Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ΜΑΣΑΖ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΔΑ , πολύ εμφανίσιμη Ελληνίδα, προσφέρει χαλαρωτικο μασάζ, σε κυρίους, κυρίες και ζευγάρια. Ηλέκτρα.

Iδού και το link:

Την είχα πάρει πριν από αρκετό καιρό (κανά δυο μήνες περίπου) απλά δεν ήθελα να σχολιάσω γιατί πιάστηκα λακαμάς...

Εν πάσει περιπτώσει , το ξεπέρασα οπότε:

Την πήρα τηλ και έκλεισα ραντεβού, ήρθε  σπίτι μου και η πρώτη θέαση δεν ήταν η αναμενώμενη (βέβαια οπου ακούς πολλά κεράσια...). Ξανθιά Ελληνίδα στην ηλικία΄που γράφει ίσως και 3-4 χρονάκια παραπάνω, μόλις έβγαλε τα ρούχα ακόμα μεγαλύτερη απογοήτευση, πολύ παχουλή και με αρκετή κυταρίτιδα, έμεινε με τον στρίγκο και μετά από ένα μασαζάκι εξπρές 10-15 λεπτών το πολύ με γύρισε τ' ανάσκελα και άρχισε να λαδώνει το κοντάρι. Η αλήθεια είναι πως το έκανε πολύ καλά , αλλά αν ήθελα να τον παίξω το έκανα και μόνος μου...Το χειρότερο βέβαια ήταν ότι δεν άφηνε ούτε να την αγγίξω!!! :uglystupid: :jerking:
Τέλειωμα και όξω, με το αζημίωτο βέβαια, πήρε μια ενενηντάρα ( :jerking:) μετά από παζάρεμα.

Συμπέρασμα, ο πασίγνωστος σε όλους μας Χρυσούς κανών:ΜΑΚΡΙΑ από Ελληνίδες!!!Στην πουτανιά , απλά δεν την παλεύουν...

Υ.Γ. Ακόμα τα κλαίω μετά από τόσο καιρό (απορώ πώς την πάτησα και θεωρώ εμαυτόν αρκετά περπατημένο...Φεύ!)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Συμπέρασμα, ο πασίγνωστος σε όλους μας Χρυσούς κανών:ΜΑΚΡΙΑ από Ελληνίδες!!!Στην πουτανιά , απλά δεν την παλεύουν...

Υ.Γ. Ακόμα τα κλαίω μετά από τόσο καιρό (απορώ πώς την πάτησα και θεωρώ εμαυτόν αρκετά περπατημένο...Φεύ!)

Μην κακίζεις τον εαυτό σου συναγωνιστή..... Κακοτοπιές πάντα υπάρχουν. Αρκεί να λέγονται για να προφυλάσσονται οι υπόλοιποι. Η γνώση (στους μπουρδελιάρηδες) είναι ισχύς!

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ο σωματότυπός της έμοιαζε κατά πάρα πάρα πολύ με αυτής εδώ με λίγο λιγότερη κοιλιά.
Ακούς εκεί εμφανίσιμη...
Γράψε "με πλούσιες καμπύλες" κοπέλα μου να μην μας παραπλανάς... :dancing:

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Χτες είχαμε μια συζήτηση με τον συναγωνιστή Master Ioannis για το Φορμίωνος 212 που είχε μια ατυχία, και του ευχήθηκα να πάρει ένα κοκαλάκι νυχτερίδας μαζί του για την επόμενη φορά.
ατυχια δεν το θεωρω φιλε να ερχομαι φατσα καρτα περικυκλωμενος απο πατσοικοιλιες. ημουν ξεκαθαρος το φορμιωνος ειναι για τα μπαζα......

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Την είχα πάρει πριν από αρκετό καιρό (κανά δυο μήνες περίπου) απλά δεν ήθελα να σχολιάσω γιατί πιάστηκα λακαμάς...
και τι εγινε που πιαστηκεs ετσι οπωs το λεs?    ολα μεσα στο παιχνιδι ειναι.  υπαρχει κανεναs , που να μην εχει πιαστει ΚΩΤΣΟΣ ? :2funny:    αφου σε αυτο το θεμα μαs πουλουν και μαs αγοραζουν.  θυμηθηκα τωρα κατι που μου ειχε πει μια κοπελιτσα  μασερ 23 χρονων.  οτι πουτανια,  παραμυθι, κοροιδια και ψευτια πανε πακετο.  δεν βγαινει διαφορετικα και απο αυτεs.  τουλαχιστον αυτη ηταν ειλικρινηs :grin:

arcer2

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ακόμα και πουτάνα να είναι μια ελληνίδα το παίζει ΚΥΡΙΑ
ρε ούστ κομπλεξικά αποβράσματα :s&m_3:

arcer2

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
τοξέρω οτι δεν ειναι μασαζ...... αλλά το παίζει και όμορφη αυτή η χοντρή απο την μέση και κάτω

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
xaxaxa μιλάμε για καμπύλες όμως, οχι αστεία
θωρηκτό Αβέρωφ

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.195
Πόντοι
506
...Φαντάσου να τρυπάς αυτή την κωλάρα και να ψεκάζεις τα κωλομάγουλα...

arcer2

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αν ειχε και μεγαλα βυζα θα ηταν καλυτερο νομιζω το πακετακι

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
παιδες καλησπερα..λοιπον μετα απο αρκετο καιρο αποφασισα να δοκιμασω την ελλη(γνωστη φανταζομαι σε ολους)...λοιπον η συναντηση εγινε σε ξενοδοχειο μετα απο τηλ συννενοησης...συνεπεστατη στην ωρα της...με το που ανοιγει η πορτα..βλεπω μια μαυρομαλλα,με ισια μαλλια,στα 35-40 ηλικιακα....σωμα γεματουτσικο,ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΟΡΠΙΛΕΣ ΟΜΩΣ ΤΡΕΛΕΣ...τεσπα,μπαινει συζηταμε κανενα 5λεπτο....και βουρ στο μπανιο για ντουζακι...εγω ειχα κανει οποτε την αραξα στο κρεββατι μεχρι να βγει....ξαπλωνω μπρουμητα,και αρχιζει ενα μασαζ του κολου...ισα ισα χαιδευε...γυριζω,και αρχιζει ακαποτο,με το καυλι αναμεσα στα θηρια...αλλαξαμε 2 στασεις...αυτη απο κατω,και μετα στα τεσσερα με τα βυζια να φαινονται απο τον καθρεπτη....καταθεση στην πλατη της,μετα απο δυνατο σφυροκοπημα,χωρις ομως να πει κουβεντα...μπανακι και μετα απο 15-20 λεπτα την εκανε....συνολο,απο την στιγμη που μπηκε μεχρι που βγηκε,1 ωρα και κατι....τιμουλα 70....τι να πω...μαλλον θα την ξανατιμησω...ειναι καθαρη και ενταξει στις ωρες που λεει και στο προγραμμα....α!...βεβαια μετα απο μικρη συζητηση που ειχα,αν την παρεις κανα δυο φορες,παιζει 2 εκτονωσεις στην τιμη και (μαλλον)κουλουρακι....αυτα κυριοι..ελπιζω να βοηθησα οσους το σκεφτονται....

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
παιδες καλησπερα..λοιπον μετα απο αρκετο καιρο αποφασισα να δοκιμασω την ελλη(γνωστη φανταζομαι σε ολους)...λοιπον η συναντηση εγινε σε ξενοδοχειο μετα απο τηλ συννενοησης...συνεπεστατη στην ωρα της...με το που ανοιγει η πορτα..βλεπω μια μαυρομαλλα,με ισια μαλλια,στα 35-40 ηλικιακα....σωμα γεματουτσικο,ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΟΡΠΙΛΕΣ ΟΜΩΣ ΤΡΕΛΕΣ...τεσπα,μπαινει συζηταμε κανενα 5λεπτο....και βουρ στο μπανιο για ντουζακι...εγω ειχα κανει οποτε την αραξα στο κρεββατι μεχρι να βγει....ξαπλωνω μπρουμητα,και αρχιζει ενα μασαζ του κολου...ισα ισα χαιδευε...γυριζω,και αρχιζει ακαποτο,με το καυλι αναμεσα στα θηρια...αλλαξαμε 2 στασεις...αυτη απο κατω,και μετα στα τεσσερα με τα βυζια να φαινονται απο τον καθρεπτη....καταθεση στην πλατη της,μετα απο δυνατο σφυροκοπημα,χωρις ομως να πει κουβεντα...μπανακι και μετα απο 15-20 λεπτα την εκανε....συνολο,απο την στιγμη που μπηκε μεχρι που βγηκε,1 ωρα και κατι....τιμουλα 70....τι να πω...μαλλον θα την ξανατιμησω...ειναι καθαρη και ενταξει στις ωρες που λεει και στο προγραμμα....α!...βεβαια μετα απο μικρη συζητηση που ειχα,αν την παρεις κανα δυο φορες,παιζει 2 εκτονωσεις στην τιμη και (μαλλον)κουλουρακι....αυτα κυριοι..ελπιζω να βοηθησα οσους το σκεφτονται....
  στην ωρα τηs  ειναι πολυ ενταξει.    και φιλικη και ευγενικη.  και τηs αρεσει να εχει σταθερη πελατεια.  να λεμε και κανενα σωστο.    μια φορα εναs, τηs εφαγε την επισκεψη, και στο τελοs τα καταφερε και τα πηρε πισω( ειχε το τηλεφωνο του).  μην δινετε καθολου τηλεφωνα :grin:  ατιμουλικο, δικιο εχειs και για τιs 2 εκτονωσειs kai για το κουλουρακι( ασχετα τι λεει στην αρχη).  και αν γινειs και καλοs πελατηs, sto τελοs  μπορει και δωρεαν. :grin:

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
δε γαμιωμαστε στο τελος τελος?
πηρα σημερα και μου λεει πηρε αθξηση, θελει 80 ευρω...
τη γαμας κυριε προεδρε ή δεν τη γαμας?  :s&m_1:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
αλλα αυτη η μαπα τηs δεν συνηθιζεται και ειναι και μουγγα  και μετρια( προs στο κοντο) στο υψοs .   με τα βυζια τηs επαιξε καθολου?    εγω νομιζω οτι προσπαθει καπωs να ευχαριστηθει και αυτη,  και δεν συγκεντρωνεται για τον πελατη.     και ουτε ενα βογγητο, μια φωνουλα,  ενα αχ,   ενα πηδα με, τιποτα ?   και μετα μαs λεs, οτι ολεs τιs καβλωνειs και χαλανε τον κοσμο. :2funny:

Filogeno

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2010
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
1
ΜΑΣΑΖ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΔΑ , πολύ εμφανίσιμη Ελληνίδα, προσφέρει χαλαρωτικο μασάζ, σε κυρίους, κυρίες και ζευγάρια. Ηλέκτρα.

Iδού και το link:

Εν πάσει περιπτώσει , το ξεπέρασα οπότε:

Την πήρα τηλ και έκλεισα ραντεβού, ήρθε  σπίτι μου και η πρώτη θέαση δεν ήταν η αναμενώμενη (βέβαια οπου ακούς πολλά κεράσια...). Ξανθιά Ελληνίδα στην ηλικία΄που γράφει ίσως και 3-4 χρονάκια παραπάνω, μόλις έβγαλε τα ρούχα ακόμα μεγαλύτερη απογοήτευση, πολύ παχουλή και με αρκετή κυταρίτιδα, έμεινε με τον στρίγκο και μετά από ένα μασαζάκι εξπρές 10-15 λεπτών το πολύ με γύρισε τ' ανάσκελα και άρχισε να λαδώνει το κοντάρι. Η αλήθεια είναι πως το έκανε πολύ καλά , αλλά αν ήθελα να τον παίξω το έκανα και μόνος μου...Το χειρότερο βέβαια ήταν ότι δεν άφηνε ούτε να την αγγίξω!!! :uglystupid: :jerking:
Τέλειωμα και όξω, με το αζημίωτο βέβαια, πήρε μια ενενηντάρα ( :jerking:) μετά από παζάρεμα.

Παιδιά επιβεβαιώνω απόλυτα αυτά που λέει ο φίλος "kosnik26". Απλά να πω οτι εγώ πιάστηκα χειρότερος λακαμάς απο σένα γιατί πλήρωσα 100. Και να προσθέσω οτι ούτε εμένα άφηνε να αγγίξω στην αρχή αλλά μετά που της το ξαναείπα με άφησε να τη χουφτώσω στα βυζιά την ώρα που μου τον έπαιζε...Φοβερή παραχώρηση!!! Κλαίω ακόμα τα 100 ευρώ γιατί θα είχα περάσει πολύ καλύτερα σε ένα στούντιο με τόσα λεφτά και με πολύ πιο ωραία γυναίκα εννοείται!!!

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
δε γαμιωμαστε στο τελος τελος?
πηρα σημερα και μου λεει πηρε αθξηση, θελει 80 ευρω...
τη γαμας κυριε προεδρε ή δεν τη γαμας?  :s&m_1:

Εμένα απ' την αρχή 80 Ευρώ μου έπαιρνε  :headbang: . Και αντιλαμβάνομαι πλέον ότι σε άλλους παίρνει 70!
Αλλά. Υπάρχει μια πιθανή εξήγηση: έρχεται σπίτι μου (ενώ οι συναγωνιστές που γράφουν χρέωση 70 Ευρώ την πάνε σε ξενοδοχείο , οπότε σου λέει πληρώνουν το χοτέλι ας τους πάρω 10 Ευρώ πιο κάτω για να μην χαλιούνται στη σούμα).
Fair enough...

Υ.Γ.1 Κάποιος παραπάνω ανέφερε κάτι περί του να μην της δίνουμε τηλέφωνα, αλλά δεν κατάλαβα τι παίχτηκε στην ιστορία που αφηγήθηκε. Σε ενοχλεί δίχως να την καλέσεις εσύ?

Υ.Γ.2 Την αμέριστη συμπάθειά μου προς τον Filogeno για την εμπειρία του με την Ηλέκτρα...Τουλάχιστον εσύ κάτι έπιασες (λίπος έστω..) :grin:

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
απλα οταν σε ρωταει απο που βρηκες το τηλ πες απο αγγελια...

nikos_s

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Μήπως μπορεί καποιος συναγωνιστής να μου στείλει το τηλ αυτης της Ελλης απο Ρουμανία?
Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom