Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Λοιπον, να και η δικη μου εμεπιρια :
Ημουν Αθηνα το διημερο που περασε για δουλειες, και εμεινα σε γνωστο ξενοδοχειο στην Ομόνοια...

Ειπα λοιπον να δοκιμασω κι εγω το "μασαζ" κατ' οίκον... ;)

Βρηκα σε γνωστη εφημεριδα την παρακατφω αγγελια μεταξυ πολλων αλλων, που μου κεντρισε το ενδιαφερον :

"ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ δύο μασέζ, 20 και 24 ετών, θα σας προσφέρουν εξαιρετικό μασάζ στον χώρο σας ή στον χώρο μας   69######17"

Παιρνω λοιπον τηλ και το σηκωνει η μια απο τις δυο κοπελες... Πολυ γλυκιά φωνή, Ελληνιδα, και αφου ρωτησα τα καθεκαστα, της εδωσα τη διευθυνση του ξενοδοχειου και μου ειπε οτι σε μιση ωρα θα ειναι εκει μαζι με την φιλη της... Ποσον : 150 ευρω για μια ωρα (2 κοριτσια)

Εκανα το μπανακι μου, φορεσα το μπουρνουζι και περιμενα...μετα απο κανα 35λεπτο χτυπαει η πορτα...Ανοιγω και βλεπω 2 πανεμορφα νεαρα πλασματα και μου σηκωθηκε αμεσως!!!!  Η κοπελα που μιλησαμε στο τηλ. μου συστηθηκε πρωτη....Τις καλοσωρισα κι εγω, μιλησαμε για κανα 5 λεπτο, υις κερασα ποτακι απο το μινι μπαρ του δωματιου μου, και τις ρωτησα αν ειναι επαγγελματιες... Μου ειπαν οτι ΔΕΝ ειναι... Μαλιστα η μικροτερη ειναι φοιτητρια που μενει πρωτο χρονο στην Αθηνα...

Αφου τα ειπαμε, μου ζητησαν να κανουν ενα μπανακι (και οι δυο μαζι !!!)

Περιμενα λοιπον, και σε λιγο βγηκαν απο το μπανιο φορωντας μονο πετσετα στο στηθος και στα ποδια....ΣΚΕΤΗ ΚΑΥΛΑ !!!!
Καναμε μερικα αστειακια, τους εκανα  τα αναλογα κοπλιμαν στα οποια φανηκε οτι τους αρεσε, και αμεσως μετα με ξαπλωσαν στο κρεββατι μου , μου εβγαλαν το μπουρνουζι μεχρι τη μεση και αρχισαν να με τριβουν και οι δυο μαζι με ενα λαδακι αρωματικο που ειχαν φερει μαζι τους... Πρωτα μπρουμητα και μετα ανασκελα για κανα 10 λεπτο.... στην συνεχεια τους ζητησα να βγαλουν τις πετσετες απο πανω τους και δεχτηκαν, αφου πρωτα μου εβγαλαν κι εμενα το μπουρνουζι.... Μαλιστα η μια ειπε :   Ααααα τωρα ειμαστε πιο ανετα έτσι !!!

Για να μην τα πολυλογω, ακολουθησε ΠΛΗΡΕΣ μασαζ που κρατησε περιπου 30 λεπτα, και στη συνεχεια στοματικο χωρις καποτα απο την μικρη, οπου εχυσα σχεδον αμεσως, τριψιματα απο την μεγαλυτερη, και στο τελος παιξιμο του εργαλειου μου με τις γυμνες πατουσες τους... Τους το ζητησα εγω, οπου και παλι εχυσα μεσα σε 10 λεπτα.... Στο τελος τους ειπα να κανουμε μπανιο μαζι και δεχτηκαν !!!!   Τις ετριψα καλα με σαμπουαν και αφρολουτρο, με ετριψαν κι αυτες, ντυθηκαν, εδωσα τα χρηματα και με χαιρετισαν χαμογελαστες !!!!

Οχι και ασχημη εμεπιρια..... ΤΙ ΛΕΤΕ ???

Δηλαδή η τιμή είναι 150 ευρώ για μασάζ και πίπα από την μία εκ των δύο απ 'ό'τι κατάλαβα ...;έτσι;

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Ημουν Αθηνα το διημερο που περασε για δουλειες, και εμεινα σε γνωστο ξενοδοχειο στην Ομόνοια...

Βρηκα σε γνωστη εφημεριδα την παρακατφω αγγελια μεταξυ πολλων αλλων, που μου κεντρισε το ενδιαφερον :

"ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ δύο μασέζ, 20 και 24 ετών, θα σας προσφέρουν εξαιρετικό μασάζ στον χώρο σας ή στον χώρο μας   69######17"

Παιρνω λοιπον τηλ και το σηκωνει η μια απο τις δυο κοπελες... Πολυ γλυκιά φωνή, Ελληνιδα, και αφου ρωτησα τα καθεκαστα, της εδωσα τη διευθυνση του ξενοδοχειου και μου ειπε οτι σε μιση ωρα θα ειναι εκει μαζι με την φιλη της... Ποσον : 150 ευρω για μια ωρα (2 κοριτσια)

Εκανα το μπανακι μου, φορεσα το μπουρνουζι και περιμενα...μετα απο κανα 35λεπτο χτυπαει η πορτα...Ανοιγω και βλεπω 2 πανεμορφα νεαρα πλασματα και μου σηκωθηκε αμεσως!!!!  Η κοπελα που μιλησαμε στο τηλ. μου συστηθηκε πρωτη....Τις καλοσωρισα κι εγω, μιλησαμε για κανα 5 λεπτο, υις κερασα ποτακι απο το μινι μπαρ του δωματιου μου, και τις ρωτησα αν ειναι επαγγελματιες... Μου ειπαν οτι ΔΕΝ ειναι... Μαλιστα η μικροτερη ειναι φοιτητρια που μενει πρωτο χρονο στην Αθηνα...

Περιμενα λοιπον, και σε λιγο βγηκαν απο το μπανιο φορωντας μονο πετσετα στο στηθος και στα ποδια....ΣΚΕΤΗ ΚΑΥΛΑ !!!!
Καναμε μερικα αστειακια, τους εκανα  τα αναλογα κοπλιμαν στα οποια φανηκε οτι τους αρεσε, και αμεσως μετα με ξαπλωσαν στο κρεββατι μου , μου εβγαλαν το μπουρνουζι μεχρι τη μεση και αρχισαν να με τριβουν και οι δυο μαζι με ενα λαδακι αρωματικο που ειχαν φερει μαζι τους... Πρωτα μπρουμητα και μετα ανασκελα για κανα 10 λεπτο.... στην συνεχεια τους ζητησα να βγαλουν τις πετσετες απο πανω τους και δεχτηκαν, αφου πρωτα μου εβγαλαν κι εμενα το μπουρνουζι.... Μαλιστα η μια ειπε :   Ααααα τωρα ειμαστε πιο ανετα έτσι !!!

Για να μην τα πολυλογω, ακολουθησε ΠΛΗΡΕΣ μασαζ που κρατησε περιπου 30 λεπτα, και στη συνεχεια στοματικο χωρις καποτα απο την μικρη, οπου εχυσα σχεδον αμεσως, τριψιματα απο την μεγαλυτερη, και στο τελος παιξιμο του εργαλειου μου με τις γυμνες πατουσες τους... Τους το ζητησα εγω, οπου και παλι εχυσα μεσα σε 10 λεπτα.... Στο τελος τους ειπα να κανουμε μπανιο μαζι και δεχτηκαν !!!!   Τις ετριψα καλα με σαμπουαν και αφρολουτρο, με ετριψαν κι αυτες, ντυθηκαν, εδωσα τα χρηματα και με χαιρετισαν χαμογελαστες !!!!

μα καλα! δεν τους εκενες κουβεντα για να τις πηδηξεις??? ελεος!  :2funny:

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Διαβαζω καιρο οτι γραφετε και σε γενικες γραμμες εχω να πω οτι ειστε κοροιδα.Εδω και καμποσο καιρο καλω στο σπιτι μασεζ σε παρα πολυ οικονομικες τιμες και απορω με ολους εσας που δινετε 70 και 100 ευρω για μασαζ ή πηδημα.
Εχω καλεσει πανω απο 10 διαφορετικες γκομενες μασεζ στο σπιτι μου.
Γενικα παιζει το εξης.
Τιμη απο 20 - 25 ευρω για μια ωρα -μονο μασαζ-ακρως απολαυστικο σε ολο το σωμα εκτος πουτσας.
Τιμη 30 για μια ωρα μασαζ και ΙΣΩς το τελευταιο 15λεπτο σου βαραει μαλακια και χυνεις στα χερια της.
Τιμη 40 ευρω για μια ωρα μασαζ και σιγουρα σου βαραει μαλακια και χυνεις στο χερι της ενω εσυ ταυτοχρονα τη χαμουρευεις.Ιως και πηδημα
Τιμη  50 ευρω εδω κανεις οτι θελεις-μασαζ μια ωρα και πηδημα σιγουρα-

Οπως ειπα εχω καλεσει περιπου 10 διαφορετικες κ εχω να πω οτι οι 8 ειτε με μαλακια ειτε με γαμησι ενεδωσαν.
Κατα εμε το να σου κανει καποια μασαζ με λαδια κανα 40λεπτο και μετα να σου βαρεσει μαλακια ειναι πιο απολαυστικο ακομη και απο πηδημα-οσοι εχουν δοκιμασει ξερουν.
Και υποψιν ολα αυτα στο χωρο σου.
Αυτο εχει πολλα πλεονεκτηματα -οπως βιντεοσκοπηση του ολου σκηνικου με κρυφη καμερα--εχω 4-5 κασετες βιντεο και με βλεπω σε δραση χεχε...

Γενικα οι μασεζ δεν ειναι επαγγελματιες 100% αλλα γυναικες που το κανουν ως εξτρα απασχοληση.
Εχω γνωρισει μια απ αυτες η οποια με 100 ευρω μου παρεχει το εξης.
Τον ευατο της 35 ετων βουλγαρα- μια φιλη της επισης βουλγαρα 50 ετων και μια ακομη φιλη τους 25 ετων-μουναρα για τριο.
Και παμε στο σπιτι της μιας οταν τελειωνουν τη δουλεια απο το σουβλατζιδικο που τελειωνουν.
Για να παρω αυτη μονη της μου λεει ''οτι εχεις 20-30 ευρω μπορεις?''
Και τη ξεσκιζω στη πουτσα....Δεν ειναι μουναρα που θα κανεις ουαου αλλα ειναι αδυνατη μελαχροινη....και τη κανεις οτι θελεις στο κρεβατι.

Μη γελατε αυτα ειναι η καυλα---τα στυλ ερασσιτεχνικα...και οχι οι ψυχρες επαγγελματιες πουτανες που εχουν πειρα και σου συμπεριφερονται περιεργα.
ΜΑΖΕΖ ΔΙΠΑΛΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ...
Το να τρεξω σε ενα στουντιο δε λει τιποτα...οπως και το να φωναξω ενα call girl με 90 ευρω και παλι δε μου λεει...
θελω μασαζ να μου κανει 40 λεπτα με λαδια να ξεκουρασω το..βασανισμενο μου κορμι....και το επομενο 20λεπτο να κουρασω το μεγαλο μου καυλι!!!

χαχα
αδερφια στειλτε μου πμ καποιος τα τηλ γιατι πηγα να στειλω στο παληκαρι πμ αλλα τα εισερχομενα του ειναι τιγκα :cheesy:

Whoremonger

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
42
Πόντοι
1
μα καλα! δεν τους εκενες κουβεντα για να τις πηδηξεις??? ελεος!  2funny

Μπορει να μην γουσταρε το παλικαρι......και εγω δεν καιγομαι για μπριζολα. Ενα καλο φραπεδακι ειναι μια χαρα για καποιους.

Περι ορεξεος.....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

μετα το μπανιο σε στεγνωσαν οι καριολες?

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Χτες είχαμε μια συζήτηση με τον συναγωνιστή Master Ioannis για το Φορμίωνος 212 που είχε μια ατυχία, και του ευχήθηκα να πάρει ένα κοκαλάκι νυχτερίδας μαζί του για την επόμενη φορά. Μάλλον ο φίλος μας ο Mucisian το είχε το κοκαλάκι και τα έζησε όλα αυτά με τις 2 κορασίδες…

Ζήλεψα διαβάζοντας την ενημέρωση από τον φίλο μας και είπα να δω και εγώ το ίδιο έργο, και έτσι κάλεσα τα κορίτσια. Μου είπαν ότι έχουν δικό τους χώρο κάπου στο Νέο Κόσμο. Μια και δύο πήγα και με τα πολλά τελικά βρέθηκα σε ένα διαμέρισμα. Ανοίγει η πόρτα και με καλωσορίζει μια κυρία γύρω στα 45, κάπως σαν μπόγος έκανε. Κάθισα και σε λίγο έρχεται και μια εμφανίσιμη κυρία που μπορεί να την είχα και συμμαθήτρια (40+ δηλαδή), αλλά που σίγουρα πριν …20 χρόνια θα ήταν κούκλα (και εγώ τότε κούκλος ήμουνα),  «έχει διπλή μαντάμ το κατάστημα» είπα από μέσα μου. Με κοιτούσαν και χαμογελούσαν, εγώ έψαχνα τις «Πανέμορφες δύο μασέζ 20 & 24 ετών». Θυμήθηκα τον Αριθμολόγο της διαφήμισης, και λέω "ρε μπας και το 20 με το 24 και το 40 με το 45 κάνει σε κάποιο συνδυασμό 11888;", αλλά δεν νομίζω. Δεν μου βγαίνανε τα νούμερα και  για να σπάσει ο πάγος λέω «εσείς εργάζεστε εδώ;», «Ναι» μου απαντάνε χαρωπά… Μου είπαν λοιπόν τα προγράμματα, ο χώρος είναι κανονικό στούντιο, 60 η εκτόνωση άνευ χρόνου (όσο πάρει). Μιας και είχα κάνει τόσο κόπο λέω ας πάρω την εμφανίσιμη συμμαθήτρια, γιατί την άλλη δεν την πλησίαζα που να με πλήρωνε (μου θύμιζε και μια θεία μου)…
Αλεξάνδρα, πολωνέζα, λεπτή, μελαχρινή, αλλά πολύ αισθησιακή. Απολαυστική στο κρεβάτι, αν και η ηλικία φαινόταν όταν έβγαλε τα ρούχα (όλα διπλώνανε κάπως). Τέλος πάντων αφού κάναμε όλο το καμασούτρα με την χαρωπή και αισθησιακή Αλεξάνδρα στο 15λεπτο ολοκλήρωσα την συνεύρεση (και πόσο να κάτσει κανείς όταν πάει για το σκορ Ρεχάγκελ;). Όλα κανονικά και με πλήρεις προφυλάξεις.
Στα συν η καθαριότητα (δωμάτιο, μπάνια, πετσέτες) και η άνεση χρόνου. Φυσικά για αλλού πήγα και αλλού βρέθηκα… Μάλλον και εγώ πρέπει να πάρω ένα κοκαλάκι νυχτερίδας μαζί μου στην επόμενη προσπάθεια γιατί δυστυχώς την τύχη του mucisian δεν την βρήκα…

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
Μπορει να μην γουσταρε το παλικαρι......και εγω δεν καιγομαι για μπριζολα. Ενα καλο φραπεδακι ειναι μια χαρα για καποιους.

Περι ορεξεος.....
Δεν ειναι ότι ΔΕΝ ηθελα... Απλα αυτα που ειχα στο μυαλο μου μου τα εκαναν ΗΔΗ !!!  Τελειο ΑΚΑΠΟΤΟ στοματικο μετα χυσιματος στο στομα, και παιξιμο του εργαλειου μου μετα τελειωματος στις γυμνες πατουσες... ΑΝ μπορουσα να συνεχισω θα τους το ζητουσα... ΔΕΝ ξερω βεβαια αν θα δεχονταν με τα ιδια λεφτα... Αυτο ειναι αλλη ιστορια...

ΜΕΤΑ ομως από 2 εκτονωσεις μεσα σε 40 λεπτα, ΔΕΝ αντεχα και τριτη... Τα μπαλακια μου πονουσαν και ενοιωθα απιστευτα χαλαρωμενος απο το μασαζ και την ολη φαση, για να προσπαθησω και για 3η φορα.... !!! ;)

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
Χτες είχαμε μια συζήτηση με τον συναγωνιστή Master Ioannis για το Φορμίωνος 212 που είχε μια ατυχία, και του ευχήθηκα να πάρει ένα κοκαλάκι νυχτερίδας μαζί του για την επόμενη φορά. Μάλλον ο φίλος μας ο Mucisian το είχε το κοκαλάκι και τα έζησε όλα αυτά με τις 2 κορασίδες…

Φυσικά για αλλού πήγα και αλλού βρέθηκα… Μάλλον και εγώ πρέπει να πάρω ένα κοκαλάκι νυχτερίδας μαζί μου στην επόμενη προσπάθεια γιατί δυστυχώς την τύχη του mucisian δεν την βρήκα…
Δεν το καταλαβα το ειρωνικο σου σχολιο φιλε συναγωνιστη... Θα τα εβγαζα ολα αυτα απο το μυαλο μου νομιζεις ?  Δεν θα εγραφα καλυτερα οτι πηγα σε ενα ΦΟΒΕΡΟ CT και μου τα εκανε ΟΛΑ με 100 ευρω ??? ΕΛΕΟΣ !!!!

Είσαι σιγουρος οτι πηρες το σωστο τηλέφωνο ???  Εμενα ηρθαν ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΟΥ 2 νεαρα κοριτσια.... Το τονισα στην συνομιλια που ειχαμε οτι ΑΝ ΔΕΝ ειναι νεαρες θα τις στειλω πισω, και ετσι εγινε.... Και αν οντως ηταν αυτη η αγγελια, γιατι δεν εκανες τον κοπο να ρωτησεις τις 2 κυριες που λες, ΠΟΙΟΣ ο λογος να γραφουν στην αγγελια ψεματα οτι ειναι 20 και 25  ετων ???????
Αυτα απο μενα χωρις καμαια διαθεση προσωπικης αντιπαραθεσης .... Φιλικα !

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Φιλε μου δεν υπαρχει θεμα, μαλλον δεν εκφραστικα καλα, την δικη μου τυχη κλαιω...

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
Δεν το καταλαβα το ειρωνικο σου σχολιο φιλε συναγωνιστη... Θα τα εβγαζα ολα αυτα απο το μυαλο μου νομιζεις ?  Δεν θα εγραφα καλυτερα οτι πηγα σε ενα ΦΟΒΕΡΟ CT και μου τα εκανε ΟΛΑ με 100 ευρω ??? ΕΛΕΟΣ !!!!

Είσαι σιγουρος οτι πηρες το σωστο τηλέφωνο ???  Εμενα ηρθαν ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΟΥ 2 νεαρα κοριτσια.... Το τονισα στην συνομιλια που ειχαμε οτι ΑΝ ΔΕΝ ειναι νεαρες θα τις στειλω πισω, και ετσι εγινε.... Και αν οντως ηταν αυτη η αγγελια, γιατι δεν εκανες τον κοπο να ρωτησεις τις 2 κυριες που λες, ΠΟΙΟΣ ο λογος να γραφουν στην αγγελια ψεματα οτι ειναι 20 και 25  ετων ???????
Αυτα απο μενα χωρις καμαια διαθεση προσωπικης αντιπαραθεσης .... Φιλικα !

Επειδή το έψαξα και υπάρχουν 2-3 παρόμοιες αγγελίες δεν γράφεις τα τελευταία νούμερα του τηλεφώνου τους για να αποφύγουμε τα δυσάρεστα?

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
Οπως ειπαν και οι συναγωνιστες παραπανω, υπαρχουν 2-3 αγγελιες με τα ΙΔΙΑ ακριβως στοιχεια αλλα με αλλο τηλ...

Οταν πατε στον δικο τους χωρο αναγκαστικα το παιζετε ρωσσικη ρουλετα και ο,τι τυχει.... Φυσικα εχετε και την επιλογη αν δεν θελετε να μπειτε να φυγετε...

ΟΤΑΝ ομως ερχονται αυτες στο χωρο σας, θα τους το τονιζετε ξεκαθαρα οτι ΑΝ ΔΕΝ ειναι νεες και ομορφες οι κοπελες όπως γραφουν στην αγγελια τους θα τις στελνετε πισω ΧΩΡΙΣ πληρωμη... Οποτε εχοντας αυτο στο μυαλο τους, ακομα και αν ειναι καποιο ειδος γραφειου στη μεση, ΔΕΝ μπορουν να σας κοροιδεψουν και να σας στειλουν μπαζα...

@Kaloeros : Φίλε μου, εύχομαι να εχεις καλυτερη τυχη την επομενη φορά, όπως και ολοι μας, για να περναμε ΠΑΝΤΑ καλα σε αυτο τον ματαιο κόσμο.... :-)    Και οπως ελεγε και η συγχωρεμενη η γιαγια μου καποτε :  "1000 ματια, 20 ποδια, 10 μυαλα, και το καυλι τελευταιο μετα .... "    χαχαχα!!!  Μιλαμε για πολυ προχωρημενο ατομο ! ;)

Gourounakos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Οπως ειπαν και οι συναγωνιστες παραπανω, υπαρχουν 2-3 αγγελιες με τα ΙΔΙΑ ακριβως στοιχεια αλλα με αλλο τηλ...

Οταν πατε στον δικο τους χωρο αναγκαστικα το παιζετε ρωσσικη ρουλετα και ο,τι τυχει.... Φυσικα εχετε και την επιλογη αν δεν θελετε να μπειτε να φυγετε...

ΟΤΑΝ ομως ερχονται αυτες στο χωρο σας, θα τους το τονιζετε ξεκαθαρα οτι ΑΝ ΔΕΝ ειναι νεες και ομορφες οι κοπελες όπως γραφουν στην αγγελια τους θα τις στελνετε πισω ΧΩΡΙΣ πληρωμη... Οποτε εχοντας αυτο στο μυαλο τους, ακομα και αν ειναι καποιο ειδος γραφειου στη μεση, ΔΕΝ μπορουν να σας κοροιδεψουν και να σας στειλουν μπαζα...

@Kaloeros : Φίλε μου, εύχομαι να εχεις καλυτερη τυχη την επομενη φορά, όπως και ολοι μας, για να περναμε ΠΑΝΤΑ καλα σε αυτο τον ματαιο κόσμο.... :-)    Και οπως ελεγε και η συγχωρεμενη η γιαγια μου καποτε :  "1000 ματια, 20 ποδια, 10 μυαλα, και το καυλι τελευταιο μετα .... "    χαχαχα!!!  Μιλαμε για πολυ προχωρημενο ατομο ! ;)
Εύγε μουσικέ για την ενημέρωση και την ανιδιοτέλεια. Σε ευχαριστούμε και μόνο για την πρόθεση

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Πολυ καλα τα ελεγε η γιαγια σου!
Ευχαριστω και για τις ευχες!
ΥΓ παντως στο σωστο τηλ πηρα, και στο τηλεφωνο μου ειπαν κατι σαν αυτο που σου ετυχε. Οταν πηγα στο χωρο τους ομως ηταν εντελως διαφορετικα τα πραγματα, ο λογος που εκατσα τελικα ηταν γιατι δεν ειχα αλλο χρονο για κατι αλλο...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

Ζήλεψα διαβάζοντας την ενημέρωση από τον φίλο μας και είπα να δω και εγώ το ίδιο έργο, και έτσι κάλεσα τα κορίτσια. Μου είπαν ότι έχουν δικό τους χώρο κάπου στο Νέο Κόσμο. Μια και δύο πήγα και με τα πολλά τελικά βρέθηκα σε ένα διαμέρισμα. Ανοίγει η πόρτα και με καλωσορίζει μια κυρία γύρω στα 45, κάπως σαν μπόγος έκανε. Κάθισα και σε λίγο έρχεται και μια εμφανίσιμη κυρία που μπορεί να την είχα και συμμαθήτρια (40+ δηλαδή), αλλά που σίγουρα πριν …20 χρόνια θα ήταν κούκλα (και εγώ τότε κούκλος ήμουνα),  «έχει διπλή μαντάμ το κατάστημα» είπα από μέσα μου. Με κοιτούσαν και χαμογελούσαν, εγώ έψαχνα τις «Πανέμορφες δύο μασέζ 20 & 24 ετών». Θυμήθηκα τον Αριθμολόγο της διαφήμισης, και λέω "ρε μπας και το 20 με το 24 και το 40 με το 45 κάνει σε κάποιο συνδυασμό 11888;", αλλά δεν νομίζω. Δεν μου βγαίνανε τα νούμερα και  για να σπάσει ο πάγος λέω «εσείς εργάζεστε εδώ;», «Ναι» μου απαντάνε χαρωπά… Μου είπαν λοιπόν τα προγράμματα, ο χώρος είναι κανονικό στούντιο, 60 η εκτόνωση άνευ χρόνου (όσο πάρει). Μιας και είχα κάνει τόσο κόπο λέω ας πάρω την εμφανίσιμη συμμαθήτρια, γιατί την άλλη δεν την πλησίαζα που να με πλήρωνε (μου θύμιζε και μια θεία μου)…
Αλεξάνδρα, πολωνέζα, λεπτή, μελαχρινή, αλλά πολύ αισθησιακή. Απολαυστική στο κρεβάτι, αν και η ηλικία φαινόταν όταν έβγαλε τα ρούχα (όλα διπλώνανε κάπως). Τέλος πάντων αφού κάναμε όλο το καμασούτρα με την χαρωπή και αισθησιακή Αλεξάνδρα στο 15λεπτο ολοκλήρωσα την συνεύρεση (και πόσο να κάτσει κανείς όταν πάει για το σκορ Ρεχάγκελ;). Όλα κανονικά και με πλήρεις προφυλάξεις.
Στα συν η καθαριότητα (δωμάτιο, μπάνια, πετσέτες) και η άνεση χρόνου. Φυσικά για αλλού πήγα και αλλού βρέθηκα… Μάλλον και εγώ πρέπει να πάρω ένα κοκαλάκι νυχτερίδας μαζί μου στην επόμενη προσπάθεια γιατί δυστυχώς την τύχη του mucisian δεν την βρήκα…

Νομίζω ότι εδώ έχω πάει (οδός Σπινθάρου αν θυμάμαι καλά, στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας και το κουδούνι έγραφε ΜΑRΙΑ με λατινικούς χαρακτήρες).
  Η έτερη ξανθιά κυρία δεν ήταν τόσο για τα μπάζα κατά τη γνώμη μου, ήταν μιλφ, αλλά επειδή μου έβγαζε εμφανισιακά μια πουτανιά παλαιάς κοπής προτίμησα την μελαχρινή Αλεξάνδρα που ήταν και πιο ωραία.
  Διαφωνώ για την ηλικία της, την έκοψα λίγο πάνω από 30 χρ., το σώμα της αν και ήταν κανονικό όντως δίπλωνε λίγο (το παρατήρησα κι εγώ) αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν αντιαισθητικό. Ήταν πράγματι παθιάρα γυναίκα.
  Όσο για τον χώρο, καμία σχέση με μασατζίδικο, στούντιο είναι με αυτές τις δύο κορασίδες, μόνο που από άποψης καθαριότητας το βρήκα απαράδεκτο: μπάνιο βρώμικο, πετσέτα αμφιβόλου καθαριότητας, δωμάτιο και κρεβάτι σαν εκείνα της Φυλής και σεντόνια επίσης αμφιβόλου καθαριότητας.
  Αξίζει μόνο για την εμφάνιση και την φιλότιμη προσπάθεια της Αλεξάνδρας.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
  Νομίζω ότι εδώ έχω πάει (οδός Σπινθάρου αν θυμάμαι καλά, στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας και το κουδούνι έγραφε ΜΑRΙΑ με λατινικούς χαρακτήρες).
  Η έτερη ξανθιά κυρία δεν ήταν τόσο για τα μπάζα κατά τη γνώμη μου, ήταν μιλφ, αλλά επειδή μου έβγαζε εμφανισιακά μια πουτανιά παλαιάς κοπής προτίμησα την μελαχρινή Αλεξάνδρα που ήταν και πιο ωραία.
  Διαφωνώ για την ηλικία της, την έκοψα λίγο πάνω από 30 χρ., το σώμα της αν και ήταν κανονικό όντως δίπλωνε λίγο (το παρατήρησα κι εγώ) αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν αντιαισθητικό. Ήταν πράγματι παθιάρα γυναίκα.
   Όσο για τον χώρο, καμία σχέση με μασατζίδικο, στούντιο είναι με αυτές τις δύο κορασίδες, μόνο που από άποψης καθαριότητας το βρήκα απαράδεκτο: μπάνιο βρώμικο, πετσέτα αμφιβόλου καθαριότητας, δωμάτιο και κρεβάτι σαν εκείνα της Φυλής και σεντόνια επίσης αμφιβόλου καθαριότητας.

προς ενημέρωση του φιλοθεάμων κοινού.Αυτή που το έχει είναι η αλεξάνδρα από δημοσθένους 116 καλλιθέα.Στουντιακή φάση δε λέει μία.Ούτε παντόφλες δεν έχουν να σου δώσουν.

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Όπως τα λες είναι φίλε μου, απλά μερικά πρόσθετα σχόλια από μένα:
Περί σχολιασμού εμφάνισης ουδέν σχόλιο, εγώ έτσι τις έκοψα, έχω συμφωνήσει ήδη ότι η Αλεξάνδρα είναι όντως ωραία και παθιάρα γυναίκα.
Θέμα καθαριότητας για μένα δεν υπήρχε, όλα ήταν άψογα στο χώρο.
Να προσθέσω ότι όταν έφυγα περίμενα λίγο στο δρόμο και έτυχε να δω την ξανθιά να αποχωρεί. Αυτό αν το συνδυάσω με κάποια καθυστέρηση απόκρισης από πλευράς τους όταν πήγα, και την γενικώς πλήρη ησυχία και άνεση στο χώρο, με κάνει να έχω την ιδέα ότι πιθανώς το κατάστημα δεν λειτουργεί μόνιμα, και απλά αν βρεθεί πελάτης από σπόντα (όπως εγώ από το τηλέφωνο για τις άλλες) τότε τον στέλνουν εκεί, αφού μαζέψουν μερικές εργαζόμενες, και ότι κάτσει… Να προσθέσω  ότι όταν τους είπα για το τηλέφωνο και τις άλλες ηλικίες έδειξαν πλήρη άγνοια και μάλλον ήταν αμέτοχες στην φάση, αν και δεν το συνέχισα για πλήρη επιβεβαίωση γιατί απλά κατάλαβα ότι θα έχανα και άλλο χρόνο.
Φυσικά υποθέσεις κάνω… πάντως ο χώρος «Μασάζ κατ’ οίκον» σίγουρα δεν είναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom