Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997
Τοσο πέσιμο σε ενα ανθρωπο που έκανε μια ενημέρωση δεν εχω ξανα δει
Πλάκα έχουν όλοι εδω μέσα που το πέζουν μπουρδελομανες

Δυστυχώς εδώ μέσα υπάρχουν πολλοί "ειδήμονες"..... :jerking:

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Για να είναι κανείς ειδήμονας στις κάθε είδους σεξουαλικές υπηρεσίες μετά πληρωμής πρέπει ταυτόχρονα να είναι και συνδρομητής σε ιδρύματα/independents που προσφέρουν τέτοιες υπηρεσίες.

Όχι ιδιαίτερα έξυπνος και κολακευτικός τρόπος να ξοδεύει κανείς λεφτά θα έλεγα. Κάτι σαν διεκδικεί κανείς το βραβείο του πιο ανεγκέφαλου οδηγού επειδή οδηγεί μεθυσμένος η παρκάρει όπου να ναι κτλπ

Επίσης πιστεύω οτι ο ειδήμονας δεν θα φάει την ωρα του με τα θρέαδ του σαιτ γιατί ξέρει πολύ καλά το παιχνίδι.

Εγω, όπως και η πλειοψηφία φαντάζομαι που δεν είμαστε ειδήμονες περνάμε την ώρα μας εδώ για να μαθαίνουμε και να μην πετάμε τα λεφτά μας. Κατα τη διαδικασία της εκμάθησης δεν βλέπω το λόγο να παρεξιγιόμαστε, να τη λέμε σε άλλους χρήστες κτλπ. Δίαφοροι έχουν εκφραστεί με οχι κολακευτικά λόγια κάποιες φορές στο σάιτ και για μένα. Δεν θυμάμε να έχω μπεί στον κόπο να απαντήσω και να συνεχίσω μια ανούσια κουβέντα. Δυστυχώς όμως κγια κάποιουσ έχει σημασία να πούν την τελευταία λέξη. Ας τους αφήσουμε λέω εγώ

charis205

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
52
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλους,

Μηπως καποιος εχει καποια εμπειρια με την παρακατω κυρια απο Πειραια??? βαζω και το link αλλα δεν το βγαζει πλεον.
αν καποιος ξερει κατι ευχαριστω....

afesou sta xeria mou...kai stin mageia ton elaion... diplomatouxos masez prosferei xalarotiko masaz kai ektonosi enanti mikris amoivis sto xoro sou.

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
μια 28αρα Τζενη απο Θεσσαλονικη μελαχρινη με φωτογραφια εχει μπει και εδω στο site αλλα δεν μπορω να την βρω θυμαται η ξερει κανεις τιποτα;

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
υπαρχει καποιος ευκαιρος να μου στειλει το τηλ της ελλης και σε εμενα που ξεμεινα αθηνα ευχαριστω

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
υπαρχει καποιος ευκαιρος να μου στειλει το τηλ της ελλης και σε εμενα που ξεμεινα αθηνα ευχαριστω
νομιζω αδερφε οτι η ελλη ειναι διακοπες...αν γνωριζει κανεις τιποτα αλλο ας πει....

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
νομιζω αδερφε οτι η ελλη ειναι διακοπες...αν γνωριζει κανεις τιποτα αλλο ας πει....
[/quote

Διακοπες ειναι,ναι.Εφαγα κυριακη και μου ειπε φευγει.5 σεπτεμβρη πισω.
αφου εφυγε θα πηρες και καλη περιποιηση....ετσι?

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
ρε μαγκες η παολινα που ειναι στο oxl.gr δειχνει καλη στις φωτογραφιες στην πραξη ομως λεει τιποτα.Αν ξερει κανεις ας πει .

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
διαβαζω τα σχολια που εχει στο oxl αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη.Περνω τηλ αλλα δεν απανταει περιμενω πληροφοριες

Makis89

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
3
Πόντοι
6
διαβαζω τα σχολια που εχει στο oxl αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη.Περνω τηλ αλλα δεν απανταει περιμενω πληροφοριες
Βαλε κανα λινκ να ξερουμε σε τι αναφερεσαι και πρηξε της τις ωοθηκες στα τηλεφωνηματα.

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
kostasvts θα μου πεις που θα βρω το τηλ της ελλης

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
  εφαγα μια νουλα αλλο πραγμα την παρασκευη που συναντηθηκα με μια , που δουλευει σε μαγαζι και μου εκανε την χαρη να ερθει σε ξενοδοχειο.  και φωτογραφια να εβγαζε πιο συμμετοχικη θα ηταν.    και δεν θελει να δωσω και το τηλεφωνο τηs αλλου.  μου το απαγορεψε.    καποιοs φιλοs απο εδω μεσα ξερει.    και μαλιστα με ρωτησε και ποτε θα ξανασυναντηθουμε.    και λεω απο μεσα μου ΠΟΤΕ.    κριμα το κορμι και τα νιατα τηs.    60 ευρω το μαλλι + 20.   

ermis1964

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
22
Like
244
Πόντοι
2.955

Stories

Νέο!