Τεα και Ίριδα μια χρωστουμενη κριτικη
Ημερομηνία ενδεικτική , επικοινωνία για εμένα αρκετά άνετη , κλείσιμο στο Πριαμος Μεταμόρφωση σουίτα 103 για δυο ώρες που πάντα προτιμώ για τέτοιες συναντήσεις με Τεα μόνη ή με συνοδεία !
Ανακοίνωση αριθμού δωματίου αφού πρώτα έδειξα πιστοποιητικό εμβολιασμού και μάσκα και μετά από λίγα λεπτα μνμ από Τεα " μόλις περάσαμε τον έλεγχο "
Κτυπημα της πόρτας , την άνοιξα και εμφανίστηκαν η Ίριδα με την Τεα , χαιρετισμός και έναρξη της συνάντησης .
Η Ίριδα ομορφούλα μικρόσωμη με μικρό στήθος με μεγάλη θηλή , ωραίο κολαρακι με καλή διάθεση .Μαύρο παλτό και κόκκινο φόρεμα , μαύρο κόκκινο σετακι και ζαρτιέρες που είδα όταν την βοήθησα να βγάλει το φόρεμα κατεβάζοντας το φερμουάρ . Ειχα ήδη ετοιμαστεί πριν φτάσουν με πετσέτα στην μέση
Η Τεα είχε διάθεση από την αρχή να έχει το πάνω χέρι για να κατευθύνει την μικρή στην συνάντηση .Της πήρε μια κορδέλα από τα μαλλιά , της έδεσε μαλακά τα χέρια πίσω , της είπε να γονατίσει και να αρχίσει την περιποίηση μου όπως ήμουν όρθιος κοιτάζοντας με στα μάτια … θυμήθηκε ότι δεν μου αρέσει να γίνεται χρήση χεριών στην φάση αυτή , πράγμα το οποίο απέδειξε ότι θυμάται ότι της πεις .
Για λίγα λεπτα σε αυτή την φάση και μετά την σήκωσε , έλυσε τα χέρια της Ίριδας και έδωσε εντολή να πάρει πετσέτα και να πάμε όλοι μαζί να κάνουμε μπάνιο και να περιποιηθεί ο ένας τον άλλο …
Στην μέση εγώ , μπροστά και πίσω η Τεα και Ίριδα αρχίσαμε παιχνίδια νερού και χρήση χεριών με πολλά φιλιά όλοι μαζί
Μεταφορά στο τζακούζι που η Τεα ήδη από την άφιξη τους είχε ανοίξει την βρύση . Πολύ παιχνίδι από τους τρεις με μασαζ , φιλια , χαϊδέματα παντού , χρήση της Ίριδας με barefoot massage που είναι η ειδικότητα της ..
Μεταφορά στο κρεβάτι για να μου κάνουν και οι δυο μασαζ . Μπρούμυτα εγώ και η Ίριδα συνέχισε το μασαζ πλάτης με τα πόδια της που στην αρχή νόμισα ότι κάνει με τα χέρια της , τόσο καλή αίσθηση .Η Τεα να παίζει κσι με τους δυο , να κατευθύνει την Ίριδα σε ειδικά σημεία και πι δυο μαζί να με περίποιουνται .
Καποια στιγμή η Τεα διατάζει να γυρίσω ανάσκελα και εκεί έγινε το μεγάλο παιχνίδι από τους τρεις … βαθειά φιλια παντού , χέρια παντού και εντολή να βάλω περισσότερα δάκτυλα ,γλώσσα παντού …εκεί χάνεις τον κόσμο ! Πάνω στην ένταση και σε στιγμή που όλοι φιλιόμασταν μπροστά στα μάτια μου βλέπω την Ίριδα να φιλάει με πολύ ένταση και πάθος στο στόμα την Τεα ! Μου άρεσε αυτό που είδα , η Τεα ξαφνιάστηκε , στιγμή αμηχανίας που ξεπεράστηκε με γέλια και λίγα σχόλια ! Ωραία στιγμή
Η Ίριδα χαμηλών τονων , χαμηλή φωνούλα , ήταν ωραία να βλέπεις και να ζεις την αντίδραση της !
Συνεχεια με το σύμπλεγμα των τριών σωματων να χάνετε η επαφή με το περιβάλλον .
Η Τεα ανεβαίνει πάνω μου με πολλές έντονες κινήσεις του σώματος της σε στάση cowgirl να δίνει πόνο και ερωτισμό ψυθιριστα μου λέει " καταλαβαίνεις τώρα που είσαι και τι κάνουμε ?" Η απάντηση μου αυτονόητη
Φτάσαμε στο τέλος της δίωρης συνεδρίας , άλλη μια πετυχημένη με δυο κορίτσια που δίνουν ότι καλύτερο μπορούν που κάθε φορά είναι διαφορετική .
Με την Τεα ποτέ δεν παιρνεις τις ίδιες υπηρεσίες , κάθε φορά είναι διαφορετική γιατί λειτουργεί αυθόρμητα κσι όπως αισθάνεται την δεδομένη στιγμή . Αυτό μου αρέσει
Συγνώμη για την μακροσκελή κριτική αλλά δύσκολο να περιγράψεις συνεδρία Τεας με Ίριδα σε τρεις προτάσεις .