Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
μιλα καλυτερα κωλοπετσωμενε,εχεις παρει στα σοβαρα το ρολο σου σαν χορηγος,χαλαρωσε,οταν πληρωνεις απαιτεις κ το πακετο.ΤΕΛΟΣ

το "τελος" να το πεις εκει που σε παίρνει....εσυ να προσεχεις πως μιλάς,γίνατε και ανθρωποι....αλλά απο το ψευδωνυμό σου φαίνεται και η ποιότητά σου....

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
μιλα καλυτερα κωλοπετσωμενε,εχεις παρει στα σοβαρα το ρολο σου σαν χορηγος,χαλαρωσε,οταν πληρωνεις απαιτεις κ το πακετο.ΤΕΛΟΣ
ρε psolara, χαλαρωσε αγορινα μου. Καλα σου λεει ο γερακος ο Αντυ. Δε ρωτιουνται αυτα απο τα τηλεφωνα. Αυτα τα σπορ συνηθως θελουν και λιγο ρισκο, αλλοιως στο στουντιακι για αμεσο ψεκασμο  ;)

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
ρε psolara, χαλαρωσε αγορινα μου. Καλα σου λεει ο γερακος ο Αντυ. Δε ρωτιουνται αυτα απο τα τηλεφωνα. Αυτα τα σπορ συνηθως θελουν και λιγο ρισκο, αλλοιως στο στουντιακι για αμεσο ψεκασμο  ;)

Τώρα με σκότωσες.....και σε θεωρούσα φίλο...ακου "γεράκος".....
Εν πάσει περιπτώσει,ρώτησα κι εμαθα..Απο πρώτο χέρι.....η κυρία κάνει καλό μασαζ.Την πρώτη φορά μένει στο μασαζ...αν την ξαναπάρεις,παίζει φραπέ με άλλα 20 ευρώ....τίποτα παραπάνω όμως....α,στο φραπέ βγαζει το πάνω και επιτρέπει χάδια....Μια περίπτωση σαν την Τζόντυ πάνω κάτω για όσους ξέρουν.....

Akritas35

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1

Δηλαδη μπορει να μεινοθμε και με το πουλι στο χερι!
ακου ρε τις γαμιολες το παιζουν και παρθενεσ!!

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
329
Πόντοι
2.287
το "τελος" να το πεις εκει που σε παίρνει....εσυ να προσεχεις πως μιλάς,γίνατε και ανθρωποι....αλλά απο το ψευδωνυμό σου φαίνεται και η ποιότητά σου....
Μην τα "παιρνεις" φιλε, δεν υπαρχει, λογος...
Αστον να ρωταει απο το τηλ... Δεν ξερει μαλλον οτι πιο "πιστικο" αλλα και πιεστικο ειναι να την παρει
και πριν ξεκινησουν το μασαζακι, ενω παραλληλα εχει κανει τοσο δρομο η μασατζου και κρατωντας το χρηματακι
που ειναι διατεθιμενος να "χωσει" στην ενλογω (στο χερι να το βλεπει και να ψηνεται), κανεις την εξηγηση σου
με καλυτερες πιθανοτητες.
Ομως εχω παραπονο απο εσενα σοβαρο!!
Πετας ενα Τζουντι σα βομβα και σφυρας αδιαφορα...
Τι εστι Τζουντι ρε μαν??

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
Πετας ενα Τζουντι σα βομβα και σφυρας αδιαφορα...
Τι εστι Τζουντι ρε μαν??
αρχαια φραπεδοκαραβανα της Καλλιθεας, Ινδη αν δεν κανω λαθος γερακο? Μαλλον εχει αποσυρθει. Προσπερασε, δε χανεις τιποτα

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
193
Πόντοι
6

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
329
Πόντοι
2.287
Θενκ γιου γκα'ι'ς!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Η Τζόντη ήταν πολύ ιδιαίτερη περίπτωση.....έκανε πολύ καλό μασαζ και "ποιοτικό" φραπέ..Χαρακτηριστική περίπτωση όπου οι υπηρεσίες βελτιωνόντουσαν με κάθε νεα επίσκεψη..
Ινδή,μελαχροινή,με λίγο παχουλό σώμα....Εφυγε απο Καλλιθέα,πήγε Πειραιά και απο τότε την έχω χάσει....

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ό,τι άξιζε από την Τζόντη ήταν κάποιες (λίγες) θεραπεύτριες που είχε κατά καιρούς φέρει...

Η ίδια ήταν φιλότιμη και καλή μεγαλοκοπέλα (40άρα πλέον), αλλά από εμφάνιση μπαρμπούτσαλα.

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
329
Πόντοι
2.287
Ό,τι άξιζε από την Τζόντη ήταν κάποιες (λίγες) θεραπεύτριες που είχε κατά καιρούς φέρει...

Η ίδια ήταν φιλότιμη και καλή μεγαλοκοπέλα (40άρα πλέον), αλλά από εμφάνιση μπαρμπούτσαλα.
Θενκς μαν!

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Εν πάσει περιπτώσει,ρώτησα κι εμαθα..Απο πρώτο χέρι.....η κυρία κάνει καλό μασαζ.Την πρώτη φορά μένει στο μασαζ...αν την ξαναπάρεις,παίζει φραπέ με άλλα 20 ευρώ....τίποτα παραπάνω όμως....α,στο φραπέ βγαζει το πάνω και επιτρέπει χάδια....Μια περίπτωση σαν την Τζόντυ πάνω κάτω για όσους ξέρουν.....
Ξέρουμε αν η λεγάμενη έχει δικό της χώρο?
Με 50€ πόση ώρα μασάζ παίρνουμε?

Αφού κάνει καλό μασάζ μας ενδιαφέρει, προσωπικά πάντος για μια μαλακία (φραπέ),
δεν χαραμίζω 20€ *,  με το έξτρα 20άρικο προτιμώ να "ξεφορτώσω" στο στοματάκι της www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/didumou-20/]Ιβάννας[/url] :pipa1:  ;)
(βλέπε κριτική ZeroTolerance, μην γράφω τα ίδια :grin:)

* Τώρα βέβαια αν μαζί με το φραπέ, στο έξτρα 20άρικο, τον "αγκαλιάζει"
και με τις βυζάρες της.... το πράγμα αλλάζει, θα δείξει.... :tits2:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Η "λεγάμενη" παίρνει 50 ευρώ για 1 ώρα στο σπίτι σου...δεν πάει σε ξενοδοχεία,ούτε εχει δικό της χωρο...αυτά απο τον φίλο που την πήρε και με ενημέρωσε...
Τώρα παιδιά,αν μετά απο χ επισκέψεις "σπάσει ο πάγος" και γίνουν και άλλα,δεν το ξέρω,αλλά ποιός κάθεται τωρα να ψαχνει τετοια? εδω αφθονούν οι προσφορες.....

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Η "λεγάμενη" παίρνει 50 ευρώ για 1 ώρα στο σπίτι σου...δεν πάει σε ξενοδοχεία,ούτε εχει δικό της χωρο...αυτά απο τον φίλο που την πήρε και με ενημέρωσε...
Τώρα παιδιά,αν μετά απο χ επισκέψεις "σπάσει ο πάγος" και γίνουν και άλλα,δεν το ξέρω,αλλά ποιός κάθεται τωρα να ψαχνει τετοια? εδω αφθονούν οι προσφορες.....
Ναι, θα περιμένω εγώ χ επισκέψεις (χ Χ 50 ΕΥΡΩ)μήπως και γίνει κάτι... Δε σφάξανε.Χαιρετίσματα στην κυρία.

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Σωστά, δίκιο έχεις, οι προσφορές αφθονούν, αλλά κοπέλες με καλό μασάζ όλο και σπανίζουν,
από την άλλη στο σπίτι μου πήρα μία...πήρα δύο....την τρίτη θα μου "κρεμάσουν κουδούνια",
πολύ  :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: η γειτονιά μου, τέλος πάντων, όπως και νά'χει
ευχαριστώ για τις πληροφορίες, καλή συνέχεια.

Brut

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
  εφαγα μια νουλα αλλο πραγμα την παρασκευη που συναντηθηκα με μια , που δουλευει σε μαγαζι και μου εκανε την χαρη να ερθει σε ξενοδοχειο.   και φωτογραφια να εβγαζε πιο συμμετοχικη θα ηταν.    και δεν θελει να δωσω και το τηλεφωνο τηs αλλου.   μου το απαγορεψε.     καποιοs φιλοs απο εδω μεσα ξερει.     και μαλιστα με ρωτησε και ποτε θα ξανασυναντηθουμε.    και λεω απο μεσα μου ΠΟΤΕ.    κριμα το κορμι και τα νιατα τηs.    60 ευρω το μαλλι + 20.   
ελα ρε Lio, τι συνέβη μαν! απο μασσατζίδικο?!?:tooth:

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
τωρα μαγκες θα σας ξενερωσω , καθωτι ματουρακιας θελω να με πειτε η να με στιλετε πμ καλο ματουρι ανω των 40+ που να τα κανει ολα owo , cim , anal  σε χοτελι διοτι σπιτι δεν παιζει ειμαστε πολες οι χορευτριες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom