Michaelhot
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2024
- Like
- 383
- Πόντοι
- 21
Ή Ασιάτισσα καλή; Δίνει και κωλο;Τα κορίτσια είναι όντως αυτά ή θα δούμε κάτι διαφορετικό;;;
Ή Ασιάτισσα καλή; Δίνει και κωλο;Τα κορίτσια είναι όντως αυτά ή θα δούμε κάτι διαφορετικό;;;
Καλή;Σήμερα θα γίνει δοκιμή με Μαίρη από art για να δούμε
μια σελίδα πίσω!Από massaua νικολετα ξέρουμε κάτι;
Σορρυ ρε απλά πολλά σχόλια και χανόμαστεμια σελίδα πίσω!
ρε σεις, δε διαβάζετε καθόλου?
Οκκκ ελήφθη αλλά πολύ δυνατόΟΧΙ !!!! Πάει μέχρι φουλ , Αλλά δώσε τα λεφτά σου σε σουβλάκια καλύτερα. Ξενέρωτη και ηλίθια
Οκκκ ελήφθη αλλά πολύ δυνατόΟΧΙ !!!! Πάει μέχρι φουλ , Αλλά δώσε τα λεφτά σου σε σουβλάκια καλύτερα. Ξενέρωτη και ηλίθια
Για πες ποιες θεωρεις δυνατες γιατι εγω Ευη που πηρα ψιλοπροσφατα μεγαλη πικρα και το χω βαλει το γραφειο σε black list, μου τη στειλανε και προτεινομενη φαντασουΣωστός! έχει πολύ πολύ καλύτερες σε υπηρεσίες το Deluxe
Ινέσα, Βικτώρια, Χριστιάννα, Χριστίνα, Μάρθα πολύ δυνατέςΓια πες ποιες θεωρεις δυνατες γιατι εγω Ευη που πηρα ψιλοπροσφατα μεγαλη πικρα και το χω βαλει το γραφειο σε black list, μου τη στειλανε και προτεινομενη φαντασου
Σου έχω στείλει pm αδερφέ.Κάποιος να στειλει την σελιδα της Τεα σε προσωπικο, μπορεί? Δε μπορω να την βρω και απο οτι διαβαζω εδω διαγράφηκε
Από ποια άποψη ότι καλύτερο αδερφέ ;;; Αν θες πες λίγο..Σου έχω στείλει pm αδερφέ.
Ότι καλύτερο.
Από την άποψη ότι διαβάζοντας όλα τα υπόλοιπα σχόλια από τα μέλη που εχουν πάρει από διάφορα γραφεία κοπέλες, και είτε δεν ξέρουν μασάζ, είτε είναι ξεπετες στο δεύτερο μέρος, είτε εμφανισιακά δεν λένε και όλα αυτά με μια τιμή σταβ150+Από ποια άποψη ότι καλύτερο αδερφέ ;;; Αν θες πες λίγο..
Γιατί εγώ νομίζω ότι έχει πολύ καλύτερα τελικά και ειδικά με καλύτερες συμπεριφορές…
Δεν το λέω για μανούρα προς εσένα το λέω γενικά δεν ξέρω τι σε κάνει να πιστεύεις ότι είναι όλο αυτό ότι καλύτερο
Πάντως θα ήθελα πληροφορίες για τα καλύτερα να τα έχουμε και εμεις στα υπόψιν μαςΑπό ποια άποψη ότι καλύτερο αδερφέ ;;; Αν θες πες λίγο..
Γιατί εγώ νομίζω ότι έχει πολύ καλύτερα τελικά και ειδικά με καλύτερες συμπεριφορές…
Δεν το λέω για μανούρα προς εσένα το λέω γενικά δεν ξέρω τι σε κάνει να πιστεύεις ότι είναι όλο αυτό ότι καλύτερο
ΕυχαριστώΣου έχω στείλει pm αδερφέ.
Ότι καλύτερο.
Αδερφε χρόνια πολλά.Από ποια άποψη ότι καλύτερο αδερφέ ;;; Αν θες πες λίγο..
Χριστιάννα εννοώΜήπως εννοείς Χριστίνα ;
Μετά από αυτή την συμπεριφορά που είχαν δεν πρόκειται να τις καλέσω καμία από τις δύο, και δεν είναι μόνο αυτές που δεν σέβονται τα χρήματα μας και σε κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια σουΣυνάντηση πριν λίγες μέρες με εφη απο deluxe πολύ καλό μασάζ κάνει και έξτρα με χέρι αλλά δεν είναι καλό δεν ξέρει να στον παίζει!!
Συνάντηση και 2δα από deluxe ινεσα με Στέλλα 90 λεπτά 180 και ήθελαν και από 50 η κάθε μια για να φραπέ και να μείνουν με εσώρουχα καλό μασάζ ωραίος φραπές αλλά Μακριά ειρωνικά γέλια στο μπάνιο και πολύ κακό ύφος μίλαγαν στην γλώσσα τους και έκραζαν από μένα μαύρο και στις 2 πλέον