You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)
pipinoskistis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.049
- Πόντοι
- 3.091
εχουμε πληροφοριες για το συγκεκριμενο? εχει και κοπελες η ειναι μονο αντρες μασεζ? παντως τιμες που γραφει ειναι εξευτελιστικες.
Πάντως οι τιμές είναι πολύ καλές για όποιον επιθυμεί μόνο μασάζ. Αυτό που με χαλάει είναι ότι η εργασία γίνεται από άντρες μασέρ.
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
παρολαυτα το σκεφτεσαι βλεπω...Πάντως οι τιμές είναι πολύ καλές για όποιον επιθυμεί μόνο μασάζ. Αυτό που με χαλάει είναι ότι η εργασία γίνεται από άντρες μασέρ.
δεν ειδα καν το λινκ,
αλλα σε ενα γυμναστηριο που πηγαινα πριν κανα2 ετη
ειχε και ενα μασερ,
μου ειπε να κανουμε ενα μετα τη γυμναστικη,
και οντως ηξερε, με εβγαλε φτερο...
εννοειτε με μαγιο σπιντο ολα αυτα,
ειπαμε μη γινουμε και εντελως ρομπα
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
τελικα ποιες αξιζουν στο κατ οικον,
για να κανουμε μια ανακεφαλαιωση?
μπαζα ολες , αυτη η γνωμη μου.
παιζει και μια που κουβαλαει μασαζοκρεβατο πτυσσομενο,
κοντεψα να παθω ανακοπη οταν ανοιξα την πορτα.
μασαζ μονο εκανε,
και ελεγε και πολλες μαλακιες του στιλ
"το μασαζ με σοκολατα και μελι στην πατουσα κανει καλο στον προστατη"
αυτη για 1 ωρα και 30 λεπτα - ή διωρο, δε θυμαμαι καλα απο το σοκ,
ηθελε 60 , 50 αν πηγαινες στο χωρο της...
ολα τα λεφτα στο πτυσσομενο μασαζοκρεββατο...
μασαζ μονο εκανε,
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχααχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχα!!!!!!!!!! παιδες δεν θελω να δω τιποτα αλλο......την εκφραση του ιβλη οταν ανοιξε την πορτα.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχααχαχαχαχαααχαχααχαχαχααχααχαχααχαχααχαχααχαχααχααχχααχχαχααχαααχχαχχαχαχαχαχα!!!!!!!!!τελικα ποιες αξιζουν στο κατ οικον,
μασαζ μονο εκανε,
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
αυτη ομως δε βλεπεται ουτε με ρασο,πολύ καλή ιδέα. Τώρα καλοκαίρι μπορεί να το κουβαλάει και στις παραλίες.
θα μετακινούμαστε απο ξαπλώστρα σε μασαζοκρεβατο χωρίς να φεύγουμε απο την παραλία
να τη ντυνουμε καλογρια ,
θα ναι πιο σικ
θα χει μια αυρα απο Καννες
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
να την παρεις να σου πει ιστορια να σε περνει ο υπνος στην παραλια[size=10pt]"το μασαζ με σοκολατα και μελι στην πατουσα κανει καλο στον προστατη"[/size]
Κορυφαιο ρε !!!!!!!δακρυσα απ τα γελια
προτεινεται ανεπιφυλακτα
5 σταρ
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
δεν υπαρχει αυτη η εκφραση,χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχααχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχα!!!!!!!!!! παιδες δεν θελω να δω τιποτα αλλο......την εκφραση του ιβλη οταν ανοιξε την πορτα.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχααχαχαχαχαααχαχααχαχαχααχααχαχααχαχααχαχααχαχααχααχχααχχαχααχαααχχαχχαχαχαχαχα!!!!!!!!!
στειλτε την σε καποιον που δεν ειναι υποψιασμενος...
παιζουν και κατι βιντεακια με το πτυσσομενο μασαζοκρεβατο
αν τα εχει κανεις...
Brut
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
το κρεββατάκι λευκό, εκείνη με κοντό μαλλί καρέ, πρόσωπο μέτριο συμπα8ητικό, μετρίου αναστήματος, καλό σώμα , με βύζους κ λίγη κοιλιά? ονόματι Μ? 50 ε μόνο μασσάζ?τελικα ποιες αξιζουν στο κατ οικον,
μασαζ μονο εκανε,
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
μην πιανεσαι μαλακας..παιζει και μια που κουβαλαει μασαζοκρεβατο πτυσσομενο,
κι εγω την ειδα καπως οταν μου ειχε φερει μια τετοια με πτυσόμενο μια πρωην μου, αλλα παντα παιζει κι αλλη οψη..
[size=10pt]"το μασαζ με σοκολατα και μελι στην πατουσα κανει καλο στον προστατη"[/size]
επειδη κανονιζω εγχειρηση στον πατερα μου με laser για προστατη...και θα παει κανα 4χιλιαρο...
μηπως ξερει κανεις για την σοκολατα με το μελι;;;;
μπας και γλυτωσω την 4αρα..
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
κανόνισε να τον αρχισεις τον πατερα σου στις βίζιτες..επειδη κανονιζω εγχειρηση στον πατερα μου με laser για προστατη...και θα παει κανα 4χιλιαρο...
μηπως ξερει κανεις για την σοκολατα με το μελι;;;;
μπας και γλυτωσω την 4αρα..
musician
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 582
- Πόντοι
- 291
Λοιπον, να και η δικη μου εμεπιρια :
Ημουν Αθηνα το διημερο που περασε για δουλειες, και εμεινα σε γνωστο ξενοδοχειο στην Ομόνοια...
Ειπα λοιπον να δοκιμασω κι εγω το "μασαζ" κατ' οίκον... ;)
Βρηκα σε γνωστη εφημεριδα την παρακατφω αγγελια μεταξυ πολλων αλλων, που μου κεντρισε το ενδιαφερον :
"ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ δύο μασέζ, 20 και 24 ετών, θα σας προσφέρουν εξαιρετικό μασάζ στον χώρο σας ή στον χώρο μας 69######17"
Παιρνω λοιπον τηλ και το σηκωνει η μια απο τις δυο κοπελες... Πολυ γλυκιά φωνή, Ελληνιδα, και αφου ρωτησα τα καθεκαστα, της εδωσα τη διευθυνση του ξενοδοχειου και μου ειπε οτι σε μιση ωρα θα ειναι εκει μαζι με την φιλη της... Ποσον : 150 ευρω για μια ωρα (2 κοριτσια)
Εκανα το μπανακι μου, φορεσα το μπουρνουζι και περιμενα...μετα απο κανα 35λεπτο χτυπαει η πορτα...Ανοιγω και βλεπω 2 πανεμορφα νεαρα πλασματα και μου σηκωθηκε αμεσως!!!! Η κοπελα που μιλησαμε στο τηλ. μου συστηθηκε πρωτη....Τις καλοσωρισα κι εγω, μιλησαμε για κανα 5 λεπτο, υις κερασα ποτακι απο το μινι μπαρ του δωματιου μου, και τις ρωτησα αν ειναι επαγγελματιες... Μου ειπαν οτι ΔΕΝ ειναι... Μαλιστα η μικροτερη ειναι φοιτητρια που μενει πρωτο χρονο στην Αθηνα...
Αφου τα ειπαμε, μου ζητησαν να κανουν ενα μπανακι (και οι δυο μαζι !!!)
Περιμενα λοιπον, και σε λιγο βγηκαν απο το μπανιο φορωντας μονο πετσετα στο στηθος και στα ποδια....ΣΚΕΤΗ ΚΑΥΛΑ !!!!
Καναμε μερικα αστειακια, τους εκανα τα αναλογα κοπλιμαν στα οποια φανηκε οτι τους αρεσε, και αμεσως μετα με ξαπλωσαν στο κρεββατι μου , μου εβγαλαν το μπουρνουζι μεχρι τη μεση και αρχισαν να με τριβουν και οι δυο μαζι με ενα λαδακι αρωματικο που ειχαν φερει μαζι τους... Πρωτα μπρουμητα και μετα ανασκελα για κανα 10 λεπτο.... στην συνεχεια τους ζητησα να βγαλουν τις πετσετες απο πανω τους και δεχτηκαν, αφου πρωτα μου εβγαλαν κι εμενα το μπουρνουζι.... Μαλιστα η μια ειπε : Ααααα τωρα ειμαστε πιο ανετα έτσι !!!
Για να μην τα πολυλογω, ακολουθησε ΠΛΗΡΕΣ μασαζ που κρατησε περιπου 30 λεπτα, και στη συνεχεια στοματικο χωρις καποτα απο την μικρη, οπου εχυσα σχεδον αμεσως, τριψιματα απο την μεγαλυτερη, και στο τελος παιξιμο του εργαλειου μου με τις γυμνες πατουσες τους... Τους το ζητησα εγω, οπου και παλι εχυσα μεσα σε 10 λεπτα.... Στο τελος τους ειπα να κανουμε μπανιο μαζι και δεχτηκαν !!!! Τις ετριψα καλα με σαμπουαν και αφρολουτρο, με ετριψαν κι αυτες, ντυθηκαν, εδωσα τα χρηματα και με χαιρετισαν χαμογελαστες !!!!
Οχι και ασχημη εμεπιρια..... ΤΙ ΛΕΤΕ ???
Ημουν Αθηνα το διημερο που περασε για δουλειες, και εμεινα σε γνωστο ξενοδοχειο στην Ομόνοια...
Ειπα λοιπον να δοκιμασω κι εγω το "μασαζ" κατ' οίκον... ;)
Βρηκα σε γνωστη εφημεριδα την παρακατφω αγγελια μεταξυ πολλων αλλων, που μου κεντρισε το ενδιαφερον :
"ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ δύο μασέζ, 20 και 24 ετών, θα σας προσφέρουν εξαιρετικό μασάζ στον χώρο σας ή στον χώρο μας 69######17"
Παιρνω λοιπον τηλ και το σηκωνει η μια απο τις δυο κοπελες... Πολυ γλυκιά φωνή, Ελληνιδα, και αφου ρωτησα τα καθεκαστα, της εδωσα τη διευθυνση του ξενοδοχειου και μου ειπε οτι σε μιση ωρα θα ειναι εκει μαζι με την φιλη της... Ποσον : 150 ευρω για μια ωρα (2 κοριτσια)
Εκανα το μπανακι μου, φορεσα το μπουρνουζι και περιμενα...μετα απο κανα 35λεπτο χτυπαει η πορτα...Ανοιγω και βλεπω 2 πανεμορφα νεαρα πλασματα και μου σηκωθηκε αμεσως!!!! Η κοπελα που μιλησαμε στο τηλ. μου συστηθηκε πρωτη....Τις καλοσωρισα κι εγω, μιλησαμε για κανα 5 λεπτο, υις κερασα ποτακι απο το μινι μπαρ του δωματιου μου, και τις ρωτησα αν ειναι επαγγελματιες... Μου ειπαν οτι ΔΕΝ ειναι... Μαλιστα η μικροτερη ειναι φοιτητρια που μενει πρωτο χρονο στην Αθηνα...
Αφου τα ειπαμε, μου ζητησαν να κανουν ενα μπανακι (και οι δυο μαζι !!!)
Περιμενα λοιπον, και σε λιγο βγηκαν απο το μπανιο φορωντας μονο πετσετα στο στηθος και στα ποδια....ΣΚΕΤΗ ΚΑΥΛΑ !!!!
Καναμε μερικα αστειακια, τους εκανα τα αναλογα κοπλιμαν στα οποια φανηκε οτι τους αρεσε, και αμεσως μετα με ξαπλωσαν στο κρεββατι μου , μου εβγαλαν το μπουρνουζι μεχρι τη μεση και αρχισαν να με τριβουν και οι δυο μαζι με ενα λαδακι αρωματικο που ειχαν φερει μαζι τους... Πρωτα μπρουμητα και μετα ανασκελα για κανα 10 λεπτο.... στην συνεχεια τους ζητησα να βγαλουν τις πετσετες απο πανω τους και δεχτηκαν, αφου πρωτα μου εβγαλαν κι εμενα το μπουρνουζι.... Μαλιστα η μια ειπε : Ααααα τωρα ειμαστε πιο ανετα έτσι !!!
Για να μην τα πολυλογω, ακολουθησε ΠΛΗΡΕΣ μασαζ που κρατησε περιπου 30 λεπτα, και στη συνεχεια στοματικο χωρις καποτα απο την μικρη, οπου εχυσα σχεδον αμεσως, τριψιματα απο την μεγαλυτερη, και στο τελος παιξιμο του εργαλειου μου με τις γυμνες πατουσες τους... Τους το ζητησα εγω, οπου και παλι εχυσα μεσα σε 10 λεπτα.... Στο τελος τους ειπα να κανουμε μπανιο μαζι και δεχτηκαν !!!! Τις ετριψα καλα με σαμπουαν και αφρολουτρο, με ετριψαν κι αυτες, ντυθηκαν, εδωσα τα χρηματα και με χαιρετισαν χαμογελαστες !!!!
Οχι και ασχημη εμεπιρια..... ΤΙ ΛΕΤΕ ???
Λοιπον, να και η δικη μου εμεπιρια :
Επειδή τα γούστα του καθενός διαφέρουν (χωρίς να θέλω να πω ότι είσαι σαβουρογάμης) πρέπει ο καθένας να είναι λίγο επιφυλακτικός σε φράσεις του τύπου "δύο πανέμορφα πλάσματα".
Πες την εφημερίδα για να γίνει γενικότερο test-drive.
Whoremonger
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2005
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
Google την αγγελια ως εχει και θα τη βρεις στο λεπτο...... ;)
Βεβαια ακουγεται too good to be true.
Mπορει ο συναγωνιστης να δωσει και μια περιγραφη των κορασιδων;
Google την αγγελια ως εχει και θα τη βρεις στο λεπτο...... ;)
Η αγγελία ευρέθη.... (μαζί και μία συγγενική.....)
Για να δούμε τι θα δούμε.....
"ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ δύο μασέζ, 20 και 24 ετών, θα σας προσφέρουν εξαιρετικό μασάζ στον χώρο σας ή στον χώρο μας 69ΧΧΧΧΧΧΧΧ17"
"ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ δύο μασέζ Ελληνίδες, 20 και 23 ετών, προσφέρουν χαλαρωτικό πρόγραμμα στον χώρο σας για πραγματική ανανέωση, τηλ. 69ΧΧΧΧΧΧΧΧ31"
asus09
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 664
- Πόντοι
- 2.357
Η αγγελία ευρέθη.... (μαζί και μία συγγενική.....)
Για να δούμε τι θα δούμε.....
"ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ δύο μασέζ, 20 και 24 ετών, θα σας προσφέρουν εξαιρετικό μασάζ στον χώρο σας ή στον χώρο μας 69ΧΧΧΧΧΧΧΧ17"
"ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ δύο μασέζ Ελληνίδες, 20 και 23 ετών, προσφέρουν χαλαρωτικό πρόγραμμα στον χώρο σας για πραγματική ανανέωση, τηλ. 69ΧΧΧΧΧΧΧΧ31"
Καιρό τώρα ψάχνω κάτι καλό για το σπίτι, βαρέθηκα να τρέχω εγώ.... για δώστε πληροφορίες αν δοκιμασει κάποιος
musician
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 582
- Πόντοι
- 291
Επειδή τα γούστα του καθενός διαφέρουν (χωρίς να θέλω να πω ότι είσαι σαβουρογάμης) πρέπει ο καθένας να είναι λίγο επιφυλακτικός σε φράσεις του τύπου "δύο πανέμορφα πλάσματα".
Πες την εφημερίδα για να γίνει γενικότερο test-drive.
Μπορεις να λες ο,τι θες φιλε μου, αλλα η γνωμη σου ΔΕΝ μετραει αν δεν δοκιμασεις πρωτα και ο ιδιος και μετα να γραψεις εδω...
Η εφημεριδα ειναι πολυ γνωστη και δεν μπορω να αναφερω το ονομα της δημοσια... την αγγελια ομως την εχω και την βρηκαν και οι δυο συναγωνιστες που εγραψαν παρακατω απο μενα... Οποτε δεν ειναι δυσκολο να την βρεις κι εσυ... Και αν παλι ΔΕΝ την βρεις στειλε pm να σου πω τηλ... ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις