Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 76 άτομα (10 μέλη και 66 επισκέπτες)

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.511
Πόντοι
456
Θα συμφωνήσω άρχοντα ..

Το γραφείο μου δίνει κ μένα ασφάλεια. Και θα το εξηγήσω.
Κάποιοες φορές έτυχε να ζητήσω τηλ από κοπέλες για να έχω επικοινωνία άμεσα μαζί τους κ απευθείας ραντεβού κ καλυτερη τιμή ή περισσότερο χρόνο μαζί μου.

Όσες ήταν πρόθυμες να μου δώσουν, τις έκανα πέρα. Όσες δεν μου έδωσαν τις εκτίμησα περισσότερο.Και θα το εξηγήσω.

Ας πούμε γουστάρω την Χ κοπέλα από το Ψ γραφείο. Πόσες φορές θα την πάρω ; 1 ; 2 ; 5 ; κάποια στιγμή θα μου φύγει η κάβλα για την κοπέλα (νομοτέλεια), οπότε μετά τι ; μια τρύπα στο νερό. Η κοπέλα θα έχει χάσει κάποια ραντεβού, γιατί σε αυτές τις 5 φορές μαζί μου, δεν θα ήταν διαθέσιμη για το γραφείο, τουτέστιν το γραφείο θα την υποψιαζόντανε και θα αραίωνε σιγά σιγά μαζί της, προωθώντας άλλες κοπέλες. Άρα σε βάθος χρόνου, "καίμε" την κοπέλα.

Αν όμως την κλείσω μέσω γραφείου, με δεδομένο ότι το γραφείο είναι κάνα σοβαρό και ότι κανένας φαντομάς, νοιώθω πιο ασφάλεια γιατί θα έχω την δυνατότητα να δώσω feedback αν κατι πάει στραβά ή νοίωσω λιγότερο ικανοποιημένος. Καταλαβαίνουμε όλοι τι σημαίνει αυτό.

Δείτε το αλλιώς όταν κλείνετε διακοπές μέσω Booking.com ή Expedia.com:
Πέρνεις τηλ σαν ελληναρας να τα βρεις απευθείας με τον ξενοδόχο γιατί νοίωθεις μάγκας που θα πάρεις το δωμάτιο 10 ευρώ πιο κάτω και σώθηκες γιατί κέρδισες ένα 30άρι για ένα ΠΣΚ διακοπών (παρεπιπτόντως κανένας μας δεν κάνει παζάρι στην ταβέρνα, ενώ στην διανυκτέρευση όλοι "κουνιόμαστε" ).
Και πας στον Ελληνάρα ξενοδόχο κια ή δεν σου έχει το δωμάτιο (Overbooking) ή σε πετάει σε μια υπόγα αντί για δωμάτιο με θέα και σου γαμάει το ΠΣΚ. Αν όμως το είχες κλείσει μέσω της πρατφόρμας, πέρνεις τηλ την εξυπηρέτηση πελατών και καθαρίζει για πάρτυ σου:
αν υπάρχει overbooking, σου βρισκει η πλατφόρμα αλλο εφάμιλο κατάλυμα και στην περίπτωση που σου δίνει αλλο δωμάτιο από αυτό που έχεις κλείσει, πέρνει τον ιδιοκτήτη και "καθαρίζει" για σένα.

Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνείται μαζί μου, αλλά εγώ προτιμώ μέσω γραφείου, λόγω σιγουριάς και ασφάλειας. Στο κάτω κάτω αυτό βρήκε την κοπέλα, την οποία κάποια στιγμή εγώ θεωρώ ότι αυτή μου βγάζει γουστα. Δεν πρέπει να αμοιφθεί για αυτό ;
Πολλές κοπέλες έχουν ''φτιάξει'' πελατολόγιο μέσα από το γραφείο όμως και έχουν κάνει την ''πελατεία'' τους, βγαίνοντας πιο ανταγωνιστικά (οικονομικά) στις τιμές.. (σαν ανεξάρτητες)
Κάποιες από αυτές έπειτα από μετακινήσεις μεταξύ γραφείων ξαφνικά σταμάτησαν (για το γραφείο)..αλλά οι υπηρεσίες συνεχίζονται...
Δεν θα αναφέρω αυτές (κουτοπόνηρες) οι οποίες θέλουν να κάνουν κάτι αντίστοιχο δικό τους και να το παίζουν αφεντικά, είτε να το κάνουν μέσω social (διαφήμιση) με επίσης δικό τους κλειστό και πιο ''σίγουρο'' κύκλο έχοντας κάνει εκείνες τις επιλογές τους του πελάτη.
Πολλές οι περιπτώσεις

Εγγρ.
16 Οκτ 2020
Like
3.787
Πόντοι
446
Πολλές κοπέλες έχουν ''φτιάξει'' πελατολόγιο μέσα από το γραφείο όμως και έχουν κάνει την ''πελατεία'' τους, βγαίνοντας πιο ανταγωνιστικά (οικονομικά) στις τιμές.. (σαν ανεξάρτητες)
Κάποιες από αυτές έπειτα από μετακινήσεις μεταξύ γραφείων ξαφνικά σταμάτησαν (για το γραφείο)..αλλά οι υπηρεσίες συνεχίζονται...
Δεν θα αναφέρω αυτές (κουτοπόνηρες) οι οποίες θέλουν να κάνουν κάτι αντίστοιχο δικό τους και να το παίζουν αφεντικά, είτε να το κάνουν μέσω social (διαφήμιση) με επίσης δικό τους κλειστό και πιο ''σίγουρο'' κύκλο έχοντας κάνει εκείνες τις επιλογές τους του πελάτη.
Πολλές οι περιπτώσεις
Συμφωνω μαζι σου , γινεται συχνα σαν φαινομενο αυτο Αναφερεις πολυ σωστα.....

αλλα λιγες εχουν μελλον / συνέχεια ως ανεξαρτητες
Δεν ειναι και ευκολο να σταθουν , να επιβιωσουν και να επεκταθουν .

τα γραφεια / ιστοσελιδες φερνουν κοπελες συνεχεια και βαζουν λεφτα στη διαφημιση και πολλα αλλα....

ολα ειναι θεμα επιλογων στη ζωη γενικως...

Δεν το βρισκω σωστο να παει μια κοπελα σε ενα Χ γραφειο να Κλεβει το πελατολογιο του Χ γραφειου
και μετα να παει μονη της να κανει τα δικα της σαν ανεξαρτητη . το βρισκω λαθος απο ηθικης και επαγγελματικης πλευρας
και δεν νομιζω αυτα τα κοριτσακια που πανε σε ενα Χ γραφειο κλεβουν καποια τηλεφωνα
πελατων και μετα το παιζουν αφεντικα , δεν νομιζω να πανε μακρυα...να εχουν πορεια επαγγελματικη

Λιγες κοπελες πραγματικα ανεξαρτητες ειναι επαγγελματιες , που απ τη αρχη μεχρι το τελος ειναι ανεξαρτητες με τις αγγελιες τους
και απανταντε μεσω βαιμπερ και εχουν ενα καλο πακετο για το πελατη και χτιζουν μονες τους σιγα σιγα
το πελατολογιο τους , σε αυτες ΝΑΙ μπραβο ! Αυτες τις Σεβομαι !

αλλα τα κοριτσακια που με κουτοπονηρο τροπο κλεβουν προσωρινα το πελατολογιου του Χ γραφειου που τους δινει Ψωμι....

Δεν ειμαι Υπερ !
και Δεν πιστευω οτι θα εχουν και προκοπη αυτες ! θα τις παρουν καποιοι
για λιγες φορες και μετα θα τις βαρεθουν....δεν εχουν μελλον αυτα τα ερασιτεχνικα κρυφο κλεψιμεικα.

Προσωπικη μου αποψη......

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.511
Πόντοι
456
Συμφωνω μαζι σου , γινεται συχνα σαν φαινομενο αυτο Αναφερεις πολυ σωστα.....

αλλα λιγες εχουν μελλον / συνέχεια ως ανεξαρτητες
Δεν ειναι και ευκολο να σταθουν , να επιβιωσουν και να επεκταθουν .

τα γραφεια / ιστοσελιδες φερνουν κοπελες συνεχεια και βαζουν λεφτα στη διαφημιση και πολλα αλλα....

ολα ειναι θεμα επιλογων στη ζωη γενικως...

Δεν το βρισκω σωστο να παει μια κοπελα σε ενα Χ γραφειο να Κλεβει το πελατολογιο του Χ γραφειου
και μετα να παει μονη της να κανει τα δικα της σαν ανεξαρτητη . το βρισκω λαθος απο ηθικης και επαγγελματικης πλευρας
και δεν νομιζω αυτα τα κοριτσακια που πανε σε ενα Χ γραφειο κλεβουν καποια τηλεφωνα
πελατων και μετα το παιζουν αφεντικα , δεν νομιζω να πανε μακρυα...να εχουν πορεια επαγγελματικη

Λιγες κοπελες πραγματικα ανεξαρτητες ειναι επαγγελματιες , που απ τη αρχη μεχρι το τελος ειναι ανεξαρτητες με τις αγγελιες τους
και απανταντε μεσω βαιμπερ και εχουν ενα καλο πακετο για το πελατη και χτιζουν μονες τους σιγα σιγα
το πελατολογιο τους , σε αυτες ΝΑΙ μπραβο ! Αυτες τις Σεβομαι !

αλλα τα κοριτσακια που με κουτοπονηρο τροπο κλεβουν προσωρινα το πελατολογιου του Χ γραφειου που τους δινει Ψωμι....

Δεν ειμαι Υπερ !
και Δεν πιστευω οτι θα εχουν και προκοπη αυτες ! θα τις παρουν καποιοι
για λιγες φορες και μετα θα τις βαρεθουν....δεν εχουν μελλον αυτα τα ερασιτεχνικα κρυφο κλεψιμεικα.
Φυσικά και δεν θα έχουν μέλλον, φυσικά δεν είμαι και εγώ υπερ αυτών, απλά το αναφέρω αν και πολλοί λίγο πολλοί το ξέρουμε. Αυτό που πρέπει να φτιάξουν τα γραφεία είναι ΑΚΡΙΒΕΙΣ φωτογραφίες των κοριτσιών γιατί άλλο βλέπεις και άλλο σου έρχεται.. Βλέπεις την άλλη μακιγιαρισμένη - βαμμένη φωτό υπερ-παραγωγή και σου σκάει μύτη μια κοπέλα άβαφτη - απεριποιήτη με τα σπορτέξ λες και είδε φώς και μπήκε...
Πολλοί θα πουν μα καλά τι σε ενδιαφέρει η εμφάνιση ή η υπηρεσία ? Μα φυσικά και τα 2 ! όταν ξεκινάς και κλείνεις μια υπηρεσία μασάζ πρέπει να ''φτιαχτεί΄΄ και το πάνω κεφάλι και στην συνέχεια και το κάτω.
Αυτό ισχύει για μένα βέβαια και είναι υποκειμενικό, άλλον μπορεί να μην τον ενδιαφέρει.

Εγγρ.
16 Οκτ 2020
Like
3.787
Πόντοι
446
Καλημερα σε Ολους.....

Ανοιξα τα Εξης νηματα οπως μου ζητησατε
Φυσικά και δεν θα έχουν μέλλον, φυσικά δεν είμαι και εγώ υπερ αυτών, απλά το αναφέρω αν και πολλοί λίγο πολλοί το ξέρουμε. Αυτό που πρέπει να φτιάξουν τα γραφεία είναι ΑΚΡΙΒΕΙΣ φωτογραφίες των κοριτσιών γιατί άλλο βλέπεις και άλλο σου έρχεται.. Βλέπεις την άλλη μακιγιαρισμένη - βαμμένη φωτό υπερ-παραγωγή και σου σκάει μύτη μια κοπέλα άβαφτη - απεριποιήτη με τα σπορτέξ λες και είδε φώς και μπήκε...
Πολλοί θα πουν μα καλά τι σε ενδιαφέρει η εμφάνιση ή η υπηρεσία ? Μα φυσικά και τα 2 ! όταν ξεκινάς και κλείνεις μια υπηρεσία μασάζ πρέπει να ''φτιαχτεί΄΄ και το πάνω κεφάλι και στην συνέχεια και το κάτω.
Αυτό ισχύει για μένα βέβαια και είναι υποκειμενικό, άλλον μπορεί να μην τον ενδιαφέρει.
ναι ετσι ακριβως ειναι οπως τα λες φιλε μου

Ειδικα το Θεμα των φωτογραφιων εχει παραγινει γενικως

με το ΦΩΤΟΣΟΠ !!! Σου ερχεται αλλη κοπελα Εντελως..αγνωριστη...

Η ομορφια / εμφανιση / προσωπο / σωμα / ντυσιμο
παιζει παντου κ παντα σημαντικο ρολο !

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
16 Οκτ 2020
Like
3.787
Πόντοι
446
Δημιουργησα οπως μου ζητησατε και Δημοσια και στα π.μ

τις 3 κατηγοριες / νηματα στο φορουμ στη κατηγορια του ΜΑΣΑΖ

Ευχομαι και ελπιζω να μας βοηθησει αυτος ο διαχωρισμος - οργανωση γιατι οντως γινεται ενα μπαχαλο
πληροφοριων και παρεξηγησεων.......

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.484
Πόντοι
2.306
Δημιουργησα οπως μου ζητησατε και Δημοσια και στα π.μ

τις 3 κατηγοριες / νηματα στο φορουμ στη κατηγορια του ΜΑΣΑΖ

Ευχομαι και ελπιζω να μας βοηθησει αυτος ο διαχωρισμος - οργανωση γιατι οντως γινεται ενα μπαχαλο
πληροφοριων και παρεξηγησεων.......
Γειά σου φίλε gravity!!!!!!! Ωραίος!!!! Καλή αρχή με τα νήματα ελπίζω να βοηθήσει να ξεδιαλύνουμε τα πράγματα

Εγγρ.
16 Οκτ 2020
Like
3.787
Πόντοι
446
Γειά σου φίλε gravity!!!!!!! Ωραίος!!!! Καλή αρχή με τα νήματα ελπίζω να βοηθήσει να ξεδιαλύνουμε τα πράγματα
Καλημερα Φιλε μου

ετσι πιστευουμε οι περισσοτεροι πλεον εδω μεσα...

οτι επιτελους θα καθαρισει η καταστασει απ το χαος των πληροφοριων και των παρεξηγησεων

Νεα καθαρα νηματα

Εγγρ.
16 Οκτ 2020
Like
3.787
Πόντοι
446
Παιδια ο Διαχειριστης τους Φορουμ

Μολις μου εγραψε οτι ολες αυτες οι 3 κατηγοριες που ανοιξα σημερα για το μασαζ

θα σβηστουν......

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.511
Πόντοι
456

θα σβηστουν......
Συνεχίζουμε από εδώ λοιπόν... τίποτα φρέσκο έχουμε ??? αντε γιατί μείναμε πίσω με αυτά και με αυτά..

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.484
Πόντοι
2.306
Συνεχίζουμε από εδώ λοιπόν... τίποτα φρέσκο έχουμε ??? αντε γιατί μείναμε πίσω με αυτά και με αυτά..
Όντως ρε φίλε δεν υπάρχει καμία ενημέρωση πλέον εδώ και μέρες τι έγινε νηστεία λόγω Πάσχα?

Εγγρ.
16 Οκτ 2020
Like
3.787
Πόντοι
446
Καλημερα φιλε μου

Δεν εδωσε εξηγησεις

μπηκε μεσα στο νεο νημα που ανοιξα

και μου λεει θα σβηστουν ολα αυτα που ανοιξες

χωρις εξηγησεις

Ξενερωσα λιγο και εγω κ αλλοι φανταζομαι.....

Κριμα :-(

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.484
Πόντοι
2.306
Το πιο πιθανό είναι γιατί δεν ήθελε να γραφτούν φάτσα φορά ποιες κάνουν φουλ και τι κάνουν

DarkMatter94

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2021
Like
179
Πόντοι
1
Καλημέρα,
γιατί ρε Gravity θα σου τα σβύσει;;;;
Το είχα προτείνει και εγώ σε παλιότερη ανάρτηση να γίνει διαχωρισμός, επικρατεί πλέον μπάχαλο εδώ μέσα και εγώ προσωπικά δεν έχω χρόνο και αδυνατώ να παρακολουθήσω με τις τόσες διαφορετικές προσεγγίσεις. :headbang:

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.484
Πόντοι
2.306
Μήπως είναι καλύτερα να κάνουμε νημα από τα γραφεία έστω τα 4-5 πιο γνωστά? Θα μπαινουμε στο κάθε γραφείο για πληροφορίες των κοριτσιών. Επαναλαμβανω μάλλον σβήστηκαν τα νήματα γιατί δεν θέλουν να γράφεται φάτσα φορά ποια κορίτσια κάνουν φουλ και τι κάνουν

wack34

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2017
Κριτικές
1
Like
357
Πόντοι
21

θα σβηστουν......

Όντως φίλε έχουν είδη σβηστεί! προσπάθησα να μπω να δω αλλά γράφει ότι δεν υπάρχουν!

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.277
Πόντοι
5.595
Είναι πασιφανές ότι δεν είναι σωστό να γράφονται φάτσα φόρα όλα τα ονόματα και μάλιστα διαχωρισμένα. Διαφωνώ με τη λογική να χωριστούν και τα γραφεία, γιατί τότε πάμε σε λογικές call girls. Όλα αυτά τα γραφεία θα φέρουν τις καλές και τις κακές, ακόμη και αυτοί που εκθειάζουν ένα γραφείο (πχ Deluxe) , αποκλείεται να μην έχουν φάει τη φόλα τους. Έτσι είναι δυστυχώς το μασάζ. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να καθαρίζονται οι προμότορες, τα fake προφιλ, ή να μην μπαίνουμε σε συζητήσεις μαζί τους.

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
5.028
Πόντοι
456
δλδ τωρα ,οπως ειναι το θεμα , δεν γραφονται φατσα φορα το τί κανουν οι κυριες και τί δεν κανουν ? ουτως ή άλλως οι κυριες που προσφερουν υπηρεσιες 10% αμφιβολου μασαζ και 90% σεξ στην κατηγορια των cg θα επρεπε να αναφερονται. διοτι , οταν πληρωνει καποιος για να τον χαιδεψουν και να ριξει κι ενα μανικι γυρω στα 80 με 120 ή και 200 ευρω ,τοτε απολαμβανει υπηρεσιες cg και μαλιστα κακης ποιοτητος. ετσι , θα ξεδιαλυνονταν εντελως τα πραγματα . με την νεα κατηγοριοποιηση θα ειχαμε σαφεις αναφορες και ξεκαθαρισμα των υπηρεσιων .καποιοι ,ειδικα τα νεοτερα μελη , θα γλυτωναν πολλα λεφτα απο τις φολες και θα ειχαμε ,επισης, και ξεκαθαρισμα των κριτικων απο "προμοτορες" και λοιπες κατηγοριες χρηστων που ταλαιπωρουν το νημα . ετσι ,οπως ειναι τωρα , ποιον να πιστεψεις ?καλως ή κακως άλλος εχει το καρπουζι και το μαχαιρι στο σαιτ.αφου οι αρμοδιοι αποφασισαν να διατηρηθει η μορφη του νηματος τοτε πρεπει να σεβαστουμε την αποφαση τους.ισως ,τελικα, αυτο να βελτιωσει την διαπαιδαγωγηση μας ως πελατες .

Τελευταία τροποποίηση:

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.277
Πόντοι
5.595
δλδ τωρα ,οπως ειναι το θεμα , δεν γραφονται φατσα φορα το τί κανουν οι κυριες και τί δεν κανουν ?
Φυσικά, και κακώς γράφεται χύμα, απλά κάπου "καμουφλάρεται" μέσα στο χαμό. Αυτή την αίσθηση μου δίνει.

Εγγρ.
16 Οκτ 2020
Like
3.787
Πόντοι
446
Φυσικά, και κακώς γράφεται χύμα, απλά κάπου "καμουφλάρεται" μέσα στο χαμό. Αυτή την αίσθηση μου δίνει.
Ναι συμφωνω μαζι σου

οπως και με το Nick77r

και με τον kostad1nos

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΤΕ.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom