Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Μέχρι στιγμής δεν έχουμε την εμπειρία τη κατ' οίκον εξυπηρέτησης, πράτγμα ανεπίτρεπτο.

Σε τυπικώς σωματοτριβείο, αλλά ουσιαστικώς συνουσιαστήριο, πρωτοπήγαμε το 1997.
Το μέγα προσόν αυτών, είναι η ταυτόχρονη διαθεσιμότητα πολλών εκδιδομένων θηλέων.
στην καλλιτερη περιπτωση, να σου ρθει κατ οικον μια καλη βιζιτα. μασαζ και τετοια μην αναμενεις για να μην απογοητευτεις.
το πιθανοτερο δε ειναι (οχι απολυτο) να σου ερθει καποιο μπαζακι που κανει εξτραδάκια..

Gourounakos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
στην καλλιτερη περιπτωση, να σου ρθει κατ οικον μια καλη βιζιτα. μασαζ και τετοια μην αναμενεις για να μην απογοητευτεις.
το πιθανοτερο δε ειναι (οχι απολυτο) να σου ερθει καποιο μπαζακι που κανει εξτραδάκια..
Μην το λες σειρά, κατά καιρούς έχουν περάσει πολύ δυνατά όπλα στο κατ'οίκον. Εγώ ακόμα αναζητώ την Ελένη που δούλευε κυρίως νότια προάστια, Μασάζ 10/10 εμφάνιση 9/10 Μπριζόλα 9/10. Επίσης μιλφάκια 40-45 έχουν καλές αποδόσεις στο σύστημα.

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
Μην το λες σειρά, κατά καιρούς έχουν περάσει πολύ δυνατά όπλα στο κατ'οίκον. Εγώ ακόμα αναζητώ την Ελένη που δούλευε κυρίως νότια προάστια, Μασάζ 10/10 εμφάνιση 9/10 Μπριζόλα 9/10. Επίσης μιλφάκια 40-45 έχουν καλές αποδόσεις στο σύστημα.
τώρα παίζει καμιά καλή; εγώ φοβάμαι να πάρω μήπως μου βγει μπάζο

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
μια ευη απο βορεια προαστεια γυρω στα 25 την ξερει κανεις ηταν αρχιτεκτωνησα ωραιω μορω.

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Σημερα πηρα την Ελλη απο Ρουμανια ,συστημενη απο τον "περιεργο" και αλλα μελη του σαιτ.
Πρωτη εντυπωση λιγο παχουλη αλλα οχι μπαζο βυζια 3μισαρια ωραιο πατουρι που νομιζω οτι με καποιο εξτρα το προσφερει, πολυ καθαρη ,συνεπεστατη στην ωρα και διακριτικη.Αρχισαμε με τολμηρο αισθησιακο μασαζακι και φτασαμε στον φραπε με καλαμακι μετα σκουφου.Αλλαγη 3 στασεων με μεγαλη εγκρατεια απο μερους μου λογω τρομερης καυ.ας και μετα ισπανικη και τελειωμα στο στομα που τον εξαφανιζε στο βαθος του .70 ευρω , με την πρωτη ευκαιρια θα την ξανακαλεσω.

petros_real

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
για αυτη την Ελλη ολοι μιλατε ρε παιδια! θα την τιμησω και εγω και θα γραψω εντυπωσεις..

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Σημερα πηρα την Ελλη απο Ρουμανια ,συστημενη απο τον "περιεργο" και αλλα μελη του σαιτ.
Πρωτη εντυπωση λιγο παχουλη αλλα οχι μπαζο βυζια 3μισαρια ωραιο πατουρι που νομιζω οτι με καποιο εξτρα το προσφερει, πολυ καθαρη ,συνεπεστατη στην ωρα και διακριτικη.Αρχισαμε με τολμηρο αισθησιακο μασαζακι και φτασαμε στον φραπε με καλαμακι μετα σκουφου.Αλλαγη 3 στασεων με μεγαλη εγκρατεια απο μερους μου λογω τρομερης καυ.ας και μετα ισπανικη και τελειωμα στο στομα που τον εξαφανιζε στο βαθος του .70 ευρω , με την πρωτη ευκαιρια θα την ξανακαλεσω.

Κάνει μόνο επισκέψεις ή δέχεται και σε δικό της χώρο?

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
την πηρα και εγω στο γραφειο ενα μεσημερι αμα σε μαθει ειναι πολυ καλυτερη φιλε ασταρη.

tothelo

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
1
καλημερα θελω να δοκιμασω!!!!!

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
την πηρα και εγω στο γραφειο ενα μεσημερι αμα σε μαθει ειναι πολυ καλυτερη φιλε ασταρη.
να πω και εγω την αποψη μου?  ολεs οταν σε μαθουν ειναι πολυ καλυτερεs.  α και κατι αλλο.  η συγκεκριμενη θα πρεπει να μαθει να κανει και λιγο στοματικο , χωριs τα χερακια.  το μονο που μου εμεινε απο αυτην ειναι οτι καμμια 10αρια φορεs , τηs εβγαζα τα χερια και αυτη δεν περνουσαν 2-3 δευτερολεπτα και τσουπ παλι το χερι εβαζε. ισωs να εφταιγε το βαροs τηs. :grin:

Brut

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
να πω και εγω την αποψη μου?  ολεs οταν σε μαθουν ειναι πολυ καλυτερεs.  α και κατι αλλο.  η συγκεκριμενη θα πρεπει να μαθει να κανει και λιγο στοματικο , χωριs τα χερακια.  το μονο που μου εμεινε απο αυτην ειναι οτι καμμια 10αρια φορεs , τηs εβγαζα τα χερια και αυτη δεν περνουσαν 2-3 δευτερολεπτα και τσουπ παλι το χερι εβαζε. ισωs να εφταιγε το βαροs τηs. :grin:
λοιπόν παίδες, ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία τις προάλλες, έκλεισα μαζί της (Έλλη από Ρουμανία) για Πρίαμο το μεσημέρι(συστημένη απο φίλο εδώ). Συνεπέστατη ήρθε στην ώρα της, μετρίου αναστήματος, μακριά ίσια μαλλιά, πρόσωπο αδιάφορο, στήθος 4αρι και φυσικό, ωραίο σώμα εκτός της μιας δίπλας στη κοιλιά της, πόδια κώλος ωραία σφιχτά γενικά χυμώδης με ωραίες καμπύλες (ατού το στήθος της!). Αφού μιλήσαμε λίγα λεπτά, έκανε ντουσάκι, φόρεσε ένα μαύρο δαντέλα τιραντάκι σκέτη κούλα και άρχισε ένα σούπερ αισθησιακό μασάζ με λαδάκι. Τρυφερή, γλυκιά, απαλή, μετά γύρισα και μου έκανε ένα απίστευτο τσιμπούκι ακάποτο, βαθύ, σκέτη καύλα. Δεν άντεξα και φορέσαμε σκούφο, κάναμε διάφορες στάσεις, πρώτη τελείωσε όταν ήταν από πάνω μου, πολύ καλή σε όλα, με φιλιά κλπ. Κατάσταση gf experience. Τελείωσα δύο φορές, 1 ώρα 70 ευρουδάκια. Μάλλον θα γίνω fun του μασάζ κατ οίκον παίδες!

barmy73

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
1
να προστεθώ και γω στην ουρά για το τηλέφωνο της Έλλης, ευχαριστώ!

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
Μαγκες την πηρα και γω αλλα η γκομενα στο προσωπο απλα δεν βλεπεται... :(
αυτα μονο στη χρεοκωπημενη απο μουνια αθηνα συμβαινουν.... :headbang:
αμα εμενε στο βουκουρεστι θα κανε ταμα για να βρει γαμια :2funny:
και εδω βλεπω εχει περαση....
ηλικια φαινεται για 50αρα... :think:
απο κορμι καλη για μενα που μου αρεσουνε οι ελαφρα παχουλες με μεγαλο βυζι  :boobies:
το μονο της ατου προτεινεται μονο για τους βυζοαρρωστους. :2funny: :headbang:
μασαζ απλα χαιδεμα συμετοχη απλη χωρις καβλα :(
αμα ημουνα κακος :2funny: θα τη εστελνα πισω
αλλα λεω ας κανω ενα ψυχικο
και ετσι την δοκιμασα για πρωτη και τελευταια φορα.

blade35

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Τελείωσα δύο φορές, 1 ώρα 70 ευρουδάκια. Μάλλον θα γίνω fun του μασάζ κατ οίκον παίδες!
Αν με 70 έρχεται και σπίτι γιατί να τρέχουμε ρε παιδιά από εδώ και από εκεί…
Πολύ καλή φάση και συμφέρουσα τιμή…

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom