Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
βρε φιλε sanim αφου διαβασα πολυ καλες κριτικες για την εν λογω...Δεν εγραψε κανεις για μπαζο..Απλως οτι εχει καποια κιλα παραπανω..με 70 ευρω 1 ωρα με μασαζακι καλα δεν ειναι?(εχεις παρει εσυ?ειναι σαν τη Βικυς απο Μαρνης?)
μικροτερα απο της βικυς...κανα νουμερο...μπορει και δυο.....

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
δεν ειναι μπαζο....ειναι ΣΚΑΤΟΜΠΑΖΟ....και επειδη το εχει 70 τι εγινε? εχω μια θειτσα που το κανει με 40και λοιπον? διαβασε λιγο καλυτερα τις κριτικες...

Φίλε, αν δεν σε πειράζει μπορείς να μου στείλεις το τηλέφωνο της θειας σου? :grin:

(λεπτή ειρωνία, ίνα καταδειχθεί ότι το χαμηλόν του αντιτίμου, για πολλούς υπερτερεί της ποιότητος του προϊόντος)

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
Ερώτηση προς έμπειρους συναγωνιστές
Το τηλ της ..γνωστης Ελλης που αναφερεται εδω σε πολλα σχόλια, τελειωνει σε ....870? Ρωταω γιατι επικοινωνησα με μια που βρηκα για ΄΄τριψιμο'' μεσω email αλλα η απαντηση της ηταν ότι ενδιαφερεται πλεον για ποιο ''ολοληρωμενες'' σχεσεις...δηλ...βαζω ενα μικρο..αποσπασμα..
//Με ενδιαφέρει μιά ελεύθερη σχέση. Για να είμαι ξεκάθαρη, εννοώ με κάποιο χρηματικό δωράκι. Δεν είμαι επαγγελματίας. Είμαι ελεύθερη, μορφωμένη,εργαζόμενη και γοητευτική.Αυτό που ζητάω είναι άτομα με οικονομική εφχερια  ώστε να επιλέξω  5-6 / να μην χρειάζεται να  πηγαίνω με 60 άτομα το μηνά/.Αυτό θα πρέπει να δίνει μια ιδέα όσον αφορά  το τι απαιτήσεις έχω.//
Προκειται για αυτή που περιγραφουν αλλοι συναθλητές εδω μεσα? Και αν ναι τι εχει συμβει με το θεμα? Υπαρχει περιπτωση να γινει και club επιλεγμενων τριμενων? :2funny:
Όποιος κατι γνωριζει..σχετικα και ας μην ειναι στην λιστα της madam ας μπει στον κοπο να γραψει.
τα ιδια μου φαινετε οτι λεει σε ολους και σε εμενα οταν συναντηθηκαμε μου ειπε πως θελει να κανει εναν κυκλο με λιγους πελατες αλλα οταν την ρωτησα αν μπορω να δωσω το τηλ σε αλλους φιλους μου ειπε οτι δεν εχει προβλημα αρα μαλλον θελει διαφημιση απο ολους μας και αυτα τα λεει βερεσε

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
αρε βυζοπεινα που χει πεσει
ενισχυστε το κοριτσι ρε την ελλη
εχει δανειο στη ρουμανια
μεγαλοκοπελα
ομορφη εσωτερικα
εξωτερικα ειναι θεμα βιτσιου....

panosglob

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
0
Σημερα νιώθω κασκαντέρ!!
μπορεί να στείλει κανείς το τηλεφωνάκι της έλλης. Τοσα που γράφετε με έχει πιάσει περιέργεια(και μαλακία)

Ευχαριστώ!!

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Σημερα νιώθω κασκαντέρ!!
μπορεί να στείλει κανείς το τηλεφωνάκι της έλλης. Τοσα που γράφετε με έχει πιάσει περιέργεια(και μαλακία)

Ευχαριστώ!!
αστο ρε φιλε....πας γυρευοντας με το ΣΚΑΤΟΜΠΑΖΟ!!!!!

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Kαποιος συναγωνιστής ας στειλει κι εδώ το τηλ της Ελλης! Ευχαριστώ!

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Συναγωνιστές ριξτε μια ματια εδώ ----> 
Την εχω πάρει αρκέτες φορές τηλ αλλα πάντα την πετυχαίνω  κλεισμένη...

1 ώρα/25 ευρώ + φραπέ...για παραπάνω δεν ρωτησα.
1 ωρα, 25 ευρω + φραπε????....χμμμμμ.....δηλαδη το φουλ θα ειναι κανενα 80αρι....

nitromg

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2009
Like
251
Πόντοι
21
Δεν ξερω αν ειναι το φουλ με 80 δεν ρωτησα  :grin:.Αλλα θα δοκιμασω μηπως τη πετυχω για δευτερα για να πω λεπτομερειες.Παντως πιστευω ειναι αρκετα καλη τιμη κατι πιο φτηνο δεν εχω βρει μεχρι στιγμης

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
Δεν ξερω αν ειναι το φουλ με 80 δεν ρωτησα  :grin:.Αλλα θα δοκιμασω μηπως τη πετυχω για δευτερα για να πω λεπτομερειες.Παντως πιστευω ειναι αρκετα καλη τιμη κατι πιο φτηνο δεν εχω βρει μεχρι στιγμης

Απο εμφάνιση τι λέει?
Την είδε κανείς?

nitromg

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2009
Like
251
Πόντοι
21
εγω δεν την εχω συναντησει ακομη....τωρα αν την εχει συναντησει καποιος αλλος συναγωνιστης ας μας πει και μας :grin: :grin:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
εγω δεν την εχω συναντησει ακομη....τωρα αν την εχει συναντησει καποιος αλλος συναγωνιστης ας μας πει και μας :grin: :grin:
παιζει να την ρωτησεις, με τροπο βεβαια,να σου πει πως ειναι....στο περιπου.....

artcom

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα. Την είχα συναντήσει πριν 1 χρόνο περίπου. Μασάζ χάλια. Ντυμένη με τζιν και ένα πουλόβερ. Μόνο το μπουφάν έβγαλε. Και στο κρεβάτι που ανέβηκε για το μασάζ με τα παπούτσια ήταν. Κοντόχροντρη αλλοδαπή. Μάλλον Αλβανία. Στήθος και πάνω από την μπλούζα άφησε να αγγίξω. Όσο για σεχ δεν.. Με τίποτα. Ίσως να μην κάνει κίνηση την πρώτη φορά. Πίπα ούτε καν!!! Μαλακία και με τα χίλια ζόρια έγλειψε λίγο στα αρχίδια και αυτό με τελείως τη γλώσσα έξω και κλειστό το στόμα. Ηλικία 30-32. Από φάτσα πάλι τίποτα. Σαν εμπειρία να σου έρθει κάτι στο χώρο σου μόνο με 25ευρω. οκ.. αυτό μόνο.

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Καλημέρα. Την είχα συναντήσει πριν 1 χρόνο περίπου. Μασάζ χάλια. Ντυμένη με τζιν και ένα πουλόβερ. Μόνο το μπουφάν έβγαλε. Και στο κρεβάτι που ανέβηκε για το μασάζ με τα παπούτσια ήταν. Κοντόχροντρη αλλοδαπή. Μάλλον Αλβανία. Στήθος και πάνω από την μπλούζα άφησε να αγγίξω. Όσο για σεχ δεν.. Με τίποτα. Ίσως να μην κάνει κίνηση την πρώτη φορά. Πίπα ούτε καν!!! Μαλακία και με τα χίλια ζόρια έγλειψε λίγο στα αρχίδια και αυτό με τελείως τη γλώσσα έξω και κλειστό το στόμα. Ηλικία 30-32. Από φάτσα πάλι τίποτα. Σαν εμπειρία να σου έρθει κάτι στο χώρο σου μόνο με 25ευρω. οκ.. αυτό μόνο.

Μιλάς για την ίδια που λέει παραπάνω ο συνάδελφος? Στην αγγελία έχει βέβαια ελληνικό όνομα ... κάνει και μανικιουρ ... θα πρέπει να την ελέγξουμε ... :cheesy:
Εκτός κι αν ο συνάδελφος παρέθεσε λάθος αγγελία ... γιατί βρήκα και μια παρεμφερή ... αλλά με 30/ώρα ... κι αυτή για έλεγχο ...

nitromg

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2009
Like
251
Πόντοι
21
Μιλάς για την ίδια που λέει παραπάνω ο συνάδελφος? Στην αγγελία έχει βέβαια ελληνικό όνομα ... κάνει και μανικιουρ ... θα πρέπει να την ελέγξουμε ... :cheesy:
Εκτός κι αν ο συνάδελφος παρέθεσε λάθος αγγελία ... γιατί βρήκα και μια παρεμφερή ... αλλά με 30/ώρα ... κι αυτή για έλεγχο ...

την πήρα και αυτη τηλ σημερα για ραντεβου. 30/ωρα και στο τηλ μου ειπε μονο φραπε  αλλα λεει δεν μπορουσε σημερα...μλκ
δες και αυτη την αγγελια ειναι με ιδιο τηλ εχει και φωτο αλλα δεν νομιζω να ειναι δικες της ----->

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
την πήρα και αυτη τηλ σημερα για ραντεβου. 30/ωρα και στο τηλ μου ειπε μονο φραπε  αλλα λεει δεν μπορουσε σημερα...μλκ
δες και αυτη την αγγελια ειναι με ιδιο τηλ εχει και φωτο αλλα δεν νομιζω να ειναι δικες της ----->

Μάλλον δικές της είναι .. γιατί μπαζοφέρνει ... αλλιώς θα έβαζε καμιά καλύτερη φωτό!!!

artcom

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0

Καλησπέρα. Μιλάω για την

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom