ αντίστοιχα στην ώρα . Τώρα αν εσένα σου το έκανε δωράκι μάγκας και έτυχε . Δεν έχει όμως 90 το δίωρο που μας είπες .... Αν έχει το χαλαρωτικό 90 οκ. Καμία σχέση όμως .

Εγγρ.
29 Οκτ 2021
Like
430
Πόντοι
21
Crystal & empire που παιρνεις...έχουν ίδιες κοπέλες αδερφέ ή ειναι διαφορετικά;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 96713

Επισκέπτης
Έχει πάρει κάποιος αννα από vip massage?
Αξίζει φτάνει φουλ;
Απάντηση και με πμ
Ευχαροστω εκ των προτερων

Vagg13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
222
Πόντοι
21
Crystal & empire που παιρνεις...έχουν ίδιες κοπέλες αδερφέ ή ειναι διαφορετικά;
Νομίζω πως είναι διαφορετικές οι κοπέλες , δεν έχω πέσει σε ίδια ... Αν είναι ίδιοι ιδιοκτήτες δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει κ πολύ. Εγώ κοιτάω να έχω καλές υπηρεσίες και νέο αίμα . Έχω και αυτό κρατάω ! Τώρα αν είναι συνεταιροι τι με νοιάζει .

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.671
Πόντοι
736
Οι τιμές για body to body της τεας είναι ίδιες με του Crystal Massage. Δηλαδή 80 -100-120€ αντίστοιχα στην ώρα . Τώρα αν εσένα σου το έκανε δωράκι μάγκας και έτυχε . Δεν έχει όμως 90 το δίωρο που μας είπες .... Αν έχει το χαλαρωτικό 90 οκ. Καμία σχέση όμως .
Επιμένεις φίλε vagg13 και παραθέτεις την κριτική σου εκεί που έγραψα ότι δεν πήρα body to body αλλά 4 χέρια με Τεα και Ίριδα που είναι 90 ευρώ οι δυο ώρες ισον 180 όσο έγραψα από την αρχή . Το body to body προέκυψε για λίγο μέσα στην συνεδρία πανω στο παιχνίδι .
4 χέρια για εμένα δεν σημαίνει ότι η μια θεραπεύτρια κάθεται αριστερά και η άλλη δεξιά ή πάνω κάτω και για δυο ώρες σου κάνουν μασαζ , αλλά θα γίνει και άλλο παιχνίδι που όλοι θελουμε να απολαμβάνουμε και Γιαυτο πληρώνουμε …
Και για μην παρεξηγηθώ το crystal massage το ανάφερα τελείως τυχαία γιατί είδα πρόσφατη αγγελία τους που αναφέρουν τις τιμές για τις υπηρεσίες τους . Δεν έχω ακόμα προσωπική εμπειρία και έτσι δεν συγκρίνω κάτι . Θα μπορούσα να γράψω κάποιο άλλο γραφείο που προσφέρει παρόμοιες υπηρεσίες γιατί υπάρχουν άλλα με 4 χέρια .
Ελπιζω η παρεξήγηση να λυθεί εδώ .
Τελος στις 10.47 χτες ανέβασα το τιμολόγιο του diamondsmassage όπου οι τιμές συμφωνούν .
Σημασια έχει να περνάμε όλοι καλά έως πολύ καλά στις αναζητήσεις μας και όταν μπορούμε και εάν θελουμε να ενημερώνουμε την παρέα .

Καντηλανάφτης

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Σεπ 2019
Κριτικές
38
Like
4.770
Πόντοι
5.646
Χριστίνα joy massage. Καλό σχετικά μασάζ και τίποτα παραπάνω αν και είναι ωραίο κορίτσι. Δεν κατάφερα να την ψήσω.

Για μια Ρενάτα από your Massage έχουμε κάτι; Κουκλιστικο πρόσωπο αλλά θα ήθελα να ήξερα αν προχωράει παραπάνω.

SPYROS30

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
36
Πόντοι
0
Να ρωτησω οι κοπελες απο vip κανουν μασαζ χωρις ρουχα ? σκεφτομαι να πάρω Ελενα .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom