Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Michaelhot

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2024
Like
261
Πόντοι
21
μια σελίδα πίσω!

ρε σεις, δε διαβάζετε καθόλου?
Σορρυ ρε απλά πολλά σχόλια και χανόμαστε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ΟΧΙ !!!! Πάει μέχρι φουλ , Αλλά δώσε τα λεφτά σου σε σουβλάκια καλύτερα. Ξενέρωτη και ηλίθια
Οκκκ ελήφθη αλλά πολύ δυνατό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ΟΧΙ !!!! Πάει μέχρι φουλ , Αλλά δώσε τα λεφτά σου σε σουβλάκια καλύτερα. Ξενέρωτη και ηλίθια
Οκκκ ελήφθη αλλά πολύ δυνατό

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
18
Like
3.712
Πόντοι
4.365
Σωστός! έχει πολύ πολύ καλύτερες σε υπηρεσίες το Deluxe
Για πες ποιες θεωρεις δυνατες γιατι εγω Ευη που πηρα ψιλοπροσφατα μεγαλη πικρα και το χω βαλει το γραφειο σε black list, μου τη στειλανε και προτεινομενη φαντασου

adaldizmi

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
41
Πόντοι
1
Για πες ποιες θεωρεις δυνατες γιατι εγω Ευη που πηρα ψιλοπροσφατα μεγαλη πικρα και το χω βαλει το γραφειο σε black list, μου τη στειλανε και προτεινομενη φαντασου
Ινέσα, Βικτώρια, Χριστιάννα, Χριστίνα, Μάρθα πολύ δυνατές

Όλγα επίσης καλή αλλά από εμφάνιση λίγα πράγματα…

Ζέτα γνωστή από άλλες δραστηριότητες

Νάντια θα βρεθώ σήμερα, δεν έχω ακόμη γνώμη.

Vor

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2023
Like
8
Πόντοι
0
Κάποιος να στειλει την σελιδα της Τεα σε προσωπικο, μπορεί? Δε μπορω να την βρω και απο οτι διαβαζω εδω διαγράφηκε

vais77

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Κριτικές
9
Like
5.701
Πόντοι
1.436
Κάποιος να στειλει την σελιδα της Τεα σε προσωπικο, μπορεί? Δε μπορω να την βρω και απο οτι διαβαζω εδω διαγράφηκε
Σου έχω στείλει pm αδερφέ.
Ότι καλύτερο.

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
547
Πόντοι
86
Σου έχω στείλει pm αδερφέ.
Ότι καλύτερο.
Από ποια άποψη ότι καλύτερο αδερφέ ;;; Αν θες πες λίγο..
Γιατί εγώ νομίζω ότι έχει πολύ καλύτερα τελικά και ειδικά με καλύτερες συμπεριφορές…
Δεν το λέω για μανούρα προς εσένα το λέω γενικά δεν ξέρω τι σε κάνει να πιστεύεις ότι είναι όλο αυτό ότι καλύτερο

giorgosman1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2017
Κριτικές
8
Like
1.223
Πόντοι
481
καλημερα και χρονια πολλα. θελω να ρωτησω για το Osmose Massage. Τι παιζει εκει? Βλεπω μια Νατασα εξαλη !!! ξερει κανενας συναγωνιστης ???

vais77

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Κριτικές
9
Like
5.701
Πόντοι
1.436
Γιατί εγώ νομίζω ότι έχει πολύ καλύτερα τελικά και ειδικά με καλύτερες συμπεριφορές…
Δεν το λέω για μανούρα προς εσένα το λέω γενικά δεν ξέρω τι σε κάνει να πιστεύεις ότι είναι όλο αυτό ότι καλύτερο
Από την άποψη ότι διαβάζοντας όλα τα υπόλοιπα σχόλια από τα μέλη που εχουν πάρει από διάφορα γραφεία κοπέλες, και είτε δεν ξέρουν μασάζ, είτε είναι ξεπετες στο δεύτερο μέρος, είτε εμφανισιακά δεν λένε και όλα αυτά με μια τιμή σταβ150+

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

vais77

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Κριτικές
9
Like
5.701
Πόντοι
1.436
Πάντως θα ήθελα πληροφορίες για τα καλύτερα να τα έχουμε και εμεις στα υπόψιν μας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom