Όταν λες ανέβηκε πάνω σου cowgirl εννοείς έδωσε μουνι ; Ή απλά έτσι ανέβηκε ; Επιπλέον γιατί λες με διέταξε την διέταξε ;Τεα και Ίριδα μια χρωστουμενη κριτικη
Ημερομηνία ενδεικτική , επικοινωνία για εμένα αρκετά άνετη , κλείσιμο στο Πριαμος Μεταμόρφωση σουίτα 103 για δυο ώρες που πάντα προτιμώ για τέτοιες συναντήσεις με Τεα μόνη ή με συνοδεία !
Ανακοίνωση αριθμού δωματίου αφού πρώτα έδειξα πιστοποιητικό εμβολιασμού και μάσκα και μετά από λίγα λεπτα μνμ από Τεα " μόλις περάσαμε τον έλεγχο "
Κτυπημα της πόρτας , την άνοιξα και εμφανίστηκαν η Ίριδα με την Τεα , χαιρετισμός και έναρξη της συνάντησης .
Η Ίριδα ομορφούλα μικρόσωμη με μικρό στήθος με μεγάλη θηλή , ωραίο κολαρακι με καλή διάθεση .Μαύρο παλτό και κόκκινο φόρεμα , μαύρο κόκκινο σετακι και ζαρτιέρες που είδα όταν την βοήθησα να βγάλει το φόρεμα κατεβάζοντας το φερμουάρ . Ειχα ήδη ετοιμαστεί πριν φτάσουν με πετσέτα στην μέση
Η Τεα είχε διάθεση από την αρχή να έχει το πάνω χέρι για να κατευθύνει την μικρή στην συνάντηση .Της πήρε μια κορδέλα από τα μαλλιά , της έδεσε μαλακά τα χέρια πίσω , της είπε να γονατίσει και να αρχίσει την περιποίηση μου όπως ήμουν όρθιος κοιτάζοντας με στα μάτια … θυμήθηκε ότι δεν μου αρέσει να γίνεται χρήση χεριών στην φάση αυτή , πράγμα το οποίο απέδειξε ότι θυμάται ότι της πεις .
Για λίγα λεπτα σε αυτή την φάση και μετά την σήκωσε , έλυσε τα χέρια της Ίριδας και έδωσε εντολή να πάρει πετσέτα και να πάμε όλοι μαζί να κάνουμε μπάνιο και να περιποιηθεί ο ένας τον άλλο …
Στην μέση εγώ , μπροστά και πίσω η Τεα και Ίριδα αρχίσαμε παιχνίδια νερού και χρήση χεριών με πολλά φιλιά όλοι μαζί
Μεταφορά στο τζακούζι που η Τεα ήδη από την άφιξη τους είχε ανοίξει την βρύση . Πολύ παιχνίδι από τους τρεις με μασαζ , φιλια , χαϊδέματα παντού , χρήση της Ίριδας με barefoot massage που είναι η ειδικότητα της ..
Μεταφορά στο κρεβάτι για να μου κάνουν και οι δυο μασαζ . Μπρούμυτα εγώ και η Ίριδα συνέχισε το μασαζ πλάτης με τα πόδια της που στην αρχή νόμισα ότι κάνει με τα χέρια της , τόσο καλή αίσθηση .Η Τεα να παίζει κσι με τους δυο , να κατευθύνει την Ίριδα σε ειδικά σημεία και πι δυο μαζί να με περίποιουνται .
Καποια στιγμή η Τεα διατάζει να γυρίσω ανάσκελα και εκεί έγινε το μεγάλο παιχνίδι από τους τρεις … βαθειά φιλια παντού , χέρια παντού και εντολή να βάλω περισσότερα δάκτυλα ,γλώσσα παντού …εκεί χάνεις τον κόσμο ! Πάνω στην ένταση και σε στιγμή που όλοι φιλιόμασταν μπροστά στα μάτια μου βλέπω την Ίριδα να φιλάει με πολύ ένταση και πάθος στο στόμα την Τεα ! Μου άρεσε αυτό που είδα , η Τεα ξαφνιάστηκε , στιγμή αμηχανίας που ξεπεράστηκε με γέλια και λίγα σχόλια ! Ωραία στιγμή
Η Ίριδα χαμηλών τονων , χαμηλή φωνούλα , ήταν ωραία να βλέπεις και να ζεις την αντίδραση της !
Συνεχεια με το σύμπλεγμα των τριών σωματων να χάνετε η επαφή με το περιβάλλον .
Η Τεα ανεβαίνει πάνω μου με πολλές έντονες κινήσεις του σώματος της σε στάση cowgirl να δίνει πόνο και ερωτισμό ψυθιριστα μου λέει " καταλαβαίνεις τώρα που είσαι και τι κάνουμε ?" Η απάντηση μου αυτονόητη
Φτάσαμε στο τέλος της δίωρης συνεδρίας , άλλη μια πετυχημένη με δυο κορίτσια που δίνουν ότι καλύτερο μπορούν που κάθε φορά είναι διαφορετική .
Με την Τεα ποτέ δεν παιρνεις τις ίδιες υπηρεσίες , κάθε φορά είναι διαφορετική γιατί λειτουργεί αυθόρμητα κσι όπως αισθάνεται την δεδομένη στιγμή . Αυτό μου αρέσει
Συγνώμη για την μακροσκελή κριτική αλλά δύσκολο να περιγράψεις συνεδρία Τεας με Ίριδα σε τρεις προτάσεις .
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
ελα μωρε,μια τρακοσαρου θα στοιχισε και οχι δεν το..κανουμε,μονο μασαζ..Όταν λες ανέβηκε πάνω σου cowgirl εννοείς έδωσε μουνι ; Ή απλά έτσι ανέβηκε ; Επιπλέον γιατί λες με διέταξε την διέταξε ;
Ε και τότε τι τον καβάλησε ;;;; Ε ρε τι ζούμε ρεεσσσεσελα μωρε,μια τρακοσαρου θα στοιχισε και οχι δεν το..κανουμε,μονο μασαζ..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγώ απορώ γιατί λέει με διέταζε την διέταζε...ελα μωρε,μια τρακοσαρου θα στοιχισε και οχι δεν το..κανουμε,μονο μασαζ..
Μην ψάχνεις φίλε, για μούφα μου φαίνεται το όλο μπλα μπλαΚόστος … χρονική διάρκεια, χώρος νομίζω σε κάποιο ξενοδοχείο?
Ο ρουφιάνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2021
- Like
- 110
- Πόντοι
- 0
Μερικές σκέψεις από έναν Σαλονικιό για τους χαμουτζιδες..για μας που ερχόμαστε Αθήνα κ θα μέναμε σε ξενοδοχείο ούτως η άλλως,αξίζει να πάρουμε μασάζ,για τον Αθηναίο που έχει δικό του χώρο αξίζει,για τον Αθηναίο όμως που πάει στο ξενοδοχείο τότε είναι μεγάλος μαλακαααααας κ το ξέρει νομίζω ..διαβάζω ότι πήγε το μασάζ στα 60.απιστευτα πράγματα.εγω στα 50 το ήξερα,όταν κατέβαινα.εχω πάρει μόνο ντελουξ γιατί όταν έπαιρνα τηλ τηλ στα άλλα γραφεία,στο ένα το σήκωσε άντρας κ το κλεισα κ στάλα μου πουλούσαν τρέλα.φοβερη η τηλεφωνήτρια στο ντελουξ κ της στέλνω πολλά φιλιά από Σαλόνικα.πρωτη φορά είχα πάρει την Αλίκη που την βγάζει ακόμα στο σάιτ,μια ξανθιά,χοντρούλα θα την έλεγα αλλά έκανε η σκύλα ένα ερεθιστικό μασάζ απίστευτο.αλλα μεγάλη καρχαρίνα,μου ζήτησε +100 για νούρου μασάζ κ έπεσα απτό κρεβάτι.συνεχως ζητούσε.της ξεκαθάρισα ότι ένα 20 θα παρει αλλιώς τον μπούλο.περασα όμως τέλεια.τοχε.αλλαξαμε κ τηλ κ δεν το σήκωνε ποτέ όμως μετά .κατάλαβε ότι είμαι ένα μπατηράκι που ήθελε να την γαμησω τσαμπεεεε....μετά πήρα την Ρούλα,νομίζω την έχει ακόμα στο σάιτ.γεματουλα κ αυτή.αλλα τέλεια σε όλα.την προτείνω αν δεν κολατε στα κιλά.μπορει κ ναχει αδυνατισει..δεν θα μπω σε λεπτομέρειες αλλά αν είστε ευγενικός κ καθαρός μπορεί κ να εκπλαγειτε...μετά Χρυσάννα η Κοντούλα μελαχρινή με τις βυζάρες.εδωσα ένα 20 κ σου κάνει ένα νούρου με λάδι όμως απίστευτο.εγω όταν την είδα έπαθα πλάκα πολύ πολύ κοντή αλλά σούπερ σε όλα .πολύ φιλότιμη κ όχι αρπακτικό όπως κ η Ρούλα.εφαγα ένα τρελό φιάσκο με ένα τζάνκι αδύνατη,πως δεν την διάολο έστειλα,το μόνο φάουλ της τηλεφωνήτρια γιατί ξέρανε ότι παίρνει ουσίες κ το κάναν γάργαρα.τελευταια δοκιμή με την Δανάη που σταμάτησε νομίζω.περιμενα περισσότερα απαυτα που διάβαζα .πολύ κουρασμένη,οκ όμορφη αλλά πολύ λάιτ σε όλα.ειχα πάρει κ δύο ανεξάρτητες μια Ρωσίδα μιλφαρα ψηλή 25ε1ωρα μασάζ σκετοέλεγε κ τελικά τα κάναμε όλα κ πλήρωσα 70ε για δύο ώρες.γουσταρε κ αυτή όμως,απίστευτη λύσσα,6972κ λήγει σε 641.ουτε που ξέρω αν έχει ακόμα αγγελία.οι Αθηναίοι που την ξέρουν ας μιλησουν.κ μια πουχε χώρο στον κολωνο με γιαλακια,καλουτσικη αλλά πανάκριβη κατεμε 60ε90λ για ανεξάρτητη μασάς με φραπέ μόνο.6993κ λήγει σε 457.πολλλα μπράβο στον αλπουλα που καθάρισε τον χώρο.αυτα κ παίρνω τον μπουλοοοοοο
mariosr125
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 386
- Πόντοι
- 21
Συγνώμη μια ερώτηση το σχόλιο σου αφορούσε εμένα η την ποιο πάνω συζήτηση;;καλή η προσπάθεια σου ανθρωπάκο μου αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί εδώ μέσα που να πιστεύουν την ιστορία με τα 70 ψωροευρώ σου
ευχαριστώ
mariosr125
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 386
- Πόντοι
- 21
Ε ναι ρε μυστη μ μια λεπτομέρεια κατι γ το σεχακι κατιΜην ψάχνεις φίλε, για μούφα μου φαίνεται το όλο μπλα μπλ
opeokratoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2021
- Like
- 152
- Πόντοι
- 0
Παιδιά, κάποια καλή πρόταση για 4 χέρια; (εκτός diamonds).
Παιδιά, κάποια καλή πρόταση για 4 χέρια; (εκτός diamonds).
Συνημμένα
Διαγραμμένο μέλος 214465
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2021
- Like
- 430
- Πόντοι
- 21
Καλή πίπα είπες σου πήρε η ηλιάνα και σε ρωτησε ο αλλος αν παει φουλ; Και λες ναι αν αντεξεις...Ναι με συν 70 η μαλακια . Είχα πάρει πριν την άλλην την μαλακω του γραφείου την Άννα και
Είχα μείνει έτσι οπότε ζήτησα καπάκι δεύτερη. Ότι να ναι οι κοπέλες. 2 στα 2.
Τελικά τι προγραμμα πήρες εσυ και σε τι κόστος; πήγες φουλ (Τελικά 70 για χέρι έδωσες;;)
Εχεις μπερδέψει τις κρητικές μου. 70€ πήγα φουλ με Λυδία από empire , 30€ έδωσα για πίπα Ηλιάνα empire. Η Ηλιάνα πάει φουλ όπως μου είπε και στο δεύτερο ραντεβού , όμως μετά από τόση ώρα τρίψε τρίψε παρέδωσα στην πίπα .Καλή πίπα είπες σου πήρε η ηλιάνα και σε ρωτησε ο αλλος αν παει φουλ; Και λες ναι αν αντεξεις...
Τελικά τι προγραμμα πήρες εσυ και σε τι κόστος; πήγες φουλ (Τελικά 70 για χέρι έδωσες;;)
Η σοφία ποια είναι ; Δεν μου την έστειλαν .Επιστρέφω με κρητική για το διπλό που έκανα με σοφία και Ελίνα από crystal massage. Με περιποιήθηκαν στο τζακούζι και μετά κρεβάτι body to body. Είχαν φοβερή χημεία μεταξύ τους και το διπλό καλαμάκι επιτυχία κ πολύ σάλιο. Φουλ καύλες και αυτές λεσβιακο, Το μασάζ απόλυτα αισθησιακό και ήρθε κ ο δεύτερος γύρος. Παρέδωσα . Θα κλείσω και μόνη της την Ελίνα μαζί με την κοπέλα μου .
φιλε μου σορρυ αλλα σε ποιον εδειξες μασκα κ πιστοποιητικο εμβολιασμου?και επισης αρχισε η τεα να γαμιεται?Τεα και Ίριδα μια χρωστουμενη κριτικη
Ημερομηνία ενδεικτική , επικοινωνία για εμένα αρκετά άνετη , κλείσιμο στο Πριαμος Μεταμόρφωση σουίτα 103 για δυο ώρες που πάντα προτιμώ για τέτοιες συναντήσεις με Τεα μόνη ή με συνοδεία !
Ανακοίνωση αριθμού δωματίου αφού πρώτα έδειξα πιστοποιητικό εμβολιασμού και μάσκα και μετά από λίγα λεπτα μνμ από Τεα " μόλις περάσαμε τον έλεγχο "
Κτυπημα της πόρτας , την άνοιξα και εμφανίστηκαν η Ίριδα με την Τεα , χαιρετισμός και έναρξη της συνάντησης .
Η Ίριδα ομορφούλα μικρόσωμη με μικρό στήθος με μεγάλη θηλή , ωραίο κολαρακι με καλή διάθεση .Μαύρο παλτό και κόκκινο φόρεμα , μαύρο κόκκινο σετακι και ζαρτιέρες που είδα όταν την βοήθησα να βγάλει το φόρεμα κατεβάζοντας το φερμουάρ . Ειχα ήδη ετοιμαστεί πριν φτάσουν με πετσέτα στην μέση
Η Τεα είχε διάθεση από την αρχή να έχει το πάνω χέρι για να κατευθύνει την μικρή στην συνάντηση .Της πήρε μια κορδέλα από τα μαλλιά , της έδεσε μαλακά τα χέρια πίσω , της είπε να γονατίσει και να αρχίσει την περιποίηση μου όπως ήμουν όρθιος κοιτάζοντας με στα μάτια … θυμήθηκε ότι δεν μου αρέσει να γίνεται χρήση χεριών στην φάση αυτή , πράγμα το οποίο απέδειξε ότι θυμάται ότι της πεις .
Για λίγα λεπτα σε αυτή την φάση και μετά την σήκωσε , έλυσε τα χέρια της Ίριδας και έδωσε εντολή να πάρει πετσέτα και να πάμε όλοι μαζί να κάνουμε μπάνιο και να περιποιηθεί ο ένας τον άλλο …
Στην μέση εγώ , μπροστά και πίσω η Τεα και Ίριδα αρχίσαμε παιχνίδια νερού και χρήση χεριών με πολλά φιλιά όλοι μαζί
Μεταφορά στο τζακούζι που η Τεα ήδη από την άφιξη τους είχε ανοίξει την βρύση . Πολύ παιχνίδι από τους τρεις με μασαζ , φιλια , χαϊδέματα παντού , χρήση της Ίριδας με barefoot massage που είναι η ειδικότητα της ..
Μεταφορά στο κρεβάτι για να μου κάνουν και οι δυο μασαζ . Μπρούμυτα εγώ και η Ίριδα συνέχισε το μασαζ πλάτης με τα πόδια της που στην αρχή νόμισα ότι κάνει με τα χέρια της , τόσο καλή αίσθηση .Η Τεα να παίζει κσι με τους δυο , να κατευθύνει την Ίριδα σε ειδικά σημεία και πι δυο μαζί να με περίποιουνται .
Καποια στιγμή η Τεα διατάζει να γυρίσω ανάσκελα και εκεί έγινε το μεγάλο παιχνίδι από τους τρεις … βαθειά φιλια παντού , χέρια παντού και εντολή να βάλω περισσότερα δάκτυλα ,γλώσσα παντού …εκεί χάνεις τον κόσμο ! Πάνω στην ένταση και σε στιγμή που όλοι φιλιόμασταν μπροστά στα μάτια μου βλέπω την Ίριδα να φιλάει με πολύ ένταση και πάθος στο στόμα την Τεα ! Μου άρεσε αυτό που είδα , η Τεα ξαφνιάστηκε , στιγμή αμηχανίας που ξεπεράστηκε με γέλια και λίγα σχόλια ! Ωραία στιγμή
Η Ίριδα χαμηλών τονων , χαμηλή φωνούλα , ήταν ωραία να βλέπεις και να ζεις την αντίδραση της !
Συνεχεια με το σύμπλεγμα των τριών σωματων να χάνετε η επαφή με το περιβάλλον .
Η Τεα ανεβαίνει πάνω μου με πολλές έντονες κινήσεις του σώματος της σε στάση cowgirl να δίνει πόνο και ερωτισμό ψυθιριστα μου λέει " καταλαβαίνεις τώρα που είσαι και τι κάνουμε ?" Η απάντηση μου αυτονόητη
Φτάσαμε στο τέλος της δίωρης συνεδρίας , άλλη μια πετυχημένη με δυο κορίτσια που δίνουν ότι καλύτερο μπορούν που κάθε φορά είναι διαφορετική .
Με την Τεα ποτέ δεν παιρνεις τις ίδιες υπηρεσίες , κάθε φορά είναι διαφορετική γιατί λειτουργεί αυθόρμητα κσι όπως αισθάνεται την δεδομένη στιγμή . Αυτό μου αρέσει
Συγνώμη για την μακροσκελή κριτική αλλά δύσκολο να περιγράψεις συνεδρία Τεας με Ίριδα σε τρεις προτφιλε
Δ
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Έχει δοκιμάσει κανείς λινα από οσμοσε;
Καντηλανάφτης
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 38
- Like
- 4.758
- Πόντοι
- 5.646
Ινεσα ντελουξ.
Γύρω στα 35. Από Μολδαβία αδύνατη ξανθιά.
Μασάζ πολύ καλό με φραπέ στα +30. Δυστυχώς με ρούχα.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 96713
Επισκέπτης
Φίλε μου η ινεσα την δεύτερη φορά θα είναι πιο άνετηΙνεσα ντελουξ.
Και πρέπει να φτάνει φουλ
Δεν την κατάφερα ακομη
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
έξεις ξεβρακωθεί μονη σου δεν χρειάστηκε και πολλά πολλά!ρε συ μην πας να με προσβάλλεις σε προσωπικό επίπεδο κρυμμένος πίσω από την ανωνυμία σου... τα ίδια ψέματα γράφανε εδώ και για την Έλενα από το yourmassage... και πάω στοίχημα και για κάθε άλλη κοπέλα που πάει να κάνει τη δουλειά της και έχει την κακή τύχη να πέσει πάνω σας... απλώς σταματήστε κάποιοι να είστε τόσο δειλοί και κακοί... καλό θα κάνει πρώτα σε εσάς και μετά στους άλλους
Ο @Περαματιώτης απλά σου έδωσε λίγη φόρα!
vipmassage
Μασάζ κατ' οίκον
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2020
- Like
- 306
απολαύστε χαλαρωτικό επαγγελματικό μασάζ σε όλο το σώμα με όλα τα είδη μασάζ
Με τις πιο όμορφες Ελληνίδες αισθητικούς να έρχονται στο χώρο σας σε όλη τη Αθήνα και τον Πειραιά
Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα μασάζ με 4 χέρια και μασάζ με τα πόδια κ αλλά πολλά είδη μασάζ αποκλειστικά στο
Vip massage
τηλ : 698 0 280270
Viber : 6980972778
σας περιμένω για περισσότερες πληροφορίες στο viber
Κάθε μήνα έχουμε νέες θεραπεύτριες μασάζ
Δυστυχώς
Δεν μπορώ να κάνω εξυπηρέτηση πελατών και από το φορούμ.
Είμαι στη διάθεση σας όλη μέρα κάθε μέρα στο τηλέφωνο και στο viber της εταιρίας !
Εδώ σας κάνω γενική ενημέρωση !
Με τις πιο όμορφες Ελληνίδες αισθητικούς να έρχονται στο χώρο σας σε όλη τη Αθήνα και τον Πειραιά
Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα μασάζ με 4 χέρια και μασάζ με τα πόδια κ αλλά πολλά είδη μασάζ αποκλειστικά στο
Vip massage
τηλ : 698 0 280270
Viber : 6980972778
σας περιμένω για περισσότερες πληροφορίες στο viber
Κάθε μήνα έχουμε νέες θεραπεύτριες μασάζ
Δυστυχώς
Δεν μπορώ να κάνω εξυπηρέτηση πελατών και από το φορούμ.
Είμαι στη διάθεση σας όλη μέρα κάθε μέρα στο τηλέφωνο και στο viber της εταιρίας !
Εδώ σας κάνω γενική ενημέρωση !
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.168
- Πόντοι
- 456
H Ινέσα δεν διαπραγματεύεται-προς τιμήν της- πάνω στο τελείωμα του μασάζ ,μασάζ όχι πολύ καλό αλλά ανεκτό τουλάχιστον,έπρεπε να δώσεις +20 λέγοντας ότι την επόμενη φορά θα ''ανεβείτε'' και οι δύο ,γδύνεται άνετα άλλωστε έχει κορμάρα, αναφέρθηκε απο συναγωνιστές ότι δίνει και πιπούλα αλλά εγώ προσωπικά δεν πήρα.Ινεσα ντελουξ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις