Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (2 μέλη και 45 επισκέπτες)
Εγγρ.
16 Οκτ 2020
Like
3.787
Πόντοι
446
Η Ιωάννα από joy είναι πολύ καλή κάνει τα πάντα όλα, απλά μιλααααει πολύ κ είναι χαζοχαρουμενη, αν κάποιος τα αντέχει αυτά, ας μπει!
εγω τη βρηκα πολυ σεξι - αισθησιακη
εχει παθος κ διαθεση......περασα πολυ ωραια
κορμαρα .... ειναι γουστα ομως ... σεβαστο.... μιλαει αρκετα ναι...αλλα εχει πλακα.....

giorgosbigone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2012
Κριτικές
5
Like
789
Πόντοι
361
εγω τη βρηκα πολυ σεξι - αισθησιακη
εχει παθος κ διαθεση......περασα πολυ ωραια
κορμαρα .... ειναι γουστα ομως ... σεβαστο.... μιλαει αρκετα ναι...αλλα εχει πλακα.....
Κ εγώ πέρασα πολύ ωραία, δεν είπα αυτό, απλά μιλούσε πραγματικά πάρα πολύ. Και αισθησιακή ήταν κ τα πάντα όλα έκανε. Απλά με χάλασε λίγο αυτό το χαζοχαρουμενο

Serpiko1980

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2018
Like
153
Πόντοι
0
Καλησπέρα τελικά έκλεισα κι εγώ με Ιωάννα από Joy σήμερα.

Πολύ ωραίο τυπακι, όντως μιλάει πολύ αλλά εγώ την συμπάθησα αρκετά. Πολύ ωραίο σώμα για τα γούστα μου και πολύ άνετη. Στο θέμα χρόνου είναι πάρα πολύ χαλαρή ( ιδίως αν δεν έχει ραντεβού μετά, όπως μου έκατσε εμένα). Πραγματικά πέρασα πάρα πολύ καλά κι έβγαλα γούστα. Από τις πολύ καλές περιπτώσεις για μένα.

Υγ: Είναι με άδεια από αύριο και γυρνάει μετά το Πάσχα..

Εγγρ.
16 Οκτ 2020
Like
3.787
Πόντοι
446
Κ εγώ πέρασα πολύ ωραία, δεν είπα αυτό, απλά μιλούσε πραγματικά πάρα πολύ. Και αισθησιακή ήταν κ τα πάντα όλα έκανε. Απλά με χάλασε λίγο αυτό το χαζοχαρουμενο
OK Καταλαβα
γουστα ειναι αυτα
κ ειναι και σε τι φαση / διαθεση θα σε πετυχει
εγω την ειχα φωναξει οταν ημουν χαλαρος κ ορεξατος για τετοια φαση....

Τελευταία τροποποίηση:

Serpiko1980

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2018
Like
153
Πόντοι
0
Κοίτα φίλε είναι αναλόγως τι ψάχνεις.. Εγώ ας πούμε γουστάρω αυτήν την καβλαντα, ιδίως την πρώτη φορά που τις συναντάς. Χαλαρές καβλαντοσυζητησεις, χαβαλες, σεξουαλικά υπονοούμενα, παιχνίδισμα και μετά τα υπόλοιπα.

Αλλιώς αν ήθελα κάτι άλλο, έπαιρνα call girl( πχ Κατερινα20) και έδινα πόνο.

Αλλά την γουστάρω αυτήν την φάση. Με κάνει και νιώθω σαν μικρό παιδί!!???

Υγ: Δεν πήγε φουλ η φάση, αλλά πολύ κοντά

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Εγγρ.
16 Οκτ 2020
Like
3.787
Πόντοι
446
Ειλικρινα σας ευχαριστω για τα καθημερινα αμετρητα μηνυματα στα π.μ
για ολη τη συμπαθεια / εκτιμηση / εμπιστοσυνη που μου δειχνετε .

1)

Ειμαι ενας απλος πελατης των γνωστων σαιτ μασαζ στο σπιτι και εχω καποιους καλους φιλους εντος και εκτος φορουμ
που παιρνουν πολυ συχνα μασαζ και μου δινουν καποιες πληροφοριες και τους Ευχαριστω και Δημοσια !
τιποτα παραπανω....

2) επισης πολλοι μου ζητατε τηλεφωνα απο κοπελες που προσφερουν μασαζ στο σπιτι ,
οι οποιες κοπελες δουλευουν στα μεγαλα γνωστα γραφεια μασαζ .

Ειλικρινα Δεν εχω κανενα τηλεφωνο απο καμια κοπελα του μασαζ.

Δεν θελω να φερω σε δυσκολη θεση τη Χ κοπελα να της ζητησω το τηλεφωνο .

Προτιμω μεσω γραφειου γιατι ειναι πιο οργανωμενα και επαγγελματικα ολα τα πραγματα .

ΣΕΒΟΜΑΙ τον ιδιοκτητη / επιχειρηματια που εχει το Χ γραφειο μασαζ , Δεν το βρισκω σωστο / ηθικο
να παρω το τηλεφ της κοπελας και να την καλεσω Εκτος γραφειου , Δεν το εχω κανει . Δεν μου αρεσει .

Ειναι προσωπικη μου φιλοσοφια / ηθικη / αποψη
το ξερω οτι πολλοι διαφωνειτε ίσως και να με κράξετε , αλλα ετσι ειναι ο χαρακτηρας μου .

3) Γενικα οτι μαθαινω σας το λεω παντα δημοσια , αυτος ειναι ο λογος υπαρξης του φορουμ

4 ) Καλες ειναι και οι ανεξαρτητες και τα αματερ απο Σοσιαλ ,
και εγω τα ψαχνω κ τα θελω.....
αλλα σπανια κ δυσκολα βρισκεις καποια κοπελα
να εχει ολο το πακετο που θελεις και να ειναι και επαγγελματιας και να τη βρισκεις σχετικα ευκολα
και να σε εξυπηρετει οπως και οποτε θελεις
πολλες ειναι ψωνια κ αλλες βαρανε ασχημα στις τιμες κτλ

Τελευταία τροποποίηση:

Κηφήνας

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2020
Like
12
Πόντοι
0
Δηλαδή άλλη μία θεραπεύτρια που ρωτάει άλλα μέλη για της υπηρεσίες της και πόσο ωραία πέρασε με την Αnna2 alpula ??
Ρε φίλε λες μαλακίες βραδιάτικα!! Εγώ ρώτησα για την Αννα2 γιατί από το vip massage που δούλευε μου είπαν ότι έχει σταματήσει προς το παρόν!! Είχα πληροφορίες και φωτό της κοπέλας από κολλητό,μου άρεσε,και τη γουστάρω να την πάρω! Γι'αυτό ζήτησα πληροφορίες, είπα μήπως έχει πάει σε άλλο "μαγαζί,,και ήξερε κάποιος ! Αυτό είναι όλο! Καμιά σχέση δεν έχω με κανένα μασατζήδηκο,και ούτε με ενδιαφέρει να έχω!!
Δηλαδή άλλη μία θεραπεύτρια που ρωτάει άλλα μέλη για της υπηρεσίες της και πόσο ωραία πέρασε με την Αnna2 alpula ??

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.553
Πόντοι
456
επειδη με τον gravity συμπλεουμε απο την αρχη , θα εδινα την ψηφο μου στην επιλογη να δημιουργηθουν διαφορετικα θεματα με το μασαζ κατ'οικον .ας ξεχωρισουμε επιτελους αυτους που θελουν χάιδεμα και σεξ απο τους υπολοιπους που θελουν πρωτα μασαζ και κατι παραπανω οπως αυτο προκυπτει (αν και δεν καταλαβα ποτε γιατι καποιος προτιμαει να δωσει τα ιδια λεφτα σε δοσεις για να παρει κατι που αν τα εδινε σε ενα cg θα ειχε το ιδιο χαιδεμα με σιγουρα καλυτερες υπηρεσιες στο δευτερο μερος.τεσπα ,γουστα ειναι αυτα κι ο καθενας κανει τα λεφτα ο,τι θελει) . αλλη μια επιλογη θα ηταν ενα θεμα με τις "δεν" και τις "ναι" .ετσι θα ηταν πιο ευκολο για ολους μας να βρουμε αυτο που θελουμε αφου ετσι θα ψαχναμε εκει που επρεπε κι οχι αναμεσα σε 300 σελιδες.επισης καλο ειναι τα νεα μελη να κοιτανε και λιγο πιο πισω και να μην ρωτανε συνεχεια τα ιδια και τα ιδια. με τον διαχωρισμο των θεματων ,αλλωστε, θα μπορουσαμε να ρωταμε τον ιδιο τον συναγωνιστη που καταθετει την εμπειρια του κι οχι οποιον βρεθει μπροστα μας. οπως ανεφερε κι ο διαχειριστης του σαιτ , ολοι μας θα θελαμε τις επαγγελματιες του ειδους να ειναι παρουσες με αναφορες στις υπηρεσιες τους κι οχι με ξεκατινιασματα και αλληλοκατηγοριες που προσωπικα εμενα με αποτρεπουν .και δεν ειμαι ο μονος απ'οσο ξερω.....

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Ρε φίλε λες μαλακίες βραδιάτικα!! Εγώ ρώτησα για την Αννα2 γιατί από το vip massage που δούλευε μου είπαν ότι έχει σταματήσει προς το παρόν!! Είχα πληροφορίες και φωτό της κοπέλας από κολλητό,μου άρεσε,και τη γουστάρω να την πάρω! Γι'αυτό ζήτησα πληροφορίες, είπα μήπως έχει πάει σε άλλο "μαγαζί,,και ήξερε κάποιος ! Αυτό είναι όλο! Καμιά σχέση δεν έχω με κανένα μασατζήδηκο,και ούτε με ενδιαφέρει να έχω!!
Μια χαρά φίλε τα λες ,αλλά υπήρξε ένα πολύ έντονο τριήμερο με αποκαλύψεις προφίλ με αντρικά ονόματα που ήταν θεραπεύτριες με αντιπαλότητες με γραφεία .Sory αν είπα κάτι που δεν σου άρεσε ,ας συνεχίσει ο κάθε ένας με τις αναζητήσεις του

Εγγρ.
16 Οκτ 2020
Like
3.787
Πόντοι
446
επειδη με τον gravity συμπλεουμε απο την αρχη , θα εδινα την ψηφο μου στην επιλογη να δημιουργηθουν διαφορετικα θεματα με το μασαζ κατ'οικον .ας ξεχωρισουμε επιτελους αυτους που θελουν χάιδεμα και σεξ απο τους υπολοιπους που θελουν πρωτα μασαζ και κατι παραπανω οπως αυτο προκυπτει (αν και δεν καταλαβα ποτε γιατι καποιος προτιμαει να δωσει τα ιδια λεφτα σε δοσεις για να παρει κατι που αν τα εδινε σε ενα cg θα ειχε το ιδιο χαιδεμα με σιγουρα καλυτερες υπηρεσιες στο δευτερο μερος.τεσπα ,γουστα ειναι αυτα κι ο καθενας κανει τα λεφτα ο,τι θελει) . αλλη μια επιλογη θα ηταν ενα θεμα με τις "δεν" και τις "ναι" .ετσι θα ηταν πιο ευκολο για ολους μας να βρουμε αυτο που θελουμε αφου ετσι θα ψαχναμε εκει που επρεπε κι οχι αναμεσα σε 300 σελιδες.επισης καλο ειναι τα νεα μελη να κοιτανε και λιγο πιο πισω και να μην ρωτανε συνεχεια τα ιδια και τα ιδια. με τον διαχωρισμο των θεματων ,αλλωστε, θα μπορουσαμε να ρωταμε τον ιδιο τον συναγωνιστη που καταθετει την εμπειρια του κι οχι οποιον βρεθει μπροστα μας. οπως ανεφερε κι ο διαχειριστης του σαιτ , ολοι μας θα θελαμε τις επαγγελματιες του ειδους να ειναι παρουσες με αναφορες στις υπηρεσιες τους κι οχι με ξεκατινιασματα και αλληλοκατηγοριες που προσωπικα εμενα με αποτρεπουν .και δεν ειμαι ο μονος απ'οσο ξερω.....
ΑΨΟΓΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ

Συμφωνω μαζι σου σε ολα.....

νομιζω θα ηταν καλο κ συμφερον για ολους μας να υπαρχει

διαχωρισμος - οργανωση

γενικα γινεται ενα μπαχαλο χαος .....

υπαρχουν οι κοπελες αυστηρα στα ΔΕΝ - σκετο μασαζ

οι κοπελες του μασαζ + εκτονωση

οι κοπελες του ΦΟΥΛ

Τελευταία τροποποίηση:
Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
ΑΨΟΓΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ

Συμφωνω μαζι σου σε ολα.....

διαχωρισμος - οργανωση

οι κοπελες του ΦΟΥΛ
Προγραμματίστε το λοιπόν για να μπουν αρκετά θέματα στην σειρά τους και να γίνει πιο εύκολη η λήψη πληροφοριών για κάθε είδος υπηρεσίας των θεραπευτριων

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.553
Πόντοι
456
Προγραμματίστε το λοιπόν για να μπουν αρκετά θέματα στην σειρά τους και να γίνει πιο εύκολη η λήψη πληροφοριών για κάθε είδος υπηρεσίας των θεραπευτριων
gravity εσυ που εισαι απο τους πλεον εμπειρους σε αυτον τον τομεα ξεκινα .ετσι θα γλυτωσεις και τα 120 π.μ την ημερα :wink:

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.553
Πόντοι
456

διαχωρισμος - οργανωση

οι κοπελες του ΦΟΥΛ
να , λοιπον οι τρεις βασικες κατηγοριες που πρεπει να χωριστουν οι κυριες αναλογα με τις υπηρεσιες τους ! τα πολλα ποστ ειναι φτωχεια ...

thuglife

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
1.997
Πόντοι
201
Το θέμα είναι ξεχωρίσουμε τους σαβουρολάγνους και να φτιαχτεί φόρουμ ειδικά για τα παιδιά αυτά με τις ειδικές ανάγκες. Σας έχω και όνομα για την συγκεκριμένη κατηγορία.. «μασάζ στο δρόμο με τις λεύκες»

Mike 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
537
Πόντοι
301
Καλημέρα σέ όλους.. έχει κανείς γνώμη για prive massage και you need massage? Σκέφτομαι για nurou ή body to body και σεξ.. αξίζει?

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
2) επισης πολλοι μου ζητατε τηλεφωνα απο κοπελες που προσφερουν μασαζ στο σπιτι ,
οι οποιες κοπελες δουλευουν στα μεγαλα γνωστα γραφεια μασαζ .

Ειλικρινα Δεν εχω κανενα τηλεφωνο απο καμια κοπελα του μασαζ.

Δεν θελω να φερω σε δυσκολη θεση τη Χ κοπελα να της ζητησω το τηλεφωνο .

Προτιμω μεσω γραφειου γιατι ειναι πιο οργανωμενα και επαγγελματικα ολα τα πραγματα .

ΣΕΒΟΜΑΙ τον ιδιοκτητη / επιχειρηματια που εχει το Χ γραφειο μασαζ , Δεν το βρισκω σωστο / ηθικο
να παρω το τηλεφ της κοπελας και να την καλεσω Εκτος γραφειου , Δεν το εχω κανει . Δεν μου αρεσει .
Θα συμφωνήσω άρχοντα ..

Το γραφείο μου δίνει κ μένα ασφάλεια. Και θα το εξηγήσω.
Κάποιοες φορές έτυχε να ζητήσω τηλ από κοπέλες για να έχω επικοινωνία άμεσα μαζί τους κ απευθείας ραντεβού κ καλυτερη τιμή ή περισσότερο χρόνο μαζί μου.

Όσες ήταν πρόθυμες να μου δώσουν, τις έκανα πέρα. Όσες δεν μου έδωσαν τις εκτίμησα περισσότερο.Και θα το εξηγήσω.

Ας πούμε γουστάρω την Χ κοπέλα από το Ψ γραφείο. Πόσες φορές θα την πάρω ; 1 ; 2 ; 5 ; κάποια στιγμή θα μου φύγει η κάβλα για την κοπέλα (νομοτέλεια), οπότε μετά τι ; μια τρύπα στο νερό. Η κοπέλα θα έχει χάσει κάποια ραντεβού, γιατί σε αυτές τις 5 φορές μαζί μου, δεν θα ήταν διαθέσιμη για το γραφείο, τουτέστιν το γραφείο θα την υποψιαζόντανε και θα αραίωνε σιγά σιγά μαζί της, προωθώντας άλλες κοπέλες. Άρα σε βάθος χρόνου, "καίμε" την κοπέλα.

Αν όμως την κλείσω μέσω γραφείου, με δεδομένο ότι το γραφείο είναι κάνα σοβαρό και ότι κανένας φαντομάς, νοιώθω πιο ασφάλεια γιατί θα έχω την δυνατότητα να δώσω feedback αν κατι πάει στραβά ή νοίωσω λιγότερο ικανοποιημένος. Καταλαβαίνουμε όλοι τι σημαίνει αυτό.

Δείτε το αλλιώς όταν κλείνετε διακοπές μέσω Booking.com ή Expedia.com:
Πέρνεις τηλ σαν ελληναρας να τα βρεις απευθείας με τον ξενοδόχο γιατί νοίωθεις μάγκας που θα πάρεις το δωμάτιο 10 ευρώ πιο κάτω και σώθηκες γιατί κέρδισες ένα 30άρι για ένα ΠΣΚ διακοπών (παρεπιπτόντως κανένας μας δεν κάνει παζάρι στην ταβέρνα, ενώ στην διανυκτέρευση όλοι "κουνιόμαστε" ).
Και πας στον Ελληνάρα ξενοδόχο κια ή δεν σου έχει το δωμάτιο (Overbooking) ή σε πετάει σε μια υπόγα αντί για δωμάτιο με θέα και σου γαμάει το ΠΣΚ. Αν όμως το είχες κλείσει μέσω της πρατφόρμας, πέρνεις τηλ την εξυπηρέτηση πελατών και καθαρίζει για πάρτυ σου:
αν υπάρχει overbooking, σου βρισκει η πλατφόρμα αλλο εφάμιλο κατάλυμα και στην περίπτωση που σου δίνει αλλο δωμάτιο από αυτό που έχεις κλείσει, πέρνει τον ιδιοκτήτη και "καθαρίζει" για σένα.

Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνείται μαζί μου, αλλά εγώ προτιμώ μέσω γραφείου, λόγω σιγουριάς και ασφάλειας. Στο κάτω κάτω αυτό βρήκε την κοπέλα, την οποία κάποια στιγμή εγώ θεωρώ ότι αυτή μου βγάζει γουστα. Δεν πρέπει να αμοιφθεί για αυτό ;

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
16 Οκτ 2020
Like
3.787
Πόντοι
446
Θα συμφωνήσω άρχοντα ..

Το γραφείο μου δίνει κ μένα ασφάλεια. Και θα το εξηγήσω.
Κάποιοες φορές έτυχε να ζητήσω τηλ από κοπέλες για να έχω επικοινωνία άμεσα μαζί τους κ απευθείας ραντεβού κ καλυτερη τιμή ή περισσότερο χρόνο μαζί μου.

Όσες ήταν πρόθυμες να μου δώσουν, τις έκανα πέρα. Όσες δεν μου έδωσαν τις εκτίμησα περισσότερο.Και θα το εξηγήσω.

Ας πούμε γουστάρω την Χ κοπέλα από το Ψ γραφείο. Πόσες φορές θα την πάρω ; 1 ; 2 ; 5 ; κάποια στιγμή θα μου φύγει η κάβλα για την κοπέλα (νομοτέλεια), οπότε μετά τι ; μια τρύπα στο νερό. Η κοπέλα θα έχει χάσει κάποια ραντεβού, γιατί σε αυτές τις 5 φορές μαζί μου, δεν θα ήταν διαθέσιμη για το γραφείο, τουτέστιν το γραφείο θα την υποψιαζόντανε και θα αραίωνε σιγά σιγά μαζί της, προωθώντας άλλες κοπέλες.

Αν όμως την κλείσω μέσω γραφείου, με δεδομένο ότι το γραφείο είναι κάνα σοβαρό και ότι κανένας φαντομάς, νοιώθω πιο ασφάλεια γιατί θα έχω την δυνατότητα να δώσω feedback αν κατι πάει στραβά ή νοίωσω λιγότερο ικανοποιημένος. Καταλαβαίνουμε όλοι τι σημαίνει αυτό.

Δείτε το αλλιώς όταν κλείνετε διακοπές μέσω Booking.com ή Expedia.com:
Πέρνεις τηλ σαν ελληναρας να τα βρεις απευθείας με τον ξενοδόχο γιατί νοίωθεις μάγκας που θα πάρεις το δωμάτιο 10 ευρώ πιο κάτω και σώθηκες γιατί κέρδισες ένα 30άρι για ένα ΠΣΚ διακοπών (παρεπιπτόντως κανένας μας δεν κάνει παζάρι στην ταβέρνα, ενώ στην διανυκτέρευση όλοι "κουνιόμαστε" ).
Και πας στον Ελληνάρα ξενοδόχο κια ή δεν σου έχει το δωμάτιο (Overbooking) ή σε πετάει σε μια υπόγα αντί για δωμάτιο με θέα και σου γαμάει το ΠΣΚ. Αν όμως το είχες κλείσει μέσω της πρατφόρμας, πέρνεις τηλ την εξυπηρέτηση πελατών και καθαρίζει:
αν υπάρχει overbooking, σου βρισκει η πλατφόρμα αλλο εφάμιλο κατάλυμα και στην περίπτωση που σου δίνει αλλο δωμάτιο από αυτό που έχεις κλείσει, πέρνει τον ιδιοκτήτη και "καθαρίζει" για σένα.

Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνείται μαζί μου, αλλά εγώ προτιμώ μέσω γραφείου. Στο κάτω κάτω αυτό βρήκε την κοπέλα, την οποία κάποια στιγμή εγώ θεωρώ ότι αυτή μου βγάζει γουστα. Δεν πρέπει να αμοιφθεί για αυτό ;
ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ

ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΤΑΞΗ - ΑΣΦΑΛΕΙΑ - ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ...ΕΙΝΑΙ ΠΗΓΗ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ......

ΑΠΟ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΑΛΩ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΠΟΤΕ !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom