Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (1 μέλη και 37 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Εχω πάρει πολλές φορές την Βαλεντίνα του Ορχιδέα παλαιότερα.. Κάποια σαν αυτή μάλιστα... έδινα 70 ευρά για δύο ωρίτσες χαλάρωσης...

Ο πολεμιστής πρέπει να ξεκουραστεί διότι από Δευτέρα χαράματα ξεκινάει εργασία...

:2on1: :2on1:

aficionado30

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
1
Κι ομωs..........Καλα ειναι να μην, γιατι παντα το δικο σου τηλεφωνο θαναι καταχωρημενο στιs κλησειs .........Κι αυτο θαναι μεγαλο προβλημα  για οποιον δεν θελει

Κατσε φιλε γιατι δε καταλαβα, δηλαδη εσυ τι προτεινεις? Να δινουμε εμεις το δικο μας και να μας παιρνουν αυτες? Η να γινεται συννενοηση μονο μεσω μηνυματων απο εδω, πχ, ταδε ωρα στο ταδε σημειο, η τηλεφωνικη επικοινωνια καποια στιγμη ειναι απαραιτητη.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Κατσε φιλε γιατι δε καταλαβα, δηλαδη εσυ τι προτεινεις? Να δινουμε εμεις το δικο μας και να μας παιρνουν αυτες? Η να γινεται συννενοηση μονο μεσω μηνυματων απο εδω, πχ, ταδε ωρα στο ταδε σημειο, η τηλεφωνικη επικοινωνια καποια στιγμη ειναι απαραιτητη.

Tα κλασσικα στανταρακια........Χιλιαδεs κριτικεs γι αυτα...Γνωμη μου
Ποιοs ρισκαρει σημερα??

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
εδω εχουν μια γλωσσα

Δεν μ'  αρέσουν τα "αμίλητα και ακούνητα στρατιωτάκια", ούτε οι παλιάτσοι ούτε οι αρλεκίνοι. Στο σάιτ, οι κοπέλες (πρέπει να) έχουν τα ίδια δικαιώματα λόγου και άποψης με τους πελάτες. Βέβαια όσα θα λένε είναι αντικείμενο κριτικής, όπως αντικείμενο κριτικής είναι και όσα λένε οι πελάτες. Αν κάτι συχαίνομαι είναι η υποκρισία, η διπλοπροσωπία και τα mind games (γι' αυτό και η διαρκής κόντρα μου με την επιφανέστερη εκπρόσωπο αυτής της "σχολής"). Απέναντι σε τέτοιες συμπεριφορές είμαι και θα είμαι αμείλικτος.

aficionado30

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
1
Tα κλασσικα στανταρακια........Χιλιαδεs κριτικεs γι αυτα...Γνωμη μου
Ποιοs ρισκαρει σημερα??

Α εσυ λες αλλο τωρα, γενικα να μην ασχολουμαστε με ραντεβου μεσω μηνυματων με καινουριες που γραφονται εδω στο site και να παιρνουμε μονο δοκιμασμενες καταστασεις, ναι σωστο, εγω σηζητουσα τη προταση του ποδολαγνου, δηλαδη να πεις τι θες σε ενα θρεντ, να σου στειλει καποια μηνυμα οτι ναι μπορει να παρεχει αυτες τις υπηρεσιες κτλ και να συνεχιστει το ραντεβου, αλλα αμα δε δεις φωτογραφιες και που να δεις δηλαδη μπορει να ναι ψευτικες, ειναι οντως λιγο "γουρουνι στο σακι" λαικιστι..

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Α εσυ λες αλλο τωρα, γενικα να μην ασχολουμαστε με ραντεβου μεσω μηνυματων με καινουριες που γραφονται εδω στο site και να παιρνουμε μονο δοκιμασμενες καταστασεις, ναι σωστο, εγω σηζητουσα τη προταση του ποδολαγνου, δηλαδη να πεις τι θες σε ενα θρεντ, να σου στειλει καποια μηνυμα οτι ναι μπορει να παρεχει αυτες τις υπηρεσιες κτλ και να συνεχιστει το ραντεβου, αλλα αμα δε δεις φωτογραφιες και που να δεις δηλαδη μπορει να ναι ψευτικες, ειναι οντως λιγο "γουρουνι στο σακι" λαικιστι..

Πρωτα απ ολα με τοσουs ενδιαφερομενουs θα κρασαρε ο σερβερ...Και γενικα θα γινοταν ενα αλαλουμ.........Επειτα πολλοι/εs θα το εβρισκαν ισωs ευκαιρια για πλακα, επειτα ειναι και το τηλεφωνο που αναγκαστικα θα το δινειs εστω σ αυτην που υποθετικα θα ενδιαφερεται.....Ετσι την πατησα κι εγω αλλα δεν το ξανακανω

dimitris_zio

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
6
Nude πιά η γνώμη σου για όλ΄αυτά ? θέλουμε και τη γνώμη μίας γυναίκας

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Δεν μ'  αρέσουν τα "αμίλητα και ακούνητα στρατιωτάκια", ούτε οι παλιάτσοι ούτε οι αρλεκίνοι. Στο σάιτ, οι κοπέλες (πρέπει να) έχουν τα ίδια δικαιώματα λόγου και άποψης με τους πελάτες. Βέβαια όσα θα λένε είναι αντικείμενο κριτικής, όπως αντικείμενο κριτικής είναι και όσα λένε οι πελάτες. Αν κάτι συχαίνομαι είναι η υποκρισία, η διπλοπροσωπία και τα mind games (γι' αυτό και η διαρκής κόντρα μου με την επιφανέστερη εκπρόσωπο αυτής της "σχολής"). Απέναντι σε τέτοιες συμπεριφορές είμαι και θα είμαι αμείλικτος.

Ανατρίχιασα....  Σαν τον εισαγγελέα Πολυζωίδη ακούγεσαι....  Νίκος Κούρκουλος στην ταινία Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ..

:2funny: :2funny:

aficionado30

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
1
Δεν μ'  αρέσουν τα "αμίλητα και ακούνητα στρατιωτάκια", ούτε οι παλιάτσοι ούτε οι αρλεκίνοι. Στο σάιτ, οι κοπέλες (πρέπει να) έχουν τα ίδια δικαιώματα λόγου και άποψης με τους πελάτες. Βέβαια όσα θα λένε είναι αντικείμενο κριτικής, όπως αντικείμενο κριτικής είναι και όσα λένε οι πελάτες. Αν κάτι συχαίνομαι είναι η υποκρισία, η διπλοπροσωπία και τα mind games (γι' αυτό και η διαρκής κόντρα μου με την επιφανέστερη εκπρόσωπο αυτής της "σχολής"). Ως προς μια τέτοια συμπεριφορά είμαι και θα είμαι αμείλικτος.

οταν ελεγα "εδω εχουν μια γλωσσα" νομιζα οτι θα ηταν κατανοητο το τι εννουσα, σαφως και εχουμε ολοι τα ιδια διακιωματα και σαφως ολοι κρινομαστε γιαυτα που λεμε και κανουμε. Οταν ομως δινεις καποια λεφτα εχεις καποιες απαιτησεις, τις αναφερεις στην εκαστοτε κοπελα και αν δε θελει μπορει να αρνηθει, αν ομως δεχθει πρεπει να τηρηθουν τα συμφωνηθεντα και ακομα σ΄αυτη τη δουλεια οι γυναικες πρεπει να ειναι ευγενικες και εξυπηρετικες και να ικανοποιουν τις επιθυμιες του πελατη με ορεξη και χαμογελο, γνωμη μου, τωρα φυσικα υπαρχουν και πολλες προτιμησεις οποτε αυτα εξαρτωνται, αλλα αυτος που πληρωνει πρεπει να θετει τους ορους και ολα βεβαιως να γινονται κοινη συναινεση.

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
οταν ελεγα "εδω εχουν μια γλωσσα" νομιζα οτι θα ηταν κατανοητο το τι εννουσα, σαφως και εχουμε ολοι τα ιδια διακιωματα και σαφως ολοι κρινομαστε γιαυτα που λεμε και κανουμε. Οταν ομως δινεις καποια λεφτα εχεις καποιες απαιτησεις, τις αναφερεις στην εκαστοτε κοπελα και αν δε θελει μπορει να αρνηθει, αν ομως δεχθει πρεπει να τηρηθουν τα συμφωνηθεντα και ακομα σ΄αυτη τη δουλεια οι γυναικες πρεπει να ειναι ευγενικες και εξυπηρετικες και να ικανοποιουν τις επιθυμιες του πελατη με ορεξη και χαμογελο, γνωμη μου, τωρα φυσικα υπαρχουν και πολλες προτιμησεις οποτε αυτα εξαρτωνται, αλλα αυτος που πληρωνει πρεπει να θετει τους ορους και ολα βεβαιως να γινονται κοινη συναινεση.

Μεγάλη κουβέντα... Δεν διαφωνώ με ορισμένα από τα γραφόμενά σου, όμως υπάρχουν και κάποια όρια που καθορίζονται από τις εκάστοτε συνθήκες. Π.χ. είναι λίγο υπερβολικό να θέλουμε η ικανοποίηση του πελάτη να γίνεται πάντα "με όρεξη". Πού ξέρεις τι δράμα μπορεί να ζει η κοπέλα εκείνη τη μέρα;

aficionado30

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
1
Μεγάλη κουβέντα... Δεν διαφωνώ με ορισμένα από τα γραφόμενά σου, όμως υπάρχουν και κάποια όρια που καθορίζονται από τις εκάστοτε συνθήκες. Π.χ. είναι λίγο υπερβολικό να θέλουμε η ικανοποίηση του πελάτη να γίνεται πάντα "με όρεξη". Πού ξέρεις τι δράμα μπορεί να ζει η κοπέλα εκείνη τη μέρα;

Συγγνωμη αλλα δε πρεπει να μεταφερονται τα προσωπικα προβληματα της κοπελας στη δουλεια της, γενικος κανονας αυτος οχι μονο γιαυτο το επαγγελμα. Αν εχει καποια θεματα μπορει πολυ απλα εκεινη τη μερα να μη δουλεψει. Και εγω αυτα τα λεφτα που θα της δωσω μπορει να εχω χυσει αιμα και ιδρωτα για να τα βγαλω, ετσι δεν ειναι?

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Η προσφορά μου συνεχίζεται. Ας το διευρύνω ακόμα.

Δίνω 70 ζεστά ευρόπουλα σε μασατζού μελαχρινή ή ξανθιά, με σχετικά μεγάλο στηθος από 2,5 και πάνω, ξυρισμένο και καθαρό αιδοίο και περιποιημένα άκρα ποδιών και χεριών.

Η διάρκεια της συνάντησης θα είναι 2 ώρίτσες και θα χει τα ακόλουθα στοιχεία.

Μασαζάκι στον υποφαινόμενο αγωνιστή, γλωσσόφιλα βαθειά, πεολειχία, στάση 69, κόντρα παξιμάδι (πόδια στους ώμους), πισωκολλητό στα 4 και ίσως πλάγιο. Κατάθεση με πεολειχία (αν τα φτύσει έχουμε φτάσει στον επιθυμητό στόχο, αν τα καταπιεί θα σημαίνει επαγγελματισμό, αν κάνει γαργάρες θα σημαίνει επίδειξη τεχνικής  :cheesy: :cheesy:)

Όπως φαίνεται και από το νικ νεημ που μόνο τυχαία δεν επιλέχθηκε, τα κάτω άκρα της κοπέλας θα δεχτούν ιδιαίτερη περιποίηση από τη γλώσσα του ΠΟΔΟΛΑΓΝΟΥ, οπότε κορίτσια φροντίστε τις πατουσίτσες σας να είναι καθαρές και τα δαχτυλάκια περιποιημένα.

Πρόσθετα προσόντα όπως mules του τύπου του προσωπικού μου αβαταρ, ψηλοτάκουνες γόβες και στιλέτο, θα εκτιμηθούν ιδιατέρως.

Επίσης το μουνάκι σας να είναι καθαρό, μοσχοβολιστό και περιποιημένο γιατί θα χώσω τη γλώσσα μου εκεί μέσα.... πολύ βαθειά και για αρκετή ώρα, με την επιθυμία να χύσετε.
Δεκτές κολπικές και κλειτοριδικές.
Πρωκτικό δεν με ενδιαφέρει. Μόνο κατ απαίτηση της κοπέλας θα υποκύψω...  ;) :cheesy:

Η πρόταση είναι σοβαρή. Δεν κάνω πλάκα ούτε αστεία. Αν μείνω ικανοποιημένος θα υπάρξει πρόσθετο δωράκι - bonus
Το μπόνους θα εξαρτηθεί από δύο παράγοντες.
1. Την εμφάνιση της κοπέλας (όσο πλησιάζει περισσότερο στον τύπο Μέρυλιν Μονρό που είναι το άριστα)
2. Τη διάθεση της και το πάθος της στο σεξ.

Περιμένω τα προσωπικά σας μηνύματα κορίτσια!!!

Αποκλείονται τραβέλια και ο ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΕΜΑΧΙΑ.  :cheesy: :cheesy: Δεν πλησιάζει ούτε λίγο στην Μέρυλιν να έκανα μία υποχώρηση...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166

Δίνω 70 ζεστά ευρόπουλα σε μασατζού μελαχρινή ή ξανθιά, με σχετικά μεγάλο στηθος από 2,5 και πάνω, ξυρισμένο και καθαρό αιδοίο και περιποιημένα άκρα ποδιών και χεριών.

Μασαζάκι στον υποφαινόμενο αγωνιστή, γλωσσόφιλα βαθειά, πεολειχία, στάση 69, κόντρα παξιμάδι (πόδια στους ώμους), πισωκολλητό στα 4 και ίσως πλάγιο. Κατάθεση με πεολειχία (αν τα φτύσει έχουμε φτάσει στον επιθυμητό στόχο, αν τα καταπιεί θα σημαίνει επαγγελματισμό, αν κάνει γαργάρες θα σημαίνει επίδειξη τεχνικής  :cheesy: :cheesy:)

Όπως φαίνεται και από το νικ νεημ που μόνο τυχαία δεν επιλέχθηκε, τα κάτω άκρα της κοπέλας θα δεχτούν ιδιαίτερη περιποίηση από τη γλώσσα του ΠΟΔΟΛΑΓΝΟΥ, οπότε κορίτσια φροντίστε τις πατουσίτσες σας να είναι καθαρές και τα δαχτυλάκια περιποιημένα.

Πρόσθετα προσόντα όπως mules του τύπου του προσωπικού μου αβαταρ, ψηλοτάκουνες γόβες και στιλέτο, θα εκτιμηθούν ιδιατέρως.

Επίσης το μουνάκι σας να είναι καθαρό, μοσχοβολιστό και περιποιημένο γιατί θα χώσω τη γλώσσα μου εκεί μέσα.... πολύ βαθειά και για αρκετή ώρα, με την επιθυμία να χύσετε.
Πρωκτικό δεν με ενδιαφέρει. Μόνο κατ απαίτηση της κοπέλας θα υποκύψω...  ;) :cheesy:

Η πρόταση είναι σοβαρή. Δεν κάνω πλάκα ούτε αστεία. Αν μείνω ικανοποιημένος θα υπάρξει πρόσθετο δωράκι - bonus
1. Την εμφάνιση της κοπέλας (όσο πλησιάζει περισσότερο στον τύπο Μέρυλιν Μονρό που είναι το άριστα)

Αποκλείονται τραβέλια και ο ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΕΜΑΧΙΑ.  :cheesy: :cheesy: Δεν πλησιάζει ούτε λίγο στην Μέρυλιν να έκανα μία υποχώρηση...

Οι απαιτησεις σου, εναι φυσιολογικες !!!  ;)

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6

Βαζω στοιχημα οτι θα εχεισ γεμισει με PM και δεν ξερεις ποιο μασαζοκοριτσο να διαλεξεις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Σαν ιδεα  δεν ειναι καθολου κακη....Αντι να ψαχνουμε εμειs , να δεχομαστε προσφορεs

εγω που το εχω κανει ,  κερδισμενος  εχω βγει.        ουτε ψαχνεις ,  ουτε κουραζεσαι, ουτε τηλεφωνα κανεις.        το τηλεφωνο  χτυπουσε συνεχεια.      μιλας και αναλογα  κρινεις,  διαλεγεις, αποφασιζεις.    εχει φαση.  να  σε παιρνουν τηλ.  και να σου λενε  θελω ραντεβου  για να γαμηθω.    ποτε μπορεις ?      βρισκεσαι  σε πλεονεκτικη  θεση.   

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
[quote author=cgfucker link=topic=812.msg4097291#msg4097291 date=134894 Απέναντι σε τέτοιες συμπεριφορές είμαι και θα είμαι αμείλικτος.

[/quote]

εγραψες  fucer .

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16

θελεις να ακουσεις και κατι αλλο ?  και αν σου ταιριαζει  εσυ κρινεις.  70 ευρω για 2 ωρες ειναι πολλα.  υπαρχουν πιο οικονομικα πακετα και ευχαριστιεσαι και καλυτερα.  ποσες φορες θα πας  τον μηνα ?    πχ.  αν καποιος θελει, και μπορει φυσικα  να δωσει 500 τον μηνα ,  για να του κανει ολοκληρο τον μηνα παρειτσα  καποια , και να την εχει ολον τον μηνα   οσες φορες   θελει ,  και μετα σουτ.   ξερεις ποσες δεχονται σημερα με την κριση που υπαρχει ?    δοκιμαστε το.   και μαλιστα  απλες  γυναικες  που συμπεριφερονται  εντελως  διαφορετικα  ,   και οχι επαγγελματιες .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom