Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Ααα τόσο καλά ε; Βασικά λόγω χαμηλής τιμής ήθελα να πάω.. δεν μου περισσεύουν 60€ (που χρεώνουν άλλα ιδρύματα) για ένα φραπέ.. Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση
Για το κρυο δεν ξερω... εγω την πηρα μια φορα και επαιξε μονο φραπεδακιγιατι χαρακτηριζει το μασαζ κρυο???
Χαιρετώ και θέλω να κάνω μια ερώτηση... Έχει επισκεφτεί κανείς αυτήν εδώ; ..
Έχει 3 αγγελίες και η καθε μια γράφει και διαφορετική περιοχή.. (Π. Φάληρο, Πειραιά και Καμίνια).. Τελικά σε ποια περιοχή βρίσκεται;;; Παίρνω τηλέφωνο και δεν απαντάει..
ξέρουμε τπτ για αυτό εδώ το σιλικονάτο μιλφ?
Όποιος έχει τα λουμπάκα του μπορεί να την επισκευθεί,Χαιρετώ και θέλω να κάνω μια ερώτηση... Έχει επισκεφτεί κανείς αυτήν εδώ; ..
Έχει 3 αγγελίες και η καθε μια γράφει και διαφορετική περιοχή.. (Π. Φάληρο, Πειραιά και Καμίνια).. Τελικά σε ποια περιοχή βρίσκεται;;; Παίρνω τηλέφωνο και δεν απαντάει..
Τι να σου πω, εμένα μου ζήτησε +10€Δηλαδή με 30€ μόνο μασάζ κάνει;; Γιατί κάποιος συναγωνιστής παραπάνω, ανέφερε ότι στα 30€ ειναι και ο φραπές μαζί,
ναι παιχτηΟταν λεμε κατ οικον εννοουμε και σε ξενοδοχειο;
Αγγελιες για "μασαζ" απο ελευθερας βοσκης θεραπευτριες, στο χοτελι σου, κατω στην υπογραφη μου. Που να βρισκεις εφημεριδες νυχτιατικα και κατακοπος μετα τη δουλεια ολη μερα στους δρομους???Αααα μαλιστα!Ευχαριστω,καθοτι περαστικος απο την πρωτευουσα,μενω παντα σε χοτελ.Ειναι μια ευκολια οπωσδηποτε.
κι εμεις (μεγαλο) χωριο ειμαστε εδω, ξερουμε απο "φιλοξενια"Ε καλα,τι να πω!με εχεις καταυποχρεωσει...καλο σαβ/κο!
Μυρτω την λενε, απαντα μια αλλη στο τηλ και λεει πως ειναι ψηλη, μελαχροινη, μακρια μαλλια σουπερ...κτλ
Μυρτω την λενε, απαντα μια αλλη στο τηλ και λεει πως ειναι ψηλη, μελαχροινη, μακρια μαλλια σουπερ...κτλ
και η μπροζολα παει 150
Ειναι callgirl, υπαρχει στο αντιστοιχο section εδω στο site....Ποιο είναι αυτό το ΜΑΝΟΥΛΟΜΑΝΟΥΛΟ ρε?? Φραπεδιά προσφέρει?? 180 την ώρα λέει.