Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

hawk2121

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Aυτη η Ελλη ποια ειναι;ερχεται σπιτι;καλη μετρια δεν τρωγεται;σε αφηνει να την γαμησεις;ποσο παει το μαλλι και κανενα τηλ.                ή γενικα αν ξερει κανεις καμια καλη μασατζου που ερχεται σπιτι και την γαμας κιολας ας στειλει ενα μηνυμα

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Aυτη η Ελλη ποια ειναι;ερχεται σπιτι;καλη μετρια δεν τρωγεται;σε αφηνει να την γαμησεις;ποσο παει το μαλλι και κανενα τηλ.                ή γενικα αν ξερει κανεις καμια καλη μασατζου που ερχεται σπιτι και την γαμας κιολας ας στειλει ενα μηνυμα
υπαρχουν αρκετα review λιγες σελιδες πισω...ριξε μια ματια....

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
συναντηση με την ελλη στο γνωστο χοτελι του παγκρατιου θα ελεγα μεσες ακρες καλη αν ειχε λιγο καλυτερη φατσα [για τα δικα μου δεδομενα ]θα ηταν μια χαρα.Τα τεραστια βυζια της το δυνατο της σημειο με μεγαλη ρωγα για πιπιλισμα το μασαζ σαν να μην υπαρχει θελει δουλεια ακομα το στοματικο της δεν βαριεσαι μαζι της θα την ξανατιμησω μελλοντικα στα 80 ευρω η τιμη δεν συνιστατε για οσους ψαχνουν μοντελο

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
Έχει συνευρεθεί κάποιος συναγωνιστής μέ αυτήν?
ερμη καλησπερα....ενδιαφερον η τουριστρια,αλλα μου φαινεται φουλ σιλικονατη....εγω σε μια στιγμη νομιζα οτι ηταν η ελλη.δεν νομιζω να μενει στα 50....

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
συναντηση με την ελλη στο γνωστο χοτελι του παγκρατιου θα ελεγα μεσες ακρες καλη αν ειχε λιγο καλυτερη φατσα [για τα δικα μου δεδομενα ]θα ηταν μια χαρα.Τα τεραστια βυζια της το δυνατο της σημειο με μεγαλη ρωγα για πιπιλισμα το μασαζ σαν να μην υπαρχει θελει δουλεια ακομα το στοματικο της δεν βαριεσαι μαζι της θα την ξανατιμησω μελλοντικα στα 80 ευρω η τιμη δεν συνιστατε για οσους ψαχνουν μοντελο
στην ρουμανια θα ταν στα αζητητα και δω στην μουνοπεινασμενη χωρα εχει φαν....

ermis1964

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
22
Like
244
Πόντοι
2.955
Ρωτώ άν τήν έχει δοκιμάσει κανείς,γιατί παίρνω τηλέφωνο εδώ καί δύο ημέρες καί δέν απαντά.Αν απαντούσε στό τηλέφωνο θά έλυνε κάποιες απορίες σχετικά μέ υπηρεσίες καί τιμές.

leon30

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
80
Πόντοι
1
Καλησπέρα θα μπορόυσατε να μου στείλετε με pm το τηλ της Έλλης;
Ευχαριστώ

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Έχει συνευρεθεί κάποιος συναγωνιστής μέ αυτήν?
πηρα τηλ
μονο μασαζ κανει η κυρια κατ`οικον κ οχι σε χοτελι,σε ερωτηση μου αν ειναι γυμνη στο μασαζ το εκλεισε.Ειναι για τσαπου το μιλφιδιο παντως

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
πηρα τηλ
μονο μασαζ κανει η κυρια κατ`οικον κ οχι σε χοτελι,σε ερωτηση μου αν ειναι γυμνη στο μασαζ το εκλεισε.Ειναι για τσαπου το μιλφιδιο παντως
νομιζω πως χρειαζετε μια πρωτη ερευνητικη επαφη εστω και για μασαζ και ολα θα μπουν σε μια σειρα αλλιως τι νοημα εχει αγγελια με φωτο αν ειναι μονο για μασαζ να δεις με τι χερια θα σε τριβει ασε που εχει φορα παρτιδα τα  :tits: :tits: :tits:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Κάνετε μαλακισμένες ερωτήσεις απο το τηλέφωνο και μετά περιμένετε απαντήσεις? να σας πω ρε μάγκες,με αυτές τις παπαριές που λέτε,εχετε βγάλει γκόμενα ποτέ?
Πολύ καλά έκανε και το εκλεισε η γυναικα.....

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Κάνετε μαλακισμένες ερωτήσεις απο το τηλέφωνο και μετά περιμένετε απαντήσεις? να σας πω ρε μάγκες,με αυτές τις παπαριές που λέτε,εχετε βγάλει γκόμενα ποτέ?
Πολύ καλά έκανε και το εκλεισε η γυναικα.....
τις πιπες εσυ τις λες..αγαπουλη με ενα 50αρι ηξερα να την παρω κ να τεσταρω εκει τα ορια της κ αν ''ψηνει'' σκηνικο,απο το τηλ στα @@μου,για δοκιμασε εσυ να την παρεις κ να μεινεις με το πουλι στο χερι μετα..που θα μας κανεις κ μαθημα δασκαλε..

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
πηρα τηλ
σε ερωτηση μου αν ειναι γυμνη στο μασαζ το εκλεισε.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εισαι γιγαντας
αααχαχαχαχαχαχα
θα παρω κι εγω να ρωτησω αν κανει ακαπωτο κλαρινο, δε φανταζομαι να το κλεισει ε?

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
εισαι γιγαντας
αααχαχαχαχαχαχα
θα παρω κι εγω να ρωτησω αν κανει ακαπωτο κλαρινο, δε φανταζομαι να το κλεισει ε?
εκει παιζει να μην την πιασουν οι σεμνοτυφιες κ να σου πει οτι κανει και CIF.
Οποιος παρει για μασαζ παντως ας μας πει αν ςδωσε κ κανα μπουλκουμε στο μιλφ

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
τις πιπες εσυ τις λες..αγαπουλη με ενα 50αρι ηξερα να την παρω κ να τεσταρω εκει τα ορια της κ αν ''ψηνει'' σκηνικο,απο το τηλ στα @@μου,για δοκιμασε εσυ να την παρεις κ να μεινεις με το πουλι στο χερι μετα..που θα μας κανεις κ μαθημα δασκαλε..

την πήρα φίλε μου....και ήταν εκνευρισμένη γιατί κάτι ηλιθιοι σαν και σένα ρωτάνε μαλακίες απο το τηλέφωνο....
Τώρα θα την ξαναπάρω να μάθω αυτό που ρωτάει ο φίλος μου ο kebaap.... :rockon:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
την πήρα φίλε μου....και ήταν εκνευρισμένη γιατί κάτι ηλιθιοι σαν και σένα ρωτάνε μαλακίες απο το τηλέφωνο....
μιλα καλυτερα κωλοπετσωμενε,εχεις παρει στα σοβαρα το ρολο σου σαν χορηγος,χαλαρωσε,οταν πληρωνεις απαιτεις κ το πακετο.ΤΕΛΟΣ

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
χαααααααααααχαχαχαααχαα
μαγνητοφωνησε ρε αντυ και ανεβασε το στο γιουτιουμπ να λοιωσουμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom