jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.511
- Πόντοι
- 456
Πολλές κοπέλες έχουν ''φτιάξει'' πελατολόγιο μέσα από το γραφείο όμως και έχουν κάνει την ''πελατεία'' τους, βγαίνοντας πιο ανταγωνιστικά (οικονομικά) στις τιμές.. (σαν ανεξάρτητες)Θα συμφωνήσω άρχοντα ..
Το γραφείο μου δίνει κ μένα ασφάλεια. Και θα το εξηγήσω.
Κάποιοες φορές έτυχε να ζητήσω τηλ από κοπέλες για να έχω επικοινωνία άμεσα μαζί τους κ απευθείας ραντεβού κ καλυτερη τιμή ή περισσότερο χρόνο μαζί μου.
Όσες ήταν πρόθυμες να μου δώσουν, τις έκανα πέρα. Όσες δεν μου έδωσαν τις εκτίμησα περισσότερο.Και θα το εξηγήσω.
Ας πούμε γουστάρω την Χ κοπέλα από το Ψ γραφείο. Πόσες φορές θα την πάρω ; 1 ; 2 ; 5 ; κάποια στιγμή θα μου φύγει η κάβλα για την κοπέλα (νομοτέλεια), οπότε μετά τι ; μια τρύπα στο νερό. Η κοπέλα θα έχει χάσει κάποια ραντεβού, γιατί σε αυτές τις 5 φορές μαζί μου, δεν θα ήταν διαθέσιμη για το γραφείο, τουτέστιν το γραφείο θα την υποψιαζόντανε και θα αραίωνε σιγά σιγά μαζί της, προωθώντας άλλες κοπέλες. Άρα σε βάθος χρόνου, "καίμε" την κοπέλα.
Αν όμως την κλείσω μέσω γραφείου, με δεδομένο ότι το γραφείο είναι κάνα σοβαρό και ότι κανένας φαντομάς, νοιώθω πιο ασφάλεια γιατί θα έχω την δυνατότητα να δώσω feedback αν κατι πάει στραβά ή νοίωσω λιγότερο ικανοποιημένος. Καταλαβαίνουμε όλοι τι σημαίνει αυτό.
Δείτε το αλλιώς όταν κλείνετε διακοπές μέσω Booking.com ή Expedia.com:
Πέρνεις τηλ σαν ελληναρας να τα βρεις απευθείας με τον ξενοδόχο γιατί νοίωθεις μάγκας που θα πάρεις το δωμάτιο 10 ευρώ πιο κάτω και σώθηκες γιατί κέρδισες ένα 30άρι για ένα ΠΣΚ διακοπών (παρεπιπτόντως κανένας μας δεν κάνει παζάρι στην ταβέρνα, ενώ στην διανυκτέρευση όλοι "κουνιόμαστε" ).
Και πας στον Ελληνάρα ξενοδόχο κια ή δεν σου έχει το δωμάτιο (Overbooking) ή σε πετάει σε μια υπόγα αντί για δωμάτιο με θέα και σου γαμάει το ΠΣΚ. Αν όμως το είχες κλείσει μέσω της πρατφόρμας, πέρνεις τηλ την εξυπηρέτηση πελατών και καθαρίζει για πάρτυ σου:
αν υπάρχει overbooking, σου βρισκει η πλατφόρμα αλλο εφάμιλο κατάλυμα και στην περίπτωση που σου δίνει αλλο δωμάτιο από αυτό που έχεις κλείσει, πέρνει τον ιδιοκτήτη και "καθαρίζει" για σένα.
Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνείται μαζί μου, αλλά εγώ προτιμώ μέσω γραφείου, λόγω σιγουριάς και ασφάλειας. Στο κάτω κάτω αυτό βρήκε την κοπέλα, την οποία κάποια στιγμή εγώ θεωρώ ότι αυτή μου βγάζει γουστα. Δεν πρέπει να αμοιφθεί για αυτό ;
Κάποιες από αυτές έπειτα από μετακινήσεις μεταξύ γραφείων ξαφνικά σταμάτησαν (για το γραφείο)..αλλά οι υπηρεσίες συνεχίζονται...
Δεν θα αναφέρω αυτές (κουτοπόνηρες) οι οποίες θέλουν να κάνουν κάτι αντίστοιχο δικό τους και να το παίζουν αφεντικά, είτε να το κάνουν μέσω social (διαφήμιση) με επίσης δικό τους κλειστό και πιο ''σίγουρο'' κύκλο έχοντας κάνει εκείνες τις επιλογές τους του πελάτη.
Πολλές οι περιπτώσεις