Η Αγγελικη με τα ραστα; οταν λες στο ιδιο λεβελ; γιατι η Ιωαννα λενε οτι το παει πολυ το γραμμα, ενω η Αγγελικη μονο χερι.Χαχα συμφωνω σε όλα...ευτυχώς η αγγελικη που είναι στο ίδιο level με ιωαννα είναι πιο λιγομίλητη...είναι καλή και η ιωαννα και η αγγελικη...εγώ προτιμώ μασαζ με αγγελικη λόγω πολύ καλού χαλαρωτικού (το χει στο 100%) και λόγω ύψους...πανέμορφο άτι το πιπίνι του joy..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (2 μέλη και 33 επισκέπτες)
giorgos21024
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 126
- Πόντοι
- 0
Ναταλί απο τζοι μόνο μασάζ!! Ευχάριστη συνεσταλμένη κοπέλα και καλό Μασαζακι αλλα ούτε για αστείο να ακούσει για παραπάνω!Σκεψου ήμουν χωρίς πετσέτα και μου ζήτησε να βάλω γιατί ένιωθε άσχημα (όταν γύρισα απο μπροστά)Καλησπερα παραθετω κριτικες καιρου τωρα.
Νινα απο αρτ φουλ με διακο,δε με τρελανε.
Λενα απο βελβετ φραπε 60 και 30
πριν 1 μηνα περιπου ειχα παρει μια αλεξανδρα απο ντελουξ και δε μου εκανε τιποτα οποτε δεν ξερω αν ειναι η μελαχρινη η αλλη.αυτη που λεω εγω παντως ηταν καστανομαλλα και μου συστηθηκε ως αλεξ
μαιρη απο τζοι 30 παραπανω για καλαμακι και ηθελα να ρωτησω αν προχωρα φουλ σε 2ο ραντεβου?σας παρακαλω απαντηστε μου
επισης ηθελα να ρωτησω για κατερινα απο πριβε αν φτανει φουλ,αν και καταλαβαινω οτι πολλοι θα τη βριζετε μετα το τελευταιο συμβαν αλλα εμενα με ενδιαφερει
τελος ηθελα να ρωτησω αν γνωριζετε για νικη και ναταλι απο τζοι μεχρι που φτανουν
και κατι τελευταιο ας επικεντρωθουμε κυριως σε κριτικες και ιστοριες πελατων και ας σταματησουμε να μιλαμε για γραφεια
Διαγραμμένο μέλος 201723
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2020
- Like
- 3.787
- Πόντοι
- 446
Επιβεβαιωνω Μαρινα και σταυρινα στα δεν....απογοήτευση το velvet όπως γράφουν κάποιοι συναγωνιστές παραπάνω...δυστυχώς στα δεν...
ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ....
απογοήτευση το ΦΕΤΙΝΟ velvet Γενικψς.....
( για να ειμαι σαφης και δικαιος... )
Όχι και απογοήτευση... Ελίνα... Λένα... και άλλες δύο που δεν θέλω να δώσω είναι κοπέλες που βλέπονται gravity μερακλή... επίσης το joy έχει 3 καλές όπου η μια η Χριστίνα (δύναμηηη) δεν κάνει τίποτα και το your έχει άλλες δύο που βλέπονται... και το art έχει την γνωστή Νίνα και άλλη μια κοπέλα όμορφη που επίσης δεν προχωράει.αυτά είναι...μετρημένα κουκιά. Από το Deluxe αυτή τη στιγμή από εμφάνιση δεν λέει καμία και από κανένα άλλο γραφείο... άντε και στο Athens παίζουν 2-3 καλά. Τέλος υπάρχουν περιπτώσεις από κοπέλες που τις παρουσιάζετε στα δεν που προχωράνε επιλεκτικά οπότε προς τους μάχιμους συναγωνιστές να πω πως υπάρχουν ελπίδες (και φθηνές €) για αυτές τις κοπέλες. Δεν μιλάω συγκεκριμένα γιατί δεν θέλω να τις κάψω.ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ....
new_intown
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 1.088
- Πόντοι
- 201
Η Σταυρίνα σε ποιο δούλευε?
OasisΗ Σταυρίνα σε ποιο δούλευε?
feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 26.480
- Πόντοι
- 26.236
Σωστότατος !!! Α και κάτι ξερει κ ο admin κ δεν επιτρέπει αναλύσεις κ κατηγοριοποίηση.Όχι και απογοήτευση... Ελίνα... Λένα... και άλλες δύο που δεν θέλω να δώσω είναι κοπέλες που βλέπονται gravity μερακλή... επίσης το joy έχει 3 καλές όπου η μια η Χριστίνα (δύναμηηη) δεν κάνει τίποτα και το your έχει άλλες δύο που βλέπονται... και το art έχει την γνωστή Νίνα και άλλη μια κοπέλα όμορφη που επίσης δεν προχωράει.αυτά είναι...μετρημένα κουκιά. Από το Deluxe αυτή τη στιγμή από εμφάνιση δεν λέει καμία και από κανένα άλλο γραφείο... άντε και στο Athens παίζουν 2-3 καλά. Τέλος υπάρχουν περιπτώσεις από κοπέλες που τις παρουσιάζετε στα δεν που προχωράνε επιλεκτικά οπότε προς τους μάχιμους συναγωνιστές να πω πως υπάρχουν ελπίδες (και φθηνές €) για αυτές τις κοπέλες. Δεν μιλάω συγκεκριμένα γιατί δεν θέλω να τις κάψω.
Όχι κάτι , τα πάντα ξερει !!!
new_intown
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 1.088
- Πόντοι
- 201
Αυτό ούτως ή άλλως στα δεν ήταν και αυστηρά μάλιστα από πάντα απόσο ξέρω και απο όσα έχουν γραφτεί εδώ.. Μόνο μασαζ κάνουν. Έχει κανείς διαφορετική άποψη?
Διαγραμμένο μέλος 49547
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2008
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
Καλησπερα παιδια..αν ξέρει κάποιος για Λούσυ από deluxe ας στείλει ένα σύντομο pm .ευχαριστω
Χαχα συμφωνω σε όλα...ευτυχώς η αγγελικη που είναι στο ίδιο level με ιωαννα είναι πιο λιγομίλητη...είναι καλή και η ιωαννα Μαίρη και Αννα ..εγώ προτιμώ μασαζ με Αννα λόγω πολύ καλού χαλαρωτικού (το χει στο 100%) και λόγω ύψους...πανέμορφο άτι το πιπίνι του joy..
Δεν ξέρεις τι σου γίνετε μεγαλε..αν η ιωαννα η Μαίρη και η Αννα του joy δεν βλέπονται Πήγαινε να σε δει οφθαλμίατρος...αν η πενυ η Μιλανα η νεφέλη η χριστινα η Καρινα η Αφροδίτη και άλλες τόσες του deluxe δεν βλέπονται τότε θες γενικό γιατρό..σορρυ Φιλος αλλά μην λέμε Ότι θέλουμε....Όχι και απογοήτευση... Ελίνα... Λένα... και άλλες δύο που δεν θέλω να δώσω είναι κοπέλες που βλέπονται gravity μερακλή... επίσης το joy έχει 3 καλές όπου η μια η Χριστίνα (δύναμηηη) δεν κάνει τίποτα και το your έχει άλλες δύο που βλέπονται... και το art έχει την γνωστή Νίνα και άλλη μια κοπέλα όμορφη που επίσης δεν προχωράει.αυτά είναι...μετρημένα κουκιά. Από το Deluxe αυτή τη στιγμή από εμφάνιση δεν λέει καμία και από κανένα άλλο γραφείο... άντε και στο Athens παίζουν 2-3 καλά. Τέλος υπάρχουν περιπτώσεις από κοπέλες που τις παρουσιάζετε στα δεν που προχωράνε επιλεκτικά οπότε προς τους μάχιμους συναγωνιστές να πω πως υπάρχουν ελπίδες (και φθηνές €) για αυτές τις κοπέλες. Δεν μιλάω συγκεκριμένα γιατί δεν θέλω να τις κάψω.
Τελευταία τροποποίηση:
Nionios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 38
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 2.596
Έτσι είναι gravity γενικα ενώ πάλια ήταν στα δυνατά μαγαζιά το velvet πλέον έχει μπει black list και οι καλες του έχουν Πάει μεταγραφη deluxe και joy ...ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ....
Δ
Διαγραμμένο μέλος 171204
Επισκέπτης
Εφόσον έδωσες Ελίνα και Λένα από Velvet πές μας και τις άλλες δύο που αναφέρεις ...η αναφορά δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο από ότι γράφεται εδώΌχι και απογοήτευση... Ελίνα... Λένα... και άλλες δύο που δεν θέλω να δώσω είναι κοπέλες που βλέπονται gravity μερακλή... επίσης το joy έχει 3 καλές όπου η μια η Χριστίνα (δύναμηηη) δεν κάνει τίποτα και το your έχει άλλες δύο που βλέπονται... και το art έχει την γνωστή Νίνα και άλλη μια κοπέλα όμορφη που επίσης δεν προχωράει.αυτά είναι...μετρημένα κουκιά. Από το Deluxe αυτή τη στιγμή από εμφάνιση δεν λέει καμία και από κανένα άλλο γραφείο... άντε και στο Athens παίζουν 2-3 καλά. Τέλος υπάρχουν περιπτώσεις από κοπέλες που τις παρουσιάζετε στα δεν που προχωράνε επιλεκτικά οπότε προς τους μάχιμους συναγωνιστές να πω πως υπάρχουν ελπίδες (και φθηνές €) για αυτές τις κοπέλες. Δεν μιλάω συγκεκριμένα γιατί δεν θέλω να τις κάψω.
new_intown
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 1.088
- Πόντοι
- 201
ανοιξα ποπ κορν εγώ πάντως και περιμένω!
giorgos21024
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 126
- Πόντοι
- 0
Καποιος που εχει δοκιμάσει Νικολ απο art και Λυδια απο your senses να ενημερώσει εδώ η σε pm αν προχωράνε τουλάχιστον σε καλαμάκι!
Σε ποιο σημείο της παράθεσης μου διάβασες ότι δεν βλέπονται οι κοπέλες που ανέφερες; Πρώτη τάπα.... επίσης όσον αφορά τις κοπέλες του deluxe για εμένα όλες αυτές που ανέφερες δεν είναι του γούστου μου και εννοείται πως θα πω την γνώμη μου. Δεν θέλω να σχολιάσω το «δεν ξέρεις τι σου γίνεται μεγάλε» νομίζω φαίνονται κάποια πρόμο συγνώμη πράγματα ήθελα να πω...Δεν ξέρεις τι σου γίνετε μεγαλε..αν η ιωαννα η Μαίρη και η Αννα του joy δεν βλέπονται Πήγαινε να σε δει οφθαλμίατρος...αν η πενυ η Μιλανα η νεφέλη η χριστινα η Καρινα η Αφροδίτη και άλλες τόσες του deluxe δεν βλέπονται τότε θες γενικό γιατρό..σορρυ Φιλος αλλά μην λέμε Ότι θέλουμε....
Intruder1980
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2019
- Like
- 2.063
- Πόντοι
- 441
Καλά αλήθεια τώρα δεν γνωρίζετε όσοι ασχολείστε ότι Deluxe και Joy (δεν είμαι σίγουρος και για Velvet οπότε κρατάω επιφύλαξη) είναι του ίδιου ιδιοκτήτη;
Αλήθεια τώρα ρε παίδες ή τρολάρετε;
Stambal1986
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2019
- Like
- 494
- Πόντοι
- 81
Λύδια από γιορ σενσες μόνο σκέτο μασαζ. Ούτε καν φραπέ όχι καλαμάκι. Νικολ δεν ξέρω.Καποιος που εχει δοκιμάσει Νικολ απο art και Λυδια απο your senses να ενημερώσει εδώ η σε pm αν προχωράνε τουλάχιστον σε καλαμάκι!
Όλοι το γνωρίζουμε... φαντάζομαιΚαλά αλήθεια τώρα δεν γνωρίζετε όσοι ασχολείστε ότι Deluxe και Joy (δεν είμαι σίγουρος και για Velvet οπότε κρατάω επιφύλαξη) είναι του ίδιου ιδιοκτήτη;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63