Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

Επισκέπτης
μου φαινεται κοιμουνται ολοι και κανεις δε στελνει μηνυμα. :huh:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Εγώ λέω πάντως να κάνουμε μερικές προσφορές εδώ μέσα κι όποιο κορίτσι επιθυμεί ας στείλει μήνυμα στον συναγωνιστή που κάνει την προσφορά.

Κάνω πρώτος την αρχή. Θέλω ξανθιά, σχετικά ψηλή, μεγάλο στήθος, και τσιμπουκόχειλα για τις παρακάτω υπηρεσίες....

Μασαζάκι, τσιμπουκάκι, στάση 69, γλωσσόφιλα, πισωκολλητό στα 4 και κόντρα παξιμάδι (πόδια στον ώμο), όπου θα γίνει γλείψιμο δαχτύλων και πατούσας οπότε να έχετε περιποιημένα δαχτυλάκια.
 Κατάθεση χωρίς προφυλακτικό στο στόμα της (μετά ας τα κάνει ότι θέλει)
Διάρκεια συνάντησης δύο ώρες.

Δίνω 70 ευρουλάκια... Ερχομαι στο ραντεβού πεντακάθαρος και αρωματισμένος με δροσερή αναπνοή σαν να μπαίνει η άνοιξη...  :cheesy:

Επίσης αν έχετε μουνάκι καθαρό, σας κάνω ένα περιποιημένο γλείψιμο μέχρι να τελειώσετε.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες κυρίες και δεσποσύνες να απαντήσουν με μήνυμα. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

:-* :-* :-* :-*

dimitris_zio

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
6
ξέρω ότι οι φωτογραφίες είναι μούφα ρε μάγκες.... αλλά λέω αν έχει πάρει κανείς εδώ μέσα.. ουφ σκάτε γάιδαρο...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Εγώ λέω πάντως να κάνουμε μερικές προσφορές εδώ μέσα κι όποιο κορίτσι επιθυμεί ας στείλει μήνυμα στον συναγωνιστή που κάνει την προσφορά.

Κάνω πρώτος την αρχή. Θέλω ξανθιά, σχετικά ψηλή, μεγάλο στήθος, και τσιμπουκόχειλα για τις παρακάτω υπηρεσίες....

Μασαζάκι, τσιμπουκάκι, στάση 69, γλωσσόφιλα, πισωκολλητό στα 4 και κόντρα παξιμάδι (πόδια στον ώμο), όπου θα γίνει γλείψιμο δαχτύλων και πατούσας οπότε να έχετε περιποιημένα δαχτυλάκια.
  Κατάθεση χωρίς προφυλακτικό στο στόμα της (μετά ας τα κάνει ότι θέλει)
Διάρκεια συνάντησης δύο ώρες.

Δίνω 70 ευρουλάκια... Ερχομαι στο ραντεβού πεντακάθαρος και αρωματισμένος με δροσερή αναπνοή σαν να μπαίνει η άνοιξη...  :cheesy:

Επίσης αν έχετε μουνάκι καθαρό, σας κάνω ένα περιποιημένο γλείψιμο μέχρι να τελειώσετε.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες κυρίες και δεσποσύνες να απαντήσουν με μήνυμα. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

:-* :-* :-* :-*

Σαν ιδεα  δεν ειναι καθολου κακη....Αντι να ψαχνουμε εμειs , να δεχομαστε προσφορεs

Επισκέπτης
και καλα θα ναι κατι σαν να σας παρακαλανε να σας κανουν μασσαζ :P

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
και καλα θα ναι κατι σαν να σας παρακαλανε να σας κανουν μασσαζ :P

Καθόλου παράκληση κορίτσι μου.  Μία τίμια συναλλαγή είναι. Ζητώ κάποιες υπηρεσίες και πληρώνω αυτό το ποσό.

aficionado30

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
1
  Καθόλου παράκληση κορίτσι μου.  Μία τίμια συναλλαγή είναι. Ζητώ κάποιες υπηρεσίες και πληρώνω αυτό το ποσό.

Σωστος ο ποδολαγνος, καλα τα λεει, ευγενικος και με τροπους, μηπως πρεπει να παρακαλεσουμε κιολας εμεις?
Αρε ρε γαμωτο ποσο πισω ειμαστε, διαβαζα το μεσημερι λιγο το θρεντ με τα μασατζιδικα στη Κινα, δινεις λεει 30-40 ευρο και εισαι για μια-δυο ωρες με το κοριτσι αλλες φορες και ολο το βραδυ και ειναι σε ολα προθυμες, εδω εχουν μια γλωσσα, λες και μας το χαριζουν...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Σωστος ο ποδολαγνος, καλα τα λεει, ευγενικος και με τροπους, μηπως πρεπει να παρακαλεσουμε κιολας εμεις?
Αρε ρε γαμωτο ποσο πισω ειμαστε, διαβαζα το μεσημερι λιγο το θρεντ με τα μασατζιδικα στη Κινα, δινεις λεει 30-40 ευρο και εισαι για μια-δυο ωρες με το κοριτσι αλλες φορες και ολο το βραδυ και ειναι σε ολα προθυμες, εδω εχουν μια γλωσσα, λες και μας το χαριζουν...

Ελα ντε

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Που θα πάει.... Θα μάθουν κι εδώ κάποια στιγμή... Η κρίση θα χτυπήσει κι αυτόν τον κλάδο αναγκαστικά.

Οπότε θα έχουμε καλύτερες υπηρεσίες σε χαμηλές τιμές.

dimitris_zio

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
6
Να σας πω, δεν είναι άσχημη ιδέα..! Πάντως έχει πέσει και πρόταση από κοπέλα να μιλάνε για τον καθ ένα από εμάς...

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :2funny: :2funny:

aficionado30

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
1

Ε μα, τοσες κοπελες ειναι μελη εδω στο site, ας δουνε τι ζηταει ο πελατης και αμα θελουν και μπορουν να παρεχουν αυτες τις υπηρεσιες ας στειλουν ενα μηνυμα δηλωνοντας το ενδιαφερον τους και στη συνεχεια σαφως ακολουθει το τηλεφωνο απο εμας, δε βλεπω καπου καποιο προβλημα, ολα στο χερι τα θελουν μερικες...

sotis25

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Κριτικές
6
Like
493
Πόντοι
306
μέχρι τότε δε θα χουμε λεφτά όμως!!!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ε μα, τοσες κοπελες ειναι μελη εδω στο site, ας δουνε τι ζηταει ο πελατης και αμα θελουν και μπορουν να παρεχουν αυτες τις υπηρεσιες ας στειλουν ενα μηνυμα δηλωνοντας το ενδιαφερον τους και στη συνεχεια σαφως ακολουθει το τηλεφωνο απο εμας, δε βλεπω καπου καποιο προβλημα, ολα στο χερι τα θελουν μερικες...

Να δινουν το τηλεφωνο???Καλα θατανε.......φτανει να διναν το πραγματικο

aficionado30

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
1
Να δινουν το τηλεφωνο???Καλα θατανε.......φτανει να διναν το πραγματικο

Ε αυτο μετα τι να πω, αμα η αλλη θελει να κανει χαβαλε και να δινει ψευτικα τηλεφωνα μεσω pm, αργα η γρηγορα θα φανει, θα αναφερθει στο forum και θα φαει μαυρο απο ολα τα μελη, κακο στον εαυτο της θα κανει, οχι σε εμας.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ε αυτο μετα τι να πω, αμα η αλλη θελει να κανει χαβαλε και να δινει ψευτικα τηλεφωνα μεσω pm, αργα η γρηγορα θα φανει, θα αναφερθει στο forum και θα φαει μαυρο απο ολα τα μελη, κακο στον εαυτο της θα κανει, οχι σε εμας.

Κι ομωs..........Καλα ειναι να μην, γιατι παντα το δικο σου τηλεφωνο θαναι καταχωρημενο στιs κλησειs .........Κι αυτο θαναι μεγαλο προβλημα  για οποιον δεν θελει

dimitris_zio

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
6
εγώ σας λέω και κάτι άλλο αν είναι συνάδελφος κι θέλει να κάνει πλάκα... άστο καλύτερα έτσι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom