You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (6 μέλη και 31 επισκέπτες)
mounotripanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
με τιποτα φιλε δεν ειναι για τα γουστα μου
G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.202
- Πόντοι
- 216
Καλά μιλάμε η γκόμενα δε παίζεται......Καλησπέρα. Μιλάω για την
Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης......
http://www.adoos.gr/post/17888981/iiiiiiiiyeniiexcliipoundicurreni][/url]
www.adoos.gr/post/13340373/iiicurreniibrvbariiexcliipoundiiipound]http://www.adoos.gr/post/13340373/iiicurreniibrvbariiexcliipoundiiipound[/url]
www.adoos.gr/post/15578960/iiicurreniibrvbariiexcliipoundiiipound]http://www.adoos.gr/post/15578960/iiicurreniibrvbariiexcliipoundiiipound[/url]
www.adoos.gr/post/13340402/inbspicopyiiiyeniicurrenii_cd]http://www.adoos.gr/post/13340402/inbspicopyiiiyeniicurrenii_cd[/url]
Κανω μασαζ, μεταφρασεις και πουλαω και cd... ουφφφφ... γαμηθηκα στη δουλεια...Καλά μιλάμε η γκόμενα δε παίζεται......
Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης......
Thanasis B
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παναγια μου ε οχι και να πληρωσω!!!
Πρόσφατα έστειλα απάντηση σε μια αγγελία για μασάζ (που δεν βρίσκω τώρα) και έλαβα το πάρακάτω εξωφρενικό!
Μίλησα μαζί της στο msn και τα ίδια. Μου έδειξε φωτογραφίες και είναι πολύ ωραίο μωρό (αν είναι όντως αυτή).
Προφανώς δεν ψώνισα λόγω κόστους (150 + χοτελ) - άρα δεν έχω εμπειρία και άποψη για υπηρεσίες. Υπάρχει email/msn για όσους ενδιαφέρονται (με ΠΜ).
to programma mou perilamvanei masaz, stomatiko xwris profilaktiko, kai handjob. eleuthera piasimata epitrepontai, oxi glypsimo. diarkeia 1 hour - 150 eurw. den diapragmateuetai tipota. mono apo konta kai katopin sizitisis mporei na ginei kati allo. kanonizoume apo to MSN to rantevou mia mera prin. thl den dinw prin to 1o rantevou.
Μίλησα μαζί της στο msn και τα ίδια. Μου έδειξε φωτογραφίες και είναι πολύ ωραίο μωρό (αν είναι όντως αυτή).
Προφανώς δεν ψώνισα λόγω κόστους (150 + χοτελ) - άρα δεν έχω εμπειρία και άποψη για υπηρεσίες. Υπάρχει email/msn για όσους ενδιαφέρονται (με ΠΜ).
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Πρόσφατα έστειλα απάντηση σε μια αγγελία για μασάζ (που δεν βρίσκω τώρα) και έλαβα το πάρακάτω εξωφρενικό!
ωραίος ρε φίλος, αλλά πες της να πα να γαμηθεί...
ακούς εκεί: πίπα άνευ, ελεύθερα πιασίματα αλλά όχι γλείψιμο, και για παραπάνω βλέπουμε = 150 Ε (και για παραπάνω βλέπουμε... )
με τόσα λεφτά για μια πίπα δεν αξίζει, τράβα καλύτερα σε κανα μασατζίδικο από τα τόσα που υπάρχουν να κάνεις δουλειά σου, ολοκληρωμένα και με τα μισά λεφτά...
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
νίκο καλησπερα αν θέλεις στείλε μου με pm τα σχετικά στοιχεία ..ευχαριστώΠρόσφατα έστειλα απάντηση σε μια αγγελία για μασάζ (που δεν βρίσκω τώρα) και έλαβα το πάρακάτω εξωφρενικό!
νίκο καλησπερα αν θέλεις στείλε μου με pm τα σχετικά στοιχεία ..ευχαριστώ
Στο έστειλα
Σε προειδοποίώ: Είναι ακριβή και αμφιβόλου ποιότητας αφού προσωπικά δεν δοκίμασα!
Αν δοκιμάσεις γράψε μια αναφορά στο φόρουμ για όλους μας.
ρε ενα κοιταχτε ενα μαλκοβιτς
ξέρουμε τπτ για αυτό εδώ το σιλικονάτο μιλφ?
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.197
- Πόντοι
- 506
γιατι χαρακτηριζει το μασαζ κρυο???
...Γιατί με 50 ευρώ μήτε που θα στον ακουμπήσει...
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.197
- Πόντοι
- 506
ξέρουμε τπτ για αυτό εδώ το σιλικονάτο μιλφ?
...Ενδιαφέρον, αν και πλαστικό...απατεωνιά μυρίζει, πάντως...
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Χαιρετώ και θέλω να κάνω μια ερώτηση... Έχει επισκεφτεί κανείς αυτήν εδώ; ..
Έχει 3 αγγελίες και η καθε μια γράφει και διαφορετική περιοχή.. (Π. Φάληρο, Πειραιά και Καμίνια).. Τελικά σε ποια περιοχή βρίσκεται;;; Παίρνω τηλέφωνο και δεν απαντάει..
Έχει 3 αγγελίες και η καθε μια γράφει και διαφορετική περιοχή.. (Π. Φάληρο, Πειραιά και Καμίνια).. Τελικά σε ποια περιοχή βρίσκεται;;; Παίρνω τηλέφωνο και δεν απαντάει..
gatik
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2005
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Χαιρετώ και θέλω να κάνω μια ερώτηση... Έχει επισκεφτεί κανείς αυτήν εδώ; ..
μην ασχοληθεις...ειναι τρελλη,μπαζο και βρωμιαρα ! θα ταλαιπωρηθεις στα στενα των καμινιων και θα κλαις και τα λεφτα σου!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις