Η προσφορά μου συνεχίζεται. Ας το διευρύνω ακόμα.
Δίνω 70 ζεστά ευρόπουλα σε μασατζού μελαχρινή ή ξανθιά, με σχετικά μεγάλο στηθος από 2,5 και πάνω, ξυρισμένο και καθαρό αιδοίο και περιποιημένα άκρα ποδιών και χεριών.
Η διάρκεια της συνάντησης θα είναι 2 ώρίτσες και θα χει τα ακόλουθα στοιχεία.
Μασαζάκι στον υποφαινόμενο αγωνιστή, γλωσσόφιλα βαθειά, πεολειχία, στάση 69, κόντρα παξιμάδι (πόδια στους ώμους), πισωκολλητό στα 4 και ίσως πλάγιο. Κατάθεση με πεολειχία (αν τα φτύσει έχουμε φτάσει στον επιθυμητό στόχο, αν τα καταπιεί θα σημαίνει επαγγελματισμό, αν κάνει γαργάρες θα σημαίνει επίδειξη τεχνικής
)
Όπως φαίνεται και από το νικ νεημ που μόνο τυχαία δεν επιλέχθηκε, τα κάτω άκρα της κοπέλας θα δεχτούν ιδιαίτερη περιποίηση από τη γλώσσα του ΠΟΔΟΛΑΓΝΟΥ, οπότε κορίτσια φροντίστε τις πατουσίτσες σας να είναι καθαρές και τα δαχτυλάκια περιποιημένα.
Πρόσθετα προσόντα όπως mules του τύπου του προσωπικού μου αβαταρ, ψηλοτάκουνες γόβες και στιλέτο, θα εκτιμηθούν ιδιατέρως.
Επίσης το μουνάκι σας να είναι καθαρό, μοσχοβολιστό και περιποιημένο γιατί θα χώσω τη γλώσσα μου εκεί μέσα.... πολύ βαθειά και για αρκετή ώρα, με την επιθυμία να χύσετε.
Δεκτές κολπικές και κλειτοριδικές.
Πρωκτικό δεν με ενδιαφέρει. Μόνο κατ απαίτηση της κοπέλας θα υποκύψω... ;)
Η πρόταση είναι σοβαρή. Δεν κάνω πλάκα ούτε αστεία. Αν μείνω ικανοποιημένος θα υπάρξει πρόσθετο δωράκι - bonus
Το μπόνους θα εξαρτηθεί από δύο παράγοντες.
1. Την εμφάνιση της κοπέλας (όσο πλησιάζει περισσότερο στον τύπο Μέρυλιν Μονρό που είναι το άριστα)
2. Τη διάθεση της και το πάθος της στο σεξ.
Περιμένω τα προσωπικά σας μηνύματα κορίτσια!!!
Αποκλείονται τραβέλια και ο ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΕΜΑΧΙΑ.
Δεν πλησιάζει ούτε λίγο στην Μέρυλιν να έκανα μία υποχώρηση...