Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (3 μέλη και 16 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Ναι παιδιά ρίξτε μια ματιά πριν.απαντησετε και σε προφίλ...λίγο πολύ γνωριζόμαστε αλλά μην πέφτουμε και με τα μούτρα.. πολλά τα νέα προφίλ τελευταία...
Άποψη μου πάντα, ότι θέλετε κάνετε...ήθελα να το γράψω κ εγώ αλλά με πρόλαβε alpula.
Όλα γραμμένα είναι εδώ και όποιος διαβάσει λίγο θα τα βρει μόνος του !
Και εγώ τον Φεβρουάριο που ήμουν αρχάριος στο κατ ´ οίκον , μέλη από εδώ με βοήθησαν να καταλάβω μερικά θέματα .
Νεοι λογαριασμοί , άγνωστο ποιοι είναι από πίσω , δεν έδωσα και τα μυστικά του κράτους !
Για τις έντονες και χυδαίες μέρες που έζησαν τα μέλη εδώ , κρίμα που το νήμα που άνοιξε ο alpula " Τεα μασαζ " εξαφανίστηκε ... άραγε για ποιον λόγο έγινε αυτό ?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Επειδή ακούω για 200, με 250 τον Δεκέμβριο πήρα playmate για 1,5 ώρα. Άλλη εμπειρία...
όταν ξεπερνάει το μασάζ τα 100 αγγίζει τα όρια της υπερβολής. Τώρα για four hand θα το συζητούσα.
Όχι μόνο το 4 hands , αλλά και το body to body με δυο κορίτσια

sinatra7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
11
Like
1.113
Πόντοι
371
Αυτό που λέτε οπως κ πολλά αλλα π.χ για το τζοαννα του velvet ότι δεν προχωράει ενώ δε λέτε το ζητούμενο δηλαδή το ποσο μπαζο αγγούρο είναι με ξεπερνάει . Δηλαδή αν προχωρούσε αυτό το μπαζο θα ησαστε χαρούμενοι ??? Και με extra +20-30 € ?????? Έλεος .
Πέστα φίλτατε!!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Ναι παιδιά ρίξτε μια ματιά πριν.απαντησετε και σε προφίλ...λίγο πολύ γνωριζόμαστε αλλά μην πέφτουμε και με τα μούτρα.. πολλά τα νέα προφίλ τελευταία...
Άποψη μου πάντα, ότι θέλετε κάνετε...ήθελα να το γράψω κ εγώ αλλά με πρόλαβε alpula.
Αν κάποιο προφίλ υπάρχει από το 2017 , μπορεί κάποιος ή κάποια να το χρησιμοποιήσει και να αρχίσει να παρουσιάζει ψεύτικες γνώμες και παραπλανητικά ερωτήματα ?

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.489
Πόντοι
456
Αν κάποιο προφίλ υπάρχει από το 2017 , μπορεί κάποιος ή κάποια να το χρησιμοποιήσει και να αρχίσει να παρουσιάζει ψεύτικες γνώμες και παραπλανητικά ερωτήματα ?
Αναφέρομαι προσωπικά σε προφίλ του τελευταίου χρόνου όπου κάνουν λόγο στο εν λόγο νήμα...πόσο μάλλον προφίλ που μόλις ανοίχτηκαν... έξυπνοι θεωρώ είμαστε με.λιγο ψάξιμο βρίσκουμε αρκετά.
Και εμένα κατά καιρούς με έχουν ρωτήσει σε π.μ διαφορά..δεν σημαίνει ότι απαντάω σε όλους.
Ας είμαστε λίγο επιφυλακτικοι για μας πρωτίστως να κρατήσουμε το νήμα με σεβαστες-αξιολογες και πανω από αληθινές εμπειρίες-κριτικες.

rofos

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2005
Like
203
Πόντοι
1

Mike 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
537
Πόντοι
301
Δεν έκαναν ποτέ για να σταματήσουν φίλε ! Κυρίως κάνουν από Osmose Kai Vip ( πιο σίγουρα )
Για το Vip
ααααχ φίλε!
Πριν 2 ημέρες εδώ είχαμε τις ιδιοκτήτρίες και τω 2 "γραφείων" που αναφέρεσαι,αλλά μπαναρίστηκαν και οι 2!
Εσύ να φανταστώ ότι όλος τυχαίως ρώτησες και για τις 2 ε?
Ναι φίλε τυχαία ρώτησα γιατί με ενδιαφέρει για μασάζ nurou ή body to body αν υπάρχει με ευτυχής κατάληξη..

Κηφήνας

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2020
Like
12
Πόντοι
0
Μια χαρά φίλε τα λες ,αλλά υπήρξε ένα πολύ έντονο τριήμερο με αποκαλύψεις προφίλ με αντρικά ονόματα που ήταν θεραπεύτριες με αντιπαλότητες με γραφεία .Sory αν είπα κάτι που δεν σου άρεσε ,ας συνεχίσει ο κάθε ένας με τις αναζητήσεις του
Ο Κ. Καλό βράδυ,καλό Πάσχα!!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Για το Vip

Ναι φίλε τυχαία ρώτησα γιατί με ενδιαφέρει για μασάζ nurou ή body to body αν υπάρχει με ευτυχής κατάληξη..
ok στείλε και αναμένουμε με αγωνία τις κριτικές σου!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Όλα γραμμένα είναι εδώ και όποιος διαβάσει λίγο θα τα βρει μόνος του !
Και εγώ τον Φεβρουάριο που ήμουν αρχάριος στο κατ ´ οίκον , μέλη από εδώ με βοήθησαν να καταλάβω μερικά θέματα .
Νεοι λογαριασμοί , άγνωστο ποιοι είναι από πίσω , δεν έδωσα και τα μυστικά του κράτους !
Για τις έντονες και χυδαίες μέρες που έζησαν τα μέλη εδώ , κρίμα που το νήμα που άνοιξε ο alpula " Τεα μασαζ " εξαφανίστηκε ... άραγε για ποιον λόγο έγινε αυτό ?
με ρώτησες και με pm για τον λόγο που σβήστηκε το νήμα της TEA!
Επίσης άλλο σου γράψαμε με jeisonkm, σου εξγήσαμε ότι πριν απατήσεις σε κάποιον που νομίζεις ότι είναι νέος, ρίξε μια ματιά περι τίνος πρόκειται!
Ήδη 2 βρέθηκαν ήδη που καρφώνονται μόνοι τους!

Εγγρ.
16 Οκτ 2020
Like
3.787
Πόντοι
446
Μήπως υπάρχει λινκ για το Vip?

Μαριλια + Χρυση ( Ελληνιδες Αισθητικοι )

προχωρανε + αξιζουν φουλ απο εκει... ;-)

Τελευταία τροποποίηση:

Mike 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
537
Πόντοι
301

Μαριλια + Χρυση

προχωρανε + αξιζουν φουλ απο εκει...
Προχωράνε δηλαδή μέχρι σεξ?

Εγγρ.
16 Οκτ 2020
Like
3.787
Πόντοι
446
Τελευταία τροποποίηση:

Avert

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2016
Like
8
Πόντοι
0
Μαρίνα ή Σταυρινα από velvet ξέρει κανείς

Εγγρ.
2 Απρ 2018
Like
458
Πόντοι
21
Καλησπέρα σας κύριοι μετά από καιρό. Πραγματοποιήθηκαν τρεις συνεδρίες μία με Ηλιάνα από το πριβέ για μένα από τα κορυφαία που υπάρχουν και συνέχισα μέ Λένα και Μαριάννα από Velvet. Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα στο κλείσιμο του ραντεβού με την τηλεφωνήτρια να είναι ευγενέστατη και οι κοπέλες μέχρι φραπέ 50 + 20

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
Μαρίνα ή Σταυρινα από velvet ξέρει κανείς;
Λίγο πίσω να διάβαζες, έχει γραφτεί και από μενα και απο αλλο συναγωνιστη οτι Μαρινα ειναι πανεμορφη μεν, αυστηρα στα ΔΕΝ ομως. Απο οσο ξερω το ιδιο και η Σταυρινα, που εχει ερθει απο αλλο γραφειο. Ισως εχεις καλυτερες πιθανοτητες μαζι της, γιατι με τη Μαρινα το αποκλειω.

gregor35

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2016
Like
378
Πόντοι
21
Λίγο πίσω να διάβαζες, έχει γραφτεί και από μενα και απο αλλο συναγωνιστη οτι Μαρινα ειναι πανεμορφη μεν, αυστηρα στα ΔΕΝ ομως. Απο οσο ξερω το ιδιο και η Σταυρινα, που εχει ερθει απο αλλο γραφειο. Ισως εχεις καλυτερες πιθανοτητες μαζι της, γιατι με τη Μαρινα το αποκλειω.
Επιβεβαιωνω Μαρινα και σταυρινα στα δεν....απογοήτευση το velvet όπως γράφουν κάποιοι συναγωνιστές παραπάνω...δυστυχώς στα δεν...

gregor35

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2016
Like
378
Πόντοι
21
Λειπει... Μετα τις γιορτες...
Χαχα συμφωνω σε όλα...ευτυχώς η αγγελικη που είναι στο ίδιο level με ιωαννα είναι πιο λιγομίλητη...είναι καλή και η ιωαννα και η αγγελικη...εγώ προτιμώ μασαζ με αγγελικη λόγω πολύ καλού χαλαρωτικού (το χει στο 100%) και λόγω ύψους...πανέμορφο άτι το πιπίνι του joy..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom