ektor2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2010
- Like
- 190
- Πόντοι
- 0
Όποιος έχει τα λουμπάκα του μπορεί να την επισκευθεί,
σε 3-4 το πολύ 5 συνεδρίες θα τον έχει κάνει περδίκι,
από κει και πέρα το πολύ κάνα φραπεδάκι με +10€,
αλλά απ'ότι κατάλαβα κι αυτό δεν γουστάρει να το κάνει.
Από εμφάνιση είναι ψηλή νταρντανογυναίκα με πιασίματα,
θα την έλεγα ασχημούλα αλλά για μένα δεν έχει σημασία
γιατί γενικά την βρίσκω ντε-καβλέ, οπότε το τελευταίο
που ήθελα ήταν να την πηδήξω.
Θα μου πείτε τότε γιατί πήγα,
μα από περιέργια βέβαια, ήθελα να δω με 30€ τι παίρνω,
λοιπόν πήρα μιας ώρας αξιόλογο μασάζ για τα λουμπάκα μου
και ναι για 30€ θα ξαναπάω μόνο και μόνο για το μασάζ.
ΥΓ. Η αλήθεια είναι πως την έχει την μούρλα της,
αλλά δεν πιστεύω να κινδυνεύουμε
ΥΓ2.ΠΡΟΣΟΧΗ ψάχνει απεγνωσμένα άντρα να παντρευτεί
Λοιπον παιδια επισκεφτηκα και εγω την συγκεκριμενη κυρια οι οποια πρεπει να ειναι 40-45 ειναι πολυ ψηλη (απο τις φωτογραφιες την περιμενα γυρω στο 1.65 με 1.70 ενω αυτη ειναι 1.80 αν κρινω σωστα μιας και ειμαι 1.87 εγω παλια αθλητρια του στιβου μιλαμε για τον σφικτο κωλο (της τον χαιδεψα).
Στα παρελκομενα τωρα το μασαζ ηταν πραγματι πολυ καλο η τυπισα μου ελεγε ακριβως το που ακριβως εχω θεμα με πονους αλατα και τετοια με ρωτησε εαν ειχα ατυχημα (οντως πριν ενα χρονο) στο δεξι ποδι το καταλαβε απο το μασαζ στην συγκεκριμενη περιοχη ειλικρινα εμεινα ικανοποιημενος απο το μασαζ 30 ευρω! στο αλλο τωρα μην φανταστητε οτι θα τα πεταξει ολα εξω και θα γινει η αγρια πεταλουδιτσα αλλα καλα τα καταφερνει μου ειπε οτι θελω ας δωσω παραπανω της αφησα ενα 10 ρικο μιας και το αξιζε απο πλευρας υπηρεσιων μασαζ.
Για το τελος αφησα τον χωρο ο οποιος δεν λεει τιποτα ειναι ενα παλιο σπιτι (ισογειο) στο οποιο μενει η ιδια και απλα χρησιμοποιει το ενα δωματιο για το μασαζ για μπανακι ουτε λογος (δεν με ρωτησε) αλλα εδω που τα λεμε χρησιμοποιουσε το απολυτος απαραιτητο λαδι και ετσι με ενα απλο σκουπισμα με χαρτι δεν εμειναν υπολοιπα λαδιου στο σωμα.
Αυτα ελπιζω να ελυσα τις οποιες αποριες υπηρχαν.