Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

kostasvts

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
34
Πόντοι
6
einai η τελευταια αγγελια της

φιλε costasvts στο email που εχει δεν γινεται τιποτα καποιος αλλος τροπος επαφης

γυρναει στις 5 σεπτεμβρη μου ειχε πει.Περιμενε μερικες μερες αν θελεις.

dimitris_zio

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
6
παιδιά sos μια για σημερα το βράδυ εχει να προτηνει κανεις κατι καλο? με τηλεφωνο μαζι για να μη ψάνχω τελευταία ώρα και τηλ... thanks  προκαταβολικα,ειμαι νεος στο θέμα μασαζ στο σπίτι....

pattakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
6
Πόντοι
1
ρε μαγκες η παολινα που ειναι στο oxl.gr δειχνει καλη στις φωτογραφιες στην πραξη ομως λεει τιποτα.Αν ξερει κανεις ας πει .
Την πηρα τελη Ιουνιου στο χωρο της(θησεως).Στο προσωπο ειναι οτι ακριβως βλεπεις,με 100 περνεις κουλουρι(50 απλο προγραμμα),αλλα απο σωμα εχει παρα πολλα extra κιλα.Επιπλεων περιμενει να βρεξει για να κανει μπανιο(μυριζει αρκετα).Αυτα.

pattakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
6
Πόντοι
1

pegaman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η ελλη επεστρεψε παντως στα καθηκοντά της :)

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
Παιδιά επιβεβαιώνω απόλυτα αυτά που λέει ο φίλος "kosnik26". Απλά να πω οτι εγώ πιάστηκα χειρότερος λακαμάς απο σένα γιατί πλήρωσα 100. Και να προσθέσω οτι ούτε εμένα άφηνε να αγγίξω στην αρχή αλλά μετά που της το ξαναείπα με άφησε να τη χουφτώσω στα βυζιά την ώρα που μου τον έπαιζε...Φοβερή παραχώρηση!!! Κλαίω ακόμα τα 100 ευρώ γιατί θα είχα περάσει πολύ καλύτερα σε ένα στούντιο με τόσα λεφτά και με πολύ πιο ωραία γυναίκα εννοείται!!!
Εγω εδωσα ενα εικοσαρι και εφυγε το θρεφταρι...
-"Γιατι δεν σου αρεσω?"
-"Προτιμω τις αδυνατες"
-"Γιατι εγω χοντρη ειμαι?"
-"Οχι αλλα..." μη φαω και καμια σφαλιαρα απο το κητος!!
-"Δεν μου ειπες οτι ηθελες κοκκαλιαρα"
Μην στεναχωριεστε ολοι τρωμε που και που καμια χλαπατσα...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Εγω εδωσα ενα εικοσαρι και εφυγε το θρεφταρι...
-"Γιατι δεν σου αρεσω?"
-"Προτιμω τις αδυνατες"
-"Γιατι εγω χοντρη ειμαι?"
-"Οχι αλλα..." μη φαω και καμια σφαλιαρα απο το κητος!!
-"Δεν μου ειπες οτι ηθελες κοκκαλιαρα"
Μην στεναχωριεστε ολοι τρωμε που και που καμια χλαπατσα...

Κατ' αρχάς, εάν κάλεσες την συγκεκριμένη έχοντας διαβάσει τις δύο προηγούμενες κριτικές είσαι αδικαιολόγητος  :s&m_1: .
Εάν δεν τις είχες διαβάσει και δεν ήξερες τι σε περιμένει, τότε respect από μένα, αντέδρασες ψύχραιμα και απολύτως ορθά.
Το ίδιο θα 'πρεπε να είχα κάνει κι εγώ, αλλά με το φουστανάκι που φορούσε δεν φαινόταν πόσο χάλι ήταν και είπα να της δώσω μια ευκαιρία (όταν πια είχα ξαπλώσει τσίτσιδος και την είδα να τα πετάει , τα είδα όλα  :new_shocked: , αλλά ήταν πλέον αργά και κώλωσα  :headbang: . Αυτά παθαίνουν οι κωλοστρίτσες... :grin:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Το ίδιο θα 'πρεπε να είχα κάνει κι εγώ, αλλά με το φουστανάκι που φορούσε δεν φαινόταν πόσο χάλι ήταν και είπα να της δώσω μια ευκαιρία (όταν πια είχα ξαπλώσει τσίτσιδος και την είδα να τα πετάει , τα είδα όλα  :new_shocked: , αλλά ήταν πλέον αργά και κώλωσα  :headbang: . Αυτά παθαίνουν οι κωλοστρίτσες... :grin:
:2funny: ετσι να σε λεμε τωρα ?  :2funny:  τελικα μπορεσεs ?

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
:2funny: ετσι να σε λεμε τωρα ?  :2funny:  τελικα μπορεσεs ?

Τι εννοείς αν μπόρεσα?
Να την διώξω, όχι.
Να την υποστώ, ναι.
Έχω γράψει την εμπειρία μου εδώ
Δεν βαριέσαι, αν δεν υπάρχουνε και οι κωλώστρες, πώς θα ζήσουνε κι αυτές...πουτάνες θα γίνουνε? :grin:

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
ΜΑΣΑΖ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΔΑ , πολύ εμφανίσιμη Ελληνίδα, προσφέρει χαλαρωτικο μασάζ, σε κυρίους, κυρίες και ζευγάρια. Ηλέκτρα.

Iδού και το link:

Την είχα πάρει πριν από αρκετό καιρό (κανά δυο μήνες περίπου) απλά δεν ήθελα να σχολιάσω γιατί πιάστηκα λακαμάς...

Εν πάσει περιπτώσει , το ξεπέρασα οπότε:

Την πήρα τηλ και έκλεισα ραντεβού, ήρθε  σπίτι μου και η πρώτη θέαση δεν ήταν η αναμενώμενη (βέβαια οπου ακούς πολλά κεράσια...). Ξανθιά Ελληνίδα στην ηλικία΄που γράφει ίσως και 3-4 χρονάκια παραπάνω, μόλις έβγαλε τα ρούχα ακόμα μεγαλύτερη απογοήτευση, πολύ παχουλή και με αρκετή κυταρίτιδα, έμεινε με τον στρίγκο και μετά από ένα μασαζάκι εξπρές 10-15 λεπτών το πολύ με γύρισε τ' ανάσκελα και άρχισε να λαδώνει το κοντάρι. Η αλήθεια είναι πως το έκανε πολύ καλά , αλλά αν ήθελα να τον παίξω το έκανα και μόνος μου...Το χειρότερο βέβαια ήταν ότι δεν άφηνε ούτε να την αγγίξω!!! :uglystupid: :jerking:
Τέλειωμα και όξω, με το αζημίωτο βέβαια, πήρε μια ενενηντάρα ( :jerking:) μετά από παζάρεμα.

Συμπέρασμα, ο πασίγνωστος σε όλους μας Χρυσούς κανών:ΜΑΚΡΙΑ από Ελληνίδες!!!Στην πουτανιά , απλά δεν την παλεύουν...

Υ.Γ. Ακόμα τα κλαίω μετά από τόσο καιρό (απορώ πώς την πάτησα και θεωρώ εμαυτόν αρκετά περπατημένο...Φεύ!)
αυτ'ο δεν μπορώ να το καταλάβω, πως γινεται να σου τον παίζει και να μην μπορείς να την ακουμπάς, ύψιστος εξευτελισμός, μου είχε τύχει μία φορά  και σηκώνομαι, ντύνμομαι, ανοίγω την πόρτα και φευγω μόνος μου εννοείται ότι όλοι είχαν μεινει καγκελο, αυτό τους αξιζει, όταν οι παρεχόμενες υπηρεσιες είναι αναντιστοιχες με το ποσο μαυρό αααα και εννοειται ότι δεν πλήρωσα

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
ενω η κακομοιρα η ελλη,οχι μονο χουφτωνεις τις βυζαρες,την σκυλογαμας κιολας....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!

luca

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1
Τηλεφωνο η αγγελια δεν εχει και το email δεν νομιζω να ισχυει.Αν μπορεις σε παρακαλω να μου στειλεις π.μ. το τηλεφωνο της.
Αν μποει καποιος ας το προοθησει και σε μενα. Παγκρατι ειναι μεσα στις περιοχες της?

thedoors

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Μπωρει καπιος φιλος να στειλει το τηλ. της ελλης.ευχαριστω

goose71

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Like
4
Πόντοι
0
ειναι ευκολο να σταλει το τηλ της Ελλης ή καποιο αλλο στοιχειο επικοινωνιας ?

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Εγω παντως χθες εκανα 45 λεπτα μασαζακι με 25€ και στο καπακι μπουρδελακι με αλλα 20€, συνολο 45€ για μια ωρα,  σωστοστ ?

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Εγω παντως χθες εκανα 45 λεπτα μασαζακι με 25€ και στο καπακι μπουρδελακι με αλλα 20€, συνολο 45€ για μια ωρα,  σωστοστ ?

περίπου, γιατί και στις δύο περιπτώσεις ξεσπιτώθηκες (λάθος θρεντ διάλεξες για το αστειάκι σου  :grin: )

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
Κατ' αρχάς, εάν κάλεσες την συγκεκριμένη έχοντας διαβάσει τις δύο προηγούμενες κριτικές είσαι αδικαιολόγητος  :s&m_1: .
Εάν δεν τις είχες διαβάσει και δεν ήξερες τι σε περιμένει, τότε respect από μένα, αντέδρασες ψύχραιμα και απολύτως ορθά.
Δεν τις ειχα διαβασει παει καιρος, πανω απο τριμηνο, αλλα επειδη εχω κωλωσει αλλη φορα και το σκυλομετανιωσα με Μαρλεν-Μπελαλινα
(αυτη που ζηταει τηλ δουλειας και πολυ ινφο) και εσκασα πεντακοσια (δεν ειναι τυπογραφικο λαθος) την εδιωξα χωρις καλα-καλα να πηδηξω
οποτε το θυμαμαι ανεβαζω πιεση και πανε σχεδον δυο χρονια, η χειροτερη και πιο ζημιογονος συνευρεση!!!!!
Κουραγιο σε ολους μας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom