Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

giorgosbigone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2012
Κριτικές
5
Like
789
Πόντοι
361
Καλησπερα παραθετω κριτικες καιρου τωρα.
Νινα απο αρτ φουλ με διακο,δε με τρελανε.
Λενα απο βελβετ φραπε 60 και 30
πριν 1 μηνα περιπου ειχα παρει μια αλεξανδρα απο ντελουξ και δε μου εκανε τιποτα οποτε δεν ξερω αν ειναι η μελαχρινη η αλλη.αυτη που λεω εγω παντως ηταν καστανομαλλα και μου συστηθηκε ως αλεξ
μαιρη απο τζοι 30 παραπανω για καλαμακι και ηθελα να ρωτησω αν προχωρα φουλ σε 2ο ραντεβου?σας παρακαλω απαντηστε μου
επισης ηθελα να ρωτησω για κατερινα απο πριβε αν φτανει φουλ,αν και καταλαβαινω οτι πολλοι θα τη βριζετε μετα το τελευταιο συμβαν αλλα εμενα με ενδιαφερει
τελος ηθελα να ρωτησω αν γνωριζετε για νικη και ναταλι απο τζοι μεχρι που φτανουν
και κατι τελευταιο ας επικεντρωθουμε κυριως σε κριτικες και ιστοριες πελατων και ας σταματησουμε να μιλαμε για γραφεια
Σήμερα γράφτηκες και απλά ρώτας.
Αυτά που αναφέρεις απλά είναι ανακύκλωση απ αυτά που έχουν πει κ οι υπόλοιποι. Ύποπτο...

asos 15

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2021
Like
121
Πόντοι
0
Υποπτο που ρωταω ποια θα παρω?για αυτο εφτιαξα για να ρωτησω..ελεος ρε παιδια πια
μπορει καποιος να μου πει για μαιρη απο τζοι αν προχωρα φουλ σε 2ο ραντεβου και η χοντρουλα η κατερινα απο πριβε μεχρι που φτανει?

Agamemnon

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
37
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Το καλύτερο μασάζ (όχι χάδια) μαζί με έναν φραπέ από ποιες κοπέλες/γραφείο θα το βρω? Ευχαριστώ.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Ρε παιδια ακούω συνέχεια για αυτήν την Νίνα που παίρνει 200αρες!!!!! Γιατί της τα δίνετε? Ξέρω μέσα στην καβλα του μασάζ είναι δύσκολο αλλά όταν ζητήσει τέτοιο πόσο πείτε της εγώ τόσα δίνω θες? Αν δεν γουστάρει πάρτε έναν φραπέ και φύγετε. Έχει καλομάθει αυτή πρέπει να συνέλθει
Συμφωνώ απόλυτα φίλε . Αν δίνουν 200 είναι παρά πολλά για τέτοια υπηρεσία ! Πολλοί συναγωνιστές όταν ακούν τόσα , λένε και πολύ σωστά Παρε μια call girl και δίκιο έχουν ... πιο ωραίες και δυο φορές

Εγγρ.
16 Οκτ 2020
Like
3.787
Πόντοι
446
Συμφωνω και εγω με ολους σας για τα 200 ΕΥΡΩ??
και για την αλλοδαπη την ΝΙΝΑ
ελεος......

με 200Ευρω παιρνεις τρελο μωρο ΕΣΚΟΡΤ

αν καποιος θελει και μπορει να δινει 200Ευρω στη Νινα ...τι να πω....
δικαιωμα του , Σεβαστο....
εχει καβαλησει τρελο καλαμι αυτη κ χωρις λογο χαχααχ

Τελευταία τροποποίηση:
Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Υποπτο που ρωταω ποια θα παρω?για αυτο εφτιαξα για να ρωτησω..ελεος ρε παιδια πια
μπορει καποιος να μου πει για μαιρη απο τζοι αν προχωρα φουλ σε 2ο ραντεβου και η χοντρουλα η κατερινα απο πριβε μεχρι που φτανει?
Αν διαβάσεις κανένας δεν γράφει για Μαίρη από joy για φουλ και το ίδιο ισχύει για Κατερίνα για την οποία σε πμ μου είπαν πολύ καλό body to body όπως και η Ηλιανα ( Μονικα ) από το ίδιο γραφείο . Αν δεις στην δεξιά άνω γωνία ένα Μεγεθυντικό φακό γράψε το όνομα που σε ενδιαφέρει και βγαίνει ότι έχουν γράψει για το άτομο αυτό . Δοκίμασε

asos 15

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2021
Like
121
Πόντοι
0
το ξερω και το ειχα κανει ηδη αυτο
απλα το οτι εφτιαξα τωρα δε σημαινει κατι αφου παρακολουθω το φορουμ απο περσυ και ειχα δοκιμασει και αννα 2 που παει φουλ οταν δουλευε.απλα μου κανει εντυπωση οτι αν το ψαξεις κι εσυ η κατερινα που ειναι η ολυμπια απο το vip λεγανε τοτε οτι παει φουλ ενω τωρα βγηκε η ιδια χθες προχθες και ελεγε οτι ουτε καλαμακι κανει οπως η τεα.για αυτο ρωταω αν εχει κανει κανεις φουλ μαζι της γιατι ετσι εγραφαν μερικοι σε αυτο το φορουμ

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.469
Πόντοι
2.306
Φίλε κάνεις δεν μπορεί να σου πει αν προχωράει κάποια κοπέλα φουλ. Παίζουν πολλά ρόλο αν το κάνει για χρήματα απλά αν το κάνει λόγω οικειότητας με κάποιον πελάτη και πολλά άλλα. Αν κυνηγάς το φουλ πρέπει να επενδύσεις σε 2-3 ραντεβού και εξρταταται και από την κοπέλα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
πριν 1 μηνα περιπου ειχα παρει μια αλεξανδρα απο ντελουξ και δε μου εκανε τιποτα οποτε δεν ξερω αν ειναι η μελαχρινη η αλλη.αυτη που λεω εγω παντως ηταν καστανομαλλα και μου συστηθηκε ως αλεξ
μαιρη απο τζοι 30 παραπανω για καλαμακι και ηθελα να ρωτησω αν προχωρα φουλ σε 2ο ραντεβου?σας παρακαλω απαντηστε μου
επισης ηθελα να ρωτησω για κατερινα απο πριβε αν φτανει φουλ,αν και καταλαβαινω οτι πολλοι θα τη βριζετε μετα το τελευταιο συμβαν αλλα εμενα με ενδιαφερει
τελος ηθελα να ρωτησω αν γνωριζετε για νικη και ναταλι απο τζοι μεχρι που φτανουν
και κατι τελευταιο ας επικεντρωθουμε κυριως σε κριτικες και ιστοριες πελατων και ας σταματησουμε να μιλαμε για γραφεια
Δεν υπάρχει λόγος να βρίζονται εδώ ούτε οι θεραπευτριες με
μέλη , ούτε μέλη μεταξύ τους , ούτε θεραπευτριες μεταξύ τους !
Υπηρξε μια ένταση για τρεις μέρες , έγινε ότι έγινε και business as usual !
Κατερίνα για φουλ δεν έχει γραφτεί ...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
το ξερω και το ειχα κανει ηδη αυτο
απλα το οτι εφτιαξα τωρα δε σημαινει κατι αφου παρακολουθω το φορουμ απο περσυ και ειχα δοκιμασει και αννα 2 που παει φουλ οταν δουλευε.απλα μου κανει εντυπωση οτι αν το ψαξεις κι εσυ η κατερινα που ειναι η ολυμπια απο το vip λεγανε τοτε οτι παει φουλ ενω τωρα βγηκε η ιδια χθες προχθες και ελεγε οτι ουτε καλαμακι κανει οπως η τεα.για αυτο ρωταω αν εχει κανει κανεις φουλ μαζι της γιατι ετσι εγραφαν μερικοι σε αυτο το φορουμ
Vip και Ολυμπία δεν παρακολουθούσα τότε το κατ ´ οίκον και δεν μπορώ να πω κάτι , δεν γνωρίζω .

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Να
Ρε φίλε λες μαλακίες βραδιάτικα!! Εγώ ρώτησα για την Αννα2 γιατί από το vip massage που δούλευε μου είπαν ότι έχει σταματήσει προς το παρόν!! Είχα πληροφορίες και φωτό της κοπέλας από κολλητό,μου άρεσε,και τη γουστάρω να την πάρω! Γι'αυτό ζήτησα πληροφορίες, είπα μήπως έχει πάει σε άλλο "μαγαζί,,και ήξερε κάποιος ! Αυτό είναι όλο! Καμιά σχέση δεν έχω με κανένα μασατζήδηκο,και ούτε με ενδιαφέρει να έχω!!
Να ήταν μόνο μια φορά που ρώτησες??
Ασε μας!

Τελευταία τροποποίηση:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Καλημέρα σέ όλους.. έχει κανείς γνώμη για prive massage και you need massage? Σκέφτομαι για nurou ή body to body και σεξ.. αξίζει?
ααααχ φίλε!
Πριν 2 ημέρες εδώ είχαμε τις ιδιοκτήτρίες και τω 2 "γραφείων" που αναφέρεσαι,αλλά μπαναρίστηκαν και οι 2!
Εσύ να φανταστώ ότι όλος τυχαίως ρώτησες και για τις 2 ε?

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
όχι κοπέλα μου γιατί να σε βρίσουμε!
Πήγαινε στο instagram της,στείλε να κάνεις ένα ραντεβού και περιμένουμε με αγωνία τις κριτικές σου!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Vip και Ολυμπία δεν παρακολουθούσα τότε το κατ ´ οίκον και δεν μπορώ να πω κάτι , δεν γνωρίζω .
εσένα που σε βρίζανε πριν 2-3 ημέρες, τους δίνεις και πληροφορίες για τις σαύρες?

singleasthat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2020
Κριτικές
9
Like
635
Πόντοι
300
Επειδή ακούω για 200, με 250 τον Δεκέμβριο πήρα playmate για 1,5 ώρα. Άλλη εμπειρία...
όταν ξεπερνάει το μασάζ τα 100 αγγίζει τα όρια της υπερβολής. Τώρα για four hand θα το συζητούσα.

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.094
Πόντοι
201
Συναγωνιστης εχει αναφερει στο "ημερησια ενημερωση για μπουρδελα" οτι η Μαριαντζελα απο Joy εργαζοταν πριν στο σπιτακι αγ.πετρου 7 αθηνα ! https://www.bourdela.com/mpourdela/agiou-petrou-7 Οποιος γνωριζει κατι παρομοιο ας το πει να το διασταυρωσουμε ?

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.094
Πόντοι
201
επιβεβαιωνω για lenamprl_massage απο instagram οτι ΔΕΝ κανει extra,ουτε χωρις πετσετα ?αλλωστε δεν υπαρχει σωστη συμπεριφορα απο μερους της οποτε ΜΑΚΡΙΑΑΑΑ

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.489
Πόντοι
456
εσένα που σε βρίζανε πριν 2-3 ημέρες, τους δίνεις και πληροφορίες για τις σαύρες?
Ναι παιδιά ρίξτε μια ματιά πριν.απαντησετε και σε προφίλ...λίγο πολύ γνωριζόμαστε αλλά μην πέφτουμε και με τα μούτρα.. πολλά τα νέα προφίλ τελευταία...
Άποψη μου πάντα, ότι θέλετε κάνετε...ήθελα να το γράψω κ εγώ αλλά με πρόλαβε alpula.

DarkMatter94

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2021
Like
179
Πόντοι
1
Επειδή ακούω για 200, με 250 τον Δεκέμβριο πήρα playmate για 1,5 ώρα. Άλλη εμπειρία...
όταν ξεπερνάει το μασάζ τα 100 αγγίζει τα όρια της υπερβολής. Τώρα για four hand θα το συζητούσα.
Ποιά playmate πήρες δεν θα μας πεις;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom