Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (4 μέλη και 15 επισκέπτες)

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Καλημέρα παίδες. Επειδή δεν θέλω να δώσουμε περισσότερη έμφαση  για την συγκεκριμένη κοπέλα όσοι έχετε γράψει διάφορα έχετε δίκιο.
Καταρχήν στην περιγραφή μου προσπάθησα να είμαι όσο πιο αντικειμενικός γίνεται. Φταίει που ήπια δύο ουισκάκια στις 11¨00 το πρωί? φταίει που είχα καύλες και ονειρευόμουν μεγάλα φυσικά στήθη? Ίσως.  Λοιπόν, όταν μπήκε και την πρωτοείδα ασφαλώς και δεν μου έκανε καμιά εντύπωση. Πρόσωπο αδιάφορο ναι το ξαναλέω. Το μόνο ατού ήταν η φωνή της αρχικά στο κινητό που μ έφτιαξε και δεύτερον το στήθος της που κόντευε να σκίσει το μακό μπλουζάκι που φορούσε.
Μαζί μου ήταν όπως ακριβώς το περιέγραψα,  γλυκιά, τρυφερή και μου έκανε ένα πολύ αισθησιακό μασάζ με όλα τα υπόλοιπα! Απλά και σταράτα. Για μια ωρίτσα πέρασα όμορφα.
Δεν περίμενα ούτε την σούπερ καλλονή ούτε τίποτε. φετίχ είναι αυτά και ορμές της στιγμής! Μακάρι όπως είπαν μερικοί για όλους να συνέβαινε το ίδιο μα δυστυχώς δεν συμβαίνει πάντα. Τώρα αν είσαι κούκλος με ωραίο σώμα ασφαλώς και οι συμπεριφορές των εν λόγω κοριτσιών αλλάζουν σε σχέση με εκείνους που δεν βλέπονται και είναι αρσενικά μπάζα. Κάποιο έχουν φετίχ κάποιο άλλοι όχι. Σημασία έχει να περιμένουμε πάντα αυτό που είμαστε. Να περνάμε καλά!!! 
  α, ωστε ησουν φτιαγμενοs με τα ουισκακια? ετσι λοιπον εξηγειται :2funny: :2funny: λοιπον σοβαρα τωρα,  αφου ευχαριστηθηκεs εσυ  και τελικα αυτο μετραει οι αποψειs των ολων εμαs, περισσευουν.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
πελατης 50,55 ετων,1,70,125 κιλα,εχει ξεχασει τι σημαινει οδοντοκρεμα,αποσμητικο,νυχοκοπτης,με το νερο και το σαπουνι ειναι τσακωμενος....ΠΛΗΡΩΝΕΙ ομως ο μπουρτζοβλαχος και εχει την απαιτηση η πουτανιτσα να του συμπεριφερεται σαν πριγκηπας,ειναι και λιγο καρμοιρακος ομως και περιμενει με 70,80 ευρω να γαμησει τον θεομουναρο....καλο για ΟΛΟΥΣ μας πριν απο ολα να ριχνουμε και μια ματια στον καθρεπτη.....

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
πελατης 50,55 ετων,1,70,125 κιλα,εχει ξεχασει τι σημαινει οδοντοκρεμα,αποσμητικο,νυχοκοπτης,με το νερο και το σαπουνι ειναι τσακωμενος....ΠΛΗΡΩΝΕΙ ομως ο μπουρτζοβλαχος και εχει την απαιτηση η πουτανιτσα να του συμπεριφερεται σαν πριγκηπας,ειναι και λιγο καρμοιρακος ομως και περιμενει με 70,80 ευρω να γαμησει τον θεομουναρο....καλο για ΟΛΟΥΣ μας πριν απο ολα να ριχνουμε και μια ματια στον καθρεπτη.....

:thumbsup:

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
  α, ωστε ησουν φτιαγμενοs με τα ουισκακια? ετσι λοιπον εξηγειται :2funny: :2funny: λοιπον σοβαρα τωρα,  αφου ευχαριστηθηκεs εσυ  και τελικα αυτο μετραει οι αποψειs των ολων εμαs, περισσευουν.

Επίσης  :thumbsup:!

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
και αξυριστοs  και με λιγδιασμενα ρουχα  και με τρυπιεs καλτσεs. ολα αυτα μαλλον θα τιs απωθουν.

Brut

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
χαχαχαχα πολύ καλό μαν!

Θέλω να πιστεύω ότι το πρωί που σηκώνεται κάθε πραγματικό αρσενικό,  απολαμβάνει ένα ωραίο αφροντούς με τα ανάλογα φυσικά προϊόντα που σέβονται το σώμα του και ακολουθεί τους ορθούς κανόνες υγιεινής! Με τη σειρά: ξυρισμα, κρεμα προσώπου (έχουμε πατήσει τα 40 χρειάζεται μια προστασία!), χτενισμα, τζελεδάκι (γιαυτούς που έχουν μαλλιά χαχαχαχα), ΄δοντια (γιαυτούς που έχουν χαχαχαχαχ), ρολον μασχάλη, ε! κουρέψτε και καμμιά τρίχα στη μύτη ρε,  και τα συναφή!

Το άρωμα δεν είναι το πάν (μην καταντήσουμε σαν τους γάλλους!) αίντε  το βαλες και είσαι έτοιμος και το βρακί κίτρινο μπροστά καφέ απο πίσω!

Η πραγματική καθαριότητα μετράει και μέτα βάλε ότι γουστάρεις και σου πάει.
Έτσι και οι κοπέλες που θα έρχονται για "επίσκεψη & φροντίδα" να είναι τουλάχιστον περιποιημένες και καθαρές!
Μια αξιοπρεπή εμφάνιση, μετράει, Τέλος. Πόσο μάλλον όταν περιμένετε επίσκεψη!

Πάντως παίδες, λέξεις που άκουσα όπως ("δεν ξέρεις τι "αντρες" υπάρχουν, τριχωτοί με πολλά κιλά, βρωμάνε, αγενείς, κλπ) απογοητεύτηκα. Γιατί στο φινάλε, σκέφτομαι, πως η ίδια έχει "φροντίσει & περιποιηθεί" ότι αρσενική σαβούρα κυκλοφορεί. Θα ξεράσω!

Brut

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1

εειλικρινά μαν, η κοπέλα δεν με απώθησε. εντάξει το πρόσωπο της μου ήταν παντελώς αδιάφορο, δεν λέει, τέτοια face δουλεύουν σε μασάζ studio β κατηγορίας και τις παίρνεις μόνο όταν το πρώτο όνομα είναι Βusy με άλλον. Αλλά να με το μπούρου μπούρου της και όταν ήμουν νέα σταματούσαν τ αυτοκίνητα, είχα τέλειο σώμα, λίγο η ευγένεια, λίγο η καλοσύνη της, (εντάξει το κυριότερο είχε βύζο ρε παιδιά τι να κάνω έχω φετίχ μ αυτό) και της είπα κάνε ένα ντους και έλα! Έπρεπε να το κάνω και να πάω γραφείο μετά! Δεν είχα άλλο χρόνο Free. Μην το βγάλουμε και τα μάτια όπως τις προάλλες στη σουίτα με το τζακούζι και τις σαμπάνιες  από τις 10 το πρωί με μια ερωμένη μου 2μετρη (χωρίς βυζί αλλά τέλειο σώμα και κώλο) έμεινα 4 ώρες!!! Να την έδιωχνα και να καλούσα άλλη?
Φταίει που με φτιαξε η περιγραφή κάποιων εδώ μέσα και την κάλεσα? Ασφαλώς και ναι! Τελικά όλα στο μυαλό μας είναι. Πως θα τη δούμε δηλαδή. Οι κοπέλες δεν φταίνε σε τίποτε. Εμένα προσωπικά με εξιτάρει το καινούργιο γιαυτό το κάνω. Θα μου πεις: "Μαν, υπάρχουν καλύτερες! Σίγουρα. Χρόνος όμως όχι.
Πέρασα καλά? ναι! Ε, Αυτό μετράει.

Υπόμνημα: Περιγράψτε κ εσείς τις δικές σας εμπειρίες! Μην γράφω μόνο εγώ.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Αλλά να με το μπούρου μπούρου της και όταν ήμουν νέα σταματούσαν τ αυτοκίνητα, είχα τέλειο σώμα, λίγο η ευγένεια, λίγο η καλοσύνη της, (εντάξει το κυριότερο είχε βύζο ρε παιδιά τι να κάνω έχω φετίχ μ αυτό) ! Δεν είχα άλλο χρόνο Free. Μην το βγάλουμε και τα μάτια όπως τις προάλλες στη σουίτα με το τζακούζι και τις σαμπάνιες  από τις 10 το πρωί με μια ερωμένη μου 2μετρη (χωρίς βυζί αλλά τέλειο σώμα και κώλο) έμεινα 4 ώρες!!! 
ευγενικη και ομιλιτικοτατη ηταν.  καλα με σενα θα ασχολουμαστε συνεχεια και με την ΕΛΛΗ?  για πεs μαs καμμια λεπτομερεια με την ερωμενη την 2μετρη, την σουιτα, το τζακουζι και τιs σαμπανιεs?  και δεν ειμαι εκτοs θεματοs.  μασαζ κατ οικον δεν εκανεs? αν ειχαμε και το τηλ. ακομη καλυτερα.

Brut

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
ευγενικη και ομιλιτικοτατη ηταν.  καλα με σενα θα ασχολουμαστε συνεχεια και με την ΕΛΛΗ?  για πεs μαs καμμια λεπτομερεια με την ερωμενη την 2μετρη, την σουιτα, το τζακουζι και τιs σαμπανιεs?  και δεν ειμαι εκτοs θεματοs.  μασαζ κατ οικον δεν εκανεs? αν ειχαμε και το τηλ. ακομη καλυτερα.
χαχαχαχ, έχεις δίκιο το έχουμε παρατραβήξει το θέμα με την Έλλη. Αλλά εσείς φταίτε που ρωτάτε συνέχεια.
Α Lio, η δίμετρη είναι prive γκόμενα και δεν είναι επαγγελματίας καμιά σχέση με το άθλημα. 

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
χαχαχαχ, έχεις δίκιο το έχουμε παρατραβήξει το θέμα με την Έλλη. Αλλά εσείς φταίτε που ρωτάτε συνέχεια.
Α Lio, η δίμετρη είναι prive γκόμενα και δεν είναι επαγγελματίας καμιά σχέση με το άθλημα. 
το ξερω , αλλα ποτε δεν ξερειs τι επιφυλασσει παντα το μελλον.

xmacher

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Σημερα πηρα την Ελλη απο Ρουμανια ,συστημενη απο τον "περιεργο" και αλλα μελη του σαιτ.
Πρωτη εντυπωση λιγο παχουλη αλλα οχι μπαζο βυζια 3μισαρια ωραιο πατουρι που νομιζω οτι με καποιο εξτρα το προσφερει, πολυ καθαρη ,συνεπεστατη στην ωρα και διακριτικη.Αρχισαμε με τολμηρο αισθησιακο μασαζακι και φτασαμε στον φραπε με καλαμακι μετα σκουφου.Αλλαγη 3 στασεων με μεγαλη εγκρατεια απο μερους μου λογω τρομερης καυ.ας και μετα ισπανικη και τελειωμα στο στομα που τον εξαφανιζε στο βαθος του .70 ευρω , με την πρωτη ευκαιρια θα την ξανακαλεσω.

στειλτε ρε παιδια το τηλ της Ελλης να την τιμησουμε και εμεις αφου ειναι τοσο "δυνατη"

bourdelo

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
225
Πόντοι
26
αν εστελνες και σε μενα το τηλεφωνο της θα σου χρωστουσα μεγαλη χαρη φιλε!!
λοιπόν παίδες, ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία τις προάλλες, έκλεισα μαζί της (Έλλη από Ρουμανία) για Πρίαμο το μεσημέρι(συστημένη απο φίλο εδώ). Συνεπέστατη ήρθε στην ώρα της, μετρίου αναστήματος, μακριά ίσια μαλλιά, πρόσωπο αδιάφορο, στήθος 4αρι και φυσικό, ωραίο σώμα εκτός της μιας δίπλας στη κοιλιά της, πόδια κώλος ωραία σφιχτά γενικά χυμώδης με ωραίες καμπύλες (ατού το στήθος της!). Αφού μιλήσαμε λίγα λεπτά, έκανε ντουσάκι, φόρεσε ένα μαύρο δαντέλα τιραντάκι σκέτη κούλα και άρχισε ένα σούπερ αισθησιακό μασάζ με λαδάκι. Τρυφερή, γλυκιά, απαλή, μετά γύρισα και μου έκανε ένα απίστευτο τσιμπούκι ακάποτο, βαθύ, σκέτη καύλα. Δεν άντεξα και φορέσαμε σκούφο, κάναμε διάφορες στάσεις, πρώτη τελείωσε όταν ήταν από πάνω μου, πολύ καλή σε όλα, με φιλιά κλπ. Κατάσταση gf experience. Τελείωσα δύο φορές, 1 ώρα 70 ευρουδάκια. Μάλλον θα γίνω fun του μασάζ κατ οίκον παίδες!

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
παληκαρι ειναι κολπικη ή κλειτοριδική ????  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

μάλλον εννοεί ότι η πρώτη φορά τελείωσε με αυτήν από πάνω του, όχι ότι η κοπέλα τελείωσε πρώτη από πάνω του (τουλάχιστον εγώ αυτό κατάλαβα)

Brut

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
μάλλον εννοεί ότι η πρώτη φορά τελείωσε με αυτήν από πάνω του, όχι ότι η κοπέλα τελείωσε πρώτη από πάνω του (τουλάχιστον εγώ αυτό κατάλαβα)
είμαστε σε μια ηλικία που αλοίμονο αν δεν καταλαβαίνουμε τι παίζει με τον ερωτικό μας παρτενερ.
εκείνη τελειώσε την πρώτη φορά όταν ήταν πάνω μου και την δευτερη φορά τελείωσε όταν είμουν απο πάνω της. όσο για μένα το περιέγραψα πιο πάνω. ρε παίδες τίποτε καινούργιο παίζει? η θα ασχολούμαστε συνέχεια με την εν λόγω κορασίδα?

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
είμαστε σε μια ηλικία που αλοίμονο αν δεν καταλαβαίνουμε τι παίζει με τον ερωτικό μας παρτενερ.

ναι καλά... δεν ξέρω τι είναι πιο ανυσηχητικό, να καταλαβαίνει κάποιος 100% την πουτάνα ή να πιστεύει ότι την καταλαβαίνει 100%

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ναι καλά... δεν ξέρω τι είναι πιο ανυσηχητικό, να καταλαβαίνει κάποιος 100% την πουτάνα ή να πιστεύει ότι την καταλαβαίνει 100%
νταξ !!!!!!!!!!!!!!!!

[size=50pt]ΠΡΟ - ΣΚΥ - ΝΩ  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom