Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

Vagg13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
222
Πόντοι
21
ρε συ μην πας να με προσβάλλεις σε προσωπικό επίπεδο κρυμμένος πίσω από την ανωνυμία σου... τα ίδια ψέματα γράφανε εδώ και για την Έλενα από το yourmassage... και πάω στοίχημα και για κάθε άλλη κοπέλα που πάει να κάνει τη δουλειά της και έχει την κακή τύχη να πέσει πάνω σας... απλώς σταματήστε κάποιοι να είστε τόσο δειλοί και κακοί... καλό θα κάνει πρώτα σε εσάς και μετά στους άλλους
Τώρα εσύ είσαι η σταύρινα του Όασις ; Γιατί αν είσαι εσύ δεν σε χάλασαν τα 70€ που δεν μας ακουμπάς κατά τα άλλα .
Τσάμπα θα τα ανεβάσουμε τα link… αφού θα βαριέσαι να τα ανοίξεις
Καρ
Φίλε η Ηλιάνα παίζει να προψωράει παραπέρα? Σε φουλ?
Σίγουρα . Αν κρατηθείς όμως προχώρα. ?

mariosr125

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Κριτικές
3
Like
386
Πόντοι
21
Εγγρ.
25 Νοε 2021
Like
12
Πόντοι
0
καλή η προσπάθεια σου ανθρωπάκο μου αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί εδώ μέσα που να πιστεύουν την ιστορία με τα 70 ψωροευρώ σου

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.885
Πόντοι
456
Μην δίνεις τηλέφωνα σε άτομα που το μόνο σκοπό που έχουν είναι να προσβάλουν και να κρίνουν τα πάντα και τους πάντες! Γέμισε ο κόσμος από αυτούς που το μόνο που κάνουν είναι να επιβεβαιώνουν την ύπαρξη τους πίσω από ένα πληκτρολόγιο! Ο κανόνας είναι ένας: αγνόησε τον! Δεν υπάρχει καλύτερη τακτική, και αν το κάνουν αυτό όλοι απλά θα πέσει σε μελαγχολία καθώς κανένας δεν θα ασχολείται με έναν ανύπαρκτο! :buck2:
Τυπε θα πεσει σε μελαγχολια ο Περαματιωτης με αυτα που λες.
Δεν τον λυπασαι?
:globeos-haha:

Vagg13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
222
Πόντοι
21
καλή η προσπάθεια σου ανθρωπάκο μου αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί εδώ μέσα που να πιστεύουν την ιστορία με τα 70 ψωροευρώ σου

Αν θες να σαι πουτανα κρυφή , μην δουλεύεις σε γραφείο που στέλνει φωτό με την φάτσα σου και κυρίως μην μας τα παίρνεις για μια μαλακια ... Οι σωστές δεν πληρώνονται. Κρίμα τον κερατά που προσπαθείς να πείσεις.

Εγγρ.
25 Νοε 2021
Like
12
Πόντοι
0
Δοκίμασα συγκεκριμένα εχθές ... Πολύ καλό μασάζ , είναι στα δεν όμως γιατί ενώ κάνει χωρίς πετσέτα δεν είναι καθόλου μα καθόλου άνετη , μου το είχαν πει απτό γραφείο πριν κλείσω ότι δεν είναι άνετη , να πίστευα ότι επειδή είναι νέα στον χώρο ντρέπεται ίσως να το πει στο γραφείο της. Όχι παιδιά λάθος μου , και την πίεσα και λίγο με αποτέλεσμα να θέλει να φύγει και να καλέσει το γραφείο για το πράσινο φως πάνω στο μισάωρο , Παιζει και να παραιτηθεί δηλαδή γιατί λέει δεν της έχει ξανά τύχει ....

καλά εσύ έχεις ξεφύγει... μέχρι και σεξουαλική επίθεση ομολογείς... πρόσεχε γιατί αν σου κάνει κάποια φορά καταγγελία η κοπέλα ή το γραφείο της -που κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε- για τα επόμενα δυο χρονάκια σε βλέπω να κάνεις μασαζ στη φυλακή... μόνο που εκεί το μασάζ θα στο κάνουν πιο τριχωτά και πιο γυμνασμένα χεράκια

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
25 Νοε 2021
Like
12
Πόντοι
0
@Vagg13

και εσύ κρίμα που τα χρήματα που μαζεύεις με κόπο τα ξοδεύεις σε μασάζ ενώ φανερά αυτό που χρειάζεσαι είναι ένας καλός ψυχίατρος

Τελευταία τροποποίηση:

Evgeni2

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2020
Like
236
Πόντοι
21
Πριν λίγες μέρες είχα κατέβει Αθήνα και ήθελα να κλείσω με κάποια που να έχει τις αντίστοιχες υπηρεσίες με την Τέα (Η Τέα με είχε ρίξει άκυρο πριν λίγο καιρό, μόλις είχε αρχίσει με το diamond και έτσι δεν ασχολήθηκα ξανά μαζί της). Επέλεξα την Αλίκη και ζήτησα να την συναντήσω στην χώρο της (η ίδια έλεγε πριν λίγο καιρό ότι ετοιμάζει δικό της χώρο και θεώρησα ότι θα ήταν έτοιμος) γιατί ήθελα να αποφύγω το ξενοδοχείο γιατί πλέον έχει καταλυθεί κάθε έννοια εχεμύθειας με τους ελέγχους που κάνουν. Ο τρόπος που με απάντησε ήταν πολύ αγενέστατος και με ένα υφάκι ειρωνικό με απάντησε ότι δεν έχει δικό της χώρο και ότι και αυτή ζητάει πιστοποιητικά για λόγους ασφαλείας. Θα μπορούσε να με πει κάποια καλύτερη δικαιολογία, ότι είναι φουλ κλεισμένη και δεν έχει χρόνο. Εγώ κοιτάω πολύ το θέμα συμπεριφοράς, για μένα είναι η βιτρίνα του προϊόντος-υπηρεσίες της κάθε κοπέλες. Οπότε ούτε και με αυτή πρόκειται να ασχοληθώ ξανά. Τελικά έκλεισα με Αλεξάνδρα από VIP αναγκαστικά σε ξενοδοχείο γιατί όπως με είπε το αφεντικό του VIP, ο χώρος που έχουν δεν είναι για μασάζ αλλά για κάποιες άλλες υπηρεσίες ομορφιάς.

Evgeni2

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2020
Like
236
Πόντοι
21
Η Αλεξάνδρα από VIP είναι μια αδύνατη κοπέλα με συμπαθητικό πρόσωπο, κάνει καλούτσικο μασάζ, δυνατό. Στο τέλος με ρώτησε αν θα ήθελα κάτι πιο αισθησιακό και τι ρώτησα τι ακριβώς εννοεί. Με είπε ότι κάνει εκτόνωση και στοματικό αλλά να την πληρώσω κάτι παραπάνω. Της λέω δεν ενδιαφέρομαι για αυτά, μόνο αν κάνει σεξ. Στην αρχή επέμενε ότι δεν κάνει κάτι άλλο εκτός από αυτά που με είπε αλλά στο τέλος είπε εντάξει αν και το έπαιζε δύσκολη. Ζήτησε έξτρα 40 ευρώ. Συνολικό κόστος για 2 ώρες 140 ευρώ.

Evgeni2

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2020
Like
236
Πόντοι
21
Αρχικά είχα κλείσει για μιαμιση ώρα και το επέκτεινα για 2. Η κοπέλα δεν είναι ελληνίδα.

• Like
Αντιδράσεις: Fuckus

Fuckus

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
135
Πόντοι
0
Συμφωνώ απόλυτα για Αλεξάνδρα! Και εγώ είχα ανάλογη εμπειρία, μόνο που έβγαζε μια μελαγχολία το κορίτσι που με ξενέρωσε αλλά δε πειράζει αφού έφτασε τέρμα έστω και αγέλαστη!

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.168
Πόντοι
456
Συμφωνώ απόλυτα για Αλεξάνδρα! Και εγώ είχα ανάλογη εμπειρία, μόνο που έβγαζε μια μελαγχολία το κορίτσι που με ξενέρωσε αλλά δε πειράζει αφού έφτασε τέρμα έστω και αγέλαστη!
εμένα ούτε καν μου άνοιξε την όρεξη για να ζητήσω κάτι παραπάνω!

Εγγρ.
29 Οκτ 2021
Like
430
Πόντοι
21
Τώρα εσύ είσαι η σταύρινα του Όασις ; Γιατί αν είσαι εσύ δεν σε χάλασαν τα 70€ που δεν μας ακουμπάς κατά τα άλλα .

Καρ

Σίγουρα . Αν κρατηθείς όμως προχώρα. ?
Εσυ προχώρησες;; κόστος;

Vagg13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
222
Πόντοι
21
Άσε που στο μεταξύ το άλλο σου προφίλ είναι ο stavros_spike... και απαντάς από το ένα προφίλ στο άλλο
Κοριτσάρα μου καμία σεξουαλική επίθεση . Δεν ξέρω τι έχεις περάσει στην ζωή σου και βγάζεις ψυχολογικά προς τους άνδρες , αλλά δεν είναι όλοι βιαστές...και όταν δέχεσαι να κάνεις μασάζ χωρίς πετσέτες , να περιμένεις μια άλλη αντιμετώπιση και όχι λες και είσαι παρθένα.... Έχει διαφορά η επίθεση απτό να στο λέω περισσότερες φορές . Βέβαια εσύ δεν πιεστικές κ πολύ. Εντομεταξυ καλά που με κατάλαβες βρε λαγωνικό του bou ???

Vagg13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
222
Πόντοι
21
Η Αλεξάνδρα από VIP είναι μια αδύνατη κοπέλα με συμπαθητικό πρόσωπο, κάνει καλούτσικο μασάζ, δυνατό. Στο τέλος με ρώτησε αν θα ήθελα κάτι πιο αισθησιακό και τι ρώτησα τι ακριβώς εννοεί. Με είπε ότι κάνει εκτόνωση και στοματικό αλλά να την πληρώσω κάτι παραπάνω. Της λέω δεν ενδιαφέρομαι για αυτά, μόνο αν κάνει σεξ. Στην αρχή επέμενε ότι δεν κάνει κάτι άλλο εκτός από αυτά που με είπε αλλά στο τέλος είπε εντάξει αν και το έπαιζε δύσκολη. Ζήτησε έξτρα 40 ευρώ. Συνολικό κόστος για 2 ώρες 140 ευρώ

Αρχικά είχα κλείσει για μιαμιση ώρα και το επέκτεινα για 2. Η κοπέλα δεν είναι ελληνίδα.
Εμένα για Ελληνίδα μου φάνηκε ... Αλλά ότι κάτι παίρνει παιδιά στάνταρ. Μύριζε τσιγάρο από μακριά και έκανε μπερδέματα ο εγκέφαλος. Μακρυά.

Vagg13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
222
Πόντοι
21
Εσυ προχώρησες;; κόστος;
Ναι με συν 70 η μαλακια . Είχα πάρει πριν την άλλην την μαλακω του γραφείου την Άννα και
Είχα μείνει έτσι οπότε ζήτησα καπάκι δεύτερη. Ότι να ναι οι κοπέλες. 2 στα 2.

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
Τεα και Ίριδα μια χρωστουμενη κριτικη
Ημερομηνία ενδεικτική , επικοινωνία για εμένα αρκετά άνετη , κλείσιμο στο Πριαμος Μεταμόρφωση σουίτα 103 για δυο ώρες που πάντα προτιμώ για τέτοιες συναντήσεις με Τεα μόνη ή με συνοδεία !
Ανακοίνωση αριθμού δωματίου αφού πρώτα έδειξα πιστοποιητικό εμβολιασμού και μάσκα και μετά από λίγα λεπτα μνμ από Τεα " μόλις περάσαμε τον έλεγχο "
Κτυπημα της πόρτας , την άνοιξα και εμφανίστηκαν η Ίριδα με την Τεα , χαιρετισμός και έναρξη της συνάντησης .
Η Ίριδα ομορφούλα μικρόσωμη με μικρό στήθος με μεγάλη θηλή , ωραίο κολαρακι με καλή διάθεση .Μαύρο παλτό και κόκκινο φόρεμα , μαύρο κόκκινο σετακι και ζαρτιέρες που είδα όταν την βοήθησα να βγάλει το φόρεμα κατεβάζοντας το φερμουάρ . Ειχα ήδη ετοιμαστεί πριν φτάσουν με πετσέτα στην μέση
Η Τεα είχε διάθεση από την αρχή να έχει το πάνω χέρι για να κατευθύνει την μικρή στην συνάντηση .Της πήρε μια κορδέλα από τα μαλλιά , της έδεσε μαλακά τα χέρια πίσω , της είπε να γονατίσει και να αρχίσει την περιποίηση μου όπως ήμουν όρθιος κοιτάζοντας με στα μάτια … θυμήθηκε ότι δεν μου αρέσει να γίνεται χρήση χεριών στην φάση αυτή , πράγμα το οποίο απέδειξε ότι θυμάται ότι της πεις .
Για λίγα λεπτα σε αυτή την φάση και μετά την σήκωσε , έλυσε τα χέρια της Ίριδας και έδωσε εντολή να πάρει πετσέτα και να πάμε όλοι μαζί να κάνουμε μπάνιο και να περιποιηθεί ο ένας τον άλλο …
Στην μέση εγώ , μπροστά και πίσω η Τεα και Ίριδα αρχίσαμε παιχνίδια νερού και χρήση χεριών με πολλά φιλιά όλοι μαζί
Μεταφορά στο τζακούζι που η Τεα ήδη από την άφιξη τους είχε ανοίξει την βρύση . Πολύ παιχνίδι από τους τρεις με μασαζ , φιλια , χαϊδέματα παντού , χρήση της Ίριδας με barefoot massage που είναι η ειδικότητα της ..
Μεταφορά στο κρεβάτι για να μου κάνουν και οι δυο μασαζ . Μπρούμυτα εγώ και η Ίριδα συνέχισε το μασαζ πλάτης με τα πόδια της που στην αρχή νόμισα ότι κάνει με τα χέρια της , τόσο καλή αίσθηση .Η Τεα να παίζει κσι με τους δυο , να κατευθύνει την Ίριδα σε ειδικά σημεία και πι δυο μαζί να με περίποιουνται .
Καποια στιγμή η Τεα διατάζει να γυρίσω ανάσκελα και εκεί έγινε το μεγάλο παιχνίδι από τους τρεις … βαθειά φιλια παντού , χέρια παντού και εντολή να βάλω περισσότερα δάκτυλα ,γλώσσα παντού …εκεί χάνεις τον κόσμο ! Πάνω στην ένταση και σε στιγμή που όλοι φιλιόμασταν μπροστά στα μάτια μου βλέπω την Ίριδα να φιλάει με πολύ ένταση και πάθος στο στόμα την Τεα ! Μου άρεσε αυτό που είδα , η Τεα ξαφνιάστηκε , στιγμή αμηχανίας που ξεπεράστηκε με γέλια και λίγα σχόλια ! Ωραία στιγμή
Η Ίριδα χαμηλών τονων , χαμηλή φωνούλα , ήταν ωραία να βλέπεις και να ζεις την αντίδραση της !
Συνεχεια με το σύμπλεγμα των τριών σωματων να χάνετε η επαφή με το περιβάλλον .
Η Τεα ανεβαίνει πάνω μου με πολλές έντονες κινήσεις του σώματος της σε στάση cowgirl να δίνει πόνο και ερωτισμό ψυθιριστα μου λέει " καταλαβαίνεις τώρα που είσαι και τι κάνουμε ?" Η απάντηση μου αυτονόητη
Φτάσαμε στο τέλος της δίωρης συνεδρίας , άλλη μια πετυχημένη με δυο κορίτσια που δίνουν ότι καλύτερο μπορούν που κάθε φορά είναι διαφορετική .
Με την Τεα ποτέ δεν παιρνεις τις ίδιες υπηρεσίες , κάθε φορά είναι διαφορετική γιατί λειτουργεί αυθόρμητα κσι όπως αισθάνεται την δεδομένη στιγμή . Αυτό μου αρέσει
Συγνώμη για την μακροσκελή κριτική αλλά δύσκολο να περιγράψεις συνεδρία Τεας με Ίριδα σε τρεις προτάσεις .

κοτα

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
64
Πόντοι
1
Τεα και Ίριδα μια χρωστουμενη κριτικη
Ημερομηνία ενδεικτική , επικοινωνία για εμένα αρκετά άνετη , κλείσιμο στο Πριαμος Μεταμόρφωση σουίτα 103 για δυο ώρες που πάντα προτιμώ για τέτοιες συναντήσεις με Τεα μόνη ή με συνοδεία !
Ανακοίνωση αριθμού δωματίου αφού πρώτα έδειξα πιστοποιητικό εμβολιασμού και μάσκα και μετά από λίγα λεπτα μνμ από Τεα " μόλις περάσαμε τον έλεγχο "
Κτυπημα της πόρτας , την άνοιξα και εμφανίστηκαν η Ίριδα με την Τεα , χαιρετισμός και έναρξη της συνάντησης .
Η Ίριδα ομορφούλα μικρόσωμη με μικρό στήθος με μεγάλη θηλή , ωραίο κολαρακι με καλή διάθεση .Μαύρο παλτό και κόκκινο φόρεμα , μαύρο κόκκινο σετακι και ζαρτιέρες που είδα όταν την βοήθησα να βγάλει το φόρεμα κατεβάζοντας το φερμουάρ . Ειχα ήδη ετοιμαστεί πριν φτάσουν με πετσέτα στην μέση
Η Τεα είχε διάθεση από την αρχή να έχει το πάνω χέρι για να κατευθύνει την μικρή στην συνάντηση .Της πήρε μια κορδέλα από τα μαλλιά , της έδεσε μαλακά τα χέρια πίσω , της είπε να γονατίσει και να αρχίσει την περιποίηση μου όπως ήμουν όρθιος κοιτάζοντας με στα μάτια … θυμήθηκε ότι δεν μου αρέσει να γίνεται χρήση χεριών στην φάση αυτή , πράγμα το οποίο απέδειξε ότι θυμάται ότι της πεις .
Για λίγα λεπτα σε αυτή την φάση και μετά την σήκωσε , έλυσε τα χέρια της Ίριδας και έδωσε εντολή να πάρει πετσέτα και να πάμε όλοι μαζί να κάνουμε μπάνιο και να περιποιηθεί ο ένας τον άλλο …
Στην μέση εγώ , μπροστά και πίσω η Τεα και Ίριδα αρχίσαμε παιχνίδια νερού και χρήση χεριών με πολλά φιλιά όλοι μαζί
Μεταφορά στο τζακούζι που η Τεα ήδη από την άφιξη τους είχε ανοίξει την βρύση . Πολύ παιχνίδι από τους τρεις με μασαζ , φιλια , χαϊδέματα παντού , χρήση της Ίριδας με barefoot massage που είναι η ειδικότητα της ..
Μεταφορά στο κρεβάτι για να μου κάνουν και οι δυο μασαζ . Μπρούμυτα εγώ και η Ίριδα συνέχισε το μασαζ πλάτης με τα πόδια της που στην αρχή νόμισα ότι κάνει με τα χέρια της , τόσο καλή αίσθηση .Η Τεα να παίζει κσι με τους δυο , να κατευθύνει την Ίριδα σε ειδικά σημεία και πι δυο μαζί να με περίποιουνται .
Καποια στιγμή η Τεα διατάζει να γυρίσω ανάσκελα και εκεί έγινε το μεγάλο παιχνίδι από τους τρεις … βαθειά φιλια παντού , χέρια παντού και εντολή να βάλω περισσότερα δάκτυλα ,γλώσσα παντού …εκεί χάνεις τον κόσμο ! Πάνω στην ένταση και σε στιγμή που όλοι φιλιόμασταν μπροστά στα μάτια μου βλέπω την Ίριδα να φιλάει με πολύ ένταση και πάθος στο στόμα την Τεα ! Μου άρεσε αυτό που είδα , η Τεα ξαφνιάστηκε , στιγμή αμηχανίας που ξεπεράστηκε με γέλια και λίγα σχόλια ! Ωραία στιγμή
Η Ίριδα χαμηλών τονων , χαμηλή φωνούλα , ήταν ωραία να βλέπεις και να ζεις την αντίδραση της !
Συνεχεια με το σύμπλεγμα των τριών σωματων να χάνετε η επαφή με το περιβάλλον .
Η Τεα ανεβαίνει πάνω μου με πολλές έντονες κινήσεις του σώματος της σε στάση cowgirl να δίνει πόνο και ερωτισμό ψυθιριστα μου λέει " καταλαβαίνεις τώρα που είσαι και τι κάνουμε ?" Η απάντηση μου αυτονόητη
Φτάσαμε στο τέλος της δίωρης συνεδρίας , άλλη μια πετυχημένη με δυο κορίτσια που δίνουν ότι καλύτερο μπορούν που κάθε φορά είναι διαφορετική .
Με την Τεα ποτέ δεν παιρνεις τις ίδιες υπηρεσίες , κάθε φορά είναι διαφορετική γιατί λειτουργεί αυθόρμητα κσι όπως αισθάνεται την δεδομένη στιγμή . Αυτό μου αρέσει
Συγνώμη για την μακροσκελή κριτική αλλά δύσκολο να περιγράψεις συνεδρία Τεας με Ίριδα σε τρεις προτάσεις .
ποσο ηταν το κοστος αν επιτρεπεται

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom