Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (4 μέλη και 10 επισκέπτες)

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Αν με 70 έρχεται και σπίτι γιατί να τρέχουμε ρε παιδιά από εδώ και από εκεί…
Πολύ καλή φάση και συμφέρουσα τιμή…

Και ο πιτσαδόρος φίλε μου έρχεται με 10 στο σπίτι και σου φέρνει και πίτσα. Τί σημαίνει ότι πρέπει να τον γαμ....με? Δυστυχώς έχουν πέσει πολύ τα στάνταρ μας και για αυτό η κάθε σαβούρα περνιέται και πασάρεται ως γκόμενα.

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
τι να πω πληρωνετε 70 για μια πενηνταρα αντι να σας δινει κιολας.

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Ειμαστε μιλφακιδες ρε φιλε τι να κανουμε, γουστα ειναι αυτα
Κατ'αρχη δεν ειναι 50αρα ειναι στα 35 αλλα δειχνει μεγαλυτερη , κανεις δεν την ειπε θεα , ομως εχει σφριγηλο σωμα ,βυζαρες ειναι ευγενεστατη πολυ καθαρη και δεχεται οτι θελεις , δεν θα την παντρευτουμε κιολας.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Μαγκες την πηρα και γω αλλα η γκομενα στο προσωπο απλα δεν βλεπεται... :(
αυτα μονο στη χρεοκωπημενη απο μουνια αθηνα συμβαινουν.... :headbang:
αμα εμενε στο βουκουρεστι θα κανε ταμα για να βρει γαμια :2funny:
και εδω βλεπω εχει περαση....
ηλικια φαινεται για 50αρα... :think:
απο κορμι καλη για μενα που μου αρεσουνε οι ελαφρα παχουλες με μεγαλο βυζι  :boobies:
το μονο της ατου προτεινεται μονο για τους βυζοαρρωστους. :2funny: :headbang:
μασαζ απλα χαιδεμα συμετοχη απλη χωρις καβλα :(
αμα ημουνα κακος :2funny: θα τη εστελνα πισω
αλλα λεω ας κανω ενα ψυχικο
και ετσι την δοκιμασα για πρωτη και τελευταια φορα.
  μαζι σου και εγω.  απο φατσα δεν βλεπεται.  αντιαπωθητικη τελειωs.  μονοκοματη απο σωμα.  το μονο που αξιζαν ειναι τα βυζια.  αλλα ουτε και τα φιλουσε ουτε και εκανε καλο παιχνιδι μαζι τουs. κλπ.κλπ  και δεν εκανε ρε ΦΡΟΙΝΤ, ουτε και το βασικοτερο  :grin:. μαλιστα μου ειπε οτι ηθελε να με ξαναδει γιατι τηs αρεσα. τιμη μου και καμαρι μου.  μολιs  βγηκα απο το hotel το πρωτο πραγμα ηταν να κανω delete στο τηλ.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
επειδη πολλοι παραπονιουνται στην καθε σελιδα του καθε μαγαζιου , για τιs  εκαστοτε υπηρεσιεs , για την εμφανιση και ιδιωs για τιs ΤΙΜΕΣ,  και επειδη δεν ηξερα που ακριβωs να το γραψω, το αναφερω εδω.  χθεs ειχα βγει με καποιουs φιλουs απο το δημοτικο για ενα κρασι.  αναμεσα τουs ηταν και εναs γιατροs στο επαγγελμα.  μου ειπε το εξηs.  οτι φωναζει στον χωρο του η παει στον  δικο τουs χωρο  , καποιεs απο  ενα κυκλωμα ( το οποιο ειναι μονο για γιατρουs- χωριs ομωs  και οι κοπελλεs απαραιτητα, να ζητουν απο τον καθε ενα και πιστοποιητικο επαγγελματοs  :grin: )που του παιρνουν απο 60-80 ευρω.  και του λεω για μπαζα μου λεs με αυτεs τιs τιμεs?    καθε αλλο για θεεs  και με αριστεs υπηρεσιεs ειπε. και προσφερουν  οτι κανει κεφι ο καθε εναs.  και μασαζακι και pce  kai gfe και αγαπουλεs ( για οσουs θελουν).    για να μαθαινουν  οσοι δεν γνωριζουν  τι παιχνιδια παιζονται, και τρεχουμε στα μασαζ  και πληρωνουμε αυτα που πληρωνουμε  και παιρνουμε αυτα που παιρνουμε.  και εχουμε καποια ιδρυματα πχ. ιλιαδεs- το καινουργιο τηs ντανιελαs κλπ  που ζητουν 100αρια, και αν εισαι πελατηs ,και αν  σε μαθουν , και να το παιζουν δυσκολεs,  και πολλεs αλλεs μαλακιεs στην νιοστη.  και sto τελοs να ειμαστε και υποχρεωμενοι εμειs.  αυτα.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ειδικα σ αυτη τη κατηγορια φιλε μου,  καποιοs ....νομιζω...οτι πρεπει να σε παει συστημενο....Πραγμα που δεν συνηθιζεται αλλου

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
λοιπόν παίδες, ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία τις προάλλες, έκλεισα μαζί της (Έλλη από Ρουμανία) για Πρίαμο το μεσημέρι(συστημένη απο φίλο εδώ). Συνεπέστατη ήρθε στην ώρα της, μετρίου αναστήματος, μακριά ίσια μαλλιά, πρόσωπο αδιάφορο, στήθος 4αρι και φυσικό, ωραίο σώμα εκτός της μιας δίπλας στη κοιλιά της, πόδια κώλος ωραία σφιχτά γενικά χυμώδης με ωραίες καμπύλες (ατού το στήθος της!). Αφού μιλήσαμε λίγα λεπτά, έκανε ντουσάκι, φόρεσε ένα μαύρο δαντέλα τιραντάκι σκέτη κούλα και άρχισε ένα σούπερ αισθησιακό μασάζ με λαδάκι. Τρυφερή, γλυκιά, απαλή, μετά γύρισα και μου έκανε ένα απίστευτο τσιμπούκι ακάποτο, βαθύ, σκέτη καύλα. Δεν άντεξα και φορέσαμε σκούφο, κάναμε διάφορες στάσεις, πρώτη τελείωσε όταν ήταν από πάνω μου, πολύ καλή σε όλα, με φιλιά κλπ. Κατάσταση gf experience. Τελείωσα δύο φορές, 1 ώρα 70 ευρουδάκια. Μάλλον θα γίνω fun του μασάζ κατ οίκον παίδες!
θα γινω και εγω σαν τον ΔΙΚΑΙΟ ΓΑΜΙΑ στα cg που ολο φωναζει και  κατακρινει :2funny:( για οσουs  ξερουν).  δεν εχω τιποτα με την κοπελλα. ουτε και φυσικα με τον BRUT. απλα την γνωμη μου λεω και γουστα ειναι αυτα.  αν ξεραμε καποιεs που να  αξιζαν απο ολεs τιs πλευρεs ,  απο τιs εφημεριδεs και απο εδω μεσα θα  βρισκοντουσαν?     μακρια ισια μαλλια ε?   τοσο πολυ αραια?  λεs και τηs πεφτουν ειναι.  μια  διπλα στην κοιλια?  ναι , μα τι διπλα ειναι αυτη.  προσωπο αδιαφορο ειναι αυτο?  και απιστευτη πιπα( ισωs εγω ημουν ατυχοs).   βυζι 4αρι ναι. επικοινωνιακη ναι. ολο μιλουσε. δεν προλαβαινα να πω κατι. τωρα για ολα τα αλλα τα υπολοιπα θα πρεπει να σεβαστω και την αποψη και τα γουστα του καθενοs.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Ειδικα σ αυτη τη κατηγορια φιλε μου,  καποιοs ....νομιζω...οτι πρεπει να σε παει συστημενο....Πραγμα που δεν συνηθιζεται αλλου
  life απο οτι  ειπε,  και μονο τα τηλ να δωσει αρκει.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
  life απο οτι  ειπε,  και μονο τα τηλ να δωσει αρκει.
Aν ειναι ετσι........αυτο σημαινει , οτι δεν απευθυνεται μονο σε γιατρουs το πακετο,  απλα καποιοs γιατροs θα ειχε κανει καποτε την αρχη κι εμεινε ετσι.....
Παντωs αν τα βρουμε σκουρα.....πτυχιο γιατρου δεν εχω, αλλα απο ασπρη μπλουζα ολο και κατι θα κανουμε :2funny: :2funny:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Aν ειναι ετσι........αυτο σημαινει , οτι δεν απευθυνεται μονο σε γιατρουs το πακετο,  απλα καποιοs γιατροs θα ειχε κανει καποτε την αρχη κι εμεινε ετσι.....
Παντωs αν τα βρουμε σκουρα.....πτυχιο γιατρου δεν εχω, αλλα απο ασπρη μπλουζα ολο και κατι θα κανουμε :2funny: :2funny:
  θα μπαινουν και καποιοι σφηνα,  που δεν θα ειναι γιατροι. μεσο χρειαζεται παντου  :2funny:?  και μετα φωναζουμε για τουs πολιτικουs που εχουμε.  αφου αυτοι ειμαστε, εχουμε και τουs πολιτικουs  και  τιs  εκαστοτε ηγεσιεs  που μαs αξιζουν.  με την καθε κοινωνια του κοσμου ετσι ακριβωs γινεται. 

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
  θα μπαινουν και καποιοι σφηνα,  που δεν θα ειναι γιατροι. μεσο χρειαζεται παντου  :2funny:?   και μετα φωναζουμε για τουs πολιτικουs που εχουμε.   αφου αυτοι ειμαστε, εχουμε και τουs πολιτικουs  και  τιs   εκαστοτε ηγεσιεs  που μαs αξιζουν.   με την καθε κοινωνια του κοσμου ετσι ακριβωs γινεται. 

Σ αυτη τη κατηγορια ανηκω....Στη σφηνα :2funny: :2funny:
Ασπρη μπλουζα για γιατροs....μπορω να βρω....Το προβλημα ειναι πωs δεν μπορω να βρω..Βατοπεδι για το ρολο του πολιτικου

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Σ αυτη τη κατηγορια ανηκω....Στη σφηνα :2funny: :2funny:
Ασπρη μπλουζα για γιατροs....μπορω να βρω....Το προβλημα ειναι πωs δεν μπορω να βρω..Βατοπεδι για το ρολο του πολιτικου
μονολογο κανουμε life  :2funny: εγραψα κατι για να γινει και καποιοs διαλογοs. αφου μπορειs να βρειs την ασπρη μπλουζα,  θα σε βοηθησω εγω στα υπολοιπα παλιοσειρα.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
μονολογο κανουμε life  :2funny: εγραψα κατι για να γινει και καποιοs διαλογοs. αφου μπορειs να βρειs την ασπρη μπλουζα,  θα σε βοηθησω εγω στα υπολοιπα παλιοσειρα.

Αρκεί να είναι κανονική ιατρική μπλούζα και όχι μπλούζα ασθενούς........ :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Brut

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
θα γινω και εγω σαν τον ΔΙΚΑΙΟ ΓΑΜΙΑ στα cg που ολο φωναζει και  κατακρινει :2funny:( για οσουs  ξερουν).  δεν εχω τιποτα με την κοπελλα. ουτε και φυσικα με τον BRUT. απλα την γνωμη μου λεω και γουστα ειναι αυτα.  αν ξεραμε καποιεs που να  αξιζαν απο ολεs τιs πλευρεs ,  απο τιs εφημεριδεs και απο εδω μεσα θα  βρισκοντουσαν?     μακρια ισια μαλλια ε?   τοσο πολυ αραια?  λεs και τηs πεφτουν ειναι.  μια  διπλα στην κοιλια?  ναι , μα τι διπλα ειναι αυτη.  προσωπο αδιαφορο ειναι αυτο?  και απιστευτη πιπα( ισωs εγω ημουν ατυχοs).   βυζι 4αρι ναι. επικοινωνιακη ναι. ολο μιλουσε. δεν προλαβαινα να πω κατι. τωρα για ολα τα αλλα τα υπολοιπα θα πρεπει να σεβαστω και την αποψη και τα γουστα του καθενοs.

Καλημέρα παίδες. Επειδή δεν θέλω να δώσουμε περισσότερη έμφαση  για την συγκεκριμένη κοπέλα όσοι έχετε γράψει διάφορα έχετε δίκιο.
Καταρχήν στην περιγραφή μου προσπάθησα να είμαι όσο πιο αντικειμενικός γίνεται. Φταίει που ήπια δύο ουισκάκια στις 11¨00 το πρωί? φταίει που είχα καύλες και ονειρευόμουν μεγάλα φυσικά στήθη? Ίσως.  Λοιπόν, όταν μπήκε και την πρωτοείδα ασφαλώς και δεν μου έκανε καμιά εντύπωση. Πρόσωπο αδιάφορο ναι το ξαναλέω. Το μόνο ατού ήταν η φωνή της αρχικά στο κινητό που μ έφτιαξε και δεύτερον το στήθος της που κόντευε να σκίσει το μακό μπλουζάκι που φορούσε.
Μαζί μου ήταν όπως ακριβώς το περιέγραψα,  γλυκιά, τρυφερή και μου έκανε ένα πολύ αισθησιακό μασάζ με όλα τα υπόλοιπα! Απλά και σταράτα. Για μια ωρίτσα πέρασα όμορφα.
Δεν περίμενα ούτε την σούπερ καλλονή ούτε τίποτε. φετίχ είναι αυτά και ορμές της στιγμής! Μακάρι όπως είπαν μερικοί για όλους να συνέβαινε το ίδιο μα δυστυχώς δεν συμβαίνει πάντα. Τώρα αν είσαι κούκλος με ωραίο σώμα ασφαλώς και οι συμπεριφορές των εν λόγω κοριτσιών αλλάζουν σε σχέση με εκείνους που δεν βλέπονται και είναι αρσενικά μπάζα. Κάποιο έχουν φετίχ κάποιο άλλοι όχι. Σημασία έχει να περιμένουμε πάντα αυτό που είμαστε. Να περνάμε καλά!!! 

Brut

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
Και ο πιτσαδόρος φίλε μου έρχεται με 10 στο σπίτι και σου φέρνει και πίτσα. Τί σημαίνει ότι πρέπει να τον γαμ....με? Δυστυχώς έχουν πέσει πολύ τα στάνταρ μας και για αυτό η κάθε σαβούρα περνιέται και πασάρεται ως γκόμενα.
αυτά μαν, δεν είναι στάνταρ, είναι φετίχ! η μία έχει κώλο απίστευτο, η άλλη έχει βύζο τρελό, η άλλη έχει προστυχόφαστα, τσιμπουκόχειλα κ.λ.π
τέλειο πακετάκι δεν υπάρχει τέλος, και τa cg απο το εξωτερικό που έρχονται απο 300 και βάλε την ώρα νομίζετε ότι είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην πιάτσα? λάθος. Αν σου κάτσει η φάση είναι. Η στιγμή. Πως την είδες. Οπως πχ βλέπεις κ ένα κοριτσάκι στο δρόμο που κουνά το κώλο του με τέτοιο τρόπο που παραλίγο να τρακάρεις.Ετσι είναι αυτά παίδες, και χωρίς να έχει το τούμπανο κορμί απο πάνω μέχρι κάτω και το σουπερ πρόσωπο αλλά να  σ έχει όλη νύχτα στη τσίτα και να χύνεις κουβάδες. c est la vie!!! :)
Α και κάτι άλλο. Τις πρώτες τις έχουμε πάρει γυναίκες. Τις δεύτερες τις έχουμε για γαμήσι. Άντε γεια...

esx

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
1
Καλημέρα παίδες. Επειδή δεν θέλω να δώσουμε περισσότερη έμφαση  για την συγκεκριμένη κοπέλα όσοι έχετε γράψει διάφορα έχετε δίκιο.
Καταρχήν στην περιγραφή μου προσπάθησα να είμαι όσο πιο αντικειμενικός γίνεται. Φταίει που ήπια δύο ουισκάκια στις 11¨00 το πρωί? φταίει που είχα καύλες και ονειρευόμουν μεγάλα φυσικά στήθη? Ίσως.  Λοιπόν, όταν μπήκε και την πρωτοείδα ασφαλώς και δεν μου έκανε καμιά εντύπωση. Πρόσωπο αδιάφορο ναι το ξαναλέω. Το μόνο ατού ήταν η φωνή της αρχικά στο κινητό που μ έφτιαξε και δεύτερον το στήθος της που κόντευε να σκίσει το μακό μπλουζάκι που φορούσε.
Μαζί μου ήταν όπως ακριβώς το περιέγραψα,  γλυκιά, τρυφερή και μου έκανε ένα πολύ αισθησιακό μασάζ με όλα τα υπόλοιπα! Απλά και σταράτα. Για μια ωρίτσα πέρασα όμορφα.
Δεν περίμενα ούτε την σούπερ καλλονή ούτε τίποτε. φετίχ είναι αυτά και ορμές της στιγμής! Μακάρι όπως είπαν μερικοί για όλους να συνέβαινε το ίδιο μα δυστυχώς δεν συμβαίνει πάντα. Τώρα αν είσαι κούκλος με ωραίο σώμα ασφαλώς και οι συμπεριφορές των εν λόγω κοριτσιών αλλάζουν σε σχέση με εκείνους που δεν βλέπονται και είναι αρσενικά μπάζα. Κάποιο έχουν φετίχ κάποιο άλλοι όχι. Σημασία έχει να περιμένουμε πάντα αυτό που είμαστε. Να περνάμε καλά!!! 
μπορεις να δωσεις τηλεφςνακι για να την δοκιμασω??? :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
επειδη πολλοι παραπονιουνται στην καθε σελιδα του καθε μαγαζιου , για τιs  εκαστοτε υπηρεσιεs , για την εμφανιση και ιδιωs για τιs ΤΙΜΕΣ,  και επειδη δεν ηξερα που ακριβωs να το γραψω, το αναφερω εδω.   χθεs ειχα βγει με καποιουs φιλουs απο το δημοτικο για ενα κρασι.  αναμεσα τουs ηταν και εναs γιατροs στο επαγγελμα.   μου ειπε το εξηs.   οτι φωναζει στον χωρο του η παει στον  δικο τουs χωρο   , καποιεs απο  ενα κυκλωμα ( το οποιο ειναι μονο για γιατρουs- χωριs ομωs  και οι κοπελλεs απαραιτητα, να ζητουν απο τον καθε ενα και πιστοποιητικο επαγγελματοs  :grin: )που του παιρνουν απο 60-80 ευρω.  και του λεω για μπαζα μου λεs με αυτεs τιs τιμεs?     καθε αλλο για θεεs  και με αριστεs υπηρεσιεs ειπε. και προσφερουν  οτι κανει κεφι ο καθε εναs.   και μασαζακι και pce  kai gfe και αγαπουλεs ( για οσουs θελουν).    για να μαθαινουν  οσοι δεν γνωριζουν  τι παιχνιδια παιζονται, και τρεχουμε στα μασαζ  και πληρωνουμε αυτα που πληρωνουμε  και παιρνουμε αυτα που παιρνουμε.  και εχουμε καποια ιδρυματα πχ. ιλιαδεs- το καινουργιο τηs ντανιελαs κλπ   που ζητουν 100αρια, και αν εισαι πελατηs ,και αν  σε μαθουν , και να το παιζουν δυσκολεs,  και πολλεs αλλεs μαλακιεs στην νιοστη.  και sto τελοs να ειμαστε και υποχρεωμενοι εμειs.  αυτα.

Ρε φιλε απλο ειναι, οι γιατροι δεν εχουν λεφτα γι αυτο τους κανουν σκοντο οι πουτανες κ τους το αφηνουν στα 60€    :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom