Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (4 μέλη και 13 επισκέπτες)

Koukouloforos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Like
31
Πόντοι
1
Για Ελλη:
Καταρχην τονιζω οτι δεν εχω εμπειρια στο μασαζ κατ'οικον και δεν ξερω τι κυκλοφορει στην πιατσα.

Η συγκεκριμενη εχει 3 μονο ατου.  
1) Καθαρη
2) Καλη κοπελα
3) Τεσσαρι στηθος φυσικο, φοβερο για παιχνιδι και γλυψιμο.

Ολα τ'αλλα ειναι αρνητικα...
1) Ηλικια. (Φαινεται 50 οπως ειπε και ενας συναγωνιστης...Αν την προσεξεις καλυτερα, μαλλον ειναι 40αρα ταλαιπωρημενη απο την ζωη).
2) Κωλος πολυ μετριος...
3) Προσωπο ασχημο
4) Δεν ειναι προστυχη. Καμια σχεση με callgirl κλπ.

Εγω δεν θα την ξαναεπαιρνα ποτε. Επαναλαμβανω ομως οτι δεν ξερω τι αλλο κυκλοφορει στην πιατσα...(ειμαι callgirl-ακιας)

kavlanta

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
νομίζω τα αρνητικά της είναι πιο πολλά αν τα βάλεις πάνω στην ζυγαριά
και πάντα με τα λεγομενα σου

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
Για Ελλη:
Καταρχην τονιζω οτι δεν εχω εμπειρια στο μασαζ κατ'οικον και δεν ξερω τι κυκλοφορει στην πιατσα.

Η συγκεκριμενη εχει 3 μονο ατου.  
1) Καθαρη
2) Καλη κοπελα
3) Τεσσαρι στηθος φυσικο, φοβερο για παιχνιδι και γλυψιμο.

Ολα τ'αλλα ειναι αρνητικα...
1) Ηλικια. (Φαινεται 50 οπως ειπε και ενας συναγωνιστης...Αν την προσεξεις καλυτερα, μαλλον ειναι 40αρα ταλαιπωρημενη απο την ζωη).
2) Κωλος πολυ μετριος...
3) Προσωπο ασχημο
4) Δεν ειναι προστυχη. Καμια σχεση με callgirl κλπ.

Εγω δεν θα την ξαναεπαιρνα ποτε. Επαναλαμβανω ομως οτι δεν ξερω τι αλλο κυκλοφορει στην πιατσα...(ειμαι callgirl-ακιας)
κανει owo cim anal???

Koukouloforos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Like
31
Πόντοι
1
νομίζω τα αρνητικά της είναι πιο πολλά αν τα βάλεις πάνω στην ζυγαριά
και πάντα με τα λεγομενα σου

Για μενα, δυστυχως ναι.
Και λεω δυστυχως γιατι καμια σχεση με τα πορνιδια-κλεφτρες που κυκλοφορουν στην πιατσα. (πορνιδια+μουναρες+καλο σερβις=οκ!)

Οι βυζολαγνοι-μασατζακηδες ισως πρεπει να δοκιμασουν.
Εγω παντως εχω κανει διαγραφη στο τηλεφωνο. Δεν ηταν αυτο που περιμενα κι'αυτο που καταφεραν να μου μεταδωσουν-καυλωσουν συναγωνιστες εδω μεσα... :-

Την κριτικη την εκανα κυριως γιατι αναρωτιεμαι, αν η συγκεκριμενη ειναι το "σουξε" αυτης της ενοτητας, φαντασου τι ειναι οι αλλες...
Συναγωνιστες.....το επιπεδο ειναι χαμηλο.....πρεπει ν'ανεβουν τα στανταρδςςς!

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
Για μενα, δυστυχως ναι.
Και λεω δυστυχως γιατι καμια σχεση με τα πορνιδια-κλεφτρες που κυκλοφορουν στην πιατσα. (πορνιδια+μουναρες+καλο σερβις=οκ!)

Εγω παντως εχω κανει διαγραφη στο τηλεφωνο. Δεν ηταν αυτο που περιμενα κι'αυτο που καταφεραν να μου μεταδωσουν-καυλωσουν συναγωνιστες εδω μεσα... :-

Την κριτικη την εκανα κυριως γιατι αναρωτιεμαι, αν η συγκεκριμενη ειναι το "σουξε" αυτης της ενοτητας, φαντασου τι ειναι οι αλλες...
ρε σεις θα πει κανεις αν κανει φουλ προγραμα με κουλουρακι ,  φραπε με καταποση???

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
ρε σεις θα πει κανεις αν κανει φουλ προγραμα με κουλουρακι ,  φραπε με καταποση???
ελα μαν...λοιπον κανει ακαποτο αλλα ΔΕΝ κανει καταποση,μονο στο στομα τα παιρνει...κουλουρακι ΜΑΛΛΟΝ δινει αλλα μετα απο 2-3 φορες...ελπιζω να βοηθησα....

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
ελα μαν...λοιπον κανει ακαποτο αλλα ΔΕΝ κανει καταποση,μονο στο στομα τα παιρνει...κουλουρακι ΜΑΛΛΟΝ δινει αλλα μετα απο 2-3 φορες...ελπιζω να βοηθησα....
επιτελους σε ευχαριστω ρε φιλε

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
επιτελους σε ευχαριστω ρε φιλε
δεν τον χωνεις σε κανενα πυροτουβλο καλυτερα? ας δινει και κουλουρι και τσουρεκι και βασιλοπιττα....ρε ειναι ΚΑΚΑΣΧΗΜΗ ρεεεεεεεεεεεεεεεε,ΧΟΝΤΡΗ ρεεεεεεεεεεεεε,ΧΑΛΙ ΑΔΙΟΡΘΩΤΟ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Koukouloforos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Like
31
Πόντοι
1
δεν τον χωνεις σε κανενα πυροτουβλο καλυτερα? ας δινει και κουλουρι και τσουρεκι και βασιλοπιττα....ρε ειναι ΚΑΚΑΣΧΗΜΗ ρεεεεεεεεεεεεεεεε,ΧΟΝΤΡΗ ρεεεεεεεεεεεεε,ΧΑΛΙ ΑΔΙΟΡΘΩΤΟ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Ετσι ειναι. Αυτη ειναι αληθεια.
Ξαναδιαβαζω την κριτικη μου και συνειδητοποιω οτι ημουν πολυ επιεικης.
Η αληθεια ειναι αυτη που λεει ο SANIM.
Απλα το επιπεδο εχει πεσει τοσο πολυ που εχουμε χασει το μετρο...

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
[quote author= link=topic=812.msg2203145#msg2203145 date=1284750304]
Έχει συνευρεθεί κάποιος συναγωνιστής μέ αυτήν? [/quote]
Καλησπερα φιλε, συναντησα την κοπελα χθες αργα το απογευμα στο σπιτι μου και ομολογω πως εξεπλαγην ευχαριστα!!
(θυμησα λιγακι το συναγωνιστη Bakalhs με το εξεπλαγην αλλα αυτο μου 'ρθε να ξεφουρνησω... κοψε τις παπαριες ρε μαλακα
και μπες στο ψητο θα σκεφτεστε μαλλον αλλα...)
Η κοπελα ειναι οσο καλη φαινεται στη φωτογραφια αλλα πολυ πιο πονηρη...
Στην ερωτηση αν ειναι αυτη στη φωτο θα απαντουσε για μασαζ ψαχνεις η να πηδηξεις? αρα το παει το γραμμα ειπα μεσα μου
Το ντυσιμο της τονιζε το υπερφυσικο της στηθος!!! Κεμπαααπ φιλε αν διαβαζεις ψυχραιμια!! Με αλλα λογια αν
εισαι γκομεναρα και κουβαλας και το μασαζοκρεβατο τι πετας βυζους και κωλαρακι εξω οεω? θα σου ζητουν αλλα οι πελατες
και με το δικιο τους...
Εννοειται πως απο την αρχη αλλα και σε καθε μου απαιτηση για κατι παραπανω, επαναλαμβανε διαρκως το "οχι απο την 1η φορα"
που σημαινει οτι υπαρχει και δευτερο ημιχρονο... ξεκαθαρα!
Επι της ουσιας το μασαζ ηταν στην κυριολεξια της πουτσας...!
Οταν χουφτωνα καθοταν μεν γκρινιαζε δε...Οταν εβαλα το χερι μου στο ντεκολτε της χαθηκε μεχρι τον αγκωνα!!!
Το στηθος της ηταν μεγαλυτερο απο τον κωλο της...
Ηλικια 30+- κορμι λαμπαδα, ευχαριστος ανθρωπος, μασαζακι μετριο, ακαταπονητη στο χειρογλυκανο, δεν γδυνεται την 1η φορα.
Τιμη οσο λεει στην αγγελια 50
Η επιγευση σε συνδυασμο με τις προσδοκιες μπορω να πω πως ειναι αρκετα καλη.

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
δηλαδη φιλε ggary1000 το μασαζ της σαν της ελλης τριψιμο ουσιαστικα η πλησιαζει σε αυτο που ξερουμε σαν μασαζ

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Νομιζω οτι ο ggary1000 εξελίσσεται σε κορυφαίο μασαζοδοκιμαστή-μασαζορεπόρτερ.....Βεβαίως,αμα δοκιμάζεις οτι βρεθεί μπροστά σου,θα φας και φόλες....νομίζω πάντως οτι η προσφορά του στην "κοινότητα" είναι ανεκτίμητη.....

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
δηλαδη φιλε ggary1000 το μασαζ της σαν της ελλης τριψιμο ουσιαστικα η πλησιαζει σε αυτο που ξερουμε σαν μασαζ
Φιλε σορρυ δε γνωριζω την Ελλη, το μασαζ της τουλαχιστον σε εμενα ηταν τριψιμο-χαιδεμα-καυλωμα για να ξαναπαρεις
και να σου δωσει κατι παραπανω και παει λεγοντας...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Για μενα, δυστυχως ναι.

Απ' όσο θυμάμαι, κανείς από όσυς έχουμε γράψει κριτική για την Έλλη δεν είπε ποτέ ότι ξετρελάθηκε μαζί της (είτε από εμφάνιση είτε από υπηρεσίες).
Ίσα ίσα, φατσικά, υπάρχει σύμπνοια απόψεων ότι "δεν λέει".
Τα ατού της στην ουσία είναι δύο: τα  :tits: και το ότι είναι τελείως αματούρι.
Το γεγονός όμως ότι στην κατηγορία μασάζ κατ' οίκον δεν έχει εντοπιστεί κάτι καλύτερο (ή δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα  :s&m_1:), μοιραία την κάνει να παραμένει εδώ και πολύ καιρό στην επικαιρότητα.
Χώρια ότι οι λοιπές αναφερθείσες περιπτώσεις δεν έχουν προσφέρει κάτι παραπάνω από φραπέ...

Ξεκάθαρα πράγματα, για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί  :grin:

ermis1964

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
22
Like
244
Πόντοι
2.955
Καλησπερα φιλε, συναντησα την κοπελα χθες αργα το απογευμα στο σπιτι μου και ομολογω πως εξεπλαγην ευχαριστα!!
(θυμησα λιγακι το συναγωνιστη Bakalhs με το εξεπλαγην αλλα αυτο μου 'ρθε να ξεφουρνησω... κοψε τις παπαριες ρε μαλακα
και μπες στο ψητο θα σκεφτεστε μαλλον αλλα...)
Η κοπελα ειναι οσο καλη φαινεται στη φωτογραφια αλλα πολυ πιο πονηρη...
Στην ερωτηση αν ειναι αυτη στη φωτο θα απαντουσε για μασαζ ψαχνεις η να πηδηξεις? αρα το παει το γραμμα ειπα μεσα μου
Το ντυσιμο της τονιζε το υπερφυσικο της στηθος!!! Κεμπαααπ φιλε αν διαβαζεις ψυχραιμια!! Με αλλα λογια αν
εισαι γκομεναρα και κουβαλας και το μασαζοκρεβατο τι πετας βυζους και κωλαρακι εξω οεω? θα σου ζητουν αλλα οι πελατες
και με το δικιο τους...
Εννοειται πως απο την αρχη αλλα και σε καθε μου απαιτηση για κατι παραπανω, επαναλαμβανε διαρκως το "οχι απο την 1η φορα"
που σημαινει οτι υπαρχει και δευτερο ημιχρονο... ξεκαθαρα!
Επι της ουσιας το μασαζ ηταν στην κυριολεξια της πουτσας...!
Οταν χουφτωνα καθοταν μεν γκρινιαζε δε...Οταν εβαλα το χερι μου στο ντεκολτε της χαθηκε μεχρι τον αγκωνα!!!
Το στηθος της ηταν μεγαλυτερο απο τον κωλο της...
Ηλικια 30+- κορμι λαμπαδα, ευχαριστος ανθρωπος, μασαζακι μετριο, ακαταπονητη στο χειρογλυκανο, δεν γδυνεται την 1η φορα.
Τιμη οσο λεει στην αγγελια 50
Η επιγευση σε συνδυασμο με τις προσδοκιες μπορω να πω πως ειναι αρκετα καλη.
Όταν μίλησα μέ τήν συγκεκριμένη κυρία,μέ ρώτησε πού βρήκα τό τηλέφωνό της καί τής είπα στό διαδίκτυο.Μού είπε στήν συνέχεια πώς ή αγγελία αφορά μασάζ κάτ'οίκον.Τής είπα πώς δέν έχω χώρο δικό μου.Σέ ερώτησή μου άν έχει χώρο δικό της απάντησε αρνητικά.Όταν τήν ρώτησα άν μπορεί νά γίνει ή συνάντησή μας σέ ξενοδοχείο μού έκλεισε τό τηλέφωνο.Ψιλοτσαντίστηκα μέ τήν αγένεια της.Βγαίνει σέ φωτό στην αγγελία της,μέ τά στήθια φόρα-παρτίδα καί θίγεται μέ πρόταση συνάντησης σέ ξενοδοχείο!Πώς τή έχουν δεί οί "κυρίες"?!!!

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
Νομιζω οτι ο ggary1000 εξελίσσεται σε κορυφαίο μασαζοδοκιμαστή-μασαζορεπόρτερ.....Βεβαίως,αμα δοκιμάζεις οτι βρεθεί μπροστά σου,θα φας και φόλες....νομίζω πάντως οτι η προσφορά του στην "κοινότητα" είναι ανεκτίμητη.....
Ευχαριστω για τα καλα σου λογια, εννοειται πως τρωω και καμια φολα, αλλα αυτη ειναι η γοητεια του
μασαζ, τρωω... δεν τρωω... ειδικα στα δυσκολα ιδρυματα με κατι σουπερ γκομενακια.

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
Όταν μίλησα μέ τήν συγκεκριμένη κυρία,μέ ρώτησε πού βρήκα τό τηλέφωνό της καί τής είπα στό διαδίκτυο.Μού είπε στήν συνέχεια πώς ή αγγελία αφορά μασάζ κάτ'οίκον.Τής είπα πώς δέν έχω χώρο δικό μου.Σέ ερώτησή μου άν έχει χώρο δικό της απάντησε αρνητικά.Όταν τήν ρώτησα άν μπορεί νά γίνει ή συνάντησή μας σέ ξενοδοχείο μού έκλεισε τό τηλέφωνο.Ψιλοτσαντίστηκα μέ τήν αγένεια της.Βγαίνει σέ φωτό στην αγγελία της,μέ τά στήθια φόρα-παρτίδα καί θίγεται μέ πρόταση συνάντησης σέ ξενοδοχείο!Πώς τή έχουν δεί οί "κυρίες"?!!!
Φιλε απο το σπιτι θα σε τιμολογισει και θα ξερει αν εισαι πελατης, η αλεξιπτωτιστης που θα την φας μια φορα και θα
τη βγαλεις φορα παρτιδα.
Θελει πελατολογιο με στανταρακια για να κοβει χρημα.
Υπομονη, η κριση τωρα χτυπαει την Ελλαδα και θα το νιωσουμε λιγο η πολυ ΟΛΟΙ!!

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

Λοιπόν, έφαγα αναλαμπή και θυμήθηκα ότι το νούμερο του τηλεφώνου της μου ήταν γνώριμο!
Κάποια στιγμή τον χειμώνα που μας πέρασε είχα βρει στο ίντερνετ (δεν θυμάμαι καθόλου πού το είχα βρει) μια αγγελία της ιδίας κυρίας χωρίς φώτο:

ΟΥΚΡΑΝΗ προσφέρει κλασικό, χαλαρωτικό χειρομασάζ, επισκέψεις κατ'
οίκον. Μόνο σοβαρές προτάσεις 69***9935, 11.00 - 22.00 περισσότερα

Τελ. έκδοση: 22/11/2009 Τελ. online ενημέρωση: 18/11/2009

(τα αστεράκια στο νούμερο τα έβαλα εγώ)

Θυμάμαι ότι την είχα καλέσει ΠΑΡΑ πολλές φορές, από κινητό και σταθερό, όχι μαζεμένες βέβαια, αλλά 2 σήμερα , 3 μετά απο 2 μέρες κτλ και το φώνι της αν και χτυπούσε πάντα, δεν το είχε σηκώσει όύτε μία φορά!
Τι να πω, μάλλον δεν της άρεσαν τα νούμερα των τηλεφώνων μου  :uglystupid:

Αν μη τι άλλο, πρέπει να είναι λίγο περίεργη η τύπισσα...

ermis1964

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
22
Like
244
Πόντοι
2.955
Φιλε απο το σπιτι θα σε τιμολογισει και θα ξερει αν εισαι πελατης, η αλεξιπτωτιστης που θα την φας μια φορα και θα
τη βγαλεις φορα παρτιδα.
Θελει πελατολογιο με στανταρακια για να κοβει χρημα.
Υπομονη, η κριση τωρα χτυπαει την Ελλαδα και θα το νιωσουμε λιγο η πολυ ΟΛΟΙ!!
Συναγωνιστή θά διαφωνήσω.Δέν είναι θέσφατο πώς άν τήν καλέσεις σπίτι σου θά γίνεις καί πελάτης της.Μάλλον φοβάται μήν πέσει σέ στρουμφάκια τών ηθών.Χρήμα προσπαθεί νά κόψει μή δίνοντας από τήν αρχή αυτό πού ζητάμε.Αφήνει νά αιωρούνται υποσχέσεις καί υπονοούμενα γιά κάτι περισσότερο τήν "επόμενη φορά".

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Συναγωνιστή θά διαφωνήσω.Δέν είναι θέσφατο πώς άν τήν καλέσεις σπίτι σου θά γίνεις καί πελάτης της.Μάλλον φοβάται μήν πέσει σέ στρουμφάκια τών ηθών.Χρήμα προσπαθεί νά κόψει μή δίνοντας από τήν αρχή αυτό πού ζητάμε.Αφήνει νά αιωρούνται υποσχέσεις καί υπονοούμενα γιά κάτι περισσότερο τήν "επόμενη φορά".

Σωστή άποψη....
Εγώ θα προχωρήσω λίγο ακόμα....Ρε παιδιά,βάζετε στο σπίτι σας την πρώτη τυχούσα? δεν εξετάζω την περίπτωση να σας σχολιάσει η πολυκατοικία....ξέρετε αν δεν σας κλέψει,η αν δεν δόσει την διεύθυνση σε τίποτα κολλητούς της και έρθουν και σας νοικοκυρέψουν? εγω μια φορά είχα φέρει μια στο σπίτι και το πρώτο πράγμα που με ρωτησε ειναι αν μενω μονος μου....
Το ξενοδοχείο ειναι νομίζω καλή και ασφαλής λύση,τουλάχιστον για την πρώτη φορά.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom