εχω το τηλ...το θελει κανεις...?....
Φίλοι συναγωνιστές καλησπέρα, θα ήταν εύκολο να μου στείλει κάποιος το τηλ με PM? THANKS!
εχω το τηλ...το θελει κανεις...?....
Συναντήθηκα τήν προηγούμενη Πέμπτη μέ τήν κοπέλα αυτής τής αγγελίας όντως Ελληνίδα,αρκετά νόστιμη,ξανθιά,πράσινα μάτια,μέ ωραίο μπούστο,κανονικό σώμα.Κάνει πολύ ωραίο μασάζ,αλλά...μόνο φραπέ.Ούτε καλαμάκι,ούτε τίποτε άλλο.Μού τήν έσπασε πού ούτε τό πουκάμισό της δέν έβγαλε.Τήν Δευτέρα συναντήθηκα μέ τήν κοπέλα εκ Ρουμανίας.Εχει συμπαθητικό πρόσωπο,αρκετά μεγάλο στήθος καί είναι σχετικά πλαδαρή στό σώμα πού είναι μέ λίγα κιλάκια παραπάνω.Τό μασάζ πού κάνει είναι γιά σέ "φτιάξει".Μετά από τό μασάζ έχει από όλα.Καλή ή συμμετοχή της.Δέν ξέρω άν θά ξαναπήγαινα μαζί της,πάντως δέν τό μετάνοιωσα.
μαγκες 2 φορες στο παρελθον προτιμησα και τιμησα τη κατηγορια αυτη αλλα καμια σχεση με τα μασατζιδικα.το τελειοτερο βεβαια ολον ειναι να ειναι μπαζο και να της πεις μεταβολητο τηλεφωνο και σε μενα εαν θελετε βρε παιδια της ρουμανας
αντε κάντε ένα καλό και στείλτε και σε μενα το τηλέφωνο...
Ελεήστε τον αόματο.... κόσμο ακούω κόσμο δεν βλέπω
λαθος επιλογη το ''κατ οικον'' για αρχή..Σκεφτόμαστε να μεταναστεύσουμε από τα φτηνά πορνεία σε αυτήν την κατηγορία...
Από που να ξεκινήσει κανείς όμως...
λαθος επιλογη το ''κατ οικον'' για αρχή..
το παλιον αβαταριον ειναι καλυτερον πυραυλεΜα ήδη έχουμε δοκιμάσει όλα τα άλλα!
Σκεφτόμαστε να εστιαστούμε σε αυτό για κάμποσο χρόνο...
το παλιον αβαταριον ειναι καλυτερον πυραυλε
τις εχεις γνωρισει (και βαρεθει) ολες τις μασαζερί δηλαδη και ψαχνεσαι τωρα για ντιλίβερι ????Μα ήδη έχουμε δοκιμάσει όλα τα άλλα!
Σκεφτόμαστε να εστιαστούμε σε αυτό για κάμποσο χρόνο...
τις εχεις γνωρισει (και βαρεθει) ολες τις μασαζερί δηλαδη και ψαχνεσαι τωρα για ντιλίβερι ????