Ενημέρωση και από μένα. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να διαβάσω οσα εγραψε ο συναγωνιστης gamisteross και την πατησα . Ραντεβου με Μαρινα Velvet. Κουκλι πιπινι με γυαλακια, σωμα λαμπαδα αλλα : ΜΟΝΟ μασαζ, το ξεκαθαρισε απο την αρχη, και κακο μασαζ. Δεν εβαλα πετσετα, αλλα δεν πλησιαζαν τα χερια της, το μασαζ της ηταν χαδι , εβαζε λιγο λαδι αν και εδειχνε να ρωταει αν εχω καποιο προβλημα ή ποναω καπου. Ξενερωμενη και απόμακρη, πηρε τα 50 ευρω και γεια σας. Πραγματικα πανεμορφη, αλλα αντιερωτικο ολο το σκηνικο,θα μπορουσε να μην κανει φραπεδες και παλι να περνας καλα (μου εχει τυχει). Το θεωρω απιθανο να εξελιχθει σε αισθησιακο μασαζ. Φαουλ απο το Βελβετ που ενω ειμαι πελατης, δεν με απετρεψε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (7 μέλη και 39 επισκέπτες)
jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.489
- Πόντοι
- 456
Εδώ υπάρχουν 2 ταχύτητες αναφορικά με Velvet και Deluxe..
Αρχικά με Velvet ενώ έχω πάρει και Κέλλυ και Μαριάννα φτάσαμε μέχρι καλαμάκι και σε ικανοποιητικά επίπεδα συνεύρεσης, ενώ με Deluxe οι προτιμήσεις σε κοπέλες που έχω - είχα κάνει πέραν από φραπέ δεν πηγαίναμε παρακάτω. Θεωρώ ότι είναι θέμα επιλογής κοριτσιού αλλά σίγουρα θα πρέπει και το γραφείο να είναι ξεκάθαρο κατά πόσο ''δεκτική'' είναι μια κοπέλα, αλλιώς να μας παραπέμπει αλλού.
Εγώ πολλές φορές δεν έχω πάρει κάποια άλλη κοπέλα (που μου πρότειναν) πέραν από αυτή που ζητούσα, καθώς ήταν θολό το θέμα των υπηρεσιών.
Αρχικά με Velvet ενώ έχω πάρει και Κέλλυ και Μαριάννα φτάσαμε μέχρι καλαμάκι και σε ικανοποιητικά επίπεδα συνεύρεσης, ενώ με Deluxe οι προτιμήσεις σε κοπέλες που έχω - είχα κάνει πέραν από φραπέ δεν πηγαίναμε παρακάτω. Θεωρώ ότι είναι θέμα επιλογής κοριτσιού αλλά σίγουρα θα πρέπει και το γραφείο να είναι ξεκάθαρο κατά πόσο ''δεκτική'' είναι μια κοπέλα, αλλιώς να μας παραπέμπει αλλού.
Εγώ πολλές φορές δεν έχω πάρει κάποια άλλη κοπέλα (που μου πρότειναν) πέραν από αυτή που ζητούσα, καθώς ήταν θολό το θέμα των υπηρεσιών.
Διαγραμμένο μέλος 201723
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2020
- Like
- 3.787
- Πόντοι
- 446
Εγω πηρα Καλαμακι ΑΚΑ απο Βελβετ απ τη ΧριστιανναΕδώ υπάρχουν 2 ταχύτητες αναφορικά με Velvet και Deluxe..
και φιλος μου ειπε πηρε Καλαμακι ΑΚΑ απο ευγενια
σε ευχαριστουμε για τη ενημερωση.. για κελλυ κ μαριαννα , η μαριαννα μου αρεσει κ μενα....
Στο Βελβετ Δεν μου δινουν κ μενα πληροφοριες / κατευθυνση για τις κοπελες , μου απανταει οτι ειναι ολες ανετες το ιδιο και στελνει ενα κολλαζ με μικροσκοπικες φωτο που δεν βγαζεις κανενα συμπερασμα !
Στο ΝΤελουξ Σε μενα προσωπικα στο βαιμπερ
μετα απο λιγους μηνες σταθερος πελατης μου δινει καλη σωστη ενημερωση / κατευθυνση , Δεν εχω παραπονο !
Βεβαια Ακριβως τι κανει η καθε κοπελα ουτε τα γραφεια γνωριζουν ! ετσι νομιζω...οτι ουτε αυτοι ξερουν Ακριβως τι και πως.....
Τελευταία τροποποίηση:
jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.489
- Πόντοι
- 456
Για αυτό ξέρουμε κάτι ??
Είναι σε δικό της κατ΄ οίκον αναφέρει.. ρωσιδο_κατάσταση μυρίζει..
είναι από αυτά που βγάζει προτεινόμενα το FB..
Войдите на Facebook
Войдите на Facebook, чтобы общаться с друзьями, родственниками и знакомыми.
www.facebook.com
Διαγραμμένο μέλος 201723
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2020
- Like
- 3.787
- Πόντοι
- 446
Σ
Δεν το γνωριζα και εγω για τη συγκεκριμενη οτι κανει σκετο μασαζ !
μας γλιτωσες!
Γενικα το παλιο βελβετ Δεν εχει Σχεση με το Φετινο Βελβετ
Παλια ηταν γεματο καλαμακια και μπριζολες και τωρα χαλασε η ομαδα.....
Εχουμε μιλησει σε Π.Μ με το bleach και ειναι αξιοπιστος στις κριτικες / πληροφοριες του ;-)
Σε ευχαριστουμε πολυ για την ενημερωσηΕνημέρωση και από μένα. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να διαβάσω οσα εγραψε ο συναγωνιστης gamisteross και την πατησα . Ραντεβου με Μαρινα Velvet. Κουκλι πιπινι με γυαλακια, σωμα λαμπαδα αλλα : ΜΟΝΟ μασαζ, το ξεκαθαρισε απο την αρχη, και κακο μασαζ. Δεν εβαλα πετσετα, αλλα δεν πλησιαζαν τα χερια της, το μασαζ της ηταν χαδι , εβαζε λιγο λαδι αν και εδειχνε να ρωταει αν εχω καποιο προβλημα ή ποναω καπου. Ξενερωμενη και απόμακρη, πηρε τα 50 ευρω και γεια σας. Πραγματικα πανεμορφη, αλλα αντιερωτικο ολο το σκηνικο,θα μπορουσε να μην κανει φραπεδες και παλι να περνας καλα (μου εχει τυχει). Το θεωρω απιθανο να εξελιχθει σε αισθησιακο μασαζ. Φαουλ απο το Βελβετ που ενω ειμαι πελατης, δεν με απετρεψε.
Δεν το γνωριζα και εγω για τη συγκεκριμενη οτι κανει σκετο μασαζ !
μας γλιτωσες!
Γενικα το παλιο βελβετ Δεν εχει Σχεση με το Φετινο Βελβετ
Παλια ηταν γεματο καλαμακια και μπριζολες και τωρα χαλασε η ομαδα.....
Εχουμε μιλησει σε Π.Μ με το bleach και ειναι αξιοπιστος στις κριτικες / πληροφοριες του ;-)
Η συγκεκριμενη εχει χωρο στους Αγ. Αναργυρους, κανει καλο μασαζ, αλλα τη μια και μοναδικη φορα που πηγα δεν συζητουσε για κατι παραπανω. Ισως θελει πολλες συνεδριες. Ομορφη ιδιαιτερα δεν ειναι, η φωτο ειναι αρκετα παλια. ΓΙα 35 που ζηταει για ενα καλο μασαζ ειναι απλα αποδεκτο (επισης η περιοχη ειναι αρκετα μακρινη για να τραβιεσαι χωρις να ...χαλαρωνεις οσο πρεπει).Για αυτό ξέρουμε κάτι ??
Войдите на Facebook
Войдите на Facebook, чтобы общаться с друзьями, родственниками и знакомыми.www.facebook.com
jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.489
- Πόντοι
- 456
οπότε εφόσον δεν προχωράει στα ΔΕΝ,,, βέβαια 35,00 για μασάζ μόνο.. αυτές είναι οι σωστές τιμές !Η συγκεκριμενη εχει χωρο στους Αγ. Αναργυρους, κανει καλο μασαζ, αλλα τη μια και μοναδικη φορα που πηγα δεν συζητουσε για κατι παραπανω. Ισως θελει πολλες συνεδριες. Ομορφη ιδιαιτερα δεν ειναι, η φωτο ειναι αρκετα παλια. ΓΙα 35 που ζηταει για ενα καλο μασαζ ειναι απλα αποδεκτο (επισης η περιοχη ειναι αρκετα μακρινη για να τραβιεσαι χωρις να ...χαλαρωνεις οσο πρεπει).
Διαγραμμένο μέλος 201723
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2020
- Like
- 3.787
- Πόντοι
- 446
Οποτε δεν κερναει ουτε φραπεΗ συγκεκριμενη εχει χωρο στους Αγ. Αναργυρους, κανει καλο μασαζ, αλλα τη μια και μοναδικη φορα που πηγα δεν συζητουσε για κατι παραπανω. Ισως θελει πολλες συνεδριες. Ομορφη ιδιαιτερα δεν ειναι, η φωτο ειναι αρκετα παλια. ΓΙα 35 που ζηταει για ενα καλο μασαζ ειναι απλα αποδεκτο (επισης η περιοχη ειναι αρκετα μακρινη για να τραβιεσαι χωρις να ...χαλαρωνεις οσο πρεπει).
κριμα.....
σε ευχαριστουμε κ παλι φιλε .....
καλησπέρα παιδιά εγω ειχα στείλει στην συγκεκριμένη πριν ανεβάσει φωτογραφίες και μ ειχε πει οτι δεν έχει δικο της χώρο και να της έστελνα το τηλ μ και θα ερχόταν αυτη σε επαφή οταν μπορέσει..Μάλλον εφόσον έχει φωτογραφία ενός δωματίου και δική της σε ένα μπαλκόνι
Επειδή σκέφτομαι να δοκιμάσω πρώτη φορά το Deluxe έχουμε καποια στανταράκια που κάνουν καλό φραπέ . Δεν με νοιάζει απαραίτητα κάτι παραπάνω απλά θέλω μαζί με το μασάζ ένα πολύ καλό φραπέ να χαλαρώσωΕγω πηρα Καλαμακι ΑΚΑ απο Βελβετ απ τη Χριστιαννα
και φιλος μου ειπε πηρε Καλαμακι ΑΚΑ απο ευγενια
σε ευχαριστουμε για τη ενημερωση.. για κελλυ κ μαριαννα , η μαριαννα μου αρεσει κ μενα....
Στο Βελβετ Δεν μου δινουν κ μενα πληροφοριες / κατευθυνση για τις κοπελες , μου απανταει οτι ειναι ολες ανετες το ιδιο και στελνει ενα κολλαζ με μικροσκοπικες φωτο που δεν βγαζεις κανενα συμπερασμα !
Στο ΝΤελουξ Σε μενα προσωπικα στο βαιμπερ
μετα απο λιγους μηνες σταθερος πελατης μου δινει καλη σωστη ενημερωση / κατευθυνση , Δεν εχω παραπονο !
Βεβαια Ακριβως τι κανει η καθε κοπελα ουτε τα γραφεια γνωριζουν ! ετσι νομιζω...οτι ουτε αυτοι ξερουν Ακριβως τι και πως.....
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
oxi μονο καλο μασαζ..Για αυτό ξέρουμε κάτι ??
Войдите на Facebook
Войдите на Facebook, чтобы общаться с друзьями, родственниками и знакомыми.www.facebook.com
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
ε καλά τι περιμένεις να αφήσουν το μέλι?(όπου μέλι βλέπε πελατάκια)Ρε παιδιά δεν υποτίθεται ότι έφαγαν μπανάρισμα κάποια προφίλ;;;... Τι έγινε, αναστήθηκαν λόγο της μεγάλης εβδομάδας...
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
διάβασε λίγο τις πίσω σελίδες και όλο και κάτι θα δεις και τυχαίες σελίδες να πατήσεις και να σκρολάρεις θα βρεις κριτικές για deluxe.Επειδή σκέφτομαι να δοκιμάσω πρώτη φορά το Deluxe έχουμε καποια στανταράκια που κάνουν καλό φραπέ . Δεν με νοιάζει απαραίτητα κάτι παραπάνω απλά θέλω μαζί με το μασάζ ένα πολύ καλό φραπέ να χαλαρώσω
Αν δεν βρεις τίποτα έλα και θα σου πω εγώ μέλη να στείλεις πμ να σου πουν τα πάνα για το γραφείο τους!
Δ
Διαγραμμένο μέλος 171204
Επισκέπτης
Γιαυτο είναι πολύ καλή ιδέα αυτο που ειΕνημέρωση και από μένα. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να διαβάσω οσα εγραψε ο συναγωνιστης gamisteross και την πατησα . Ραντεβου με Μαρινα Velvet. Κουκλι πιπινι με γυαλακια, σωμα λαμπαδα αλλα : ΜΟΝΟ μασαζ, το ξεκαθαρισε απο την αρχη, και κακο μασαζ. Δεν εβαλα πετσετα, αλλα δεν πλησιαζαν τα χερια της, το μασαζ της ηταν χαδι , εβαζε λιγο λαδι αν και εδειχνε να ρωταει αν εχω καποιο προβλημα ή ποναω καπου. Ξενερωμενη και απόμακρη, πηρε τα 50 ευρω και γεια σας. Πραγματικα πανεμορφη, αλλα αντιερωτικο ολο το σκηνικο,θα μπορουσε να μην κανει φραπεδες και παλι να περνας καλα (μου εχει τυχει). Το θεωρω απιθανο να εξελιχθει σε αισθησιακο μασαζ. Φαουλ απο το Βελβετ που ενω ειμαι πελατης, δεν με απετρεψε.
Εδω αποδεικνύεται ποσο δίκιο έχει ο gravity με την ιδέα του να γίνουν δυο νήματα για τα κορίτσια που είναι στα ΔΕΝ και τις άλλες που είναι στα ΝΑΙ . Ακόμα με με βαθμολογίες ανάλογα με το μασαζ που κάνουν , με τις υπηρεσίες έξτρα ή όχι .Ενημέρωση και από μένα. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να διαβάσω οσα εγραψε ο συναγωνιστης gamisteross και την πατησα . Ραντεβου με Μαρινα Velvet. Κουκλι πιπινι με γυαλακια, σωμα λαμπαδα αλλα : ΜΟΝΟ μασαζ, το ξεκαθαρισε απο την αρχη, και κακο μασαζ. Δεν εβαλα πετσετα, αλλα δεν πλησιαζαν τα χερια της, το μασαζ της ηταν χαδι , εβαζε λιγο λαδι αν και εδειχνε να ρωταει αν εχω καποιο προβλημα ή ποναω καπου. Ξενερωμενη και απόμακρη, πηρε τα 50 ευρω και γεια σας. Πραγματικα πανεμορφη, αλλα αντιερωτικο ολο το σκηνικο,θα μπορουσε να μην κανει φραπεδες και παλι να περνας καλα (μου εχει τυχει). Το θεωρω απιθανο να εξελιχθει σε αισθησιακο μασαζ. Φαουλ απο το Βελβετ που ενω ειμαι πελατης, δεν με απετρεψε.
Έτσι και τα γραφεία και τα κορίτσια που είναι ή μπαίνουν σε αυτό το σύστημα να ξέρουν τους όρους του παιχνιδιού ! Είναι πλήρης ? Θα δουλέψουν
Δεν είναι ? Θα κάθονται να μαδούν τις μαργαρίτες !
Ετσι δεν θα κοροϊδεύουν όλους όσους ασχολούνται με το άθλημα αυτό . Στο κάτω κάτω χαϊδεύουν ένα γυμνό σώμα με ότι αυτό συνεπάγεται
Μια ιδέα λειτουργίας είναι ...
Δ
Διαγραμμένο μέλος 171204
Επισκέπτης
Ωραίος , καλή πληροφορία για όσους ενδιαφέρονταικαλησπέρα παιδιά εγω ειχα στείλει στην συγκεκριμένη πριν ανεβάσει φωτογραφίες και μ ειχε πει οτι δεν έχει δικο της χώρο και να της έστελνα το τηλ μ και θα ερχόταν αυτη σε επαφή οταν μπορέσει..
Μια καλή ιδέα είναι , αυτές που δεν κάνουν τίποτα, να λένε στα γραφεία ότι δεν πάνε σε ημιδιαμονής. Είναι και πιο διακριτικός τρόπος να μην καρφώνονται . Δυστυχώς το μασάζ τα έχει αυτά τα απρόβλεπτα, κι αυτό κάνει δύσκολη κάπως την καταγραφή κοριτσιών ,(πχ η Δανάη που κάνει τα χίλια όσα σε όλους, με άφησε σχεδόν με το πουλί στο χέρι την πρώτη φορά) απλά η Μαρίνα σίγουρα δεν θα έχει μέλλον στο χώρο με αυτά τα μυαλά, αυτό φαίνεται.Γιαυτο είναι πολύ καλή ιδέα αυτο που ει
Εδω αποδεικνύεται ποσο δίκιο έχει ο gravity με την ιδέα του να γίνουν δυο νήματα για τα κορίτσια που είναι στα ΔΕΝ και τις άλλες που είναι στα ΝΑΙ . Ακόμα με με βαθμολογίες ανάλογα με το μασαζ που κάνουν , με τις υπηρεσίες έξτρα ή όχι .
Έτσι και τα γραφεία και τα κορίτσια που είναι ή μπαίνουν σε αυτό το σύστημα να ξέρουν τους όρους του παιχνιδιού ! Είναι πλήρης ? Θα δουλέψουν
Δεν είναι ? Θα κάθονται να μαδούν τις μαργαρίτες !
Ετσι δεν θα κοροϊδεύουν όλους όσους ασχολούνται με το άθλημα αυτό . Στο κάτω κάτω χαϊδεύουν ένα γυμνό σώμα με ότι αυτό συνεπάγεται
Μια ιδέα λειτουργίας είναι ...
Επίσης, αν και βολικό να φτιαχτεί κατάλογος, μου φαίνεται ότι πολλές μπορεί να τις κάψει. Βλέπετε πόσοι νέοι μπαίνουν, ζητάνε πληροφορίες για φραπέδες και μετά εξαφανίζονται σαν παρτάκηδες.
Πιστεύω πως αν γράφουμε τα αρνητικά, με την εις άτοπο απαγωγή, όποιος του κόβει λιγάκι ,θα καταλάβει ποιές είναι οι καλές.
που τα ειδατε ρε?στραβος ειμαι και δεν βλεπω τιποτα.ε καλά τι περιμένεις να αφήσουν το μέλι?(όπου μέλι βλέπε πελατάκια)
Δ
Διαγραμμένο μέλος 171204
Επισκέπτης
Σωστό και έτσι ! Για να προστατευθούμε όσο γίνεται καλύτερα ! Και πάλι εδώ είμαστε ... αν κάτι αλλάξει προς το καλύτερο θα είναι προς όφελος τους , κσι των γραφείων και των κοριτσιώνΜια καλή ιδέα είναι , αυτές που δεν κάνουν τίποτα, να λένε στα γραφεία ότι δεν πάνε σε ημιδιαμονής. Είναι και πιο διακριτικός τρόπος να μην καρφώνονται . Δυστυχώς το μασάζ τα έχει αυτά τα απρόβλεπτα, κι αυτό κάνει δύσκολη κάπως την καταγραφή κοριτσιών ,(πχ η Δανάη που κάνει τα χίλια όσα σε όλους, με άφησε σχεδόν με το πουλί στο χέρι την πρώτη φορά) απλά η Μαρίνα σίγουρα δεν θα έχει μέλλον στο χώρο με αυτά τα μυαλά, αυτό φαίνεται.
Επίσης, αν και βολικό να φτιαχτεί κατάλογος, μου φαίνεται ότι πολλές μπορεί να τις κάψει. Βλέπετε πόσοι νέοι μπαίνουν, ζητάνε πληροφορίες για φραπέδες και μετά εξαφανίζονται σαν παρτάκηδες.
Πιστεύω πως αν γράφουμε τα αρνητικά, με την εις άτοπο απαγωγή, όποιος του κόβει λιγάκι ,θα καταλάβει ποιές είναι οι καλές.
Καλησπέρα παιδιά νέος στο σάιτ , είχα γράψει ένα ποστ μερικές σελίδες πίσω για τις δικές μου εμπειριες 100% real , θέλω να ρωτήσω η χρυσάννα από deluxe πάει μέχρι καλαμάκι ; Διότι σκέφτομαι να κάνω ένα ραντεβού αξίζει ; Αν έχει δοκιμάσει κάποιος
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις