Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
Σωστή άποψη....
Εγώ θα προχωρήσω λίγο ακόμα....Ρε παιδιά,βάζετε στο σπίτι σας την πρώτη τυχούσα? δεν εξετάζω την περίπτωση να σας σχολιάσει η πολυκατοικία....ξέρετε αν δεν σας κλέψει,η αν δεν δόσει την διεύθυνση σε τίποτα κολλητούς της και έρθουν και σας νοικοκυρέψουν? εγω μια φορά είχα φέρει μια στο σπίτι και το πρώτο πράγμα που με ρωτησε ειναι αν μενω μονος μου....
Το ξενοδοχείο ειναι νομίζω καλή και ασφαλής λύση,τουλάχιστον για την πρώτη φορά.....
Δεν εχεις καθολου αδικο φιλε Αντυ, ομως τοσα χρονια σπορτσμαν ευτυχως δεν μου ετυχε, για τους ενοικους ειλικρινα σορρυ αλλα ΧΕΣΤΗΚΑ,
οι περισσοτεροι θα βλεπουν ποιες μπαινουν, θα γυρνανε σπιτι και θα δερνουν τις γυναικες τους οπως ελεγε και ο Μπαρκλει...
Αλλωστε ειμαι κωλοφαρδος γιατι η πολυκατοικια μου φρουρειται απο ασφαλιτικο, μαλιστα οταν πρωτοπηγα
πριν απο 7 χρονια το διαπιστωσα με εξακριβωση, που μεχρι να μου πει οτι ειναι μπατσος, ειπα εδω ειμαστε...! 
Θα εχει πλακα να προσπαθησει κανεις να μπουκαρει σε κανενα διαμερισμα, θα ειναι η πιο γρηγορη συλληψη!!
Α, και για να μην ξεχνιωμαστε, ενος παλιου συναδελφου του ειχαν ανοιξει το σπιτι, η αστυνομια τον ρωτησε διακριτικα γιατι
ειναι παντρεμενος, αν ειχε φερει καμια βιζιτα για να τσεκαρουν, οταν τους ειπε πως πηρε απο γραφειο του ειπαν πως θα τσεκαρουν,
αλλα ειναι μαλλον απιθανο, αφου στα γραφεια κοιτανε τη δουλεια τους και δεν κανουν τετοια...

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
Λοιπόν, έφαγα αναλαμπή και θυμήθηκα ότι το νούμερο του τηλεφώνου της μου ήταν γνώριμο!
Κάποια στιγμή τον χειμώνα που μας πέρασε είχα βρει στο ίντερνετ (δεν θυμάμαι καθόλου πού το είχα βρει) μια αγγελία της ιδίας κυρίας χωρίς φώτο:

ΟΥΚΡΑΝΗ προσφέρει κλασικό, χαλαρωτικό χειρομασάζ, επισκέψεις κατ'
οίκον. Μόνο σοβαρές προτάσεις 69***9935, 11.00 - 22.00 περισσότερα

Τελ. έκδοση: 22/11/2009 Τελ. online ενημέρωση: 18/11/2009

(τα αστεράκια στο νούμερο τα έβαλα εγώ)

Θυμάμαι ότι την είχα καλέσει ΠΑΡΑ πολλές φορές, από κινητό και σταθερό, όχι μαζεμένες βέβαια, αλλά 2 σήμερα , 3 μετά απο 2 μέρες κτλ και το φώνι της αν και χτυπούσε πάντα, δεν το είχε σηκώσει όύτε μία φορά!
Τι να πω, μάλλον δεν της άρεσαν τα νούμερα των τηλεφώνων μου  :uglystupid:

Αν μη τι άλλο, πρέπει να είναι λίγο περίεργη η τύπισσα...
Θα εκανε υπερωριες φιλε... Εγω την πετυχα σε αναδουλεια φαινεται και το σηκωσε σχεδον αμεσως!
Αν τη γουσταρεις κιπ γουοκινγκ...

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Το ντυσιμο της τονιζε το υπερφυσικο της στηθος!!! Κεμπαααπ φιλε αν διαβαζεις ψυχραιμια!! Με αλλα λογια αν
εισαι γκομεναρα και κουβαλας και το μασαζοκρεβατο τι πετας βυζους και κωλαρακι εξω οεω? θα σου ζητουν αλλα οι πελατες
και με το δικιο τους...
:o :o :o
διαβαζω, διαβαζω... και μενω ψυχραιμος  :headbang: :headbang: :headbang:
αλλωστε εγω δε φερνω τεμαχια σπιτι γιατι δε θα το εκτιμησουν ιδιαιτερα οι "συγκατοικοι" μου, ειδικα οι ενηλικοι  :grin: :grin:
αλλα και για τους λογους που ειπε μετα ο Andy περι ψειρισματος του χωρου σε ανυποπτη φαση απο "συνεργατες" του τεμαχιου

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Καλησπερα φιλε, συναντησα την κοπελα χθες αργα το απογευμα στο σπιτι μου και ομολογω πως εξεπλαγην ευχαριστα!!
(θυμησα λιγακι το συναγωνιστη Bakalhs με το εξεπλαγην αλλα αυτο μου 'ρθε να ξεφουρνησω... κοψε τις παπαριες ρε μαλακα
και μπες στο ψητο θα σκεφτεστε μαλλον αλλα...)
Η κοπελα ειναι οσο καλη φαινεται στη φωτογραφια αλλα πολυ πιο πονηρη...
Στην ερωτηση αν ειναι αυτη στη φωτο θα απαντουσε για μασαζ ψαχνεις η να πηδηξεις? αρα το παει το γραμμα ειπα μεσα μου
Το ντυσιμο της τονιζε το υπερφυσικο της στηθος!!! Κεμπαααπ φιλε αν διαβαζεις ψυχραιμια!! Με αλλα λογια αν
εισαι γκομεναρα και κουβαλας και το μασαζοκρεβατο τι πετας βυζους και κωλαρακι εξω οεω? θα σου ζητουν αλλα οι πελατες
και με το δικιο τους...
Εννοειται πως απο την αρχη αλλα και σε καθε μου απαιτηση για κατι παραπανω, επαναλαμβανε διαρκως το "οχι απο την 1η φορα"
που σημαινει οτι υπαρχει και δευτερο ημιχρονο... ξεκαθαρα!
Επι της ουσιας το μασαζ ηταν στην κυριολεξια της πουτσας...!
Οταν χουφτωνα καθοταν μεν γκρινιαζε δε...Οταν εβαλα το χερι μου στο ντεκολτε της χαθηκε μεχρι τον αγκωνα!!!
Το στηθος της ηταν μεγαλυτερο απο τον κωλο της...
Ηλικια 30+- κορμι λαμπαδα, ευχαριστος ανθρωπος, μασαζακι μετριο, ακαταπονητη στο χειρογλυκανο, δεν γδυνεται την 1η φορα.
Τιμη οσο λεει στην αγγελια 50
Η επιγευση σε συνδυασμο με τις προσδοκιες μπορω να πω πως ειναι αρκετα καλη.
μπραβο γερασιμε!!!
ποιο το ονομα αυτης?

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Ερώτηση προς έμπειρους συναγωνιστές
Το τηλ της ..γνωστης Ελλης που αναφερεται εδω σε πολλα σχόλια, τελειωνει σε ....870? Ρωταω γιατι επικοινωνησα με μια που βρηκα για ΄΄τριψιμο'' μεσω email αλλα η απαντηση της ηταν ότι ενδιαφερεται πλεον για ποιο ''ολοληρωμενες'' σχεσεις...δηλ...βαζω ενα μικρο..αποσπασμα..
//Με ενδιαφέρει μιά ελεύθερη σχέση. Για να είμαι ξεκάθαρη, εννοώ με κάποιο χρηματικό δωράκι. Δεν είμαι επαγγελματίας. Είμαι ελεύθερη, μορφωμένη,εργαζόμενη και γοητευτική.Αυτό που ζητάω είναι άτομα με οικονομική εφχερια  ώστε να επιλέξω  5-6 / να μην χρειάζεται να  πηγαίνω με 60 άτομα το μηνά/.Αυτό θα πρέπει να δίνει μια ιδέα όσον αφορά  το τι απαιτήσεις έχω.//
Προκειται για αυτή που περιγραφουν αλλοι συναθλητές εδω μεσα? Και αν ναι τι εχει συμβει με το θεμα? Υπαρχει περιπτωση να γινει και club επιλεγμενων τριμενων? :2funny:
Όποιος κατι γνωριζει..σχετικα και ας μην ειναι στην λιστα της madam ας μπει στον κοπο να γραψει.

pattakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
6
Πόντοι
1
Ερώτηση προς έμπειρους συναγωνιστές
Το τηλ της ..γνωστης Ελλης που αναφερεται εδω σε πολλα σχόλια, τελειωνει σε ....870? Ρωταω γιατι επικοινωνησα με μια που βρηκα για ΄΄τριψιμο'' μεσω email αλλα η απαντηση της ηταν ότι ενδιαφερεται πλεον για ποιο ''ολοληρωμενες'' σχεσεις...δηλ...βαζω ενα μικρο..αποσπασμα..
//Με ενδιαφέρει μιά ελεύθερη σχέση. Για να είμαι ξεκάθαρη, εννοώ με κάποιο χρηματικό δωράκι. Δεν είμαι επαγγελματίας. Είμαι ελεύθερη, μορφωμένη,εργαζόμενη και γοητευτική.Αυτό που ζητάω είναι άτομα με οικονομική εφχερια  ώστε να επιλέξω  5-6 / να μην χρειάζεται να  πηγαίνω με 60 άτομα το μηνά/.Αυτό θα πρέπει να δίνει μια ιδέα όσον αφορά  το τι απαιτήσεις έχω.//
Προκειται για αυτή που περιγραφουν αλλοι συναθλητές εδω μεσα? Και αν ναι τι εχει συμβει με το θεμα? Υπαρχει περιπτωση να γινει και club επιλεγμενων τριμενων? :2funny:
Όποιος κατι γνωριζει..σχετικα και ας μην ειναι στην λιστα της madam ας μπει στον κοπο να γραψει.
Το τηλ.της Ελλης τελειωνει σε 870 την πηρα περιπου πριν 15 μερες και μου τα ελεγε και σε εμενα αυτα περι ελευθερης σχεσης.160 ευρω για 2 ωρες χωρις κουλουρι.Στο επομενο ραντεβου μου ειπε ισως και κουλουρι.Αυτα.

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Thanks you για την επιβεβαιωση. Ετσι για να ξερω και τι γινεται, αλλα αυτα τα 160 για ένα 2 ωρο συντροφε θα τα δει στον ύπνο της μονο. Και τα 80 δηλαδη ειναι υπερβολικά αλλα για μια δοκιμουλα ΄΄ψηνομαι΄΄έτσι για να ειμαστε εντος..θεματος. Μην παει τσαμπα και τοσο διαβασμα που ερριξα. :uglystupid: Να κανω και ενα τσεκαρισμα για τις..''αποψεις''..εεε

pattakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
6
Πόντοι
1
Thanks you για την επιβεβαιωση. Ετσι για να ξερω και τι γινεται, αλλα αυτα τα 160 για ένα 2 ωρο συντροφε θα τα δει στον ύπνο της μονο. Και τα 80 δηλαδη ειναι υπερβολικά αλλα για μια δοκιμουλα ΄΄ψηνομαι΄΄έτσι για να ειμαστε εντος..θεματος. Μην παει τσαμπα και τοσο διαβασμα που ερριξα. :uglystupid: Να κανω και ενα τσεκαρισμα για τις..''αποψεις''..εεε
Εχω θετικη αποψη για την Ελλη γιατι μου αρεσουν τα MILF και μου αρεσουν και τα μεγαλα βυζια.Η Ελλη τα συνδιαζει και τα δυο.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Εχω θετικη αποψη για την Ελλη γιατι μου αρεσουν τα MILF και μου αρεσουν και τα μεγαλα βυζια.Η Ελλη τα συνδιαζει και τα δυο.
δεν ξερω ποσες φορες την εχεις παρει...αλλα μετα τις δυο φορες κανει παπαδες....τσεκαρισμενο...!!!!

pattakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
6
Πόντοι
1
δεν ξερω ποσες φορες την εχεις παρει...αλλα μετα τις δυο φορες κανει παπαδες....τσεκαρισμενο...!!!!
Την πηρα μια φορα και θα την εχω στα stadarakia οταν θα βρισκομαι αθηνα,ειμαι απο επαρχια.

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
spunky13 σε βλεπω στην λιστα με τα 5,6 ονοματα των μεγαλων χορηγων :grin:..η λιστα με τα μεγαλα ονοματα της ελλης ;)

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Α ρε σουξε το ΣΚΑΤΟΜΠΑΖΟ.....Η ΚΑΚΑΣΧΗΜΗ.....Η ΧΟΝΤΡΗ.....

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
θα ημουν ευγνωμων αν καποιος φιλος εστελνε το τηλεφωνο της Ελλης..Ευχαριστω πολυ..

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
τα θελει ο κωλος σου....δεν τα τρως πιτογυρα τα 70......
βρε φιλε sanim αφου διαβασα πολυ καλες κριτικες για την εν λογω...Δεν εγραψε κανεις για μπαζο..Απλως οτι εχει καποια κιλα παραπανω..με 70 ευρω 1 ωρα με μασαζακι καλα δεν ειναι?(εχεις παρει εσυ?ειναι σαν τη Βικυς απο Μαρνης?)

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
βρε φιλε sanim αφου διαβασα πολυ καλες κριτικες για την εν λογω...Δεν εγραψε κανεις για μπαζο..Απλως οτι εχει καποια κιλα παραπανω..με 70 ευρω 1 ωρα με μασαζακι καλα δεν ειναι?(εχεις παρει εσυ?ειναι σαν τη Βικυς απο Μαρνης?)
δεν ειναι μπαζο....ειναι ΣΚΑΤΟΜΠΑΖΟ....και επειδη το εχει 70 τι εγινε? εχω μια θειτσα που το κανει με 40και λοιπον? διαβασε λιγο καλυτερα τις κριτικες...

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
φιλτατοι συναγωνιστες μηπως μπορει καποιος να στειλει το τηλεφωνο της Ελλης με τα 4αρια βυζια με π.μ?το ψαχνω εναγωνιως εδω και 2 μερες...ευχαριστω πολυ...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Το τηλ.της Ελλης τελειωνει σε 870 την πηρα περιπου πριν 15 μερες και μου τα ελεγε και σε εμενα αυτα περι ελευθερης σχεσης.160 ευρω για 2 ωρες χωρις κουλουρι.Στο επομενο ραντεβου μου ειπε ισως και κουλουρι.Αυτα.

συντροφε (μπρρρρρ) μπορώ να έχω το τηλέφωνο της Ελλης ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
spunky13 σε βλεπω στην λιστα με τα 5,6 ονοματα των μεγαλων χορηγων :grin:..η λιστα με τα μεγαλα ονοματα της ελλης ;)
μπααα....εγω μεγαλος χορηγος?....μαλλον ειμαι απο τους παλιους που την ξερω, γιατι η τιμη διαφερει....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom