You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
γινε ορθογραφοσ παρε παρδιγμα απο μεναΜπωρει καπιος φιλος να στειλει το τηλ. της ελλης.ευχαριστω
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
σι να πασ προτα σε δοντογιατροΑν μποει καποιος ας το προοθησει και σε μενα. Παγκρατι ειναι μεσα στις περιοχες της?
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
υπαρχουν αρκετα review λιγες σελιδες πισω...ριξε μια ματια....Aυτη η Ελλη ποια ειναι;ερχεται σπιτι;καλη μετρια δεν τρωγεται;σε αφηνει να την γαμησεις;ποσο παει το μαλλι και κανενα τηλ. ή γενικα αν ξερει κανεις καμια καλη μασατζου που ερχεται σπιτι και την γαμας κιολας ας στειλει ενα μηνυμα
suncity
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 21
- Like
- 343
- Πόντοι
- 2.027
συναντηση με την ελλη στο γνωστο χοτελι του παγκρατιου θα ελεγα μεσες ακρες καλη αν ειχε λιγο καλυτερη φατσα [για τα δικα μου δεδομενα ]θα ηταν μια χαρα.Τα τεραστια βυζια της το δυνατο της σημειο με μεγαλη ρωγα για πιπιλισμα το μασαζ σαν να μην υπαρχει θελει δουλεια ακομα το στοματικο της δεν βαριεσαι μαζι της θα την ξανατιμησω μελλοντικα στα 80 ευρω η τιμη δεν συνιστατε για οσους ψαχνουν μοντελο
ermis1964
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 22
- Like
- 244
- Πόντοι
- 2.955
Έχει συνευρεθεί κάποιος συναγωνιστής μέ αυτήν?
ερμη καλησπερα....ενδιαφερον η τουριστρια,αλλα μου φαινεται φουλ σιλικονατη....εγω σε μια στιγμη νομιζα οτι ηταν η ελλη.δεν νομιζω να μενει στα 50....Έχει συνευρεθεί κάποιος συναγωνιστής μέ αυτήν?
FROID
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 16
στην ρουμανια θα ταν στα αζητητα και δω στην μουνοπεινασμενη χωρα εχει φαν....συναντηση με την ελλη στο γνωστο χοτελι του παγκρατιου θα ελεγα μεσες ακρες καλη αν ειχε λιγο καλυτερη φατσα [για τα δικα μου δεδομενα ]θα ηταν μια χαρα.Τα τεραστια βυζια της το δυνατο της σημειο με μεγαλη ρωγα για πιπιλισμα το μασαζ σαν να μην υπαρχει θελει δουλεια ακομα το στοματικο της δεν βαριεσαι μαζι της θα την ξανατιμησω μελλοντικα στα 80 ευρω η τιμη δεν συνιστατε για οσους ψαχνουν μοντελο
FROID
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 16
ΠΟΛΥ βυζι η κυρια ξερει κανεις ρε μαγκεςΈχει συνευρεθεί κάποιος συναγωνιστής μέ αυτήν?
η αλλη μια μουφα?
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
πηρα τηλΈχει συνευρεθεί κάποιος συναγωνιστής μέ αυτήν?
μονο μασαζ κανει η κυρια κατ`οικον κ οχι σε χοτελι,σε ερωτηση μου αν ειναι γυμνη στο μασαζ το εκλεισε.Ειναι για τσαπου το μιλφιδιο παντως
suncity
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 21
- Like
- 343
- Πόντοι
- 2.027
νομιζω πως χρειαζετε μια πρωτη ερευνητικη επαφη εστω και για μασαζ και ολα θα μπουν σε μια σειρα αλλιως τι νοημα εχει αγγελια με φωτο αν ειναι μονο για μασαζ να δεις με τι χερια θα σε τριβει ασε που εχει φορα παρτιδα ταπηρα τηλ
μονο μασαζ κανει η κυρια κατ`οικον κ οχι σε χοτελι,σε ερωτηση μου αν ειναι γυμνη στο μασαζ το εκλεισε.Ειναι για τσαπου το μιλφιδιο παντως
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
τις πιπες εσυ τις λες..αγαπουλη με ενα 50αρι ηξερα να την παρω κ να τεσταρω εκει τα ορια της κ αν ''ψηνει'' σκηνικο,απο το τηλ στα @@μου,για δοκιμασε εσυ να την παρεις κ να μεινεις με το πουλι στο χερι μετα..που θα μας κανεις κ μαθημα δασκαλε..Κάνετε μαλακισμένες ερωτήσεις απο το τηλέφωνο και μετά περιμένετε απαντήσεις? να σας πω ρε μάγκες,με αυτές τις παπαριές που λέτε,εχετε βγάλει γκόμενα ποτέ?
Πολύ καλά έκανε και το εκλεισε η γυναικα.....
πηρα τηλ
σε ερωτηση μου αν ειναι γυμνη στο μασαζ το εκλεισε.
εισαι γιγαντας
αααχαχαχαχαχαχα
θα παρω κι εγω να ρωτησω αν κανει ακαπωτο κλαρινο, δε φανταζομαι να το κλεισει ε?
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
εκει παιζει να μην την πιασουν οι σεμνοτυφιες κ να σου πει οτι κανει και CIF.
εισαι γιγαντας
αααχαχαχαχαχαχα
θα παρω κι εγω να ρωτησω αν κανει ακαπωτο κλαρινο, δε φανταζομαι να το κλεισει ε?
Οποιος παρει για μασαζ παντως ας μας πει αν ςδωσε κ κανα μπουλκουμε στο μιλφ
τις πιπες εσυ τις λες..αγαπουλη με ενα 50αρι ηξερα να την παρω κ να τεσταρω εκει τα ορια της κ αν ''ψηνει'' σκηνικο,απο το τηλ στα @@μου,για δοκιμασε εσυ να την παρεις κ να μεινεις με το πουλι στο χερι μετα..που θα μας κανεις κ μαθημα δασκαλε..
την πήρα φίλε μου....και ήταν εκνευρισμένη γιατί κάτι ηλιθιοι σαν και σένα ρωτάνε μαλακίες απο το τηλέφωνο....
Τώρα θα την ξαναπάρω να μάθω αυτό που ρωτάει ο φίλος μου ο kebaap....
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
μιλα καλυτερα κωλοπετσωμενε,εχεις παρει στα σοβαρα το ρολο σου σαν χορηγος,χαλαρωσε,οταν πληρωνεις απαιτεις κ το πακετο.ΤΕΛΟΣτην πήρα φίλε μου....και ήταν εκνευρισμένη γιατί κάτι ηλιθιοι σαν και σένα ρωτάνε μαλακίες απο το τηλέφωνο....
την πήρα φίλε μου....και ήταν εκνευρισμένη γιατί κάτι ηλιθιοι σαν και σένα ρωτάνε μαλακίες απο το τηλέφωνο....
χαααααααααααχαχαχαααχαα
μαγνητοφωνησε ρε αντυ και ανεβασε το στο γιουτιουμπ να λοιωσουμε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις