spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
ολο παραπονα εισαι....!!!!δε γαμιωμαστε στο τελος τελος?
πηρα σημερα και μου λεει πηρε αθξηση, θελει 80 ευρω...
τη γαμας κυριε προεδρε ή δεν τη γαμας?
ολο παραπονα εισαι....!!!!δε γαμιωμαστε στο τελος τελος?
πηρα σημερα και μου λεει πηρε αθξηση, θελει 80 ευρω...
τη γαμας κυριε προεδρε ή δεν τη γαμας?
μην τη δικαιολογεις,ολο παραπονα εισαι....!!!!
δεν την δικαιολογω ρε συ....πλακα κανω....παντως ειναι ενταξει σαυτα που λεει(και κανει)..τωρα τα υπολοιπα ειπαμε...ειναι γκομενα που ειναι για πηδημα,αν ψαχνει καποιος μοντελο η κατι το ιδιαιτερο τοτε...σορρυ....μην τη δικαιολογεις,
γιατι θα την αρχισω στα χαστουκια
Λοιπον, να και η δικη μου εμεπιρια :
Ημουν Αθηνα το διημερο που περασε για δουλειες, και εμεινα σε γνωστο ξενοδοχειο στην Ομόνοια...
Ειπα λοιπον να δοκιμασω κι εγω το "μασαζ" κατ' οίκον... ;)
Βρηκα σε γνωστη εφημεριδα την παρακατφω αγγελια μεταξυ πολλων αλλων, που μου κεντρισε το ενδιαφερον :
"ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ δύο μασέζ, 20 και 24 ετών, θα σας προσφέρουν εξαιρετικό μασάζ στον χώρο σας ή στον χώρο μας 69######17"
Παιρνω λοιπον τηλ και το σηκωνει η μια απο τις δυο κοπελες... Πολυ γλυκιά φωνή, Ελληνιδα, και αφου ρωτησα τα καθεκαστα, της εδωσα τη διευθυνση του ξενοδοχειου και μου ειπε οτι σε μιση ωρα θα ειναι εκει μαζι με την φιλη της... Ποσον : 150 ευρω για μια ωρα (2 κοριτσια)
Εκανα το μπανακι μου, φορεσα το μπουρνουζι και περιμενα...μετα απο κανα 35λεπτο χτυπαει η πορτα...Ανοιγω και βλεπω 2 πανεμορφα νεαρα πλασματα και μου σηκωθηκε αμεσως!!!! Η κοπελα που μιλησαμε στο τηλ. μου συστηθηκε πρωτη....Τις καλοσωρισα κι εγω, μιλησαμε για κανα 5 λεπτο, υις κερασα ποτακι απο το μινι μπαρ του δωματιου μου, και τις ρωτησα αν ειναι επαγγελματιες... Μου ειπαν οτι ΔΕΝ ειναι... Μαλιστα η μικροτερη ειναι φοιτητρια που μενει πρωτο χρονο στην Αθηνα...
Αφου τα ειπαμε, μου ζητησαν να κανουν ενα μπανακι (και οι δυο μαζι !!!)
Περιμενα λοιπον, και σε λιγο βγηκαν απο το μπανιο φορωντας μονο πετσετα στο στηθος και στα ποδια....ΣΚΕΤΗ ΚΑΥΛΑ !!!!
Καναμε μερικα αστειακια, τους εκανα τα αναλογα κοπλιμαν στα οποια φανηκε οτι τους αρεσε, και αμεσως μετα με ξαπλωσαν στο κρεββατι μου , μου εβγαλαν το μπουρνουζι μεχρι τη μεση και αρχισαν να με τριβουν και οι δυο μαζι με ενα λαδακι αρωματικο που ειχαν φερει μαζι τους... Πρωτα μπρουμητα και μετα ανασκελα για κανα 10 λεπτο.... στην συνεχεια τους ζητησα να βγαλουν τις πετσετες απο πανω τους και δεχτηκαν, αφου πρωτα μου εβγαλαν κι εμενα το μπουρνουζι.... Μαλιστα η μια ειπε : Ααααα τωρα ειμαστε πιο ανετα έτσι !!!
Για να μην τα πολυλογω, ακολουθησε ΠΛΗΡΕΣ μασαζ που κρατησε περιπου 30 λεπτα, και στη συνεχεια στοματικο χωρις καποτα απο την μικρη, οπου εχυσα σχεδον αμεσως, τριψιματα απο την μεγαλυτερη, και στο τελος παιξιμο του εργαλειου μου με τις γυμνες πατουσες τους... Τους το ζητησα εγω, οπου και παλι εχυσα μεσα σε 10 λεπτα.... Στο τελος τους ειπα να κανουμε μπανιο μαζι και δεχτηκαν !!!! Τις ετριψα καλα με σαμπουαν και αφρολουτρο, με ετριψαν κι αυτες, ντυθηκαν, εδωσα τα χρηματα και με χαιρετισαν χαμογελαστες !!!!
Οχι και ασχημη εμεπιρια..... ΤΙ ΛΕΤΕ ???
μα καλα, μπαγλαμας εισαι?Ζητω βοηθεια απο εμπειρους παικτες.
Ειμαι προταρης σε αυτον τον τομεα και λεω να δοκιμασω.
Εσεις τι λετε; Να παρω για το σπιτι η να παω σε μασατζιδικο;
Στειλτε μου κανενα τηλ με pm. Η καμια καλη διεφθυνση και ονομα κοπελας.
Ενδιαφερομαι για μασαζ φραπε καλαμακι τελιωτικο.
Ευχαριστω.
ωραια! Διαβασα τις οδηγειες για πρωτακια. Κατι καταλαβα αλλα δεν βρηκα αυτο που ζηταω. Εγω θα ηθελα την προσωπικη σας γνωμη και βοηθεια στα δικα μου γουστα. Δηλαδη: θα ηθελα φραπε με καλαμακι απο γυναικα με πιασιματα και μεγαλα στηθια. Και να κανω και εγω το σπατουλαρισμα μου. Κατι τετοιο κατα την γνωμη σας και την εμπειρια σας που μπορω να βρω; Ευχαριστω!μα καλα, μπαγλαμας εισαι?
εχει θεμα "οδηγιες για πρωτακια",
διαβασε το πρωτα
κι αν εχεις απορια γραψε..
Δεν εριξα νομιζεις; Ευχαριστω παντως παικτουρα!Δεν έχω εμεπιρία στο θέμα αλλά άμα ρίξεις καμιά ματιά στις προηγούμενες σελίδες όλο και κάτι θα βρεις.
Συνάδελφοι καλησπέρα.
Θα καταθέσω την εμπειρία μου, γιατί πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεχτικοί αλλά και πάρα πολύ επιφυλακτικοί, σε ότι μας λένε από το τηλέφωνο όταν καλούμε για μασάζ στον χώρο μας.
Μετά από την πολύ καλή εμπειρία που διάβασα συναδέλφου από εδώ μέσα (μιλάει για 2 μωρά που τα βρήκε σε αθηναϊκή εφημερίδα, και τελειώνει το νούμερο σε ******17) αποφάσισα να πάω σε ξενοδοχείο κοντά στο κέντρο των Αθηνών, για να πάρω τα 2 μωράκια σε δωμάτιο.
Μαζί μου πήρα και μία "φρέσκια" εφημερίδα, για πάν ενδεχόμενων...
Καλώ από το κινητό μου το συγκεκριμένο νούμερο, αλλά ..τίποτα. Ξανακαλώ μετά από λίγη ώρα αλλά και πάλι τίποτα!!!!
Δεν γαμιέται λέω... έχω δει κάτι "αντίστοιχο" εν το μεταξύ στην εφημερίδα, και παίρνω την απόφαση να καλέσω.
Το σηκώνει Ελληνίδα και μου λέει 100 την κοπέλα! Της λέω ότι σαν πολλά μου ακούγονται, και μου απαντάει για το πόσο καλές είναι οι κοπέλες τις, πόσο όμορφες και πεντακάθαρες, και όχι πρεζόνια από την Ομόνοια, και τέλος πάντων ότι θα μείνω απόλυτα ικανοποιημένος από το τηλε-μαγαζί.
Ας όψονται οι καύλες μου και συναινώ να έρθουν 2 μωρά, για το πρόγραμμα.
Το ραντεβού είναι για μετά 45!!! λεπτά στο δωμάτιο, γιατί θέλει να μου στείλει δύο συγκεκιμένες κοπέλες. Ας είναι λέω... το καλό πράγμα αργεί να γίνει... λέω.
Μετά από 1 ώρα & 30 λεπτά και αφού έχουν προηγηθεί 3 τηλέφωνα δικά μου, μου στέλνει την μία γιατί η άλλη είχε μπλέξει στην κίνηση.
Ξεκινώ με την 1η και μετά από 15 λεπτά, έρχεται και η 2η.
Πόσο μαλάκας μπορεί να είναι ένας άνθρωπος??????
Ε... αυτός είμαι εγώ.
Ο ορισμός της ξεπέτας!!!!!!
Μου ζητούσαν επιπλέον χρήματα για ακάποτο κ.λ.π., και όταν μετά την πρώτη κατάθεση κάνω το ντουζάκι μου (φανταζόμουν ο μαλάκας την 2η φορά, που θα έχω "μεγαλύτερη" διάρκεια και θα μπορέσω να απολαύσω και μασάζακι) και ξαπλώνω στο κρεβάτι για να πάρω θέση με την ησυχία μου για να ξεκινήσω, μου ζητούν επιπλέον χρήματα για 2η εκτόνωση!!! (στο τηλ. είχα συνεννοηθεί για 1 ώρα και όσα αντέξω)
Τι τηλέφωνα στο "κέντρο", τι να εξηγώ ότι άλλα είχα συνεννοηθεί, αυτές ανένδοτες!!!
Τελικά πληρώνω ο ΜΑΛΑΚΑΣ 200e στις καργιόλες, και το κερασάκι έρχεται όταν μετά την "ήττα" που έχω φάει, κατεβαίνω από το δωμάτιο, πάω στην reception του ξενοδοχείου, και ο receptionist μου λέει 50e γιατί πιάνεται για διπλό το δωμάτιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κύριοι συνάδελφοι, προς γνώση και αποφυγή όλα τα παραπάνω, γιατί υπάρχουν πολλά "καλάθια χωρίς κεράσια" ανεξαρτήτως το τι λένε από τα τηλέφωνα.
Ακόμα τα κλαίω, και θα τα κλαίω για πολύ καιρό ακόμα τα χρήματα μου.
Μην την πάθετε και εσείς.... θέλει πολύ μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!