Δεν εχεις καθολου αδικο φιλε Αντυ, ομως τοσα χρονια σπορτσμαν ευτυχως δεν μου ετυχε, για τους ενοικους ειλικρινα σορρυ αλλα ΧΕΣΤΗΚΑ,Σωστή άποψη....
Εγώ θα προχωρήσω λίγο ακόμα....Ρε παιδιά,βάζετε στο σπίτι σας την πρώτη τυχούσα? δεν εξετάζω την περίπτωση να σας σχολιάσει η πολυκατοικία....ξέρετε αν δεν σας κλέψει,η αν δεν δόσει την διεύθυνση σε τίποτα κολλητούς της και έρθουν και σας νοικοκυρέψουν? εγω μια φορά είχα φέρει μια στο σπίτι και το πρώτο πράγμα που με ρωτησε ειναι αν μενω μονος μου....
Το ξενοδοχείο ειναι νομίζω καλή και ασφαλής λύση,τουλάχιστον για την πρώτη φορά.....
οι περισσοτεροι θα βλεπουν ποιες μπαινουν, θα γυρνανε σπιτι και θα δερνουν τις γυναικες τους οπως ελεγε και ο Μπαρκλει...
Αλλωστε ειμαι κωλοφαρδος γιατι η πολυκατοικια μου φρουρειται απο ασφαλιτικο, μαλιστα οταν πρωτοπηγα
πριν απο 7 χρονια το διαπιστωσα με εξακριβωση, που μεχρι να μου πει οτι ειναι μπατσος, ειπα εδω ειμαστε...!
Θα εχει πλακα να προσπαθησει κανεις να μπουκαρει σε κανενα διαμερισμα, θα ειναι η πιο γρηγορη συλληψη!!
Α, και για να μην ξεχνιωμαστε, ενος παλιου συναδελφου του ειχαν ανοιξει το σπιτι, η αστυνομια τον ρωτησε διακριτικα γιατι
ειναι παντρεμενος, αν ειχε φερει καμια βιζιτα για να τσεκαρουν, οταν τους ειπε πως πηρε απο γραφειο του ειπαν πως θα τσεκαρουν,
αλλα ειναι μαλλον απιθανο, αφου στα γραφεια κοιτανε τη δουλεια τους και δεν κανουν τετοια...